-
nechapu
jak sem sem dala tu fotku jak tam je wentworth a Rob tak jaka myslite ze je ta spravna???? -
-
Re: nechapu
hele řekla bych, že je ta barevná pravá. Robovi to sice neskutečně sekne, ale když se zaměříš na tu konstrukci těla, tak to není Robovo. Rob je jinak stavěnej, Rob má víc chlupaťoučký ruce. No prostě po dlouhodobém sledování bych řekla, že Robík je fotomontáž, ale nemá to absolutně zapotřebí, jelikož je víc sexy, jak všichni hollywoodští herci dohromady, alespoň podle mě. *3* *3* *3* -
-
Re: Re: nechapu
asi mas pravdu -
Re: Re: nechapu
aha tak dik
-
-
-
houpačka :D
to není fér, ještě včera byl Robík 4.a dneska je zase 5. To je jak na houpačce. *9* *9* -
-
Re: houpačka :D
jak to že tam tak spadnul??:-) -
-
Re: Re: houpačka :D
jj taky se divim...to se musí napravit...nesmíme dopustit aby náš hezounek padal pořád dolů..spíš by měl stoupat výš..jak se jinak máte lidičky?at aspon zavedem řeč *1* *3* -
-
Re: Re: Re: houpačka :D
jako vždy..:-DDD
-
-
-
-
Voda pro slony
Ta Voda pro slony je naprosto úžasnej fil *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hnusák !!
-
-
chceš vidět něco hnusnýho?? KOUKNI DO ZRCADLA NĚKDO TAM NA TEBE ČEKÁ!!!
-
Si dej likérku drak a máš to vyřešený *3* *1* *1* *1*
-
To snad máš ňáký zatmění nebo zákal a blbě vidíš ne pod pojmem hnusák si teda představuju někoho uplně jinýho ty ses asi přepsala vid nebo si úplně mimo, spadla ti cihla na hlavu a od týdoby meleš z cesty *1* Že si k té své zprávě teda nedáš svoji fotku a ne ňákou vyretušovanou slečnu to asi budeš sama pěknej hnusák ne *1* vzpamatuj se a jdi se nechat vyšetřit na oční evidentně tvůj zrak není zcela OK *5* a tvůj chorej mozek je na tom stejně
-
Mám pocit,že už jsi sem psal/a pod přezdívkou Anika ne? Soudím podle stylu psaní a úvodní fotky. Jinak chtěla bych vidět tebe nádhero. Možná si hnusák ty a jen si vybíjíš svůj mindrák.
Myslím si, že je pitomec může říct, že je hnusný. Ano slova není to můj typ či nelíbí se mi, nepřijde mi nijak zvlášť hezký to chápu, ale hnusák? Vážně bych chtěla vidět tebe. Abych o někom o komkoliv ne jen o slavných lidech nebo právě zde o Robertovi řekla je hnusný, musela bych být sama bez chyby a to není nikdo.
-
-
*yahoo*
holkýýýý Robův faklub se blíži k 2000 *3* toeeeeeee super *15* *15* mááám radost *14* už jenom 21 *3* *15* -
-
Re: *yahoo*
supeeeer *4*
-
-
pane kevine.
hele pane kevine jestli máš nějakej problem tak s tim nechod sem nikdo se o tebe nezajímá kapis to ? no tak to pochop a nelez sem když máš něco v hlavě radši jdi k psychologoj bb "cherry cherry bum bum" -
-
Re: pane kevine.
prosímtě...s tebou se tady nikdo nebaví...to neřeším s tebou tak klid *15* možná se budeš divit,ale já studuji psychologii...takže to je dobrý...můžu si dávat sezení sám sobě....aspon usetrím *15*
-
-
Pro: miss_cullen
Kdes na tom byla xO......ale to je mega...jenom všude nemusí cpát tu Kristen.....a pěkně kecá že už ho omrzela...ale to je čistě jenom můj názor...A že prej teď když zapoměl na Kristen randí s Megan Fox.....Ten má vkus jak .......to vybírá teda moc dobře jednu zadanou kvůli kerý láme srdce Nikki Reed a využívá ji....vymění za bisexuálku Fox!!!!To se to Robert pěkně dopracoval x( Jen tak dál Robe..... *10* *16* *9* *13* -
-
Re: Pro: miss_cullen
Ha ha ........XD....ono by bylo nejlepší, kdyby si vybral tebe, co ??? XD.........kdy by si vybral mě.....newadilo by mi to...ale je na mě moc starej XD -
Re: Pro: miss_cullen
heh xD souhlasim docela mě mrzelo co udělal Nikki :-( ale k Megan se podle mě doost hodí :-D -
-
Re: Re: Pro: miss_cullen
podle mě se hodí víc k Nikki než k Megan *3*
-
-
-
jak jinak?
tak Rob vyhrál anketu o nejkrásnějšího muže světa. získal 51% hlasů. druhý byl nějaký Nacho F., který měl 15% a až třetí byl Brad Pitt s 12%. ještě někdo pochybuje o Robovi? -
-
Re: jak jinak?
ju :P toe super *15* zaslouzi si to :)
-
-
NEJKRASNEJ FOTKY!!!MUSIS IHNED VIDET!!
nasla jsem uzasny fotky!!!na 100% jste je jeste nevideli!! pridala bych je ale vim ze se mi to zase nenahraje:o( je to tady stim nahravanim veci na hovno!! tak tady je odkaz!!MUSIS TO VIDET!!
http://photos.robertpatt inson-onlin e.com/thumbnails.php?album=147&page =1 -
Úžasný Robert
Ach ten je tak božský, až se mi tají dech *3*