-
myspace
Přešla jsem na druhou stranu a on říkal jedné dívce "nemohu to udělat. Nemohu" tak jsem se postavila po jeho boku a zeptala se "Co nemůžeš udělat Robe?" a on řekl "nechat se dnes večer vyfotit". Tak jsem se předklonila a řekla "Nepotřebuji tvoji fotku. Jsi normální osoba, která chce mít hezkou chvilku. Jsem tak šťastná, že v tento momentu tu mohu být s tebou. Někdy lidé potřebují kousek tebe, přesněji, kousek Edwarda. Jsem šťastná, že jsem se s tebou mohla setkat. Je konec dne a ty vypadáš stejně jako já."
V tom okamžiku mě vřele objal a tiše mi zašeptal do ucha "jsi první osoba, která mi to za celý den řekla. Opravdu, děkuji." já jsem mu řekla "Nemáš zač. Jsme stejní".
Řekla jsem mu o tom, jaký jsem umělec, člověk nikdy neví, možná jednou bude na vystoupení!
Nakonec to bylo milé potkat se s mužem, který hraje postavu, kterou miluje tolik lidí. Mohu vám říct jen dvě věci:
1. Třebaže Robert není Edward. Má stejný intenzivní upřený pohled ve skutečném životě.
2. Báječně voněl. Řeči o tom, že smrdí jsou jen špína bulváru! -
-
Re: myspace
To je fantazie nebo se to skutečně stalo? Hovořili jste spolu anglicky nebo už Robert umí česky? Anebo snad vzájemné porozumění a sympatie způsobily, že jste si rozuměli beze slov a přesně věděli, co ten druhý chce říct? A nebo to nakonec bylo takhle: a ráno jsem se probdila a byl to jen krásný sen. *3* MILUJI ROBERTA P. *14* -
-
Re: Re: myspace
JSME TO VĚDELA NA NETU TAK JSME TO TADY -
-
Re: Re: Re: myspace
VIDĚLA -
-
Re: Re: Re: Re: myspace
To by se mi taky líbilo *3* *3* *1* *3*
-
-
-
-
-
chceme video!
jo to ja taky:(... *3* ae furt o tom tady kecáme a nikdo se nechytá *9* ...tak co budem dělat??? *9* mě došly napady ( ne že bych vůbec nějaky měla *15* *15* )... *5* -
-
Re: chceme video!
Tak to se mi ulevilo!!! *1* Víš jak mi bylo najednou blbě,kdyby ho měli zavřít??Radši ani nemyslet *3* -
-
Re: Re: chceme video!
tak to se fakt omlouvam:D....nás neber vážně *15* ...fatk sryy *3* -
-
Re: Re: Re: chceme video!
né to je v poho,nemáš se za co omlouvat!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: chceme video!
To sem rada! *15* *15* to musel byt sok *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chceme video!
Ty woe takovej zachvad! *15* *15* -
njn skoro sem nemohla dejchat *15* -
NO umim si to predstavit! *15* *15* Ty woe jako ja se smeju ale kdyybch ja tohle najendou zjistila byhc byla to samy! *15* *15* *15* To muselo byt teda! *15* *15* -
šok byl slabý slovo *1* *1* *15* Já ne COŽE???Ne ne...Rob néééé!!!!!! *3* *15*
-
-
juj vidim ze jsme tady nekoho pelbe vylekaly!..Ale fakt to je nase dlouhodoba hra tad ys Deniskou ale uz se nam to blizii Deni a my to vyhrajem teda TY!! *15* *15* -
-
tak to na 100% vyhrajem...víš že nikdo není lepší než ja:D *15* *15* akorat sme tady způsobili menší rozruch *1* *15* -
né to je vážně dobrý,už sem to rozdejchala *1*
-
-
-
-
-
Re: chceme video!
prave takze to neni jenom nase chyba ze se nic nedela musi ady taky par lidi se zapojit jinak se na to muzem jako vy**** *9* *9* No ty woe ja a napady ja vymyslela akorat to Ahoj nadseni fandove Stmívání... a to je ais tak vse co jsme schopna vymyslet *15* *15* coz jako uprime je nic *15* -
-
Re: Re: chceme video!
njn..určo to není naše chyba *4* ...nwm jestli se nam to vůbec nekdy podaří zrealizovat... *7* no doufam že ju *4* *15* ...no koukam že naše napady sou na vysoke úrovni!!!! *3* -
-
Re: Re: Re: chceme video!
No ja se prave ze obavam ze se nam to nikd ynepodari!:( *9* *9*
To teda takovy napady co mame my jsou k nezaplaceni!..a to se nam kurna jeste blyzí ten soud s Robem!:(:( -
-
jakej soud????S Robem??Možná sem úplně vedle...slyšela sem o Robertovi hodně ale tohle ne........ *9* -
-
ne neboj...Rob nemá žadnej soud!!!!!!! *13* ....toe takova kravina ...mezi mnou a bellinkou....toe takova sranda to vůbec neřeš *4* sry že sme tě takle vystrašili *4*
-
-
no vypada to beznadějně vid? *9* *7* aaajo náš soud jako ja na něj zapomněla:( *9* ja sem ale hloupa...měla bych se začít připravovat....a hele jako naše výročí zž asi taky bylo vid *7* ....teda nějak sme mimo *15* *15* *15* -
-
tjn...nesmíme zapomenout!!!!! *15* *14* -
je to hrozny kdyz se tady skoro nikdo nezapoji !:(..zamrzi to!.. *9* *9*
No to uz byhc ti taky neodpustila predtim uz jsme zmeskaly 10tidennni tohle uz by yblo fakt moooc! *9* *15* *15* -
ja taky ...proste chci *15* ...je tak to sem si oddychla...!!! *4* bych si neodpustila *15* *15* *14* -
to video me sere ale ja ho ciii *9* *9* jo nas soud uz se to blizi pripravuj see! *15* neee nase vyrosi jeste nee az za dva dny! *15* *14*
-
-
-
-
-
-
rozbřesk
Ahojky nemáte někdo knihu Rozbřesk???? *3* -
-
Re: rozbřesk
stačí ti ve wordu? *3* -
-
Re: Re: rozbřesk
jeeeee a nemohla bys tu knihu poslat mailem i mě???plsky muj mail je Elik.Bulik@seznam.cz *3*
-
-
ano mam... jak bys ji chtela??? mam ji i na mailu... *3* -
-
Re: Re: rozbřesk
vidim ze ,,blackcat'' ma z ceho vybirat!:) *15*
-
-
jestli chces poslu ti ho!:) -
Všechno nejlepší Robíku k narozkám :-*
-
-
Ahojky,
podivejte co jsem objevila a vypadá to,že by to fakkt mohlo být z dvojky
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YUounipymHI -
-
Bohužel už je to smazáno :(
-
-
Ach jo, proč jsem to nemohla stihnout, když to tam ještě bylo?? :((
Jo, dobře, taky jsem si říkala, že je lepší si prostě počkat, ale teď vim, že to opravdu lepší neni:D -
Tak to je dobře, protože tohle je svinstvo. To ty lidi nemůžou počkat až budou vypuštěny oficiální videa? To je musí krást? Narovinu říkám, že jsem na to video nekoukala, nechám se hezky překvapit *3*
-
-
Hoj, jojo je to z dvojky. Zrovna jsem se o tom bavila s your-darling před nějakou dobou.
-
dobrý.. vypadá to jak možná z dvojky... ale to se uvidí asi až budou jistější videa nebo film , ale jinak mazec... *14*
-
-
Vkládání fotek
Ahoj všem. Chtěla jsem se zeptat, jestli vám jdou přidávat do galerie fotky? Už je to docela dlouho, co jsem sem nahrála několik fotek a pořád nejsou zveřejněný. Dejte vědět, jestli mám tenhle problém jenom já nebo je nás víc *1* *7* -
-
Re: Vkládání fotek
noo mě to taky nejde...už jsem sem před nějakou dobou davala fotky a nic *9* ...ani video se nezobrazilo a když ho chci vložit znova tak to píše že už tam je tak ja nwm *7* .... *15* -
-
Re: Re: Vkládání fotek
Tenhle problém mám i u jiných osobností. Nahraju fotky, ukáže se mi "Během dalších dní bude fotka uveřejněna" a ono hovno *1* Mají to nějaký nemocný *7*
-
-
Re: Vkládání fotek
ja sem sem pridala asi pred dvema mesicema a nenahrali se *9* -
-
Re: Re: Vkládání fotek
mě to taky nejde *9*
-
-
-
SUPER PŘÍSPĚVKY ....
*4* *4* *4* *4* *4* -
pro:antidicaprio
no tak to s tebou vubec nesouhlasim... toto srovnavani totiz nesnasim! *16* stejne tak Leonardo tak i Johny se k tomu dostali diky svemu talentu... ono muzes byt kdovi jak bohatej a dostat se k roli pomoci rodiny, ale to neznamena ze si tim koupi talent..a ten I Leonardo ma... a navic toto posuzovani nejakyho lajka, ktery v zivite(nemyslim ve zlem) nic nedokazal mi prijde stupidni... oba dva jsou to dobri herci.. a stacilo proste rict jo dobry ale mam radsi Deppa... proc kolem toho zase tolik zbitecnych kecu?! jo a ma to byt spis: antydicaprio ne?! -
-
Re: pro:antidicaprio
Prostě jednoduše. Takovýhle kraviny sem neházejte, tohle je diskuze o Robertovi a žádný anti kampaně. -
Re: pro:antidicaprio
to je fakt. a proč bych to neřešila, talent maj sice oba to je jasný ale můj názor je stejnej. -
-
Re: Re: pro:antidicaprio
jenze timhle vyvolavas uplne zbitecny konflikty! -
-
Re: Re: Re: pro:antidicaprio
Vlastně máte pravdu. Ja ani nečekala že se to tak rozjede. sem myslela že to budou spiš odpovědi ,depp,dicaprio. a nic jinýho. ANI JEDEN Z NIC NEMŮŽE BEJT IDIOT(můžu říst že se mi to píše těžce)JINAK BY ANI JEDEN NEBYL SLAVNEJ A NEMĚL FANOUŠKY. nic se nezmění u každýho v srdci je PAN HEREC ten jeden a žádný žvásty tý druhý strany na tom nic nezmění. Dokonalej není ani jeden tak co. Rozjela sem to a tak doufám že to můžu takhle i skončit. Nwm jak vy a ani jak oostatní ale ja se budu snažit *4* *4* nehádat se. *3* *3* Jen doufám že to snad vydržim . *4* *4* *4* *4* KAŠLU NA HÁDKY *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: pro:antidicaprio
Hura *15*
-
-
Re: Re: Re: pro:antidicaprio
jo.. a kdyz uz si to chces rozebirat tak prosim ne tady... :)
-
-
-
-
rOB ♥
http://www.facebook.com/groups/edit .php?customize&gid=118793214815731# !/group.php?gid=118793214815731
New skupina o Robovi ( an fb) jestli chcete tk se přidejte) :D ♥ -
?
Ten má být sexy? *1* -
-
Re: ?
jo on totis je sexy *1* -
-
Re: Re: ?
Háh *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ?
to jsou ti neregistrovaní, protože si rač neudělaj účet a rači slídí okolo fanklubů, kde by mohli nadávat *8* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Já tam mam fotku segry protože pred rokem se jí...něco stalo -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
ježiš tynocool,ti si asi dost naivní vid???
že si jí najdeš,že jí rozbiješ hubu ....XD
Po pravdě si myslim že si ta holka na obrázku už podle fanklubu...
Snažila sem se do toho nemíchat ale nwm,prostě musim říct svuj názor.
Na druhou stranu ,jestli se tví segře opravdu něco stalo ,tak vím jak se cejtiš, ja měla taky ségru ,jedovaječnou....vím jaký to je o ni přijít.Najedno si člověk připadá sám ,prostě mu něco chybí ..to není jako přijít třeba o dědu,to je jinný ,prostě ti zmizí ze života člověk s kterým si travila každý den....nedá se to vysvětlit *9* *9*
Hele mužem udělat malý test : jestli ti bylo 15 někdy nedávno,tak si jistě pamatuješ jakou barvu měl ten formulář co si vyplnovala na občanku?
Jakou měl barvu? *7* *7* *7* *1* *4*
-
-
-
Re: Re: Re: ?
A čemu se jako tlemíš nojo dej si sem fotku a pak si teprve dělej z někoho srandu. *1* *1* -
-
zvláštní jak se při hádkách vždycky poukazuje na fotky...třeba je sexy ,možná není..co na tom sejde ???
Já se do toho míchat nebudu ..nechci se začít hádat *9* -
No, tak tak ujetou profilku v nějaké "skořápce" by si tu dal jen..no.. *1* ..nechci říkat kdo..prostě jen takové 10ti leté dilinky *1* -
-
Ale já už tě neřeším...s tvojí inteligencí bychom daleko nedošli..
-
-
sexy není,ale má takové zvláštní charizma ..něco jako johnny depp ...tím je zajímavý ,okouzlující *4*
zkrátka není tuctovej!
tohle je muj názor *14* -
-
milý...by mě zajímalo z jakýho negramotnýho kanálu jsi vylítl(a) ty?? *7* *7* *7* -
Pravda, tuctovej FAKT neni. Málokdo vypadá, jak kdyby vylezl z kanálu... -
jo no..mluvíš mi z duše..Rob neni zas až tak hezkej...ale má v sobě prostě něco úžasnýho... *14* *14* *14* -
Jj..Taylor je SEXYYY *14* A Johnny Depp je charizmatický ale je i hezký, což se o Robertovi říct nedá *1* Vždyť on zdrhá před svýma fanouškama...co leze do Hollywoodu když se jich bojí?! *13* -
to spíš Taylor je SEXY ale je tuctovej *1* *1* *1* *1* *1* -no jo ,už mlčim *15*
-
-
-
-
-
Re: ?
Taky nad tím uvažuju *1*
-
-
tattison rob
ju mel by přijet *14* dvd ještě nevyšlo ale ja už ten film mam davno staženej z netu *3* *14*