Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • -

NO, můžu říct, že prvnímu dílu se další díly ani z daleka nevyrovnají - v první díle je spousta romantiky a to napětí mezi edvardem a bellou bylo zahráno naprosto úžasně!!! druhý díl ještě ušel, ale třetí díl mě teda naprosto zklamal, občas se mi zdál až hororový a docela i nudný...ale každý to vidí jinak *3*
    • your-darling

Re: -

to jo mno...režisér udělá svý..a Edward tam vypadal tak nějak divně...nwm... *4* *3*
      • kamca12

Re: Re: -

Tak nějak sešle *1* V prvním díle byl nejhezčí, s tím souhlasím... měl by si trochu zastřihnout kotlety, protože to přece má být sedmnáctiletý kluk pořád, ale s nimi vypadá starší... Edward ze STMÍVÁNÍ je nejlepší *3*
        Jako Robertovi mu ale ten sestřih teďka sluší *1* *3*
        • your-darling

Re: Re: Re: -

Mě se ten jeho nový sestřih moc nelíbí,i když do toho filmu co ted točí to jde,ale nwm mno...
          Jinak jsem stejnýho názoru.Ve stmívání byl uplně nejhezčí,v New moon to šlo a tady to byl děs...
          Už jenom ty oči udělali podle mě nějak moc divně... *7*
          • Re: Re: Re: Re: -

jj, a ono si myslím, že ten nános make-upu a ty kontaktní čočky udělají své.. takže se i občas tak křečovitě tvářil, protože, kdyby moc "grimasoval" tak by mu asi kus toho nánosu upadl.. a mít v očích ty čočky, pokud není zvyklý, taky asi není košér..
            ale i tak - byla jsem nadšená a už jsem si to včera pustila on-line na PC:-)))
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: -

jo..taky si to pouštim...naučila sem se nazpaměť new moon a kamarádka to nemohla nějak vydejchat a až zjistí,že už mi leze do hlavy i eclipse tak mě asi zabije... *1* *1*
  • Patizón: to je prosim vas to yelito z Twilightu? Dekuji, takove lidi nebudu uznavat, nedajboze mit rad. Ani Omylem.
    • Patizón je zelenina, ale jestli myslíš toho úžasnýho herce, tak to je Pattinson. ;-)
    • tak sem nelez kdyz ho nemas rad ty tvoje neinteligentni nazory nas nezajimaj
    • Vždyť ti nikdo neříká aby jsi měl. Tak co tu prudíš.
  • nový díl

ahojky prej by mnel byt kazdy rok v kine jeden dil to je super mimoto stmívaní je úžasnýýýýýýýýýý *14*
    • Re: nový díl

premiéra New Moon je stanovená na listopad 2009 =)
    • edwardcullen12

Re: nový díl

to asi těžko 2.díl bude v roce 2010 *9* *9*
  • nápad:-)

Ahoj:-) Jsem tu prvně, tak prosím schovívavost:-) Je tu něco, o čem bych se ráda podělila s fanoušky Twilight a Roberta (Edwarda;-). Četla jsem na různých diskuzích, že se fanouškům knihy nelíbilo, že ve Twilight nebyla dostatečně vykreslena ta romantická a něžná stránka vztahu Belly a Edwarda (rovnou řeknu, že se k těmto fanouškům nehlásím, protože myslím, že převod knížky na plátno se velmi povedl na to, o jak rozsáhlý materiál šlo, a že vztah Belly a Edwarda je tam vykreslen velmi vkusně - samozřejmě, mohlo toho být víc, ale neznalci knihy by asi umřeli:-D). A tito fanouškové doufají, že na začátku New Moon bude vztah Edwarda a Belly správně dovykreslen, aby divák později mohl pochopit Belliny stavy úzkosti po jejich rozchodu (který je dle mého názoru fakt dost drsnej...). Takže mě napadlo, podělit se tu s vámi o nápad (kterej mě napad:-D), jak na začátku New Moon vykreslit (v co nejkratším čase:-D)tu něhu a romantiku vztahu B/E:-) Je to už dýl, co jsem četla knížku, takže si nejsem jistá, kam přesně bych tuhle scénu zapasovala (protože v knížce není:-D). Takže... Edward čeká na Bellu v jejím pokoji, třeba přes cestou do školy nebo tak.
  • všecko nej

já osobně si myslím zhe je Rob nej herec co znám a je uplně krásnej... takže všechno nej k dnešním narozkám robe a nechápu ty lidi co proti němu něco maj... *14* *14* *3*
  • simca2

myslite

to by bylo fakt super kdyby prijeli na tu premieru a moc tomu neverim
    • tynka-twilight

Re: myslite

jo že... *14* ae ja tam asi pojedu s kamoskou aji kdyz tam nebude.... *15* chapes ne jako ja budu cekat abych si byla jista ze tu bude a uz nebudou listky *9* ae doufam ze to nebude moc mastne *3* *1*
  • chci se zeptat jestli je pravda ze robert fetuje a ma problemy s alkoholem a nechal kristen( zahejba ji) doma a ted se z toho zhroutila a je v depresi???? pry je konec jejich lasky rob si chce uzivat je to pravda ??? *13* *13* *13* *13* *8* *8* *8*
    • To se mi moc nezdá. Vždyť teď spolu byli v Paříži a vypadali spokojeně.
      • tjn taky se mi to nezdá..bulváru se nedá věřit,jen si vymýšlí aby byli zajímavý a taky nevědí co psát...nemyslíš si,že by Rob byl takovej zmetek,že by fetovalměl problémy s chlastem a ještě podváděl Krist...blbost
        • Podle mě je to blbost! A jak už tady napsala jackie: bulváru se nedá věřit.. Sice Roba moc neznám, ale vím že by tohle neudělal.. Vy snad věříte že by si začal něco s alkoholem?? Dobře tak se třeba jednou nebo dvakrát opil někde v baru, ale to neznamená, že s tím má problém atd.. :-) A navíc koupil Kristen ten barák! Ted zrovna si to třeba spolu užívájí doma na gauči :-D
          • tak tak *1*
    • taky jseem o tom slysela a vubec se mi to nelibi!!!!!!!! *13* *10* *10* *10* *10*
  • jsem humus jsem prd a jsem zamilovana do davida rathaa robert je hnusnejsi nes david ja chci rict ze jsem proste humus
  • sice to sem nepatří,ale mám dotázek nejde se mi přidat do žádnýho fan klubu a občas dojdu i na nějakej profil o kterým fubec nemám páru tam několik přátel v seznamu ale v žádném fan klubu... nechápu co s tím je... ani nastavení mi nejde upravit.
    • vůbec netuším co se s tím děje, zkus jenom počkat, třeba se to časem přežene, ale jinak fakt nevim :))
  • PROČ

Mno holky musím s váma souhlasit.Je upe boží.Já ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .Skoro všechny prahy jsem utratila za časáky s ním a za placku Edwarda.Ale sere mě,když o něm píšou, žeho nikdo nechce,což není pravda. *3* *3* *3*
    Panebože proč já bydlím v ČR *8* *8* *8* Tady nikdo nejezdí.Proč nejsem Američanka *9* *9*
    • Re: PROČ

taky mě to **** ale co s tim nadělám *8* *8* *8* *8* *8* .......škoda
    • b.e.t.u.l.i

Re: PROČ

presne co bych za to znala abych se narodila v americe a potkala ho :) ja ho miluju :) on je vazne skvelej :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit