-
Eclipse
http://www.youtube.com/watch?v=MOh- fsXCPi0
*14* *14* *14* *14* je to z nataceni eclipse + 1.zveřejněná scéna a este k tomu CZ titulky!!!!!! *14* -
-
Re: Eclipse
Lidičky už po pátý mi to nejde otevřít..a chytám nerva... *9* -
no paráda,díky za odkaz *14* -
-
Re: Re: Eclipse
v poho taky sem z neho nemohla nadšením *14*
-
-
no paráda,díky za odkaz *14*
-
-
Herec
Četla jsem velmi příjemnou recenzi na Remember me, co se týče Robovo hraní... byl velice pochválen, že všem dokázal, že hrát prostě umí... jsem moc ráda, já o něm jako o herci nepochybovala ani v ostatních filmech a jsem ráda, že konečně přesvědčil i ty, co už dopředu jeho výkon v Remember me dlouho předtím než šel do kin hanili... výborně Robe -
Rob
jupí je první :))) =** -
-
Re: Rob
Myslíš první na TOP osobnostech??
je to supr...
hned sem to psala kamarádce... *14* -
jaksem oznala stmívání
ahoj je to už dávno , ale pamatuju si to naprosto přesně . Moje kámoška Verča hrozně miluje stmívání a pořád o tom mluvila a říkola jak je to uplně báječný.Bylo to asi tak před rokem a byla neděle.Ráno jsem se vzbudila tak v 10 a nudila sem se a tak sem šla s Verčou pokecat na icq a já jsem jí řekla že mi má poslat teda ten odkaz na stažení toho stmívání že se na to až budu mit čas podívám.No a tak mi ho poslala a pak řekla že už musí jít no a tak sem neměla co dělat a začala jsem si stahovat to stmívání . No a pak jsem se na to koukala no a jak sem se na to poprví koukla byla jsem z toho uplně vedle no a celej den sem se na to koukala vyšla jsem z pokoje jenom na jidlo .Druhej den jsme s Verčou o celý sáze kecali celý tři hodiny. Pak sem to ukázala i Míši mý nej kamošce a tý se to taky líbilo .Já to prostě uplně miluju.Všechny 4 knížky jsem přečetla několikrát : stmívání zatím jenom 2x ale to se dožene , nový měsíc taky 2x ale tet sem ju dostala k narozkám a tak se na nu taky chystám , zatmění jsem četla 3x a ze všech se mi nejmíň líbilo na mě je tam moc jacoba ale taky bylo hezký no a rozbřesk je ze všech nej ten jsem přečetla zatim 5x. A i půlnoční slunce celejch zatím napsanejch12. kapitol. Založila sem si i blog o twilight saze. Bew moon byl taky krásnej film a už se hrozně těším na Zatmění. A dodnes sem Verči vděčná že mi poslala ten odkaz.DÍKY VERU. a tady je můj blog koukněte a zapojte se prosím do twilight bleskovky nebo zanechte komentík .díky. -
-
Re: jaksem oznala stmívání
ja som Edwarda spoznala asi pred dvoma tyzdnami, som vlastne take fanynkovske mimino *1* nikdy by ma nenapadlo ze ma neaky film a herec moze tak dostat.To sa zatial nikomu nepodarilo.Dlho som ho mala pozicany´, kym som nasla chut si ho pozriet.Teraz uz Stmievanie poznam naspamet *4* .Do kin uz zanedlho pojde 3 pokracovanie a ja sa s Edwardom(Robertom)zoznamujem az teraz *9* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: jaksem oznala stmívání
taky ho neznám dlouho , přibližně dva měsíce a taky se mi to ještě nikdy s jiným hercem nestalo ,ale nic si z toho nedělej , všechny holky s kterýma jsem zatím mluvila jsou na tom stejně , stejně zblblé:-) a jsou to patnáctky puberťačky i ženské s rodinami :-)jen jedna říkala , že to na ni nijak zvlášť nezapůsobilo , co s tím všichni maj , je divná :-)) -
-
Re: Re: Re: jaksem oznala stmívání
No já když to viděla poprvé, tak se mi teda nelíbil, spíš jsem byla unešená z filmu a ságy jako takové, ale pak mi taky nějak vlezl pod kůži... S to puberťačka nejsem už dáááááávno... *3* -
Re: Re: Re: jaksem oznala stmívání
ja som sa zasa nestretla zo ziadnou ktora by bola z neho taka hotova ako ja .Pozreli to raz a to im stacilo.Pacilo sa im to ako hociaky iny film.Nevedia co je dobre *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jaksem oznala stmívání
ja sem se branila tomu kouknout se na to, pač sem si říkala že to bude podobna kokotina jako hsm ale pak sem spala u kamošky a ta má samé pí.....no a tak sem si řekla že bych se na to s ní teda koukla když je toho tolik všude. líbilo se mi to a je to muj nejoblíbrnější film. -
Re: Re: Re: Re: jaksem oznala stmívání
Stmívání sem poprvé viděla jen kousek ve škole,ale doma,když sem si to pustila celé mě to tak strhlo,že si teď připadám jako naprostý magor...
Robert je skvělí herec a asi i zůstane..
Je fakt super... *14*
-
-
-
-
-
-
zpevak
Dnes som nasla a vypocula dalsie Robikove pesnicky a niektore su perfektne, takze trochu menim nazor *4* v niecom sa mi paci aj ako spevak *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
-
Re: zpevak
Písničky jsou fajn a hezké,ale jako herec je Rob fakt asi lepčí... *4* -
no šup sem s odkazama... *3* -
fakt?tak sem s nima , taky si poslechnu:-) -
-
Re: Re: zpevak
nieco som nasla na Youtube ale vyviedli ma uz z omylu ze to nespieva on *9* *9* napriklad:What you wish for.tak sa ospravedlnujem za zbytocny poplach *3* tiez sa mi to zdal uplne iny styl a take pesnicky by som od neho brala. *4* takze sa dalej venujem jeho hereckej kariere *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: zpevak
vybavujete si písničku ze stmívání, jak je bella kousnutá a jakoby umírá, než se probere v nemocnici. Ta písnička se jmenuje "Let me sign" a zpívá ji taky Rob -
ale ani se mi nepodařilo najít tu písničku co jsi myslela , jenom něco od eminema , ale to je fuk , když stejně není od Roberta -
hm , fakt škoda , jenže problém je , že Robert oznámil , že se cítí líp při práci s hudbou ,končí s hraním a bude zpívat.doufejme že kecá :-) asi se nenajde nikdo , kdo by měl to srdce mu říct , že zpívat neumí :-) -
-
Re: Re: Re: Re: zpevak
tiez dufam ze nas iba strasi,ze prestane hrat.Tie nestastne srdcia milionov fanusikov si nemoze zobrat na svedomie *13* .A to moje uz vobec nie *13* *4*
-
-
-
-
-
zpěv
tak jsem si ho poslechla. řekla bych že není tak zlí jak se říká. no ale stejně by se měl raději věnovat herectví. *9* jde mu mnohem líp než zpěv. -
Nedavate!
hej lidi to fakt nedavate!!!! Robiček hral jen v Harry Potter a ohnivý pohár! nikoli vězeň z azkabanu a fénixův řád! tak že banan holky banán!!!!!!!!!!!!§§ *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Nedavate!
jako myslis ze to nevime? :D,my sme to tam rozhodne nepsali ze tam hraje nebo alespon ja takze sbohem -
Re: Nedavate!
no v Harry Potter a fénixův řád se na něho vzpomíná, tak se tam mihne...
-
-
dotaz
hele lidi , chápu , že se ptám jak pako , ale v čem že je Rob první?:-))jinak gratuluju:-) -
-
Re: dotaz
no v osobnostech 1 misto! ha happy :D♥ -
-
Re: Re: dotaz
jo dík holky , už jsem to taky zaregistrovala :-)
-
-
no přece tady v top osobnostech je první... *3* -
to taky nechapu
-
-
Robik
Neviete ci je na youtube Robik ako spieva?Je aj spevak ale ja ho nemozem nikde najst. *9* A blahozelam Robikovi k prvemu miestu *4* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Robik
nevím jestli je na youtube, ale když zadáš R.Pattisnson never think , nebo let me sign tak ti to určitě něco najde.ale mně se moc nelíbí , jak Rob zpívá ,bohužel -
-
Re: Re: Robik
Dakujem za pomoc.Nasla som to a musim s tebou suhlasit ani mne sa moc nepaci ako spieva.Vobec mi ten hlas k nemu neide.Ale ako herec je uzasny a najlepsi *4*
-
-
-
Remember me
Hey videlis jste uz nekdo Remember me?? a jestli jonevite kde by se ten film dal sehnat???? *1* ...a Robííííík je fakt nejky užasnej!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Remember me
myslím , že ho ještě určitě nikde neseženeš.tak čtvrt roku počkej , nebo do kina:-) -
-
Re: Re: Remember me
tak jo ja teda pockam (pokud to tu dobu vydrzim!)
A Robiik je 1 nej osobnost!!!Jupiiii on si to zaslouzi *3* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Remember me
Je na ulozto.cz,ale nahraný z kina a bez titulků ... -
-
Re: Re: Re: Re: Remember me
jo , to tam bylo hned druhej den po premiéře , ty lidi jsou stejně mrchy :-)
-
-
-
-
-
**první místo**
Aaaaa! Lidi, Rob je první! Juhůů! =o* *14* *14*