-
nestíhám se divit
teda člověk odjede na dva dny na Velikonoce a tady se zatím zvětší diskuze o čtyři stránky , sice teda většinou dětským tlacháním , ale stejně je to úspěch :-)) já bych si s tím hlavu holky nelámala , za dva měsíce má premiéru Eclipse a nějaký vypasený poníci a podobná havěť nám přece nemůžou zkazit náladu :-)) -
-
Re: nestíhám se divit
to je fakt... *4* -
Máš pravdu:))) -
souhlas
-
-
pro antipattinson
pro antipattinson: až na tebe začnu útočit , tak to bude vypadat jinak děvče :-)) neměla bys hodnotit herecký výkony , protože na to nemáš, ale to už jsem myslím psala , ne? *7* nevadí.jinak jestli jsi trapná nebudu hodnotit , na to už tu bylo poměrně dost reakcí za tu dobu , co jsem byla pryč , člověk může jen shovívavě přimhouřit oči nad blbostí mládí :-))tak to by bylo asi všechno... -
to byste si měli dat na profil
97% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Roberta Pattisona (Edward Cullen ze ságy Twilight) na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do profilu, pokud patříš k těm 3%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by "Udělej salto!" -
-
Re: to byste si měli dat na profil
tak tohle mně fakt dostalo , jen škoda , že tam je Robert , ale dovedla bych si tam dosadit jiný hvězdy *1* -
-
Re: Re: to byste si měli dat na profil
Já to znám se Zacem Efronem xD
-
-
Re: to byste si měli dat na profil
znám ale s tokio hotel *1* -
-
Re: Re: to byste si měli dat na profil
no a ,my by sme ho šly chytat *1* *14* -
-
Re: Re: Re: to byste si měli dat na profil
jóó´..salto by byo dokonalý a my bysme ho chytli...?? *1*
*15* dobrý...
-
-
-
-
to byste si měli dta na profil
97% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Roberta Pattisona (Edward Cullen ze ságy Twilight) na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do profilu, pokud patříš k těm 3%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by "Udělej salto!" -
co to je?
Nějak se přestávám vyznávat ve zdejší diskusi a vůbec nechápu co to jako je??
Jestli je tu někdo, kdo se sám pere se svými komplexy a potřebuje si je vybít např. na zdejší diskusi tak mám pro něj doporučení: založ si svůj web a diskusi, např. pod názvem - nevím co se svými komplexy. Protože taky to nikoho fakt nezajímá a je to podle mne dost trapné, ubohé a nízké, a hlavně to svědčí o tom, že vaše inteligence se pohybuje v pásmu debility.. -
-
Re: co to je?
Už jsem si založil. *1* *1*
-
-
figurína
Páči sa vám Robertova voskova figurína v Londýne?Mne áno myslím,že sa im dosť podarila.S akou láskou fanynky naňno pozerajú:) -
-
Re: figurína
Hrozně mě potěšilo,že tam tu figurýnu má,ale moc se nepodobá..nwm,ale mě to přijde až moc umělí...
*3*
-
-
svatba?
hollywood gossip vyslal do světa zajímavou zprávu o tom, že se Rob a Kristen o víkendu vzali!!!svatba měla být údajně na Martiniku *14*
absolutní kec nebo pravda,co myslíte? *3* -
-
Re: svatba?
v každým případě nám může být jedno , jestli se vzali , nebo spolu chodí , ale docela ráda bych viděla fotky z tý svatby -
Re: svatba?
to teda nwm..ale já osobně si myslím,že je to blbost... *7* -
-
Re: Re: svatba?
je to hloupost -
Já taky kdo by si ho chtěl brát. -
-
Re: Re: Re: svatba?
já bych si ho třeba klidně hned vzala
-
-
Ja si tiež myslim,že to nieje pravda
-
-
-
..
Robert je na 2.míste v TOP osobností to je skvelé, ale jako na prvním míste Miley Cyrus... Na to sa ani kukat nemožem.. To je neco... *16* -
-
Re: ..
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TO JE TA NEJLEPŠI ZPRÁVA ZA CELEJ DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
konec s hranim
Hele holky ja sem četla na blogu.cz,že Robík chce po Stmivani skončit s herectvim *9* *9* .Myslíte že by to vážně udělal? *9* -
-
Re: konec s hranim
Pochybuju...
I když u něho je to doost možný xD
Ale jako když už hraje i v Eclipse,pochybuju,že nechá šanci hrát i v Rozbřesku *3*
Jinak:Love *14* *1* *1* -
Re: konec s hranim
Taky už jsem to někde zahlédla asi před týdnem, a dost mě to rozrušilo. Autor článku uváděl, že je to přeložené z anglického deníku, tak nevím, co je na tom pravdy. Ale moc se bojím, vím, že toho určitě jako herec má moc... interview, autogramiády, do toho natáčení... pokusím se to najít na blogu.cz, kdyby jste to někdo našel, tak prosím dejte vědět *9* *9* *9* -
-
Re: Re: konec s hranim
Ja ho obdivujem ,ze to vsetko zvlada.Ta obrovska popularita da riadne zabrat,ale pevne dufam ,ze to nebude pravda.
-
-
-
waw
pozeram ze si dal niekto namahu a krasne vymaloval celu stranku *1* *1* *1*super kolko talentu je v jednom cloveku *1* *1* *1*