-
kolik vám je???
holky kolik vám je??? Já jen jestli jsem jediná "dospělá" fanynka *9* , nebo je tu někdo taky tak starý jako já, mě je kolem 30 *14* *14* *14* -
-
Re: kolik vám je???
no asi zatím vedu, mně je 37, hihi *3* *5* -
já se také hlásím, je mi 27 *3* takže neboj, nejsi jediná dospělá "ulítlá" fanynka *3* -
no , mně bude šestadvacet , taky si myslím , že už bych mohla mít rozum :-)) -
Nie si jediná"zrelá" fanynka.Aj ja som rovnako" mladá "ako ty *15* *15* Zasiahla nás druhá puberta *1* *1*
-
-
Rob ... ♥♥♥
Robert je prostě úžasnej !! ♥♥♥ . Už není co dodat ♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *14* ♥♥♥ -
-
Re: Rob ... ♥♥♥
souhlas... *14* *3* *14* -
-
Re: Re: Rob ... ♥♥♥
Tak k tomu naozaj niet čo dodať. *14* *14* *14* Namotávam sa naňho stále viac a viac... *14*
-
-
-
tapeta
jak přidám tapetu, nebo jak se dá udělat z fotky, jsou tady krásný fotky a já je chci do mobilu a na plochu *8* -
-
malá, ale šikovná
tak jsem to zkusila a prý za pár dní máme novou tapetu *3* -
-
Re: malá, ale šikovná
no to právě není až tak jistý , nedávno jsme to řešily , že jsme několikrát vkládaly fotku a nic , tak snad se ti zadaří :)) -
-
Re: Re: malá, ale šikovná
jj zadařilo....JE TAM *5* *14* *5* -
-
Re: Re: Re: malá, ale šikovná
Si dobrá:))) -
-
Re: Re: Re: Re: malá, ale šikovná
TY HOLKY CO PISOU UPLNE NAHORE TAK JIM ASI NEDOCHAZI ZE IKDYZ JETO FILMOVA POSTAVA TAK JE TO TAKY JEN CLOVEK JAKO KAZDY JINY ANI ONY NEJSOU DOKONALE A HLAVNE DRBAT HO I KYZ HO NEZNAJ TAK TO SE MI ZDA TROCHU UBOHE VAM NE? *16*
-
-
-
-
-
-
jsem do něj blázen a nevadí mi to
tak jsem koukala na ty příspěvky od antipattinson a koukám, že tomu uživateli není Rob až tak ukradený....to je fajn....je nejhorší být někomu lhostejný a to Rob rozhodně není.Třeba já jsem se vrátila o nějakejch 15 let zpátky a pěkně na něm ujíždím, jak puberťanda a to mě baví, už dlouho mě žádnej chlap kakhle nevzal a to jsem vdaná a mám 2 děti(ovšem dcera je jí 8 na robovi taky slušně ujíždí,chodí mi hlásit, jestli už zase koukám na toho hezkýho upíra *14* ) a manžel si ze mě dělá srandu, když po mě něco chce a já nemám čas, tak mi odpoví: "no jó, ale bejt to tak Edward có??".No nic co jsem vlastně chtěla.....jó kdyby se mi někdo tak hnusil, tak asi nepolezu na jeho stránky a nebudu se zdržovat urážkama dotyčného, ty antipattinson přiznej se, tady jsi tvrdá a jinak slintáš nad jeho fotkama, jako každá z nás tady....se neboj a přiznej to, nám to neva my se k tomu hrdě hlásíme, je to krásnej chlap, tak co by jsme se nepoblažili pohledem na něj *3* *13* *14* *14* -
-
Re: jsem do něj blázen a nevadí mi to
"no jó, ale bejt to tak Edward có??" hahaaaa to je dobryyy *1* *1*
-
-
to snad neni možný...
Lidičky ny tý nový fotce..na tý drzhý..
to je vyretušovaný,nebo si tohle fakt nechal z vlasama udělat???
*9* ..nechci bý kritycká,ale to je děs... *9* -
-
Re: to snad neni možný...
já bych taky řekla, že to nebude zas tak nová fotka, ale v delších vlasech vypadá taky trochu zvláštně,když to má nakrátko a vyčesaný nahoru, tak to je blaho pro oko -
Re: to snad neni možný...
ne,já myslím , že to je pravá fotka , ale asi hodně stará vypadá tam jako děťátko.nejspíš z dob jeho modelingu , ne? náhodou , mně se tam docela líbí , i když je to extravagance :-)) -
-
Re: Re: to snad neni možný...
Ja som tu fotku videla na neakej stránke medzi fotkami z roku 2001-2004.Túto som si zapametala,lebo je tam taký iný.A dosť sa mi tam páči *14* Je tam taký"mladý a drzý" *1*
-
-
-
Letter
Dneska jsem mu poslala dopis :) Tak držte pěstičky. :0))) Snad mi odepíše!! *4* Papa mějte se. -
-
Re: Letter
Nechci ti kazit náladu,ale nemyslim si, že ti odpiše.Třeba budeš mít štěst.Tak držim pěsti. *14* -
-
Re: Re: Letter
no to asi ne:(:/ ale psala sem mu o fotku s dopisem tak treba aspon to vyjde:) -
-
Re: Re: Re: Letter
no víte ony ty adresy nejsou přímo k němu domů to je do nějakého jiného domu a oni mu to podle mně posílaj nebo vozí k němu,no tak si představte kdyby vám dom chodili statisíce dopisů,to by bylo hrozný a s tou odpovědí:pošle ti fotku a autogram a možná ti napíše že děkuje nebo něco takovího,to by se taky musel upsat,kdyby každýmu fanouškovi psal dopis. *3*
-
-
Já vím,je to pravděpodobný :(... má toho hodně....můžu jen doufat :):(..
-
-
já sem mu pred 2 rokama poslala do Londýna jenze sem si neuvedomila ze je uz v AMerice no :D ale tak nevadi:D a dneska na remember me!!♥ -
-
já mu taky poslala do Londýna *3* Ale stejně je v Americe po hotelech ne? Doma myslím,že není.V tom je mi ho dost líto.Tak budu čekat :)..snad budu mít štěstí :)...:( =) -
-
Re: Re: Re: Letter
no prave ze je nekde v ty americe:/ no já taky cekam,ale tak mozna nám to za 5 roků pride:D -
-
Re: Re: Re: Re: Letter
dej mi na nej adresu prosim do anglie ja uz ji nemamm nupamatuju si ji
-
-
-
-
jo a ty pěstičky ti držím! *4* -
-
Děkuju moc =O) *14*
-
-
ahoj. ty víš jeho adresu jo? tak mi ji dyztak napiš na mejl jo? je to zuzlajna@seznam.cz
moc ti děkuju měj se ahoj *4* -
-
už jsem ti jí poslala -
to je taky někde v bevrli hils? tam ma totiž agenta depp i kapr a tak si řikam jestli se to všechno neposílá stejně?nebo ty maš jeho skutečnou adresu? pochybuju *4*
-
-
-
Mazání a rozhraní
Projela jsem si částečně diskusi (budu ještě pokračovat) a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat, a to včetně vulgarit v nadpisech!!!
Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila! *13* -
-
Re: Mazání a rozhraní
To je dobře smaž hlavně ty poniky *1* . -
Re: Mazání a rozhraní
správně....
-
-
exkluzivní rozhovor
tak a teď jednu dobrou zprávu , dneska jsem četla rozhovor v časopise TV mini, nevím , jak důvěryhodný je to zdroj,ale píšou exkluzivní rozhovor :-)) takže důležité informace,cituji: "...mám v plánu filmy , které s tímto žánrem (stmívání) nemají vůbec nic společného...."
"...doufám , že se udržím ve filmové branži ještě hodně ,hodně, hodně dlouho , protože herectví je moje největší vášeň..." takže buď kecá Robert , nebo oni , ale jinak je to fajn :-)) -
-
Re: exkluzivní rozhovor
teda rozhovor s Robertem :-)) -
-
Re: Re: exkluzivní rozhovor
jj, taky jsem to četla, dnes jsem si TV mini koupila *3* -
-
Re: Re: Re: exkluzivní rozhovor
já jsem to koupila když jsem viděla obal , jinak to nikdy nekupuju a přece jen jsem si připadala jako puberťačka *1* -
-
Re: Re: Re: Re: exkluzivní rozhovor
jo přesně koupila sem si to vlastně jen kvůli tomu rozhovoru a všichni to věděli..připadala sem si jako debil,ale zase sem měla celý den dobrou náladu... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: exkluzivní rozhovor
Ja som si nedavno kúpila BRAVO kôli nemu,ale tvárila som sa,že ho beriem malej neterke:))čo ten chlap so mnou robi to je fakt na zamyslenie:))))
-
-
:-)), no to mi povídej... já vždycky kupuji ten TV max no a teď poprvé jsem šla do TV mini:-))... -
Som rada,že sa tak necítim iba ja:)))Ale nieje to zlý pocit vrátiť sa do puberty,omladnúť o niekoľko rokov:))škoda,že som Roberta objavila až teraz mohla som byť mladšia už dávno:)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: exkluzivní rozhovor
a kolik ti je? *4*
-
-
-
-
-
-
Hodnocení negativní od dětských rádoby barbie
Ach bože, velice mně mrzí jak to zkreslují některá třináctiletá děvčata jako například jejich komentáře ,,OuU robííK nejwhíC sexi" ne, že bych si to já nemyslela, ale pokud to napíšou jako opice na počítači někdo si může říct co to asi bude za kravinu když u toho mají takovéhle keci. A pak jsou tu zase ty co se do toho naváží ačkoliv to nikdy nečetli a nebo viděli jen trailer nebo jim to někdo nakukal. Takže pro ty co nevystřihli pointu a zakládají fankluby typu Team Jacob, nechte si své názory pro sebe. Jednak Bella bude žít s Edwardem navždy a za druhé Jacob a jeho charakter no to radši pomlčím, je hodný to ano ale co četli pozorně tak ví. Moje stránky s novými fotky ze Zatmění a vyzrazením obsahu knih a jiné je: http://www.twilight-navzdy.estranky.cz/ -
-
Re: Hodnocení negativní od dětských rádoby barbie
mě osobně to nevadí je to jejich názor a tohle je stranka pro všechny typi lidí!jeniné co mi leze na nervy když někdo přehnaně vyjadřuje svuj nesouhlas. třeba antipattinson popsala celo stranu smileiky to je už moc i na mě.
-
-
tak jo...
Jelikož už mi vadí,jak se pořád do Roba někdo naváží...tady je článek...
Hlavní je asi 2.odstavec,kde se píše,že on doopravdy UMÍ HRÁT...
http://www.topzine.cz/rec enze-nezapomen-na-me-edward-podvadi -bellu/ -
-
Re: tak jo...
Krásny článok!Hned mám lepšiu náladu po ťažkom dni.Jediné čo mi vadi je,že som ten film ešte nevidela *9* *9* Kým príde k nám do kina ,to ubehne celá večnosť *9* -
-
Re: Re: tak jo...
já myslela,že u nás už premiéra byla??nebo alespon někde..
jinak si ho můžeš stáhnou na ulozto.cz
ale je tam jen v AJ a bez titulků... -
-
Re: Re: Re: tak jo...
Vo veľkých mestách už ten film asi bol ,ale kým to príde do menších to sa načakám.Dúfam,že to nepotrvá dlho a bude sa to dať stiahnúť aj s titulkami v AJ niesom dobrá:(( -
-
Re: Re: Re: Re: tak jo...
no když vezmu v potaz propadající se kino u nás..(v takovým zapadákově)asi se nedočkám... *9*
-
-
-
-