Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavlinka7

=o)

Kráááásnej je kráásnej :) moc *14*
  • Skvelé

Dnes som čítala v časopise rozhovor s Robertom,že bude v Mexiku natáčať western.To bude krásny kovboj *1* Aj ,že bude až 5 filmov o Edwardovi,možno ste to tu už v minulosti preberali, ja som to zistila až dnes.Najviac ma pobavila jeho odpoveď na otázku:čím sa líšiš od Edwarda?odpovedal"sú dni keď mám zlé vlasy"
    • -m.a.t.l.a-

Re: Skvelé

čím sa líšiš od Edwarda?odpovedal"sú dni keď mám zlé vlasy"
      *15*
      prostě vždy vtipnej *1*
    • your-darling

tak tou odpovědí si mě fakt rozesmála..
      je to supr... *15* *15* *15*
    • venda5n

Jasně,že jich bude pět. Knížky jsou čtyři a ten poslední bude na dva díly :-)
      • Re: Re: Skvelé

no,já jsem slyšela , že Meyerová pracuje na pátém dílu , dokonce prý z něj už lidi četli několik kapitol.
        • your-darling

Re: Re: Re: Skvelé

jo to je pravda...je to jen 12 kaitol,ale i to stačí...můžeš si je přečíst třeba tady...
          http://twilightinfo.pise.c z/pul-slunce-kniha-on/042010/
          *4* *14* *14*
          jsou super..ostatně jako všechny knížky... *14*
          • Re: Re: Re: Re: Skvelé

Moc ti ďakujem za radu,našla som to.Je to zvláštne čítať čo sa odohráva v Edwardovej hlave ako sa trápi... *9*ten začiatok je veľmi smutný.Dúfam,že tú knihu dokončí.Momentálne mám rozčítanú prvú Twilight knihu.Ten film ma tak nadchol,že si to musím aj prečítať a to je u mňa zázrak,ja som X rokov žiadnu knihu nečítala:)))
            • venda5n

Re: Re: Re: Re: Re: Skvelé

Já jsem už přečetla všechny díly a je to SUPER!!!!!!!!!
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Skvelé

jo myslím si asi přesně co ty...nikdy sem moc nečetla,ale kvůli Twilight sem začala...ve škole ze mě už mají sradnu..prý jsem jako závislák... *1*
              tak nevim..ty Edwardovi pocity jsou fakt dobře popsaný...dá se to číst pořád dokola... *14* *14* *14* *14*
        • venda5n

Re: Re: Re: Skvelé

Ne, psala stmívání,ale z pohledu Edwarda, ale protože jí někdo ukradl a poslal na net pár kapitol, nedokončila ho. Ale myslim,že ho určitě dokončí ;-)
          • Re: Re: Re: Re: Skvelé

To by bolo super keby ho dokončila *4*
  • venda5n

:-)

Nazdárek fandíci :-)
    Musím uznat,že mě Robert dostal ve Stmívání, ale zaujal mě už v Harrym a Remember me? Wow,wow,wow!!! Je to krásnej, charismatickej, talentovanej a z té mladší generace herců, asi i nej. Ale je to stále jen herec, postava co stvárňuje a je zkrátka nedostupnej, navíc šťastně zamilovanej, tak proč se kvůli němu máte(máme) dohadovat a rozčilovat? Někomu se líbí někomu ne. Někdo se zamiloval do Edwarda a někdo ho zbožňuje i jako normálního chlapa. Zpívat mu moc nejde, ale skládá dobrou muziku:-) Co tím chci vlastně říct? Taky mu fandím a mám ho ráda, nemůžu se dočkat Zatmění, ale nehrotím to a zbytečně se nenervuju. Je to jen herec a navíc pěkně z daleka. Komu z nás se poštěstí a setká se s ním? Nikdo. Není to Vašut nabo Kotek, co jsou odtud a máte tudíš reálnou šanci je někde vidět naživo. Takže holky, klídek a nenechávejte se zbytečně vytáčet :-)
    • Re: :-)

sorry ale ja ho znam on chodil s moji segrou z anglie on tam vyrustala stejne jako on
    • venda5n

Re: :-)

Jasně,že ho můžete potkat i tady,ale potkat a potkat je rozdíl. Vašut např. nelítá po světě s ochrankou, ale Robert? Myslíte si,že byste se přes ní k němu dostaly? Pochybuju,ale přála bych sobě i vám opak *3*
      • Re: Re: :-)

Keď tak nad tým rozmýšľam stretnutie s ním by bol môj koniec,pretože by sa mi určite zastavilo srdce.Mne by asi tá ochranka zachránila život *14*
    • Re: :-)

Ako máš v niečom pravdu.Ale súhlasím s názorom,že ho môžeme stretnúť aj u nás.Veď natáčal aj v neďalekom Maďarsku.Možno ho stretneme skôr ako toho Vašuta *1* Keď človek stratí hlavu,ťažko je potom rozumný a ja som ju stratila *14*Pre mňa je Robert taký krásny útek z reality.
    • antidicaprio

musim s tebou nesouhlasit ,klidně se s ním mužem setkat bylo tu už mnouho hercu ,např. johnny depp v roce 2001 natáčel film z pekla v praze .
      • lina25

Re: Re: :-)

Tak tady musím souhlasit, že si myslím že by tady klidně mohl něco točit tak ta šance na setkání by tu byla. Je pravda kolik lidí už tady točilo: Heath Ledger, Johnny Depp, Tom Cruise, Elijah Wood, Bruce Willis, Brad+Angie atd.... Dokonce jsem četla, že Rob už měl být vloni na festivalu ve Varech ale nějak z toho sešlo, myslím že kvůli Stmívání že byl moc zaneprázdněnej. Tak uvidíme:)
    • your-darling

to je pravda...moc z daleka..
      a vlastně se ani nenechávám vytáčet,ale unášet..
      Já ho prostě žeru..nemůžu si pomoct... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jackie28

Robík:D

Robík je nááááááádhernej *3* lavuju ho *14* myslim si že hezky zpívá,ale to je můj názor *1* je úplně andělskej *4* ten jeho úžasnej ksichtík.dokonalost sama-teda aspon podle mě
  • Tyler

Prave som dopozerala Remember me.Robert to zvládol úžasne!!!!! Vedela som ,že to má smutný koniec ,ale aj tak ma to položilo *9* *9*
    • your-darling

Re: Tyler

že jo..taky si brečela??? *3*
      • Re: Re: Tyler

já jsem na tom byla v kině a nevěděla jsem že to má smutnej konec a pak sem se uplně rozbrečela a bylo to slyšet na celý kino robert patt. je užasnéééj lavuju ho
      • Re: Re: Tyler

To vieš,že hej:((Ja som to hrozne prežívala.
  • your-darling

WOW!!

tohle mě 100% potěšilo..nevím co je na tom pravdy,ale je to super...

http://www.bravo.cz/twi light-saga/178-robert-pattinson-jsm e-s-kristen-spolu *14*
  • nechápu

Nechápu co tenhle týpek dělá na 1. místě mezi hercama, že hrál ve filmu pro ženský neznamená že je to nejlepší herec..ten vůbec nemá co dělat mezi top 10...podle mě herec je: Al Pacino, Robet de Niro, Adam Sandler a podobné hvězdy, tenhle by si ještě musel máknout aby jim dosahoval aspoň po kolena..
    • Re: nechápu

Já ho považuju za dost dobrýho a charismatickýho herce!! Má krásný filmy,a to neznamená jen "film pro ženský Twilight Saga". Podle mě tam má vyloužené místo =)
      • Re: Re: nechápu

Já ho uplne zboznuju *14* *1* ale spis jako herce jako zpevaka se mi od nej libi jen jedna pisnicka
        • Re: Re: Re: nechápu

a jaká? třeba se mi bude líbit taky :-)

Tak toto nieje zrovna šťastný výber hercov.Možno vo svojej dobe boli dobrý,ale dnes je nová generácia hercov.Niekto natočí veľa filmov a nedokáže ľudi zaujať.Jemu sa to podarilo.Ved Twilight nieje prvý film pre"ženský"Pre mňa je Robert ako herec najlepší pretože ma dokázal zaujať ako ešte nikto.ak máš rada iných hercov je to v pohode.Každý má svoju jedničku.Ako speváka by som ho na prvé miesto tiež nedala asi ani na desiate *1* *1*
    • antidicaprio

Re: nechápu

já osobně pattinsona považuju za výborného herce a to místo si zasloží i když si myslim že johnny depp je lepší ale i rob ma něco do sebe . na druhou stranu dobří herci umí zpívat a to rob neumí tak to bohužel je ,ale i tak je zkvělej herec *3*

a to jsi vzala kde prosímtě? že dobrej herec musí umět zpívat *1* to podle mně vůbec není pravda , znám spoustu výbornejch herců , který zpívat neumějí
        • antidicaprio

Re: Re: Re: nechápu

slyšela sem to ,a souhlasim ,jeden talent se skrátka pojí k jinému . vem v potaz že spousta zpěvaku dělá i filmy. hsm,montana,kouzalnici...je to zkratka muj nazor neřekla sem že pattinson je špatný jen není nej z mého hlediska,jen muj nazor nemusíš mě odsuzovat *13* *1* *3*
          • Re: Re: Re: Re: nechápu

já tě neodsuzuju :-)) ale nesouhlasim s tebou.právě proto , že každý má talent na něco jinýho dělá to co dělá. je pravda , že v současnosti se spousta herců pouští do zpívání a zpousta zpěváků bere role ve filmech , ale to je spíš důsledek toho , že nemají do čeho píchnout a taky to potom podle toho vypadá :-))taky je pravda , že Robert dělal muziku ještě dřív než začal hrát ,to zpívání mu moc nejde , ale jinak je prej výbornej muzikant.ale jinak , pokud dotyčný nestudoval muzikálový herectví , nebo zpěv i herectví současně , tak si myslím , že je to spíš katastrofa a nemělo by se to do sebe vůbec motat.

no , já bych to zas s těma kolenama tak nehrotila :-))myslím , že Robert je jeden z lepších herců , ale nicméně máš pravdu , jeho vítězství tady má pořád souvislost s tím , jak vypadá , nebo vypadal ve stmívání , ale tak třeba taky časem dokáže , že to bylo oprávněný :-)) já sice Roberta děsně žeru :-)) ale daleko víc mně zaráží jeho vítězství na zpěvácích , to fakt nechápu ani já :-))
  • narzis

remeber me

reknu vam v tom filmu si zahral pekne
    a zjistuju ze umi hrat dobry takovy citlivejsi filmy,moc jsem si ho tam oblibila i kdyz jsemm´jeste porad zvykla na edwarda ale to prejde kdyz twilight saga sknoci a on bude pokracovat v hrani dal x)
    • Re: remeber me

Včera sem ho viděla s mamkou v kině sem spokojená. Edwarda asi taky nebylo lehký zahrát ale Tyler je osobitý a Robert je osobitej. Mám ho čím dál raději. V How to be se mi nelíbil, v Potterovi taky ne. Jako Edward mě fascinoval a v Remember me mě dostal- úplně. Až mě občas zamrazilo. A konec... řeknu to takhle. Když byl v kinech New moon některý holky prý brečely, když Edward odchází- já ne, ale když Remember končilo tím jak Tylera stojí ve WTC a jeho zabije letadlo, které proletělo přesně v úrovni kde stál- břečela sem
      • narzis

Re: Re: remeber me

jo s tim koncem to stejny x)
        • lina25

Re: Re: Re: remeber me

Tak pokud to ještě někdo neviděl, tak jsi právě prozradila konec *3* Ale v pohodě, řekla *3*
  • nechápu

holky ale sledujete jo? dvě nanynky vlezly odpoledne na fan stránku ,napsaly několik řádků , pak si udělaly popcorn a teďka sedí a mají báječnou zábavu , jak přibývají příspěvky sršící vztekem a nenávistí.:-)) nechápu , že se tak snadno necháte vytočit , navíc od nějakejch - s největší pravděpodobností- třináctiletejch holek :-))

moje řeč... říkám to pořád: ignorovat, ignorovat, ignorovat... i když občas se mi to nedaří, bo hlupáci k tomu přímo svádí...
      marks602: ani bych se nedivila, kdyby u toho popcornu koukali na Stmívání *1*

no , to máš pravdu :-))
  • :-((

Holky, prďte na ty zoufalce... Mně osobně naštve pouze inteligentní osoba, blbci se to nepodaří ani smykem... Každopádně souhlasím s tím co tu řekly zdejší fanynky... A na druhou stranu fakt nechápu, proč když se mi teda někdo tak hnusí, lezu na jeho profil..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit