-
jarmark marnosti
Nevíte jakou roli hraje ve filmu Jarmark marnosti? -
-
Re: jarmark marnosti
Hraje tam syna Reese. Jenže je jen ve vystřihnutých scénách... musíš si sehnat originál dvd, tam jsou
-
-
Kniha
čítala som ,že onedlho bude nová kniha Twilight and history.Nemáte niekto informácie o čom tá kniha bude??? -
-
Re: Kniha
pry to ma byt o historii bree jak se zrodila a jak zvlada jako novorozenec *4* teda to sem slysela
-
-
Remember me
Dneska jsem viděla Remember me.Lidičky,je to fakt krásný film :0) Úplně mě dojal.A mojí oblíbenost k Robovi ještě zvýšil...:) -
..
-
-
..
-
-
rOB ♥
http://www.facebook.com/groups/edit .php?customize&gid=118793214815731# !/group.php?gid=118793214815731
New skupina o Robovi ( an fb) jestli chcete tk se přidejte) :D ♥ -
Pozor!
Tak koukám, že jsem tu týden nebyla a nějak se tu opět rozjelo urážení v různých formách. Diskusi jsem promazala, případně něco doladím a odteď už zase mažu každý den!! *13*
hudy -
little ashes
videly ste nekdo little ashes?? to je fakt mrtě:D -
-
Re: little ashes
nn já to neviděla,ale chtěla bych to vidět stejně tak jako nezapomen na mě a nový měsíc *1* ale zatim jsem holt ani jedno neviděla *9* -
-
Re: Re: little ashes
tos o hodně přišla... *14*
všechno to jsou super filmy... *14* -
-
Re: Re: Re: little ashes
čo je to za film ten LITTLE ASHES?hrá tam Robik? -
-
Re: Re: Re: Re: little ashes
Rob tam hraje,ale když sem vuděla ukázky..skoro sem brečela...
jako proti homosexuálům nic nemám,ale když z Roba proměněj v někoho takovýho je mi to líto..on je prostě objev pro ženský a ne pro chlapy... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: little ashes
což to jo..ale nesedí to k němu..
i když,čím víc toho zahraje tím lepší herec to bude... *14* -
Tak je to především herec, tak se smíř s tím, že občas musí zahrát takovou roli...
-
-
no von tam hraje Rob malíře Salvadora Dalího *3* ale nwm o čem to je já to neviděla *9* bohužel,jen vim koho tam hraje *1* -
-
Videla som neaké fotky z toho filmu,ale nevedela som ,ze sa tak volá. *1*
-
-
-
Re: Re: Re: little ashes
já vim a štve mě to že jsem to neviděla *9* -
-
Já jsem ten film viděla a je to síla.Fakt great film. *1*
-
-
-
-
-
Asi takhle:
*14* milujeme ho, obdivujeme a chceme-to hlavně. Je pro nás ten NEJ NEJ NEJ.
Tak jako mě se nelíbí např. ty makovci z Tokio Hotel,přímo je nesnáším *5* Tak někdo může takhle reagovat na Roba. OK pohoda, neberu jim to, ale tak ať si prohlížejí a diskutují o svých idolech na jejich stránkách a nás ať neobtěžujou tady. My taky nelezem na stránky těch co nemusíme a nepíšem tam kydy. Proč taky? Proč to vlastně někoho baví, to nechápu, ale každej jsme nějakej a holt někdo má v hlavě mozek a někdo h...a a prudí *3* -
Robert
u nás má dnes svátek =) tak vše nej ;* -
-
Re: Robert
Jojo... Všechno nejlepší k svátku :) *14* *14* *5* -
jj.taky všechno nej... *3* *14* -
-
Re: Re: Robert
Aj ja sa pripájam:Všetko naj.naj. *14* -
-
Re: Re: Re: Robert
TAKY MU PŘEJU VŠECHNO NEJKY *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Robert
taky přeju všecno nej nej nej -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Robert
jojo ....všecinko nejjj *3*
-
-
-
-
-
hmmm ..no ,jj taky taky
-
-
:-)
Na jednu stranu souhlasím. Rozhodně by se Robert umlátil smíchy,kdyby to četl. Je to jako válka gangů *1* Ale nadruhou stranu, proč sem leze někdo, kdo ho nemá rád? Osobně si myslím,že je to nějaká unuděná náctka,která si ulítává na našich reakcích a výborně se baví tím,jak se my rozčilujeme. Napříště, bych navrhovala, ji ignorovat a ona toho nechá *3* -
-
Re: :-)
jj přesně,souhlas *1* -
-
Re: Re: :-)
souhlasím s váma , příspěvky typu: "je hnusnej a smrdí" a "je to nějvětší hnusák na světě" mně taky dokážou zvednout mandle , ale tahle holka přece napsala: "není pěknej , není sexy , ničím mně nezaujal." jako , co je na tom špatnýho? *1* každej má právo na názor , ne? je sice fakt , že nás to moc nezajímá , ale to zas nezajímá ji.:-))kdybych se bavila s fanouškem dejme tomu Zaca Efrona, tak mu taky řeknu, nezlob se , ale mně se nelíbí , pořád se tváří jak částečně mentálně retardovanej. je to můj názor :-)) -
-
Re: Re: Re: :-)
souhlasi,ve všech bodech *4* včetně toho efrona *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
Ja si toho Efrona musím lepšie obzrieť doteraz som si ho nevšímala *1* *1* *1*
-
-
Máš pravdu ,ale keď ten druhý názor sa tak zle číta:) -
-
jo , to máš pravdu , mně to taky vždycky rozhodí, ale spíš ty příspěvky co svědčej o nízký inteligenci pisatele a celkem nic moc neříkaj.to že se někomu nelíbí a nepřipadá mu sexy mi nevadí.
-
-
Jo jasně,ale určitě jsi natolik inteligentní,že bys nelezla na jeho stránky a psala to tam. Když se jí nelíbí OK, to jí neberu a ani ji nenutím,aby ho milovala,ale ať sem teda nechodí ne? -
-
jasně , souhlasím , navíc ten kdo se mi nelíbí mně ani absolutně nezajímá, natož abych ho chodila někam kritizovat, potíž je v tom , že tohle nejsou Robertovy stránky , je to jen informační stránka a kdo se sem náhodou dostane má možnost přispět názorem , ať už je jakýkoliv :-))možná bychom měli založit nějaký ofiko Robertovy stránky a tam jim to potom můžete pořádně natřít :-))
-
-
-
-
jo..to je fakt...taky se to snažím tak nějak ignorovat,ale někdy je to tak k nasrání,že to prostě nejde... *7* -
Ja už sa snažím to ignorovať.Ja viem,že to robia naschvál,aby nás vytočili:))
-