-
:-)
jojo , co by dělala tahle diskuze bez těch děvčat , který si sem přijdou čas od času zašpásovat , trochu pomluvit a zarejpat, potom to jede jak namydlenej blesk, myslím , že sám Robert by se smíchy umlátil v kotrmelcích :-))jen tak dál -
-
Re: :-)
p.s.: mrzí mne to , ale má pravdu :-)
-
-
mozart
do povolani bych k nemu jeste supl urcite zaslouzene aji skladatel -
filmografie...
čau lidi..jde u herců upravit filmografie nebo popřípadě u filmů přidat herce..??
*7* -
neberte to jako provokaci:-)jen že to mam vložit všude,tak vkládám:-)
30% teenagerů by brečelo kdyby viděli Tokio Hotel na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystali skočit. Zkopiruj a vlož to všude pokud patříš k těm 70%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!! -
ROB
to je sice hezký že řikáš svůj názor,máš na to právo v tom ti nikdo nebrání,ale je faktem to,že si máš lízt na stránky svejch oblíbenců a komentovat si je a ne lidi co ti jsou upřímně u prdele *16* mi to tu komrntujem jen proto že se nám Rob líbí bud celkově jako kluk,nebo jen jako jak hraje,nebo jako Edward třeba *1* mě se líbí v reálu je sympatickej *1* a jestli se to někomu někomu nelíbí tak at sem neleze.že jo holky? *3* -
-
Re: ROB
Ale tady to neni náká diskuze jenom pro fanoušky víš ? Tady na tuhle diskuzi může chodit každej ale uplně každej takže ať se mi nebo komukoliv jinýmu líbí nebo ne tak tobě to může bejt tady u pr****. Prostě se bud líbí nebo né ! ;) -
-
Re: Re: ROB
já teda souhlasim,ad si piše kdo chce co chce ,admin to stejně smázne.diskuse není jen o chválení ale o názoru. -
-
Re: Re: Re: ROB
pro anezka:sorry ale nemusíš se chovat jak hulvát to zaprvý a za druhý lidi jako jsi ty znám-přivlastnujou si něco co neni jejich vymejšlej si a chtěj bejt zajímavý,nechci nic řikat ale takový lidi končej na psychiatrii nebo dokonce v blázinci.znám jednu holku,která všude začala vykládat že má dítě s coperfieldem a ted je v bohnicích-ta holka se mnou chodila na základku *1* jo a neurážej deppa on neni kretén,to jsou jen lidi který chtěj bejt za každou cenu zajímavý a vůbec se jim to nedaří,jelikož jim ty jejich kydy nikdo nevěří *3* zatim zdarec -
-
Re: Re: Re: Re: ROB
promin ale ja nic takoveho nikdy nepsala to psala kamaradka(byvala)a ona chce byt zajimamava ja vim johny deep je srandovni a robert je zas krasnej a to sti bracou a tak to sem fakt nepsala ja a sti ze ho zname je pravda ma nevlastni sestrenice s nim chdila ona neni cz ona vyrustala v anglii a proto ho znam ja a kdyz mi reknes kde bydlis zaridim aby si ho vydela chcec? prisaham *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ROB
dobře tak ji pošli ju? *1* -
tady je s lizou moji segrou -
promin ale ja dlouh nebila na internetu on nam doma nesel fotku ti poslu je co ji z fotaku dam do pc jo a on prijede do prahy na autogramiadu vis ja bych te predstvila a on by si o tobe nic myslet nebude ja ho znam ale taky jsem byla vedle kdyz jsem ho vydela poprve ale foto mam jen jeho -
to vidim jak jsi mi tu fotku poslala,wow je krásnej *1* zase blbej for na to já kašlu já věděla že kecáš když se ani neozveš *3* -
tak tu fotku dyžtak pošli *3* pls -
tim jsem nemyslela že bych ho nechtěla vidět naživo- to jo,ale on by si vo mě myslel že jsem pitomec protože bych na něj čuměla jak bluma a nezmohla se na slovo-byla bych v rozpacích *4* a možná by to se mnou seklo *4* s nikym slavnym jsem se ještě nepotkala,ale bylo by to fajn ho potkat:musí bejt sladkej a miloučkej *14* -
mě to je jedno jak chceš ty *1* ale jedno nepochopim-proč by jsi chtěla abych ho viděla naživo?jsem z těch lidí co by šli k zemi kdyby ho viděli,a navíc bydlim v zapadákově nedaleko Novýho Knína a to neni Hollywoood víš?takže i kdyby to s tim že ho znáš byla pravda,tak on by do takovýho zapadákova nepřijel:Krámy jsou největší zapadákov na světě.Rob a v zapadákově?co by tam dělal *9* a nebo jsi tim myslela něco jinýho:jako že by třeba přijel do Prahy? -
jacky28
TAK CHCES POSLAT FOTO S VYVOLANEJMA FOTKAM ? -
tak vono to je takhle?tak sorry,ale nic mi zařizovat nemusíš já bych se stejně s nim nedorozuměla-řekla bych mu náký jednoduchoučký věty,jelikož bych byla v rozpacích a kdybych ho viděla tak bych šla k zemi to mi věř *1*
-
-
-
-
Re: Re: ROB
no a co jako tobě by se taky nelíbilo kdyby jsme pomlouvali tvýho oblíbence tak sklapni,ty tvý komentáře k Robovi nikoho totiž nezajímaj víš *10* *1* mi ho máme rádi jak hraje atd... a tobě když je tak u prdele tak ho nemusíš komentovat-to dělaj jen paka co se nuděj a nemaj do čeho píchnout *1* holt záviděj a kvůli tomu ponižujou druhý-je to trapný a dětinský *3* -
-
Re: Re: Re: ROB
No právě že to neni o chválení ale o názoru , slušně tady píšu co si o něm myslim. Mě taky nezajímaj vaše komenáře ani je tady nekomentuju prostě sem se sem koukla napsala něco o něm a to je celý chápeš to? :D :D :D takže nechápu co je u tebe trapný a dětinský že ti někdo uráží nebo napíše né zrovna pozitivní názor o "ROBÍKOVI"? Jako sorry ale to zrovna nezajímá mě ! :) -
-
jen závidíš nic jinýho,protože ty nedokážeš to co on *3* těžko by ses dostala na vrchol jako on to mi věř tak aspon musíš ponižovat a sama se utápíš v závisti a nenávisti k němu.začni nejdřív u sebe-jukni jak vypadáš a zamysli se nad sebou!!!!! *13* -
-
No, tvoje věc :D :D tohle mi je fakt už jedno *3* *4* -
nazdááár,jom já se na sebe koukat nepotřebuju a ani nechci víš *1* čuuuuuus -
:D No já se tak na sebe potřebuju dívat prosimtě :D kdo tady říká že závidim a jako fascinuje mě když já sem jako uplně první komentář napsala že mě nezaujal a ty hned tady že závidim a já nevim co všechno jako se radši do zrcadla podívej ty. Ty mi tak budeš říkat co mam dělat prosimtě sem si může lézt každej kdo chce a né jenom ty co ho milujou tak to tady neřeš měsíc zase že sem napsala že mě nezaujal jo? Dík ! ZDÁR AHOJ ...
-
-
a mě nezajímáš ty tak sem nelez!!!!!!!!!!!
-
-
-
-
Re: ROB
Presne tak.Súhlasím s tebou
-
-
:D :D :D ...
Mizérie ;D neni sexy, neni pěknej, ničim mě nezaujal.Nevím co na něm půlka republiky má :) -
-
Re: :D :D :D ...
koho to zajima ?:D -
Keby len pol republiky on zaujal pol zemegule *1* .Neviem prečo ťa to trápi nemáš dosť iných starostí?Venuj svoj drahocenný čas niekomu kto ťa zaujal,alebo koho zaujímaš ty *13* -
-
Re: Re: :D :D :D ...
Mě to netrápí víš :D :D Píšu si svůj názor. A už vůbec mi nevykládej co JÁ mam dělat . Proboha :D :D :D . -
-
Re: Re: Re: :D :D :D ...
OK rob si čo chceš
-
-
-
Tak co lezeš na jeho stránky?!!!!!!!!!!!? -
-
Re: Re: :D :D :D ...
Hele holka tohle je diskuze víš ?! Tady si má každej napsat jakej chce názor takže mlč. :)
-
-
-
robík
jj já sem taky bláznivá ale k čemu to je?když je v Americe že jo? *1* *1* to by sem musel přiletět o čemž pochybuju *1* ale co neni může bejt *3* budem doufat,že sem taky dorazí *14* -
-
Re: robík
prý by byli ochotní přijest i ostatní,ale podmínka je,že se jim zaplatí letenky 1.třídou hoteli a jíslo a takový jiný věci...
takže to nehrozí...hlavně když zaplatí miliony za prezidenty,ale radost ubohejm fanynkám neudělají.. *15*
*14* *14* ...byla bych v sedmém nebi,kdybych Roba viděla... *3* -
-
Re: Re: robík
to já bych byla taky v nebi kdybych ho viděla *1* ale fakt -
Re: Re: robík
Tak to máš pravdu na fanynky nikto nemyslí *9*
-
-
-
Hviezda Sumraku
čítala som pekný a zaujímavý článok o Robertovi ako sa dostal k postave Edwarda...Ak ste to ešte nečítali na neakej českej stránke a máte záujem skúste www.twilight.sk/Text2-4416/Hviezda- Sumraku -
rob
někde jsem četla v nákým rozhovoru s Robem,že Rob prohlásil,že jeho ideální holka má bejt bláznivá,tajemná a že by měla mít svoji temnou stránku *1* a v jinym že je na brunetky *3* to je sice hezký,já sem brunetka ale k čemu mi to je že jo?jsem v Český republice a on v Hollywoodu *9* škoda.a stejně by se mě lek tak co *5* *1* -
-
Re: rob
za 1. on nezie v americe ale v anglii a v londyne a je mu 23 13.5 ma narozky a.t.d a je to byk ve znameni -
-
Re: Re: rob
já vim kdy má narozky,kolik mu je a že žije v Anglii ale když natáčí v Americe tak přece jen tam tak nák žije ne? *3*
-
-
no cvok jsem a bruneta taky,ale je fakt že Čechy a Hollywood je fakt velkej rozdíl... *15*
*14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: rob
to máš pravdu *1* copak by do takovýho zapadákova jel?ten se radši bude držet v Hollywoodu popř pojede do Anglie ale sem to fakt nwm nwm *4*
-
-
Ja som tiež brunetka *1* A momentálne aj bláznivá *1* *1*
-
-
ROBÍK
je fakt náááááááááádhernej *14* strašně moc *14* a když se usměje je jak anděl *14* lavuju ho a taky strašně moc *14* nechápu lidi,který ho pomlouvaj a tak...