-
nej
♥♥všššechno nejlepšííí k narozkám,hodně lásky,štěstí a dlouholetý a láskyplný vztah s kristen♥♥ *14* *14* *14* *1* -
-
Re: nej
Aj ja sa pripájam ,všetko naj.naj. *4* -
trochu pozdě,ale přeju mu vše nej *3* -
-
Re: Re: nej
jak pozdě? snad brzo ne? má je až zítra *1*
-
-
taky přeju všechno nej nej nej k narozkam
i love you rob
-
-
:-* :-*
vsechnoooooo neeeeejj k zitrejsiiim narozkaaamm!!!!!!! I LOVE YOU!!! *1* _____a mimochodem nevim jak vy ale podle me je justin trapnej mrnous kterej ma vlasy jak buzerant a zpiva jak holka! nechapu jak muze byt na druhym miste *7* fakt nechapu *7* *16* -
-
Re: :-* :-*
jojo taky přeju všechno nejky k zítřejším narozkám *3* *14*
-
-
5.díl????
ahůůůůůj holky,slyšela jsem,že stephanie mayer napsala 5.díl twiligt ságy,prý midnight sun.........je to pravda?a jestli ano,bude přeložen do češtiny?????plsík,napište,já úbec nevím........ *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: 5.díl????
na internetu se ale dá najít prvních 12. kapitol, který přeložený do češtiny jsou, takže si je můžeš přečíst *3* -
-
Re: Re: 5.díl????
na netu byl článek že když psala ten pátý díl tak to její kamarádi kterým to dala přečíst, to dali na internet ...prej byla tak naštvaná že říkala že tu knížku možná ani nedokončí....ale je to už dlouho tak nevím jestli ji zase začela dopisovat :-) -
-
Re: Re: Re: 5.díl????
jo,tohle sem taky četla,ale snad se uklidní a dopíše to..si zase myslím,že by se kvůli tomu nepřipravila o další peníze,protože jestli vyjde další knížky tak bude v balíku... *3*
-
-
-
Re: 5.díl????
je to pravda,ale není to pokračévaní,ale stmívání z pohledu Edwarda...
a jelikož to jeětě nedopasala tak to v češtině není,ale psala sem do Egmont a odepsali,že jestli Steph tu knížku dopíše,tak ji určitě přeloží... -
-
Re: Re: 5.díl????
Najlepšie by bolo,keby tu 5časť aj sfilmovali.To by bol Edward stále na obraze,keď to bude hlavne o ňom.To by bola paráda *14* *14* To by sme si ho užili *15*
-
-
-
Rob skladatel:)
jojo Robík,slyšela jsem jeho písničky a musim uznat že zpívá hezky-teda mě se to líbí nwm jak vám,a že skládá a hraje úžasně *3* tohle je důkaz,poslechněte a posud´te sami: http://www.mp3stahuj.cz/46811/rober t-pattinson-kiss-the-rain/ ,http://www.mp3stahuj.cz/39556/robe rt-pattinson-never-think/-hraná verze,http://www.mp3stahuj.cz/48639 /twilight-soundtrack-robert-pattins on-never-think/ zpívaná verze.nwm jak vy ale měl by na to prosadit se jako zpěvák a skladatel.nebo snad ne? -
-
Re: Rob skladatel:)
Musím ti povedať,že skladba Kiss the rain ma úplne dostala.Je tak nežná až mám slzy v očiach.Nevedela som,že skladá tak nádherné skladby.Ale keď spieva má taký hrubý hlas a to mi k nemu nesedí.Ale ako herec a skladateľ fakt JEDNIčKA *14* *14* -
-
Re: Re: Rob skladatel:)
jj má takový krásný písničky a je to jednička,to se musí uznat *1* ale on ani tak hrubej hlas nemá-teda když zpívá never think:to se dá přežít a mě se to líbí-jako uspávačky jsou ty jeho písničky účinný-vždycky mě to uspí *3* horší by bylo,kdybych krákorala já to by všichni přišli o uši *4* *1* -
-
Re: Re: Re: Rob skladatel:)
Ty jo do teď sem netušila jak krásný má písničky...opravdu úžasnej hlas a ta hudba...prostě úžasný *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Rob skladatel:)
jj moje řeč *3* je božskej *14* *14*
-
-
-
-
Re: Rob skladatel:)
já ho hlavně vůbec neznám *9*
-
-
:-(
Tý jo..jak to,že je Rob na třetím místě??
... *9* *16* -
-
Re: :-(
nojo,holky maj radši hezouna Justina :( ...!! chjo -
-
Re: Re: :-(
hezouna ,vždyt je to holka !když sem ho poprvý slyšela nevěřila jsem že je to kluk*1* -
-
Re: Re: Re: :-(
přesně..zpívá jak holka a ještě divně..
kam se na Roba hrabe..:D *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :-(
jo přesně tak *3*
-
-
Re: Re: Re: :-(
napodobne *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :-(
jojo taky mi to tak přišlo a justit se mi vůbec nelíbí,robík je hezčí a o hodně *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-(
Mne stačí jeden Robertov pohľad a nedýcham *1* Justin to je ešte také dieťatko oproti nemu *1*
-
-
-
-
-
-
achjo
jako rob me zacina pekne stvat mohl by se trochu uklidnit, vsude se o nem pise jak se ho zmocnila slava ze je namyslenej atd. *8* jako ja tomu moc neverim ale co kdsyz je na tom neco pravda nejradsi bych ho nakopala do zadku aby se zase probral....do nej bych to teda nikdy nerekla ze se bude takhle chovat *9* *15* -
-
Re: achjo
no já nwm..moc tomu nevěřím...
to že řekne,že mu vadí fanoušci..to se nedivim a ty ostatní věci nevim,ale prostě si myslim že jsou to keci... *7* -
-
Re: Re: achjo
no jako já si to myslim taky,nedivim se že mu fanoušci vaděj,mě by to vadilo taky ,kdybych byla na jeho místě a fanoušci mě pronásledovali na každym rohu.vám by to nevadilo?u Roba se divim,že to ta jeho psychika ještě zvládá,moje by to už nezvládala
-
-
no to je zase blbost *13* ... prosím, hodila by si odkaz kde všude si to četla? -
-
tyyyjo to je prispevku ...jo a cetla sem to v intauch :D a to ze je skromny atd. je taky mozny ja se nechci hadat mam ho asi rada stejne jako vy ale co kdyz je pravda to co se psalo ted v intauch si to kupte a kukejte :D
-
-
to je určitě blbost!!;) :) -
to jo taky jsem to četla,vůbec se mi to nelíbí *10* ale je taky možný že jsou to jen bulvární drby,vymyslej něco aby byli zajímavější,ale nwm *9* já bych teda do něj neřekla že by byl nebo moh bejt namyšlenej,ale jestli je to pravda tak mě štve *10* -
-
ja som zasa čítala úplný opak,že je skromný,plachý...Ale dosť ho trápi stráta súkromia nikam nemôže ísť,niekedy mám strach aby to zvládol.Sláva je krásna vec,ale časom to musí byť už o nervy.Každý po ňom chce,aby bol stále usmiaty v pohode,ale to sa podľa mňa nedá.Doteraz ho chválili,teraz budú písať o ňom zlé veci,aby boli zaujímavý.To si myslím ja *4* -
-
Re: Re: Re: achjo
no já si to taky myslim a upřímně Roba lituju má toho chudák na sebe moc *9* já mám taky o něj strach,obzvlášt aby to zvládl psychicky.takže Robe cržim ti palečky,všechny čtyři *3* *14*
-
-
jo a strasne moc *1* pudem mu spolu neco rict ok -
-
Re: Re: Re: achjo
jojo to jo a bude se divit *3*
-
-
-
-
Litlle ashes
Tak jsem se celá natěšená včera koukala na program kina: Palace cinemas, že si rezervuju lístky na Litlle ashes na pondělí a oni to nehrají... *9* *9* A přitom psali, že 6.5 to má mít premiéru... Na palace mi odpověděli, že to ztím neplánují... Nevíte o tom někdo něco? -
-
Re: Litlle ashes
Já mám film doma, ale ještě jsem se nedívala *9* ... -
Re: Litlle ashes
Jako já to sice už viděla, ale je to tak skvělý, ež chci do kina *14* *14* *14* *14*
-
-
Zkouknete
Mrknete na to ;-)
http://litejvtomsemnou.cz/?r eferal=3348&msgid=1 -
doll
myslim že nekdo tady chtel videt moji usitou panenku Edwarda,tak mě kdyžtak napiste na profil a ja vam ji poslu :D:) čuus -
together
Jsem ráda, že chodí s Kristen. Nikomu jinýmu bych nepřála *4*