Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozloučení

Každý tvrdí, že jsem debil,
    má co dělat, aby neblil,
    když čte moje komentáře.
    Považují mě za lháře,
    když jim skálopevně tvrdím:
    Patyzón fakt strašně smrdí.

Jenže je tu menší problém:
    kdo z vás zná ho natolik,
    by moh tvrdit, že snad voní,
    a že není notorik?

Na tuhle otázku odpověď neznám,
    jestli to pravda je, za chvíli seznám.
    Teď však musím opustit vás,
    nervěte si z hlavy vlasy,
    za pár týdnů vrátím se zas,
    nastávají zlaté časy!
    • antidicaprio

Re: Rozloučení

páni ,jak od Nerudy *1*
      • rosalie13

Re: Re: Rozloučení

Díky. *1* *1* *1*
    • Re: Rozloučení

*1* *1* *1* *1* *1* *1* tak to je moc hej ja nemůžu *1* *1* *1* *1* jako neurážim roberta ale tomhle sem se fakt zasmát musela vážně nic proti *4*
  • antidicaprio

TÁHNI DO KANALU

OMG,ANTIPATTINSONE!!!!! TO JE TAK UBOHÝ TY FAKT NEMAŠ PŘÁTELE ?NEMUŽEŠ SI NAJIT NĚAKOU JINOU ZABAVU ? A NEBO SE MI MSTIŠ ZA KAPRA(DICAPRIA) KOLIK TI PROBOHA JE? JAKO I JA SEM DICAPRIOVI DOST ZAVAŘILA ALE ŘEKLA BYCH ŽE MINIMALNĚ INTELIGENTNĚJŠ NEŽ SOU TY TVÝ VÝLEVY. TO ŽE BUDEŠ BUZEROVAT NÁS NĚAK PATTINSONA NEZNIČÍŠ! NWM ,JAKO JE MI TĚ LÍTO ALE NA DRUHOU STRANU CHAPU ŽE NIKOHO ZJEVNĚ NEZAJÍMÁŠ KDYŽ TRAVIŠ CELEJ DEN TRAPNOU BUZERACÍ,JE TO UBOHÝ A TO NEMLUVIM O TOM ŽE TO ADMIN STEJNĚ SMÁZNE TAK NAČ SE SNAŽÍŠ? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • alice18

Re: TÁHNI DO KANALU

OMG,ale ty to asi sama nechápeš já ti nechci nic znechutit , mě jen prostě baví jak jste tady všichni strašně blbý ,tady stačí napsat:smrdíš ,no a jaka je na to reakce .To nemluvim ani o inteligenci některej příspěvků např.když 18letá rosali tvrdí ,že si s nim piše atd....proč si myslite ,že sem furt někdo leze a prudi vas ,třeba proto,že hned na všechno přehnaně reagujete.A opravdu mě někdy udivěj a dost pobavěj vaše reakce i na úplnou blbost jako je smrdíš(sama si toho důkazem),že to admin smaže mi je úplně jedno *3* sama si uboha,ale je pravda ,že mě to tu uz nudi a tak se přesouvám na jinou diskusi Johnyho Deppa.PS:Ja a ten vypasenej ponik nemame nic společnyho.Tak brzy naviděnou až se zas budu nudit určitě se zde zas objevim. *1* *1* *1* *1*
      • your-darling

Re: Re: TÁHNI DO KANALU

Pche..Naše přehnaný reakce jsou jenom takový ty pocity,že ty si úplně vypatlaná...
        Takový názory člověka fakt pobavěj...
        Jestli si myslíš že tím tvým SMRDÍŠ...jako někoho urazíš,tak si mimo..
        Si ze středověěku??
        Tohle nasere asi jenom cvoka..bo já nevim... *8* *8* *15*
        • rosalie13

Re: Re: Re: TÁHNI DO KANALU

Tak proč na to odpovidaš? *7*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: TÁHNI DO KANALU

Proč ty sem píšeš??
            stejně blbá otázka,že jo...
            • rosalie13

Re: Re: Re: Re: Re: TÁHNI DO KANALU

To je náhodou dobra otazka.
      • Re: Re: TÁHNI DO KANALU

a co kdyby sis dala pauzu a deppa vynechala *13* *13* *13* *13* bež si na paris hilton nebo na nekoho jinyho a jestli chceš jenom na deppa kvuli antidicaprio tak to vynechej rovnou tam nejsme na tebe zvedaví vůbec běž si na selezu gomez nebo na miley cyrus nebo na justina biebera tam na tebe vyjedou hned jestli chceš *13* *13* *13* *13* *13*
        • rosalie13

Náhodou Selenu mam rad. *14* *14*
      • Re: Re: TÁHNI DO KANALU

ty už sem ani nelez, admin by ti měl bloknout IP, jen tu otravuješ *10*
        • antidicaprio

na deppa mi nešahej di na tomiho popoviče třeba ,tam nikdo není a mužeš se tam vylajt jak chceš,ja nwm si proti mě zaujatá ? proto chceš hned na deppa ? ale chápu že tě štve jak pišou o tom skype... to je fakt trhlá blbost .
          • rosalie13

Re: Re: Re: Re: TÁHNI DO KANALU

Protoze odusuzuješ Dicapria *10* *16*
            • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: TÁHNI DO KANALU

ty seš teda velka faninka,jednou řekneš že kapra nesnášíš ,pak napíšeš jeho jmeno s chybou,nejsi v jeho fanklubu a k temu si nadávala dřív než sem se ozvala,fakt zvláštní *1* *1*
    • antidicaprio

Re: TÁHNI DO KANALU

jeeeeeeee,smileci to je vid hele hned až si dohraješ koukni na večerniček to tě bude bavit *9* nezapomen se hezky umýt aby si ve školce nesmrděla ,jasnýýýýý *1* *1*
  • sviatky

prajem vsetkym Pattisonovcom krasne velkonocne sviatky *4*
    • antidicaprio

Re: sviatky

tobě taky *4*
  • ?????

Nějak to tu nepobíram...proč se tady vlastně řeší, jak hrozně Robert hrál ve Stmívání, jak hrozný je herec, jak vypadá jako bezdomovec...??? proč se to řeší tady?? proč si takoví lidé nezajdou ne nějaký web "antipattinson"????
    • nik011

Re: ?????

já nevm:D ale taky by me to zajimalo:D
    • Re: ?????

Protože ty asi nechápeš slovo diskuse.To znamená ,že lidi říkají svoje názory(a né jenom bože on je tak sladkej já bych ho nejradšu celýho sežrala atd...)Můj názor je ,že Pattinson je děsnej zpěvák a všechny jeho písničky jsou v podstatě stejný. *1*
      • Re: Re: ?????

v podstatě s tebou souhlasím , ale slovo diskuze taky znamená , že dokážu svůj názor podložit argumentama a vy rypáci většinou píšete , že Pattinson je debil , je hnusnej , smrdí a podobně .nemyslím tím teď konkrétně tebe , vím že ty to tak nepíšeš.ale tohle dokáže napsat každej malej blbeček a jak se asi proti tomu dá argumentovat?:-))tomu se fakt člověk musí zasmát.

aha uz som v obraze,kludne si diskutuj *4* mozno budes mat potom krajsi den .Ja si zasa radsej precitam aky je Robert sladky *1* *1* *1* a to mam zas krajsi den ja *4*
    • Re: ?????

Protože tam by zase lezli lidi, který by tvrdili, že Robert je úžasnej herec, že je nejlepší a že všichni, kdo tam píšou, sou debilové. Není to nakonec jedno?

neni to jedno.Toto je stranka fanusikov.Ja tiez nemam vela hercov,spevakov rada a nechodim na ich stranky pisat aky su hrozny.Respektujem, ze inym sa pacia.Suhlasim s Jankou chodte si vyliat srdce na antipattison web.
        • _tewesska_

Re: Re: Re: ?????

Já taky musím souhlasit, jedno to neni. Tohle je přece fanouškovská stránka,ne? Já třeba taky nemám ráda Taylora Lautnera nebo Zaca Efrona, tak nelezu na jejich fanouškovský stránky a neřikám, jak sou příšerný! Na to jsou přece anti-kluby, ne?!
          • lejonkaas

Re: Re: Re: Re: ?????

já taky nemam rada taylora lautnera ale uplně nesnášim jacoba.
            hele a ti co nemaj rádi robíka tak at´ jdou někam mě to nezajímá
          • Re: Re: Re: Re: ?????

Souhlasím s tebou, je to váš názor, ale běžte si ho říkat jinam, my o něj nestojíme
  • PATTINSON A ZPÍVAT

SVĚT SE ZBLÁZNIL ROBERT PATTINSON JAKO NEJLEPŠI ZPĚVÁK!!!!!!!!!!!!JEŽIŠ LIDI MĚJTE ROZUM *16* VÍTE JAKEJ JE TO ŠOK TOHLE ZJISTIT *13*
    • Re: PATTINSON A ZPÍVAT

Taky si myslím. Nemám nic proti tomu, jak zpívá, ale vsadím se, že půlka lidí ho volila kvůli jeho vzhledu, nebo kvůli tomu, jak je oblíbenej a půlka z recese, jinak si to vysvětlit neumím *7* *7* *7*
      • your-darling

Re: Re: PATTINSON A ZPÍVAT

jo taky si myslím..miluju ho.. *14* ,ale písničky moc dobrý nemá..kdyby zůstal jen u herectví,bylo by líp... *3*
        ale jinak OK...
  • pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli

Pro antidicaprio ja tě naprosto nechapu,
    ve fanclubu J.Deppa pišeš jak je Dicaprio sladoušek kterej neumi hrat a pak si pišeš na tady ,když Pattison je to samy akorat vypada jak když vylez z kanalu a všechno zakončiš prosloven:věrnej fanoušek se o herce zajima i když neběži zrovna v kině.
    • Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli

tak se v tom nějak ztrácím a nějak nechápu, co tím chtěl básník říct... *9*
    • Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli

jako že Dicaprio a Pattinson si jsou podobný , jo? a kolik že ti je prosimtě? :-)
    • antidicaprio

Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli

není to to samí,ani omylem!je to muj nazor !proostě kapra nesnašim není mu v ničem podobnej. nechapu jak mužeš tyhle dva světy vubec srovnavat *9*
      • Re: Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli

Ted rozhodně nemyslim vzhledově,ale hereckym výkonem.R.Pattinson je něco jako Megan Fox(zaze nemyslim si,že jsou si podobny).Ona je hezká a tak vlastně nehraje jen tam ukazuje jak ji to sluši.No a Robert dělá to sami,jeho kariera je postavena na tom jak vypadá(a že vypadá fakt dobře).*14* Jo a jen pro zajimavost kapra přimo nesnášim *16* .
        • Re: Re: Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli

ale podívejme , dokonce filmový kritik :-)) nezlob se , chápu , že to nemyslíš špatně, ale zaráží mně , že opravdu máš tu drzost posuzovat , jak kdo hraje dobře nebo nehraje a tím nemyslím jen Roberta.myslím , že k tomu nejseš ani minimálně kompetentní.takže chápu , že je to tvůj názor , ale to je asi tak všechno :-))
          • Re: Re: Re: Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli

Pro marsk602 :Hele a proč bych nemohla hodnotit herecky výkony? *7* A nvm proč na mě utočiš všichni napišou normálně:v tom s tebou nesohlasim a ty hned a kolik ti je prosimtě.Já ti nic nedělam,nijak tě neuražim a doufám ,že nejsem tak trampa jako ten kočičí potah (nebo co to bylo).
            Tak nvm vo co ti de i kdyby mě byly 2 roky ,tak jako nebudu člověk a nemam pravo se vyjadřovat.
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli

Omlouvám se za pravopisné chyby.
        • Re: Re: Re: pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli

tak já s tebou teda moc nesouhlasím.. nemusím moc ty sladké krasavce, a to podle mne právě Robert není, to co mne okouzlilo je jeho charisma... a že nemumí hrát? no jestli to hodnotíš podle ságy Stmívání, tak je to špatně... ta role je tak napsaná, tak ji tak strnule, skoro bezemočně musel zahrát, tudíž si myslím, že se s tím popral dobře... no ale to už se asi po několikáté opakuji

přesně, kdo četl celou Twilight ságu, ví, jaký Edward podle knížky je, tudíž i ví, že to Robert zahrál tak, jak měl...:-))

Tak já sem ji teda četla (ani nvm jak se mi to mohlo líbit),ale když sem viděla kdo má bejt Edward tak jsem se docela lekla je pravda ,že Edwarda asi nemohl zahrat líp ,ale představ si Roberta jako Jacka v Pirátech z Karibiku to by dopadlo hrozně. *1* *9*

Jo v tomhle máš pravdu soudím ho podle Stmívání, protože ten rozruch kolem toho je naprosto děsnej.Chápu někoho kdo sbírá plakáty,nosí trička Stmívání nebo čte ty knihy,ale když jdu po městě a tam si asi 15letý holky si hrajou na postavy ze Stmívaní(pardon jestli jsem někoho urazila) tak je to docela divny *7* Jo proti němu nic nemam jako R.Pattinson je skvělej,ale ja Edward je hroznej *10* .

Konecne nieco, co je ine ako ostatne filmy.A podla mna je Robert ako Edward dokonaly.Kazdemu sa paci nieco ine to je v pohode ,ale naco tym kazit radost inym.Ja uz davno nie som mala holka ,ale z toho rozruchu okolo Edwarda sa velmi tesim ,po dlhej dobe sa konecne nieco deje .Popredu sa ospravedlnujem za pravopis ale tiez som zblbla *1*

Máš recht, na to, jaká je to slátanina je kolem toho vážně hroznej rozruch... Netvrdím, že je Pattinson špatnej herec, ale to v čem hraje je docela otřes (alespoň, co se Stmívání týče). A jeho fanynky sou převážně tak zblblý, že zapomínaj pravopYs *7*
  • pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli

Pro antidicaprio ja tě naprosto nechapu,
    ve fanclubu J.Deppa pišeš jak je Dicaprio sladoušek kterej neumi hrat a pak si pišeš na tady ,když Pattison je to samy akorat vypada jak když vylez z kanalu a všechno zakončiš prosloven:věrnej fanoušek se o herce zajima i když neběži zrovna v kině.
  • Re:Eclipse

úpa LuXuS video *1*
  • film

neviete ci Rob nataca novy film?na stranke www.twilight.sk je medzi novinkami video a fotky kde je vo fraku a s klobukom na hlave?????
    • Re: film

Je to film Bel Ami (Miláček) podle knihy G. Mauppassanta. Je to o muži, který se pomocí sexu snaží dostat na vrchol.
      • Re: Re: film

tak to bude velmi zaujimavy film *1* *1* *1*
  • kukuska25

kukuska25

jo kdyžtal rob má na lide profil:robertpattinson1@email.cz *3* takže super ne
    • 22kristyl

Re: kukuska25

to určitě není on ;) proč by si dělal profil na český stránce? tomu nevěřim *3*
      • your-darling

Re: Re: kukuska25

jo určitě to není on..ale ten kdo to udělal je asi fakt hustej...
        Dala sem si ho přátel..jen tak z prdele,ale je to OK... *3*
        • Re: Re: Re: kukuska25

tjn asi tak to nebude on
        • 22kristyl

Re: Re: Re: kukuska25

*1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit