Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak to tedy je?!

Chodí Rob s Kris, nebo ne? Vyjádřili se oni dva k tomu někde?
    • xcornelia14

Re: jak to tedy je?!

Robert říká že ne, Kristen taky že ne a že do jejího soukromý nám nic není. Takže.. kdo ví *3*
      • Re: Re: jak to tedy je?!

Jj, jasný- takže ofiko ne, ale kdo ví jaká je realita... Ale tak kdyby měl s někým chodit, byla bych ráda, kdyby to byla ona.
        • xcornelia14

Re: Re: Re: jak to tedy je?!

Tjn.. ale i tak. Je to v podstatě jeho věc:D
          • Re: Re: Re: Re: jak to tedy je?!

netvrdím opak *3*
            • xcornelia14

Re: Re: Re: Re: Re: jak to tedy je?!

Okey:D *15*
  • Edward

Edward je božíííí uplně nejvíííc :) Jackob na něj vůůůůůůbéééééééc nemáááá na to je až moc malej!! Edward je sladkej uplne nejlepsi z toho filmíku *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14*
  • anule34

čaw

čaw viděla jsem stmívání a je to besssssstttttttttttt
  • titulk\

Ahoj lidi, nevíte náhodou, kde sehnat titulky k Robovu filmu The bad mother´s handbook? Případně kde nelézt film s Kristen- The yellow handkerchief?
  • little ashes

Kaculencicko díky .. Tak jsem tak brouzdala z dlouhé chvíle a našla toto:
    http://www.opensubtitles.org /cs/subtitles/3597123/little-ashes- cs

nevím, jestli to bude k něčemu platné, moc se v tom nevyznám...
  • dotaz

Holčiny, vy někdo máte Little ashes a How to be s českými titulkami či dabingem???
    • kaculencicka

Re: dotaz

Nějaká dobrá duše mi poslala mailem titulky k How To Be ve slovenštině,nemohu přijít na to kdo to byl,ale mám to ještě v mailech,protože si s tím neumím nějak poradit...přepošlu ti je,jestli chceš...písni maila do vzkazníku...případně...pááá.
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: dotaz

jeje .. mohla bych si taky vyprosit? :) na Little ashes sem koukala bez nich, ale tam meli strasne blbou anglicrinu asi cizinci nevim a do How to be se mi prave moc nechce protoze nemam titulky a uz mi to skoro dva mesice jen tak lezi v pocitaci..
  • b.e.t.u.l.i

filmy?

Nevite nekdo prosim kde bych mohla jeste sehnat nejaky dalsi Robertovi filmy? *7* Zkousela sem ulozto ale nic.. Zatim mam How to be, Little ashes, HP 4 a Stmivani :) samozrejme ** dekuji :)
    ...jo a ted sem si znovu na csfd poustela trailer na remember me :) oo.. jak se tam smeje v tej knihovne :) sladký *14* :)
    • lidus5

Re: filmy?

Ahoj, já si stáhla myslím na ulozto.cz The Bad Mother's Handbook, ale bez titulků, ale to mi teda vůbec nevadí :D A ještě na dvě části Království prstenu, ale tam je jen málo a má dost zajímavej účes :D , ale jemu to sluší vždycky *14* *14* *14* A Remember me už se taky dočkat nemůžu, mě se děsně líbí jak používá tu vázu jako popelník *1*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: filmy?

jo s tou vazou :D to je dobry.. prej ,tady se nekouri!´ ,a proc je tady tohle? :D:D dokonaly.. :) ja sem to prave na ulozto nemohla sehnat.. :) ale zkusim znova :)
    • xcornelia14

Re: filmy?

Dneska mám narozky tak budu milá a pomůžu ti:D
      Takže zkoušej anglické-americké stránky a torrenty.. tady nenajdeš ani smítko protože to tu není.. jkaoby povolený;)
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: filmy?

a nejakej odkaz na takovou stranku prosim? :)
  • pro:antidicaprio

no tak to s tebou vubec nesouhlasim... toto srovnavani totiz nesnasim! *16* stejne tak Leonardo tak i Johny se k tomu dostali diky svemu talentu... ono muzes byt kdovi jak bohatej a dostat se k roli pomoci rodiny, ale to neznamena ze si tim koupi talent..a ten I Leonardo ma... a navic toto posuzovani nejakyho lajka, ktery v zivite(nemyslim ve zlem) nic nedokazal mi prijde stupidni... oba dva jsou to dobri herci.. a stacilo proste rict jo dobry ale mam radsi Deppa... proc kolem toho zase tolik zbitecnych kecu?! jo a ma to byt spis: antydicaprio ne?!
    • xcornelia14

Re: pro:antidicaprio

Prostě jednoduše. Takovýhle kraviny sem neházejte, tohle je diskuze o Robertovi a žádný anti kampaně.
    • antidicaprio

Re: pro:antidicaprio

to je fakt. a proč bych to neřešila, talent maj sice oba to je jasný ale můj názor je stejnej.
      • Re: Re: pro:antidicaprio

jenze timhle vyvolavas uplne zbitecny konflikty!
        • antidicaprio

Re: Re: Re: pro:antidicaprio

Vlastně máte pravdu. Ja ani nečekala že se to tak rozjede. sem myslela že to budou spiš odpovědi ,depp,dicaprio. a nic jinýho. ANI JEDEN Z NIC NEMŮŽE BEJT IDIOT(můžu říst že se mi to píše těžce)JINAK BY ANI JEDEN NEBYL SLAVNEJ A NEMĚL FANOUŠKY. nic se nezmění u každýho v srdci je PAN HEREC ten jeden a žádný žvásty tý druhý strany na tom nic nezmění. Dokonalej není ani jeden tak co. Rozjela sem to a tak doufám že to můžu takhle i skončit. Nwm jak vy a ani jak oostatní ale ja se budu snažit *4* *4* nehádat se. *3* *3* Jen doufám že to snad vydržim . *4* *4* *4* *4* KAŠLU NA HÁDKY *5* *5* *5* *5* *5* *5*
          • Re: Re: Re: Re: pro:antidicaprio

Hura *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: pro:antidicaprio

jo.. a kdyz uz si to chces rozebirat tak prosim ne tady... :)
  • kaculencicka

Chodím sem už dlouho...,

...tak mi přijde snad i přirozené se s vámi tak nějak rozloučit....přivedl mě sem Robert Pattinson a jeho fanynkou zůstávám,jen v mém srdci nakonec zvítězil někdo jiný....je to asi nejspíše věkem a i když jsem se tu s vámi cítila dobře a snad i cítit budu-neodcházím skutečně-jen tímto dávám najevo,když jsem tu strávila tolik svého času,že RP opouští v mém připadě post číslo 1....Tak se tu mějte a já určitě nakouknu co je nového a tak.K.
    • xcornelia14

Re: Chodím sem už dlouho...,

Tak tohle asi muj mozek nechápe. Ale ty a chodit sem dlouho? Sorry ale 80 dní není to co jsem tu strávila já.. a mě to dokonce stále baví.
      • antidicaprio

Re: Re: Chodím sem už dlouho...,

heeeej ,ty si tu už tak dlouho,ja sem tu sotva měsíc a už se nudim,a tak sem si vymyslela tu idiotckou kampan,depp a dicaprio .
        • kaculencicka

Re: Re: Re: Chodím sem už dlouho...,

Nudou to u mě rozhodně není...Tak se vyprdni na kampaň a nadhoď kvalitní téma...
    • b.e.t.u.l.i

Promin.. nechci aby to vyznelo nejak hloupe nebo nevim jak.. ale kdyz rikas ze ,sem´ chodis uz dlouho jak presne to je mysleno? protoze sem se koukala do tvyho profilu a ucet tu mas kolem 80dni.. vazne to nemyslim nejak zle .. promin :) ale tak kdyz mas nekoho jinyho :) .. jen jestli muzu vedet.. sem strasne zvedava .. kdo se da za Roberta vymenit? :D
      • kaculencicka

Abych ještě doplnila...má první návštěva-ne však registrovaná byla již více než před rokem.... a kdo je ten-Gerard Butler......myslím,že velikou roli sehrál věk,ale to nechci až tak soudit a rozvádět...
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Chodím sem už dlouho...,

Ok omlouvam se..ale mam dobrou vymluvu sem doma nemocna uz od pondelka a zacina se me zmahat nuda tak proste odepisuju na vsecho :D hloupa vymluva ja vim ale stejne.. Jo jinak k tomu Gerardovi :) jo je hezkej ale 40?! mm.. az moc myslim :) ale vec nazoru :)
          • kaculencicka

Re: Re: Re: Re: Chodím sem už dlouho...,

Ale Betulko,mě letos táhne na třiatřicet,víš,tak asi proto ten věk hraje tak nějak roli,i když pravda pravd-o věku to není a taky je...je to prostě o všem možném....neumím to popsat,stejně jako jsem neuměla popsat bláznovství k RP a byla jsem a jsem ráda,že mě potkalo...jak jsem psala-vrátilo mě to někam úplně jinam než kam mě poslední léta mého spokojeného reálného života zanesla-chápeš...já sama někdy mocnechápu,ale tak jak se to vyvíjí se mi líbí,tak proč to tak nenechat...Tak hezký marodění a určitě se tu ještě v dobrém!!!! potkáme...Diskusi tady si nenechám ujít! *4*
      • kaculencicka

Pro mě to dlouho je..... a s nikým se nepředháním,jestli jsem tu 80 dní nebo 1000 dní.....a též promiňte,ale zle to nemyslíte,ale nimrat se v tom budete...docela se mi to dotýká...chtěla jsem se jen "symbolicky" rozloučit.....Ságá Stmívání se mi líbí stále a Robert Pattinson o nic míň,na Zatmění se těším,jen mě někdo jiný dokázal okouzlit a překvapit tolika jinými zázraky,že jsem bezmyšlenkovitě zběhla....víc nemám co dodat....chodit sem nepřestanu a za to pobláznění k RP jsem vděčná....otevřelo mi bránu snů dokořán......díky!!!!
    • antidicaprio

tak tomuhle sem se vždycky divila .mít dlouho jeden idol a pak se jen tak pustit .Sem měla kámošku,milovala dicapria pak se objevil šmajda a najednou na dicapria srala . ja to nemyslim vezlím,to vůbec,jen že já bych to asi nedokázala se někoho totál pustit a to ad dělá cokoli .
  • simca2

edard

edward je neeeeeeeeeeeeej robet je neeeeeeeeeej chtěla bych se s ním a s kristen setkat *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit