-
Lizzy Pattinson
Mrknete na stranky o Robertove sestre :=)
http://www.osobnosti.cz/lizzy- pattinson.php -
Hlasujte pro cesko!!!
http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01 -
-
Re: Hlasujte pro cesko!!!
Ještě do dnešního rána jsem mohla normálně hlasovat a teď nic, nechce mě to nechat přidat hlas, jak tooo?!!! *16*
-
-
Maybe..
Možná Roberta uvidíme na předávání Zlatých Globusů.. zatím ale není potvrzené že by se tam s Kristen oběvili. -
johnny nebo dicaprio
hele chtěla sem to napsat někam neutrálně,co mslíte je lepší depp nebo dicaprio ??? jo a pls nepište mi že to mam dávat na jejich diskuse a ne sem,na nic to už stejně je . o nic nejde jen sem se chtěla zeptat lidí co jsou snad objektivnější *3* *3* -
-
Re: johnny nebo dicaprio
Caprio... ale Depp je taky dobrej, ale Leonardo mi nějak přilnul více k srdci =) hlavně díky Titanicu a Catch Me If You Can =) -
no taky ti opdovim i kdyz otazka z ni kdo je hezci, coz je nesoudim *15* ale podle me je lepsi Johny...to je frajer jako *5* dokaze poradne rozesmat a hraje skvele *4* sice nevim co na nem vsechny vidi(neni mysleno zle *3* ) ale proste je to pan herec -
-
Re: Re: johnny nebo dicaprio
sorry ale v tý otázce není kdo je hezčí ale kdo je lepší. mě o krásu nejde ,jen kdo líp hraje. ale jinak díky že si pro deppa . on má narozdíl od kapra :Charizma,talent,osobytej styl, rozum...ale hlavně on se narodil jako nic: jako syn servirky s hromadou sourozenců,ale přes to se dopracoval tak vysoko . sice bral drogy kouřil , hulil trávu a kradl ale po pravdě kdo znás něco takového nedělal *5* *5* zatim co dikaprio,jeho slavnej tatínek a pohodlnej život ho dokopali k herectví. sem přesvětčená že sám by zvlád velký hovn... *15* *15* Dík dík dík -
-
Re: Re: Re: johnny nebo dicaprio
no tak to s tebou vubec nesouhlasim... toto srovnavani totiz nesnasim! *16* stejne tak Leonardo tak i Johny se k tomu dostali diky svemu talentu... ono muzes byt kdovi jak bohatej a dostat se k roli pomoci rodiny, ale to neznamena ze si tim koupi talent..a ten I Leonardo ma... a navic toto posuzovani nejakyho lajka, ktery v zivite(nemyslim ve zlem) nic nedokazal mi prijde stupidni... oba dva jsou to dobri herci.. a stacilo proste rict jo dobry ale mam radsi Deppa... proc kolem toho zase tolik zbitecnych kecu?!
-
-
-
Deep -
-
Pardon jsem se uklepla, samozřejmě Depp *1* -
-
děkan,zdá se že většina lidí má hlavu i na něco jiného než na česání . díky
-
-
-
ja osobne mam teda radsi Dicapria.. obzvlast v Titanicu..mm.. :) mozna to bude tim ze sem nevidela ani jedny piraty :D teda pokousela sem se ale hned sem nudou usla.. :D muj nazor.. :D -
-
delas si legraci?! *8* jak si mohla usnout u piratu?! *7* :( *15* *15* -
-
je to sice pro děti, ale je to nacpaný akcí ,normálně bych u toho asi nedokázala usnout ani kdyby tam hrál KAPR(DICAPRIO)nemusiš mi psát že mu nemam říkat KAPR ,říkám mu tak už dlouha a tak se nic nezmění. -
mozna sem byla treba unavena:D ale nejak me to nevzalo *15* mam ted problem *7* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: johnny nebo dicaprio
jo mas velkej problem devenko!:D uz aspon mas vymyslenou cinnost na vikend!!! budes totiz povine koukat na piraty jako *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: johnny nebo dicaprio
dobrá pane kdyžjinak nedáte *15* *15* budu si je povině stahovat :P *15*
-
-
-
-
-
jasně že Depp, má hezčí prdelku a je mnohem charysmatičtější než dicaprio -
-
nejsi ty náhodou markéta ??? *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
díky ,taky si to myslim teda až na tu prdelku na tu mu nečumim . no ale něak to místo nejvíc sexy muže planety musel získat tak nwm .....lol *1* *1* *3* *15* *15* *15* *8*
-
-
-
Depp.. jednoznačně *3* -
-
hele ja vim že je to ubohý ale na jeho diskusi sem rozjela celkem dobrou hádku takže jestli dicapria nesnášíš jako já a taky ti připadaj ostatní diskuse nuda tak se přidej a klidně tu diskusi oživ svim příspěvkem budu jenom ráda že nás bude proti víc . nenutim tě vonic nejde aspon není nuda.
-
-
-
TWILIGHT soutěž
Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
Dík ;-)
Je to o zem která má nejradši twilight.
Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
Dík ;-)
Dík ;-)
Dík ;-)
Je to o zem která má nejradši twilight. -
blabla
Betuli proc kvuli tomu jaky tam ma myslenky ma byt cune ? *15* ja jsem tim padem uplny prase:D:D *15* :D jo a jaka je podle vas nejlepsi herecka z NM? *15* -
-
Re: blabla
No ja nevim :D ale proste kdyz sem cetla stmivani,novej mesic... a pak najednou pulnocni slunce byl uplne jinej nez v Bellinejch myslenkach a pocitech :) vzdyt si to vem jakej zdrzenlivej byl.. ale asi mas pravdu ze kluci sou uz takovy a do mysleni jim nevidim :)
jinak mam tak celkove rada vsechny herecky z TS a docela me nastvali tim, ze do Eclipse vymenili Victorii! Nekde sem cetla ze ta herecka co ji ted hraje ji puvodne hrat nechtela protoze tam mela jen malou roli a ted v Eclipse kdyz bude mit jednu z nejhlavnejsich se najednou rozhoda ze ji chce hrat.. no ale nic.. A mam rada i Esmé o tý se tady nikdo nezminil :) hraje totiz i v chirurgach a ty mam rada takze i ji *15* A Kristen no.. mam ji rada to jo hraje pekne ale ten jeji uces ted a v Eclipse ta paruka je děsnáá! Nechápu, že si ty vlasy nemohla nechat zase obarvit zpátky. Jo chápu možná se jí to líbí ale už jen kvůli filmu a fanouškům to mohla udělat. Nemyslíte?!
Ashley mám hodně ráda jako postavu Alice. Přijde mi taková milá *4* Hlavně v knížce ji mam rada :)
a Nikki..ta se mi začala líbit až teď poslední dobou, když sem viděla s ní třináctku a úkladnou vraždu :) Je opravdu moc pěkná, ale jak ste tady psali s tím že by mohla hrát Bellu.. myslím že by se na ní moc nehodila, nebo nevím jak vy ale Kristen mi v tý roli sedí víc ale možná je to jen věc zvyku *4* ...omlouvám se, že sem se tak moc rozepsala ale sem nemocná a začíná u mě nuda.. :) znáte to :) pěknej den *3* -
-
Re: Re: blabla
Esme hraje v Chirurzích??? KOHO?? Já je taky miluju, ale nikdy jsem ji tam nezaznamenala... =) -
-
Re: Re: Re: blabla
Hraje Evu..Rebeccu :) Byla tam těhotná :) .. no mozna ze se tady zacina bavit i o jínejch tematech nez jen o Robertovi, ale uznejte zas se tu neco deje :) a vsadim se ze kdyz prijdete na neco o cem by se dalo mluvit(psat) vsichni se k nemu moc radi vratime :)
-
-
Na to, že to má být diskuse Roberta Pattinsona se tu probírá úplně něco jiného. Tohle není kritika, jen mě to překvapilo, že jsem to tu našla *15* *15* *15* *15* -
-
hmmm trošku nám ta diskuze ujela *15* *15* *15*
-
-
-
Podle mě Nikki, i když nemá moc prostoru v TS.(však ono se jí dostane) hned po ní Ashley.. a Kristen je u mě až nekde na konci. -
-
stejny nazor *3* ale takto to jde u me jen co se tyce vzhledu... kristen vitezi jako herecka, ale to je zase taky tezky soudit, protoze ona tam ma prostoru celou hodinu a pul kdy tam neco mluvi.. rose tam rekne dve vety... kdyby on hrala Bellu, tak by treba byla jeste lepsi nez kristen..kdovi *15* -
-
Já nejedu podle vzhledu žeo;) Ale Kristen mi prijde strasne nesimpatická.. a taková že proste jí nekdo neco zadá ona to udelá a šrumec.. Nikki... si k tomu dá svoje výhrady a pak nakone to stejne splácá po svém;)
-
-
-
POdle mě hrajou všichni dobře ale Kristen asi nejvíc nojo a Kristen mám nejradši a pak až Ashley a Rosalie mi nějak nevadí *4* -
-
ja si myslim ze kristen hraje skvele, ale vem si kdyby treba nikky nebo ashley hraly bellu, tak by treba mohli byt aji lepsi *15* no ale bohuzel Kristen ted vypada strasne....
-
-
pro mě je na prvním místě Ashley, pak Kristen *3* -
-
*15* no kristen hraje z nich asi nejlepe, ale ashley je mi vic sympaticka a vic cut, ale nejvic sexy je rosalie *15* *14* -
-
Rosalie je pěkná, jenže si nemůžu pomoct, mě v New moon vadí ta její paruka, nesedí mi *9* ve Stmívání to je něco jiného, tam se mi Rose líbí moc a když bych to měla brát ve skutečnosti tak Nikki ani neřeším, to je kus *3* -
-
Re: Re: Re: Re: blabla
no jako v te jednicce sem si taky rikal... ty vole co ji to dali na hlavu *7* a dost me to stvalo, protoze ji to spis na krase ubralo, ale pak sem si spravil naladu ukladnou vrazdou *15* jako jen doufam ze dostane ve 4.dile nejaky poradny dialog *5* *15*
-
-
souhlas... kristen je lepší herečka, ale raději mám ashley... a rosalie nemusím ani jako postavu ani jako herečku...
-
-
-
Nejlepší herečka je asi Kristen... =) a hned po ní Ashley =)
-
-
blabla
Betuli proc cune? *15* *15* takhle ja premyslim porad:D jo a jaka je podle vas nejlepsi herecka z NM? *15* -
JACOB nebo EDWARD?? :D
Tak co, jste team jacob nebo team edward??? já vím, že je to možná zbytečná otázka, protože jsme na profilu roberta...ale třeba se jeden milovník vlkodlaků najde... :D
já jsem teda samozřejmě team edward :D:D:D:D
a btw... četli jste už midnight sun? nebo spíš tu část, co unikla?? :D -
-
Re: JACOB nebo EDWARD?? :D
já jsem team Edward i když proti Jacobovi nic nemám,ve dvojce mi ho bylo strašně líto na konci, ta slza v oku, když mu Bella řekla, že bude chtít vždcky Edwarda mě fakt dostala....Midnight sun jsem ještě nečetla, ale budu se snažit ji sehnat. Jinak mám všechny 4 díly knížky přečtený a musím říct, že knížky se mi líbili ještě víc než film a to film prostě žeru *3* -
já jsem určitě team Edward *3* popravdě musím říct, že knižního Jacoba fakt nemám ráda, ale filmového Jacoba mám ráda. nevím čím to je, ale ve filmu je mi ho líto a spíš teda tíhnu k němu než k Edwardovi (ale teda jenom ve filmu) *3* MS jsem četla a moc se mi to líbilo. Musím říct, že mě tam moc překvapila ta Jessica. Ve Stmívání by člověk řekl, jak je v pohodě a tak a v MS se pak dozvíš jak vlastně o Belle smýšlela *13* -
-
Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D
Jojo... Jessica byla další věc, která mě udivila... =)
-
-
Tak ja neviem teda ...pockat Eddy sa ide skerit...ok /cumim na new moon a dnes na to idem do kina / takze ani neviem co som -podla mna tam ma vsetko svoje miesto a kazda postava ma svoje chyby /no najviac bella/ na eddym mi vadi to ze sam o sebe hovori belle ze je nebezpecny a pritom ju nece pustit za naj kamosom ktoru vlatne pred nim chrani /keby daco/ ale milujem postavu jacoba / asi preo ze som vzdy cela mat psa a moje meno je babeta tak potrebujem dobreho mechanika kedze je to motorka/ ale som za vztah E+B takze ja ani neviem ale som tu aj ao zastupca vlkov -
Za 1: Ne MS jsem nečetla.. podle mě to byla jen strašná krádež a kradený věci nehodlám číst.. a za druhé i když jsem na profilu Roberta Pattinsona.. jsem Team Jacob *3* (teď mě budou všichni soudit) *15* -
-
Chm, takhle to řeknu. Team Edward jse mbyla na začítku Twilight.. ale po tom co jsem si přečetla knížky.. ne. Za všechno vlastně muze Isabella.. nemám ji ráda a mohla bych i řáct že ji nesnáším. Protože kdyby neublizila Jacobovi.. a Edwardovi by nelezla do prdele.. byl by klid. *1* -
nee.. nikdo te nebude soudit :) proc bys proste nemohla mit rada oba? :) ja mam taky rada oba :)ale spis teda tihnu k Edwardovi :) -
-
Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D
Přesně =)
-
-
-
Noooo jak jinak než Edward nevim proč ale Jackob mi přijde takovej mm no slzkej nic proti fandům Jackoba ale prostě ho nemám ráda ale je k sežrání se musim přiznat XD ale edward je neeej na něj prostě všechno neeej.... nojo a nečetla jsem to ještě neřekl by jste mi pls někdo ke to najdu *7* *1* -
-
já si to stáhla na ulozto.cz, dej si do vyhledávače midnight sun, nebo půlnoční slunce a najde ti to nějaké soubory... tak dobrý jsou ty ve wordu...
nebo jestli se ti to nechce stahovat, tak normálně přes google, hoď si do vyhledávače MS a ono ti to najde nějaké stránky...
ale řekla bych, že v tom wordu se to lépe čte :D -
-
jj díky hned to zkusim *15*
-
-
-
jo cetla sem tech 12kapitol :) je to dokonaly :) jak taky jinak zejo:).. no a Edward je tam napsanej jako trochu takovy cune nemyslite? :D jak si mysli to s tou bellinou halenkou jak ji krdn obepina postavu a proc si ji nevzala i dalsi den a tak :) jinak samozrejme team edward :) Jacob ma preci Renesmé :) johou ja se tesim na Rozbresk :-* a zatmeni samozrejme :) .. nejaky novinky o Full moon? :) -
-
já souhlasím, že je takovýhle přemýšlení u edwarda trošku divný... docela mě to překvapilo, ale zároveň i pobavilo :D:D a asi bych tomu neříkala hned čuně... :D prostě jenom přemýšlí o oblečení holky, kterou miluje a myslí si, že něco jí sluší víc a něco míň :D -
-
no tak jasny ze sem to nemyslela tak doslova ze je ,cune´ ale vemte si jak se projevuje v Bellinejch myslenkach a pak najednou tohle..jak uz rekla taylorcinka taky me to docela prekvapilo :) jinak Edwarda mam moc rada.. nejradsi ze vsech :) -
-
Re: Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D
já vím, žes to tak nemyslela :D já když jsem tu část četla, tak jsem se o něm vyjádřila na facebooku jako o perverzním upírovi :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D
Sakra holky, vždyť je to vlastně normální chlap *3* a líbí se mu ženský.. Nechápu, co vás na tom zaráží... Vlastně asi jo, jste mladé.. Chlapi takhle přemýšlí, tak si na to zvykejte:-)... Kvůli komu se hezky oblíkáte, malujete, chcete vypadat dobře? Kvůli sobě? Asi ne. Tak pak nečekejte, že vás budou chlapi přehlížet a nebudou se jim v hlavách honit tyhle myšlenky *3* .. -
Re: Re: Re: Re: Re: JACOB nebo EDWARD?? :D
no proste me to uplne zaskocilo on takovej abstinent co se porad drzi a pak ty jeho myslenky :)
-
-
-
-
Co ti na tom příjde, že je čuně?? Že se mu líbí její postava? Jejda...
-
-
-
Nějak mi příde že je tu ticho
*7* nevim lidi jak vi nejsem tu zrovna nejdýl ale mám pocit že je tu ticho a to mám sluch celkem v pořádku *1* *1* -
-
Re: Nějak mi příde že je tu ticho
ok :D začínám řvááááát =)=)=)
ROBEEEEEEEERT FOREEEEEVEEEEEER =) <3 *1* *14* *3* *14* -
-
Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho
(přidává se) Jooooo Roobert Foorever
Abychom z toho neohluchli *4* -
-
Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho
dáme špunty do uší a řvem dál, ne? *3*
-
-
-
Ticho? tak to nejak rozmluv :D vymysli neco :)) -
-
Tak třeba téma: Co říkáte na to že Roberta porazil Johny v People Choice Awards 2010?! *15* -
-
co na to rikam? ze me to fakt nevadi, i kdyz by to Rob mel spis vyhrat.. -
coze? :( tak na to se da rict jen jediny :D .. ted me ale nenapada co :D .. to sem vubec nevedela! :( -
-
Re: Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho
asi tak nejak XD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho
Já má mráda oba takže pohodičkáá:D
-
-
-
-
-
Ticho? Ticho?... diť já řvu mě musíš slyšet *15* *15* -
-
heh nojo něco slišym takovej slabej hlásek...ne počkej to je můj křeček *15* *1* -
-
To být urážka na cti *15*
-
-
-
-
ctete komentare a placte :-(
http://www.csfd.cz/film/251399-twil ight-saga-novy-mesic-twilight-saga- new-moon-the/# *16* *16* -
-
Re: ctete komentare a placte :-(
ehm... je to jejich názor... sice blbý, ale je jejich a asi nemá cenu jim ho brát... :D souhlasím s tím, že důležité je, co si MYSLÍME MY!!! a já myslím, že my všichni New Moon a celý Twilight milujem, co vy na to??? *3* *3* -
jeje to uz sem cetla 22.11 *15* a je mi uplne jedno co o tom rikaj :) DULEZITY je co si o tom myslime my fanousci ne? :) -
-
Re: Re: ctete komentare a placte :-(
Jejich keci mě nezajímaj:D Mám na to svuj nazor.. a s tamtím at dou do... *15*
-
-
tak jsem si početla a zasmála se.... *1*
-