-
♥
milujem Edwardaaaaa♥♥♥ nejvíííc sexy chlap:-)) i samotný Robert, není žádný namyšlený šampón, je to nejkrásnější chlap:-)) a nejsem žádná náctka pro kritiky:-) *14* *14* -
pomooc :))
ahojky...taky děsně milujete roba..a vlastně Twilight?? tak se mrkněte na můj blog..je o Twilight...ale začala jsem teprv včera..ale podle mého je tam docela dost informaci..byla bych moc vděčná kdybyste ho navštívila..a třeba zanechali komentář {bellas-blog.blog.cz}
P.S. pokud máte taky blog,ráda se spřátelím :))) -
film
ti co mate radi filmy s upiry, tak se podivejte na film UPIRUV POMOCNIK. je to podle knizni predlohy, kterou napsal dobry pritel Rowlingove a podle me film stoji za to.. cetl jsem knizky a ty jsou velice dobre, tak snad film bude taky... *3* -
-
Re: film
videl si film i cetl knizky? nebo ja to asi nejak moc nepochopila a to sem to ceta asi 4x :D promin.. -
-
Re: Re: film
jo viděl film i četl knižky bože ja to přečetla jednou a nechapu co na tom nechápeš OMP:D -
-
Re: Re: Re: film
tak promin.. jestli ti to tak vadi ze sem se zeptala.. -
-
Re: Re: Re: Re: film
NN jen sem ti to chtěla vysvětlit.
-
-
-
-
-
silvester
taky se pridávám že bych ho chtěla nekde potkat a preji vsem co nejpovedenější nový rok.(dříve jsem psala pod prezdívkou claire jako neregistovaný uživatel -
Rob
on je fakt no super :D a taky přeju dobrej rok 2010 :) *15* -
Robovsky krásný nový rok
všem milovníkům tohohle dokonalého charysmatického chlapa přeji nejkrásnější rok 2010 a přeju Vám, aby se splnila všechna vaše přání a jedno společné...potkat ho v České republice. Držím palečky, aby se to vyplnilo nám všem. Hodně štěstí, zdraví a hromadu lásky.
Robe, srdíčko moje, krásný rok ať jsi kde jsi a s kým jsi. Doufám, že tvoje hvězda bude zářit ještě víc a bude neustále co číst a nad čím slintat. *8* *14* -
-
Re: Robovsky krásný nový rok
taky Vám všem přeji krásný Nový rok *3* -
Re: Robovsky krásný nový rok
taky přeju hezky novy rok vsem fanouskum a at je v cesku rob!! nebo at se sem prestehuje *1* *3*
-
-
???
jukám se na videa ze zatmění a myslim ze taylor uz nehraje jakoba je to tak??nebo se mi to jen zdá *7* *7* -
-
Re: ???
jj,trailery este nejsou, ale kdyby ses koukla na nazev toho videa jak ses koukala tak tam uvidis asi fanmade ne ,mg.kapisto -
-
Re: Re: ???
:D:D:D
-
-
Re: ???
jenom se ti to zdá.trailery jeste nejsou.to co jsi videla-videl jsou fanmady(sestrihy z jinych filmů kde hrali,nebo jim podobní herci) vytvorene fanousky.az budou trailery urcite je najdes na me strance a uvidis ze tam bude.http://twilightinfo.pise.cz/
-
-
pattinsondaily.com
Ahoooj lidi, všichni kdo se chcete kouknout na pořádný web o Robertovi, zajděte na www.pattinsondaily.com , denně aktualizuje:) jsme největší web o něm v Československu :-) díky moc :-) *3* -
-
Re: pattinsondaily.com
vzpamatuj se, Československo zaniklo před dvaceti lety, jen kvůli tomu, že si někdo usmyslel, že budeme mít Československou superstár, nemusíte hned zase tyto státy spojovat... ČSR NEEXISTUJE !!!
-
-
Eclipse
Už sa teším 30 juna 2010!!!:))) Len aby to bolo dobre kedze natacanie trvalo len dva mesiace...:) -
-
Re: Eclipse
fakt??? no ale když tam bude rob tak by to mělo bejt dobrý :D
-
-
...
Hraje rob ve filmu harry potter a vězen z askabanu??A hraje v patym dile me se zda ze ne kdyz ve ctvrtym umrel *7* *7* -
-
rob zije ...
rob vazne zije jasny a nikdy neumre!!! *16* -
Re: ...
ne ne, v Harry Potterovi a vězeň z Azkabanu Rob nehraje. Ve čtvrtém díle HP a Ohnivý pohár ano a v pátém díle HP a Fénixův řád vlastně ani nehraje, pže tam se objevuje jenom jako vzpomínka někoho *3* -
-
Re: Re: ...
diky vyhrala si mi sazku *3* *1* -
-
Re: Re: Re: ...
nemáš vůbec za co *3*
-
-
-