Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milujem Edwardaaaaa♥♥♥ nejvíííc sexy chlap:-)) i samotný Robert, není žádný namyšlený šampón, je to nejkrásnější chlap:-)) a nejsem žádná náctka pro kritiky:-) *14* *14*
  • nikola126

pomooc :))

ahojky...taky děsně milujete roba..a vlastně Twilight?? tak se mrkněte na můj blog..je o Twilight...ale začala jsem teprv včera..ale podle mého je tam docela dost informaci..byla bych moc vděčná kdybyste ho navštívila..a třeba zanechali komentář {bellas-blog.blog.cz}
    P.S. pokud máte taky blog,ráda se spřátelím :)))
  • film

ti co mate radi filmy s upiry, tak se podivejte na film UPIRUV POMOCNIK. je to podle knizni predlohy, kterou napsal dobry pritel Rowlingove a podle me film stoji za to.. cetl jsem knizky a ty jsou velice dobre, tak snad film bude taky... *3*
    • b.e.t.u.l.i

Re: film

videl si film i cetl knizky? nebo ja to asi nejak moc nepochopila a to sem to ceta asi 4x :D promin..
      • peggy20

Re: Re: film

jo viděl film i četl knižky bože ja to přečetla jednou a nechapu co na tom nechápeš OMP:D
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: film

tak promin.. jestli ti to tak vadi ze sem se zeptala..
          • peggy20

Re: Re: Re: Re: film

NN jen sem ti to chtěla vysvětlit.
  • claire9

silvester

taky se pridávám že bych ho chtěla nekde potkat a preji vsem co nejpovedenější nový rok.(dříve jsem psala pod prezdívkou claire jako neregistovaný uživatel
  • mmee

Rob

on je fakt no super :D a taky přeju dobrej rok 2010 :) *15*
  • mysak.kol

Robovsky krásný nový rok

všem milovníkům tohohle dokonalého charysmatického chlapa přeji nejkrásnější rok 2010 a přeju Vám, aby se splnila všechna vaše přání a jedno společné...potkat ho v České republice. Držím palečky, aby se to vyplnilo nám všem. Hodně štěstí, zdraví a hromadu lásky.
    Robe, srdíčko moje, krásný rok ať jsi kde jsi a s kým jsi. Doufám, že tvoje hvězda bude zářit ještě víc a bude neustále co číst a nad čím slintat. *8* *14*
    • vrtulka

Re: Robovsky krásný nový rok

taky Vám všem přeji krásný Nový rok *3*
    • Re: Robovsky krásný nový rok

taky přeju hezky novy rok vsem fanouskum a at je v cesku rob!! nebo at se sem prestehuje *1* *3*
  • ???

jukám se na videa ze zatmění a myslim ze taylor uz nehraje jakoba je to tak??nebo se mi to jen zdá *7* *7*
    • nik011

Re: ???

jj,trailery este nejsou, ale kdyby ses koukla na nazev toho videa jak ses koukala tak tam uvidis asi fanmade ne ,mg.kapisto
      • peggy20

Re: Re: ???

:D:D:D
    • Re: ???

jenom se ti to zdá.trailery jeste nejsou.to co jsi videla-videl jsou fanmady(sestrihy z jinych filmů kde hrali,nebo jim podobní herci) vytvorene fanousky.az budou trailery urcite je najdes na me strance a uvidis ze tam bude.http://twilightinfo.pise.cz/
  • dominicckaa

pattinsondaily.com

Ahoooj lidi, všichni kdo se chcete kouknout na pořádný web o Robertovi, zajděte na www.pattinsondaily.com , denně aktualizuje:) jsme největší web o něm v Československu :-) díky moc :-) *3*
    • 1005nc1989

Re: pattinsondaily.com

vzpamatuj se, Československo zaniklo před dvaceti lety, jen kvůli tomu, že si někdo usmyslel, že budeme mít Československou superstár, nemusíte hned zase tyto státy spojovat... ČSR NEEXISTUJE !!!
  • Eclipse

Už sa teším 30 juna 2010!!!:))) Len aby to bolo dobre kedze natacanie trvalo len dva mesiace...:)
    • mmee

Re: Eclipse

fakt??? no ale když tam bude rob tak by to mělo bejt dobrý :D
  • ...

Hraje rob ve filmu harry potter a vězen z askabanu??A hraje v patym dile me se zda ze ne kdyz ve ctvrtym umrel *7* *7*
    • rob zije ...

rob vazne zije jasny a nikdy neumre!!! *16*
    • vrtulka

Re: ...

ne ne, v Harry Potterovi a vězeň z Azkabanu Rob nehraje. Ve čtvrtém díle HP a Ohnivý pohár ano a v pátém díle HP a Fénixův řád vlastně ani nehraje, pže tam se objevuje jenom jako vzpomínka někoho *3*
      • Re: Re: ...

diky vyhrala si mi sazku *3* *1*
        • vrtulka

Re: Re: Re: ...

nemáš vůbec za co *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit