Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kaculencicka

NÁDHERNÉ VÁNOCE VŠEM!!!!!

A SAMOZŘEJMĚ PAK JEŠTĚ TY JEDNY NEJNÁDHERNĚJŠÍ PRO ČLOVĚKA,KTERÝ DOKÁZAL POBLÁZNIT SNAD PŮL SVĚTA....TAK KRÁSNÉ VÁNOCE,ROBERTE,POSÍLÁM TI MYŠLENKU....,TAK JESTLI EXISTUJE JEN KOUSEK NADPOZEMSKÉHO,TAK SI JI PRÁVĚ TEĎ TŘEBA MYSLÍŠ......
  • Ježíšek:-D

Přeji všem krásný Vánoce *15* snad aspoň dnes vydržím bez zapnutého dvd Stmívání *14* asi ne *15*
  • pro peggy

*15* peggy neprijde mi, ze sem nekdo pise.. my s betuli to tu aspon udrzujem pri zivote *3* ale kdyz si tak chytra tak nadhodn nejaky tema a treba tu nebudou diskuse o hovnech *3*
    • nik011

Re: pro peggy

si myslis ze to tady udriz kdyz sem jednou za pul roku prides kdyz ses nemocnej, tak to je teda vtipnýý
      • Re: Re: pro peggy

jenze ja sem uz nechodim jen kdyz sem nemocnej *15*
        • nik011

Re: Re: Re: pro peggy

jezs marja sme zhorsil naladu :D no nikdy jindy sem te nevidela :D
          • Re: Re: Re: Re: pro peggy

to sem rad ze sem te potesil *15*
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: pro peggy

no to bud :D
    • b.e.t.u.l.i

Re: pro peggy

Hej! :D kevine! ted si napsal ze se bavime o hovnech? :D no promin mi ale Robert neni hovno :P
      • Re: Re: pro peggy

to jen aby madam omluvila, ze sem pisem vis Bet *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: pro peggy

jo taak :D a co ji je vubec dotoho? vzdyt sem snad este nikdy nepsala.. :D
          • Re: Re: Re: Re: pro peggy

fakt? nikdy *15* tak ted mi to neprijde vtipny, ale smesny *15*
            • b.e.t.u.l.i

¨to sem este nevidela jen kousek :D ale on je sladkej vsude :P
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro peggy

tobe se patyzon libi i v tom filmu HOW TO BE? *15*
            • b.e.t.u.l.i

no ja nevim mozna :D:D
  • blabla

no fanousku asi moc ne no *9* *9* *15* nee uz mlćim at se do me nepusti nik011 *15* te holky se bojim *15* no ja mam or. dvdcko *4* a oni ty sceny vystrihli, takze tam vubec nebyl *15* slysel sem, ze mel nejaky problemy nebo co a ze se jim tam nelibil.. jenze kdovi co je na tom pravdy *15* a jinak jako ja sem ted na netu zjistil, ze ten patyzon chodil s Nikki *9* *9* doted mi nevadil, ale ted uz jo *15* jinak ted pujdu cist ty tvoje clanky:)
    • b.e.t.u.l.i

Re: blabla

jo a doufam ze se ti to bude libit .. prece jen je to uz rok stary :D:D
    • b.e.t.u.l.i

Re: blabla

tys to nevedel ze s ni chodil :D a myslim ze nejen to :D *15* ne promin ted zas mlcim ja.. nechci si te rozhadat :P jeje.. taky bych chtla abych se na to mohla podivat.. tak snad casem treba :D nebo mi to on pusti nazivo az budeme manzele zejo :D .. plany do budoucna *15* *15*
      • Re: Re: blabla

ne nevedel sem to *9* zmenil sem na ni nazor *9* nee to zase ne ... ona je proste andel *4* *4* *4* *14* no tak kdyz se dostanes na 1. misto z miliardy co ho chteji, tak bys mi mohla dohodit Nikki *15* *15* ja ti ten jarmark ty sceny klidne poslu *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: blabla

Myslim ze kdyz se budu snazit tak se mi to povede nemyslis? :D ikdyz on je spis na brunety :D ach.. :D no sem Optimista docela :D tak snad treba :)) jo jasny :P kdyz to vyjde tak proc ne :P .. ale oni spolu byli hned po stmivani ale jen chvili asi :))
          Je to by od tebe bylo hrozne hezky :) dekuju :) a kde ty vlastne bydlis? :)
          • Re: Re: Re: Re: blabla

kdoby taky s robem vydrzel delsi dobu? *1* :P nee jen zertuji *15* jsem z velkeho zapadakova jmenem Brno *15* no ja to dvdcko najdu a pretahnu a poslu *15* kdyz budes hodna a pockas *15*
            • lenka-lila

Re: Re: Re: Re: Re: blabla

zatim *1* ale meli by ste si to tema zacit hlidat *3* *1*
            • b.e.t.u.l.i

tak oba :D faajn :P ale musis uznat ze my se o Robertovi bavime..!! *15*
            • lenka-lila

to vy oba *1*
            • b.e.t.u.l.i

protoze trdloo ses jen ty smaozrejme :D:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: blabla

*15* *15* *15* proc te lence nerikas trdlo?! *15* *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

My se neseznamujeme nemam pravdu? :D zname se uz 8 mesicu :P
              a diskutujeme o Robertovi jestli sis nevsimla :P
            • lenka-lila

ne:D ja jen, ze to ma byt diskuze a Robertovi *15* ne seznamovaci diskuze *14*
            • b.e.t.u.l.i

neco proti? :P *15*
            • lenka-lila

takze to vase *14* *14* dopisovani skončilo? *15*

dekuji Bet *15* tobe taky *4*
            • b.e.t.u.l.i

ok jiste :D uz se tesim :)) dekuji :) tak jinak preju krasny vanoce :))

ne to rozhodne nee, ale az vecer *15* pres den tu nebudu *15* takze tak kolem te pulnoci sem napisu hodnoceni *15*
            • b.e.t.u.l.i

hej :D skovej si tu svoji zeleninu! :P ok tak zejtra!! a budu chtit poradny hodnoceni jakykoliv :D diky ze to budes cist *3* bude to cest.. mm.. dvacetiletej kluk z Brna! tyjoo :D sem poctena!
              No kdyby to slo tak celej prosim :) pokud nezadam moc :) dekuji

omlouvam se jeste necetl *9* pustim se do toho zitra slibuju!! ja totiz hledal ten jarmark marnosti a ted to enkoduju a pak ti to poslu... budes chtit celej film nebo jen ty vystrizene sceny kde je ten tvuj paty....Robert? *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

to musej kvuli stmivani nedavat tak najevo .. vem si kdyby se rozesli a v rozbresku (zatmeni bylo dotoceno 29.10)
              by mezi nima nebyla takova ta chemie! ta dokonalost.. mm.. :D hey zase se do toho dostavam :P
              muzu otazku? uz si to cet ? :) libi? nebo jak? :P povez vsechno :D

mne prave patyzon nechutna *15* proto ta prezdivka *15* nee uz sem hodnej *4* ale jako ted sem projizdel foceni vanity fair shoot a ta Kristen a paty__Robert *15* vypadaji, jako by se k sobe meli *15*
            • b.e.t.u.l.i

ja vim, ale tak bylo to na jedny hodne dobry strance o stmivani tak treba to bude jeho.. ale za ten stres mi to nestoji :D a prosim nerikej mu patyzon ! takova skareda zelenina!

*15* aha *15* to me nenapadlo *15* z jakeho duvody si myslis, ze bych chtel e-mail na patyzona? *15* mozna abych mu rekl o to cislo Nikki *15* ale vis ony hlavne tady ty e-maily nemusi byt vubec jeho *3* to muzu udelat i ja a pak se za nej vydavat *15*
            • b.e.t.u.l.i

Ja sem z hradce :D opet mr. Trdlo! :D:D neee.. promin :P no jasny uz hledam, ale kdybys chtel tak byl na netu uverejnenej e-mail na roberta.. :P ale ja radsi nenapisu, protoze bych pak nezvladala to cekani..:)

proc z Hradce *7* No jako za ten jarmark marnosti mi zacni shanet tel cislo na Nikki *15*
            • b.e.t.u.l.i

no tak samozrejme :D jiste ze ti Nikki dohodim :P no zapadakov bych tomu moc nerikala :D ale kdyz myslis :D .. a ja nevim ani proc ale naivne sem si myslela ze ses z Hradce :P .. tak nic .. Brno je daleko :D:( .. juu to by bylo od tebe moc hezky dekuji :) klidne pockam :P
  • b.e.t.u.l.i

facebook

prosim vsichni co mate Facebook nezapomente se pridat prosim !
    http://www.facebook.com/album.ph p?aid=116655&id=163870074563#/pages /Boj-za-Twilight-herce-v-Cechach/16 3870074563
    je to stranka pro to aby prijeli na premieru eclipse do cech!
  • kaculencicka

Tak zase zítra....

....zavřu za vším dveře a nechám se unést od všeho......NOVÝ MĚSÍC po třetí...co dodat.... *4* *4* *4* *4*
    • Re: Tak zase zítra....

proc si to nestahnes? *15*
  • jsem zpatky:D

Nazdar ženský *1* uz si na me asi nikdo nepamatujete pac sem tu dooost dlouho nebyl, ale sem zase nejakej nemocnej, tak sem se rozhodl, ze si poctu co tu pisete:D zije jeste vubec betuli? s tou bych si rad poecal *3* a co jinak rikate na new moon? zamilovanych fanynek mu asi pribylo, jak koukam:D *15* *15*
    • mysak.kol

Re: jsem zpatky:D

jsi hodnej skřítek, nebo zlej?
      • Re: Re: jsem zpatky:D

jak se to tak vezme:D nekdy hodnej a nekdy zlej... prave ted budu hodnej, protoze nema cenu se hadat, jak minule... *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: jsem zpatky:D

takze ty ses minule hadal jo? :D a byls za toho zlyho.. a ja ti nadavala co mi slova stacily :D je to ´tak spravne? :P
          • Re: Re: Re: Re: jsem zpatky:D

ne praveze s tebou jedinou jsem si rozumnel *3* tys jedina nebyla padla na hlavu...teda jeste na par holek tady... ale jedna tu trosku blazniva byla a furt je jak vidim *15*
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpatky:D

ja? proc bych to mela jako rikat ja, ze chranim Roba jo, no mozna tak za 100 let v hrobe
            • Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpatky:D

hele vaz si toho, ze ted nebudu psat nic hnusnyho, ale jako nejaky reakce jako: taky promin.. by te nezmohla ne?! nezapominej ze chyba je na obou stranach *3*
            • nik011

no to je good zes to uznal, no tak ja ty hadky klidne skoncim,jestli chces ja se tady nebudu hadat do mi smrti

*15* o co ti jde? kdybys mozna mi nekdy prestala nadavat a psala sem normalni veci, tak by sme sem nepsali jen my s Bet vis *3* jenze jako zatim sem nevidel, ze by sem nekdo neco psal *15* a jestli sem te tak moc nasrl, tak se omlouvam. uz me ty hadky nebavi *15*
            • nik011

no apson my statni mame icko,ne jako vy dva ze sebe delate zajimavy a pisete si tady spolu romany, i kdyz to nikoho nezjima.

nj..jeste abych nemel diskuze s betuli *15* kdyz se s ni tak pekne povida a jedina tady pise *15* *3* furt rikate jak je to cely o patyzonovi a pritom sem nic nejste schopny napsat jinyho nez ze se vam furt neco nelibi *15*
            • nik011

no nahodou me je to uplne jedno ze tady ses protoze jak vidim tak tady mas jiny plany nez pomlouvat Roba:D, ty tady mas dost velkou diskuzi s betuli ale tohle je diskuze o roboj takze si piste nekde jinde ne,oúúú. boze :D
            • b.e.t.u.l.i

ja nevim proc ale proste tak :P .. :P jo ja bych mu zavidela spis krasny fanousky :D ale tech asi moc nebude co.. :D kde si videl ty sceny z jarmarku marnosti? :))

s jakou odpovedi sem ti tak prisel? *15* pekny fanynky mu zavidim *3* *15* jo videl sem sceny z jarmarku marnosti, ktery byly nakonec vystrihnuty *15* a harryho pottera *15*
            • b.e.t.u.l.i

On hraje opravdu dokonale! :)) vazne! videl si s nim este i nejakej jinej film? ja si stahla little ashes sice to bylo v anglictine a bez titulku, takze sem ne vsemu rozumnela ale hral to opravdu presvedcive (salvador dali byl totiz gay) a Robert ho zahral tak jak by to spravnej herec udelal :)
              zavidis fanynky jo? :D a jaky trebaa.. :))
              Ja nevim proc si trdlo :D proste si mi tak s jednou odpovedi prisel :D

ja uz par tech kapitol toho slunce z pohledu edwrda cetl *15* jako on hraje dobre...to uznavam *15* a taky pravda, ze zavidim ty fanynky(jak ktery teda) *15* jenze zensky jsou zensky *15* ne tak povez proc sem trdlo?! *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

No jo na to se taky netesim.. :( ale stejne se moc tesim az na to pujdu do kina.. :) ale tak nekdse se psalo ze uz dokoncila midnight sun (pulnocni slunce-stmivani z pohledu Edwarda) a ze se chysta na Full moon (uplnek-novy mesic z pohledu Jacoba) tak aspon ze budou knizky :)) ty si mooc rada prectu :)
              Jo Murphy sem taky mela rada :) v libankach nezapomenutelna :P a trdlo.. ses proste :P

nj, proste to je zena meho srdce *15* *15* teda jeste s jolie, tyler a a murphyovou, ktera umrela ted:'(:'(:'( *9* *9* A proc sem trdlo? *15* *7* mne spis bude srat, az bude i posledni dil zfilmovanej a pak uz nebude na co se tesit *15*
            • b.e.t.u.l.i

Jo ja mam Nikki taky hodne rada posledni dobou :)) je opravdu moc pekna, ale to uz sem asi nejspis psala :D ale promin neodpustim si to rict ale ty ses vazne takovy trdlo :D:D .. ne promin asi to vyzni divne ale :D no ale myslim ze nejlip z filmovany vzdycky zustane stmivani :) sou tam nezapomenutelny rozhovory! jeje .. a ja se tesim na eclipse i breaking down a jak moc ! :))

TRINACTKA JE KRUTEJ FILM *15* NIKKY JE PROSTE KOC *15* ONA JE PRO ME NECO JAK PRO VAS TEN PATIZON *15* JAK PISES:KOUKAT NA ROBERA JE CHVILKA K NEZAPPLACENI, ZE? TAK BETULI ODPUST, KDYZ REKNU ZE PRO ME TY CHVILE NIC NEZNAMENAJ *15* JINAK SE MI PRAVE ZDA, ZE CELEJ TEN FILM JE JEN O JEJICH LIBANI *16* JA UZ SE TESIM NA CTYRKU, TAM UZ BY MELA BYT CASTO ROSE *14* *15*
            • b.e.t.u.l.i

jo me se to taky moc libilo :) a Nikky Reed to tam vazne moc sluselo! posledni dobou ji zacinam mit cim dal vic rada :) ted sem s ni videla dalsi dva filmy trinactku a ukladnou vrazdu :) a moc se mi to libilo.. :)
              jinak ten pribeh no ja nevim, u me porad vitezi knizka :D ikdyz koukat na Roberta je chvilka k nezaplaceni ze? :D:D a prijde mi ze v tom novym mesici nejsou moc takovy ty krasny sceny jako ,a tak se lev zamiloval do jehňátka´ nenahraditelný a tak.. ve stmívání toho bylo vic a tim se mi mozna novej mesic tolik nelibi.. nejsou tam zadny takovy romanticky a krasny sceny :P .. no hudba je tam krasna! obzvlast jak maj tu oslavu :))

JO LIBILA SE MI TAM ROSALIE NO *15* *15* *15* TO JE KUS *15* A MUSIM RICT, ZE ANI JANE NEBYLA SPATNA *15* ALE JAKO KNIHA JE LEPSI *5* I KDYZ DIKY FILMU SI TO CLOVEK UMI PREDSTAVIT TEN DEJ V KNIZE *15* A LIBI SE MI I SOUNDTRACK...TEN JE TAKY KRUTEJ *15*
            • b.e.t.u.l.i

je to je pekny dekuju :)) a dekuju i za tu fotku :) no vidis :) obcas sem zajit by te nemuselo zabit.. :) napsat par svejch nazoru na film a knizky :D a co vubec rikas na new moon? libilo se ti to? :))

*15* tohle mi nedelej *15* jeste zacnu brecet, jak holka *15* ted si me uprimne dojala :) ja vedel proc sem juknout a ted si rikam, ze kdyz kazdy den probliknu facebook, tak proc se chvilku nezdrzet i tady *15* ale Nik018 me tu asi rada neuvidi *15* coz mam jeste vetsi radost *15* *15* jo jeste sem zapomnel napsat, ze tady mas dobrou fotku *3*
            • b.e.t.u.l.i

nemuzes si z toho nic delat... tyjo pul roku.. uteklo to jako voda ale ted si vzpominam jak sem nad tim lezela do noci a rozebirala to s tebou :) byly to fajn casy :P takze je mily ze ses zas vratim :) i kdyz jen na chvili.. a jak uz sem jednou rekla.. bude se mi styskat :( ale slib mi ze sem zavitas castejc a budeme si psat :)) prosim! Taky sem se smala ale chvilema mi bylo i do breku.. ani nevim proc.. bylo to mily.. a trochu sem se bala jestli sem tam nepsala nejaky hovadiny to vis pul roku je pul roku.. no vlastne 8 mesicu :D ale ne ! porad mam stejnej nazor a sem za to rada :) takze dekuji :) bylo prijemny si to zas precist a zavzpominat :)
    • b.e.t.u.l.i

ahooj :) no jasne ze jeste ziju :D vis co vecer tak kolem devaty muzes napsat a ja se ti budu moct vyzpovidat z mejch pocitu z new moon :D a naopak zase ty :))

Nik011: co mas za problem? dyk ti nic neudelal ne?

jasny hlavne ze ste se tady vy predtim tak hadali, kdyz byl predtim tak nemocnej, a ted se tady budete nabalovat , no coment

*15* no ja jsem hlavne zvedavej na tu tvoji knizku, co si psala. uz sem tu nebyl asi pul roku nebo jak dlouho, takze doufam, ze si s tim psanim nesekla, protoze ted nemam co cist:D *15*
        • b.e.t.u.l.i

opravdu? :) a tys este nic z toho necet? :)

cetl sem dve kapitoly, protoze v dobe kdy sem tu byl naposled si s tim teprve zacinala:D jestli chces ozivit pamet, tak nase rozhovory jsou nekde na strance 99 teto diskuze:D docela sranda si to vsechno znova precist:D *15*

jo a ja tam nebyl jeste regostrovanej:D psal sem pod kevin :D

jak jsou tady nejlepe hodnocene prispevky nahore, tak je tam jeden ten 1. a je tam napsany: *jsi*15* tak na to klikni a tam to je *15* pak uz jen budes davat predchozi stranky *15* *15* urcite se mi to bude libit... uz ty prvni dve se mi libily *3*
            • b.e.t.u.l.i

ja to nemuzu najit :( byla sem na strane 98, 99, 100... ale nic :/ nedas sem na to odkaz prosim? :))
              doufam ze se ti to bude libit.. :))

wau:D tam toho uz je *15* kurna to sem tu fakt dlouho nebyl *15* konecne neco dobryho na cteni *15* i tobe preji prijemne cteni *15* ja se bavil u toho co sem tam psal *15*
            • b.e.t.u.l.i

opravdu? :D zkusim se podivat :)) a jestli si ches dal cist.. tak v mym profilu uplne na konci je odkaz :))
    • nik011

neboj na tebe se neda zapomenout,ale nezajem

neboj, na tebe taky nejsem moc zvedavej *15* sice nevim cim sem te nastval... ale ok
        • nik011

se ani nedivim ze uz to nevis ...sbohem

*15* hovadiny si nepamatuju promin *3* a zadny sbohem, ja tu jeste chvilu pobudu *3*

*15* *15*
            • nik011

nj vlastne dyt ty mas betuli sem zapomela sorry :D
  • lenka-lila

Rob

Ahoj:) Dneska jsem se divala na Harryho Pottera 4 a pak na New moon a sledovala jsem jak moc Robert vyspel. Moje kamaradky se divi, ze se mi libi prave tento herec a ptaji se me proc? Ani ja sama sem poradne nevedela, co me na nem pritahuje a prave kdyz sem se nad tim zamyslela, tak mi odpoved prisla jasna. Je spousta dokonalych peknchy hercu, tech kteri nemaji ani jedinou chybicku na svem dokonalem obliceji, tech vypracovanych a namakanych hvezdicek, ale jedine co jim chybi je charisma. a to je podle me nejdulezitejsi. Robert nemusi byt ani tak dokonaly ani nejkrasnejsi, ale prave jeho ulicnicky look a taky jeho neupravenost a osobnost je to co me na nem nejvice pritahuje. A at si kdokoli rika co chce, i me kamaradky. Prave takovy vyfesakovani herci jako napr Zac Efron, me nicim nepritahuji. Spis mi prijdou jak taplousi, ale to je jen muj nazor. Jinak twilight saga je pro me nenahraditelna *3*
    • vrtulka

Re: Rob

holka souhlasím s tebou na 100% *3* to jeho charisma z něj úplně sálá, není to frajírek, je svůj, je normální, žádný nagelovaný metrosexuál. a co mě na něm nejvíc přitahuje? ty jeho oči mě přímo hypnotizují *14*
      • lenka-lila

Re: Re: Rob

mne se hodne libi ten jeho ulicnickej usmev:D jak kdyz se smeje, tak sem zveda jen jeden koutek:D *15*
    • b.e.t.u.l.i

Re: Rob

Myslim si ze mas uplnou pravdu! :) neni to zadnej tuctovej frajirek.. a myslim ze i po tom co se stal slavnym a vsechny holky o nem basnej a nejradsi by chteli ,aby je kousl do krku´ :D:D ne ze bych to nechtela samozrejme :D tak zustal porad svuj :) a to se mi libi. Zadny extra drahy obleceni nebo meneni stylu! je to porad on a ne nikdo jinej!
      • lenka-lila

Re: Re: Rob

presne tak, hodne lidi si z neho dela srandu, ze chodi neupravenej a tak, ale proc by ze sebe delal nejakyho zaca efrona?! proc by mel vypadat jak vsichni dnesni herci? jen protoze to se od slavnych ceka?! to se mi na nem libi, ze je svuj *5*
  • nová stránka

Ahoj já jsem si založila stránku o Twilight.Tak jestli se vám chce tak se podívejte.Proty co nečetly knihu nebo chtějí znova tam bude kniha online (asi do konce ledna to bude kompletní).Taky najdete novinky o filmu a osobnostech a další.k dispozici je také chat a vzkaník.kdyby jste se koukli nechte na té stánce ve vzkazníku prosím vzkaz jak se vám stránka líbí.děkuju Claire http://twilightinfo.pise.cz/
  • marescue

Stmívání

Dostal jsem tip od kamaráda,abych se mrkl na film Stmívání a byl jsem mile překvapen.Film už jsem viděl asi 6x a pokaždé v něm objevím něco nového.K herci R.Pattinsonovi: umí něco,čeho jsem si u jiných herců dlouho nevšiml a to:UMÍ PERFEKTNĚ HRÁT OČIMA.Z očí se dá lidem číst a u něj i když je to jen role ve filmu,tak to hraje tak,že bych mu i uvěřil,že je upír.
    • Re: Stmívání

musim s tebou souhlasit, uhrancivy pohled *14* *14* *14*
    • vrtulka

Re: Stmívání

to jo, musím taky říct, že jsem mile překvapena. moc kluků tady mezi sebou nemáme *3* je fajn, že i někteří na to mají dobrý názor *3*
    • lucik200

S tím naprosto souhlasim!! Konečně někdo kdo si toho všiml!
    • Re: Stmívání

Musím říct, že ty si mile překvapil mne... Seš asi třetí chlap, který se na ten film podíval bez předsudků a líbil se mu... Díky...
    • vrtulka

přesně, souhlasí s tebou, mě ty jeho oči strašně hypnotizují a přitahují *3*
    • nik011

presne!:):*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit