-
Stmívání
Dostal jsem tip od kamaráda,abych se mrkl na film Stmívání a byl jsem mile překvapen.Film už jsem viděl asi 6x a pokaždé v něm objevím něco nového.K herci R.Pattinsonovi: umí něco,čeho jsem si u jiných herců dlouho nevšiml a to:UMÍ PERFEKTNĚ HRÁT OČIMA.Z očí se dá lidem číst a u něj i když je to jen role ve filmu,tak to hraje tak,že bych mu i uvěřil,že je upír. -
-
Re: Stmívání
No já zírám...konečně i mužské pohlaví a žádný zápor.....super *3* *3* *3*
-
-
the best
uz predhonil jacksona, great!! -
milaček
Ahojky on je překrasný milujuho je superrrrrrr
*14* *14* *14* *14* *4* *4* -
dva v jednom
Dnes jsem ségře k vánocům koupila oficiální průvodce filmem New Moon, takže si jí přečtu a vychutnám a ještě udělám radost ségře -
-
Re: dva v jednom
tyjo.. taky bych je moc chtela, jenze nejsou penize .. tak snad jezisek :) nebo po vanocich.. :) obe stojej 399? :)) -
-
Re: Re: dva v jednom
jj, na arara.cz je akce Nový měsíc cca 330, ale zase dáš za poštovné.
-
-
jj taky musím říct, že mám oba průvodce a jsem z nich opravdu moc nadšená *3* fotek je tam moc, povídání je tam dost, prostě super. těším se pak jak si koupím i průvodce na Zatmění *3* -
jsou v tom nádherný fotky,mam průvodce jedničkou a dvojkou a je to krásný, fakt jo *14*
-
-
facebook a Robínek
Holky, tak jsem nechala na facebooku otázku pro roberta, který bude odpovídat přes video??? na otázky týkající se Remeber me, ale nepodařilo se mi zjistit kdy, každopádně otázky jsou už uzavřené, takže čekám, že mi 100% odpoví. -
ČTĚTE!
vtipy-vesele.wgz.cz -
New moon
Nevite nekdo jestli uz nekso napsal takovy ty ,chyby´ v new moon.. jako byli ve stmivani? docela by me to zajimalo :)) ikdyz ja si zadny nevsimla :¨) -
-
Re: New moon
tak se na ten film podívej znova, můžu ti říct o dvou chybách, první je špatný střih, když vchází Bella, Jacob a Mike do kina, Bella chce říct come on, ale střih je jen co řekne "C". Druhá je, že se Alice v autě neleskne, určitě jich je tam mnohem víc, ale nebaví mě koukat na ten B film, takže jiné nevím. -
-
Re: Re: New moon
to je asi jediny co te na tom zajima co,hledAni chyb...
-
-
-
kino
tesíte se na zatmění ja moc.porad koukam na netu a hledam novinky.videa a clanky a zatim toho moc neni ale myslim ze po prazdninach to zacne.a jak se tesite an vanoce ja moc ne (vsicni nervorni a uspechani hruza).uz aby bylo zase kino *3* *3* *3* -
Jared
Prosim vas nevite nekdo jak se menuje ten herec co hraje Jareda (vlkodlaka) ?? :) dekuju ..
Jinak dneska sem byla po 3 v kine na New moon :) a zase stajne uchvacena z Roba.. :) hey ja nemuzu z ty posledni sceny jak on tam stoji v povzdali a zada Bellu o pet let.. mmm.. In love :-* -
-
Re: Jared
TADY TO JE TAK SE KOUNI JE TO PRIMO TEN HEREC http://www.osobnosti.cz/bronson--pe lletier.php -
Re: Jared
koukni sem na obsazení:
http://role.osobnosti.cz/zatmeni
-
-
...
Hej lidi, tak jsem se podívala z nudy na profil Zaca Efrona *5* a viděla jsem tam rotku, kde je nagelovanej.
A přijde mi, že je nagelovanej podobně jako Robík na některých fotkách....Až na to, že Robert je jenom jeden a nedá se napodobit *14* *14*