-
Díly knížžek..
Awooj..Ještě jedna otázka..Kolik vlastně je dohromady těch dílů??A ještě jak se všechny jmenujou??? *4* -
-
Re: Díly knížžek..
Achojky. knížky jsou zatím čtyři: 1/ Stmívání, 2/ Nový měsíc, 3/ Zatmění a 4/ Rozbřesk. Pak ještě Stephenie začala psát pátý díl - Půlnoční slunce, což je vlastně Stmívání ale z pohledu Edwarda. Jenže je zatím napsaných 12. kapitol a dál nepokračuje, protože to uniklo na internet a ona se naštvala. Takže tak no *3* -
-
Re: Re: Díly knížžek..
http://katulia-twilight.blog.cz/rub rika/pulnocni-slunce
tak nevím, snad je to pravda... -
Re: Re: Díly knížžek..
Děkuju mooc. *14* *4*
-
-
-
Otázka
Ahoj všeckým fanouškům Roberta. *4* Chtěla bych se zeptat,jestli se bude točit nebo jestli se už točí Stmívání trojka?V ukázkách jsem viděla,že budou mít dítě a ve dvojce mu neodpověděla jestli si ho vezme.Nevíte někdo???Předem děkuju za odpověd..:))) *4* -
-
Re: Otázka
trojka je natocena.4 by mel rezirovat ten co novy mesic a bude rozdelena na dva filmy.jinak jsem dneska byla v kine uplne bomba.super natocily sceny s vlkodlaky a ve voltere.tesim se na cerven.a doporucuju precist vsechny knihy i pulnocní slunce(i kdyz je nedopsana-je to snad jeste lepsi nez z pohledu belly) -
-
Re: Re: Otázka
Půlnoční slunce? taky o nich? -
-
Re: Re: Re: Otázka
Půlnoční slunce je nedopsaný pátý díl, který je vlastně první, ale z pohledu Edwarda, autorka to nedopsala, protože se to dostalo na internet a neví se, jestli to dopíše, určitě je na netu k dispozici český překlad -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka
já někde četla, že už v psaní pokračuje, že to fanouškům nemůže udělat... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka
to by bylo super...pže z pohledu Edwarda je to moc zajimavý
-
-
-
-
Děkuju mooc za informace.Už se těším.Knížky??O těch nevíím..Budu si je přát pod stromeček.:))) ještě jednou dděkuju
-
-
Re: Otázka
Trojka byla dotočená koncem října, v USA bude mít premiéru koncem června u nás snad 01.07.A čtyřka se má začít točit v příštím roce, a četla jsi knížky, ty vyšly u nás všechny 4 díly. -
-
Děkuju mooc za informace.Už se těším.Knížky??O těch nevíím..Budu si je přát pod stromeček.:))) ještě jednou dděkuju *4* -
-
Re: Re: Re: Otázka
Ty knížky ti vřele doporučuji, je to daleko lepší než film, já je zhltla během týdne.Kdo je nečetl, jako by nebyl -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka
Děkuju mooc..Moc se těšíím až si je koupíím *14*
-
-
-
-
-
Edward
teda holky, je mi 28 a teprve o víkendu jsem viděla Stmívání a Nový měsíc...a jsem z Edwarda uplně omámená. A hlavně překvapená, kolik jsem toho najednou našla a jak po tomhle všichni šílí. Tak trochu mi připomíná Heatha Ledgera, nevím v čem, možná v charisma...doufám, že nedopadne jako on...A viděli jste Královnu prokletých neboli Queen of the damned a upíra Lestata? Ten je taky hodně HOT :-) -
-
Re: Edward
Tak tě taky vítám mě je 25 a z Roba/ Edwarda jsem taky pěkně na větvi:) Tu ságu naprosto miluju! -
Holky, děláte mi radost, mně je 22 a ma plakáty s TWILIGHT a Robem po celém pokoji *14* *14* -
-
Re: Re: Edward
Mojí ségře je přes 30 a poté, co zhlédla NM je ujetá na Jacoba!!!!!Já myslím, že můžeme bý t tajhle ujetý, ale chudáci naši muži, těžko se dají srovna s Robem -
-
Re: Re: Re: Edward
tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama...ale přestává se mi líbit, že mi ho takhle každý očumuje :-) Ale Jacob se taky zajímavej,to se mu musí nechat...a nejlepší je, že teď jsem si ten film pustila kouskama znovu a teprve mi docházejí věci, které poprvé nedojdou...např. když Bella poprvé spatří E. v jídelně a Jessica o něm mluví a on se usměje...protože jí čte myšlenky! atd :-) hmmm, čekat další rok či dva na další díly nevydržím, už jsem psala Jéžiškovi o knížky - a doufám, že dostanu všechny 4! :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Edward
máš holt velkou konkurenci
-
-
-
-
jo vítej v klubu seniorů. Sice mi není náct ani 28, ale jsem v tom rozmezí. Já zašla tak daleko, že mám i web. Robert je prostě nádhernej chlap, stejně, jako byl heath. Souhlas. KP jsem viděla, lestat ujde ale na Edwarda nemá *3* *14* -
JJ, filmecek Královma prokletých jsem videla, patri k mym oblibenym... a jinak mně je 36 a knížky mne dostali... jsem děsnej romantik a toto mi vlezlo pod kůži... následně i RP, je to charismatický, veselý a milý hoch, snad mu to zůstane.... -
vítej, vítej *3* jsme rádi, že tu máme dalšího bláznivýho človíčka *3* taky už je mi přes dvacet, ale to mě vůbec nezajímá a do Twilight jsem totálně zblázněná *14* -
vítej, vítej *3* taky už je mi 26 a jsem totál bláznivá do všeho co se týče Twilight *3* nejlepší co může být *3* -
Tak vítej mezi námi bláznivkami, taky nepatřím k náctkám..Je prostě boží co *3*
-
-
Robsessed
Čau holky, v listopadu mělo v USA vyjít DVD Robsessed, neslyšely jste některá, že by se to chystalo i u nás vyjít?Má to být o Robovi -
-
Re: Robsessed
No... Taky by mě to zajímalo, ale myslím, že při jeho popularitě by to mohlo vyjít celkem v brzké době *1* *1*
-
-
PROSÍÍÍÍM.......
HLEDÁM VE STARŠÍCH PŘÍSPĚVCÍCH ODPOVĚĎ NA TO JAK SE JMENUJOU ROBERTOVO RODIČE A ŘEKNU VÁM....NENAJDU TO....JE TAM TOHO....TAK PROSÍM KDO TO VÍ,AŤ MI ODPOVÍ.....DÍKY!!!!!JINAK U MĚ POŘÁD STEJNÉ....... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: PROSÍÍÍÍM.......
Claire a Richard -
-
Re: Re: PROSÍÍÍÍM.......
ne clare
-
-
Clare a Richard -
zkusila jsi google? *1*
-
-
Robert/Edward
Už dlouho jsem nepsala jak je skvělej, takže teď to píšu: Skvělej herec, je v něm něco tajemnýho a má úžasný charisma...fešák x) *3* -
bydliste
nevíte kde rob bydli? *7* -
-
Re: bydliste
Normálně bydlí v Londýně u rodiny ale teď když natáčí tak bydlí v Beverly Hills v LA. *3*
-
-
skoda
skoda ze je nebydli tady v ČR. bych za nim hned jela na podpis fotku. atd. ...ae on bydli nekde pryc, kdyby sem aspon prijel na autograiadu,vzdyt tolik lidi z ČR ho miluji *14* .nwm *9* je to na prd *9* *9* ,on sem urcite nikdy neprijede *9* *9* *9* *9* *9* -
krasa
ahojky,robert pattinson je uplne krasnej, proste bozi. jak muze byt vubec nekdo tak prekrasnej, se segrou jsme z neho uplne hotovy, je proste nedhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* -
-
Re: krasa
Jo je to fakty kundál :-D takovej vyspělej a přitom má v očích něco dětskýho. Myslím, že se s ním musí dobře povídat.. *5* -
-
Re: Re: krasa
no, určitě by se s nim dobře dělaly jiné věci, nejen povídání *3* *3* *14*
-
-
Re: krasa
skus si zajít na oční ,to možná pomůže -
-
Když tak koukám na tvůj nick....nespletla jsi si stránku osobnosti? *7* -
-
Re: Re: Re: krasa
Myslím, že je pstě hezkej... Pamatuju si, že se mi líbil už v HP a to mi bylo asi 11.... Nemyslím, že třeba faninkám, kterým je např.25 a více se líbí jenom jako Edward. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: krasa
máš pravdu. mě je 26 a příde mi prostě úžasnej. jak někdo psal, není to vyloženě takovej ten nagelovanej hezoun, ale normální chlap, kterej má pro mě neuvěřitelný charisma a ty jeho oči mě prostě přitahujou *3* na nic si nehraje, je prostě svůj a to se mi právě na něm líbí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: krasa
tak tak, souhlasím ve všem, co jis napsala:)
-
-
-
-
no to bys tady musel rict asi vsem, protoze vsem krome tech nejakech jedincu se libi,Rob the best!byebye -
-
Re: Re: Re: krasa
nebejt stmívání tak si na něj ani nevzpomenete ,nelíbí se vám on ale jeho role , uznávám že je skvělej herec . stmívání se mu povedlo ,ale že by byl hezkej , tak to ne *3* *7* -
-
co? probud se kdo tady mluvi ze se mi libi jenom jeho role , nikdo! takze jestlies to nevidel tak pisu Rob the best ne edward takze sbohem -
Já jsem si ho všimla v Harrym Potterovi... už tenkrát jsem nad ním slintala... on má prostě nádhernej ksichtíček.. *14* -
Tak někde se začít musí, někdo ho viděl poprvé ve Stmívání, někdo na ulici,kdybych ho poprvé viděla jinde, např.u nás na fotbale, tak by se mi taky líbil, nikdy nevíš na koho kde narazíš.A nesnaž se, stejně nám ho nezprotivíš -
tak to máš pravdu..není vůbec hezkej, jenže proto se mě líbí...je jinej..není to slaďouš...je normální...mam ráda JEHO, ne EDWARDA -
věc názoru, nech nás
-
-
-
-
-
Robínek
Já ho žeru!!!!!!! -
-
Re: Robínek
já ho bleju *1* *3* jen vtip ,je dobrej