-
HOLKYYYYYY!!!!!!
TAK JSEM VČERA VYRAZILA ZNOVU....TENTOKRÁT JSEM NEODOLALA ANI MENU S TETOVÁNÍM JAKO DÁREK A JSEM NEVĚRNICE NEVĚRNÁ,PROTOŽE MÁM NA RAMENI JACOB...ACH,JAK TĚŽKÝ HŘÍCH,ALE SRDCEM JSEM STEJNĚ POŘÁD U ROBERTA-EDWARDA.....,MÍT SEBOU NETEŘINKU BYLO ŠTĚSTÍ,ZAPRVÉ JSEM VYPADALA JAKOŽE JDU KVŮLI NÍ A NÉÉÉÉ,ŽE JÁÁÁÁÁ JSEM TEN ŠÍLENEC A PANÍ U OBČERSTVENÍ NÁS NAVEDLA AŤ SI JDEME PRO PLAKÁT...TAK JAKOŽE PRO TERY A MĚ TO PAK NEDALO A ŠLA JSEM SOMROVAT TAKY...SLEČNA SE USMÍVALA A SE SLOVY,ŽE NEJSEM JEDINÁ MI PRO NĚJ OCHOTNĚ ZAŠLA DO SKLADU.......TAKŽE PŘES CELÝ SKLO NA DVEŘÍCH DO KUCHYNĚ MÁME PLAKÁT NEW MOON A UPŘENĚ SE Z NĚJ NA MĚ DÍVÁ EDWARD *14* *14* *14* *14* ZÁŽITEK Z FILMU VELKOLEPÝ-OPĚT SAMOZŘEJMĚ A JDU ZNOVU,JEŠTĚ NEMÁM DOST A MÍT NEBUDU......JE TO TAK POVZNÁŠEJÍCÍ....JÁ NEMÁM SLOV...KDO NEZAŽIJE,TAK TO NEPOCHOPÍ...TOHLE SE MI JEŠTĚ NIKDY NESTALO.....PROSTĚ ZÁVISLOST,ALE TAK KRÁSNÁ A OSVOBOZUJÍCÍ......MILUJU TO...MILUJU TEN PŘÍBĚH,EDWARDA I ROBERTA...JEDNO BEZ DRUHÉHO BYCH SI NEUMĚLA PŘEDSTAVIT...,I KDYŽ SAMOZŘEJMĚ DOMINANTNÍ JE ROBERT,PROTOŽE JE Z MASA A KOSTÍ...,ALE POTKAT HO????MĚLA BYCH STRACH,ŽE SE MI VŠE ROZPLYNE A NEZŮSTANE NIC.......KOUZLO PLATONICKÉHO VZTAHU JE PRO MNE NADE VŠE...ČLOVĚK SI VYSNÍ TO CO SE NIKDY NESTANE A ANI STÁT NEMŮŽE.....JEN V TOM SNĚNÍ,V TOM NEKONEČNÉM RÁJI....A ZASE ZPĚT NA ZEM....TAK PÁÁÁÁ ŠÍLENKYNĚ....JSEM RÁDA,ŽE SE MÁM KDE VYPSAT..... *4* *4* *4* *4* -
-
Re: HOLKYYYYYY!!!!!!
budu si to cist az vypnes ten trapnej caps lock mg!!!! -
-
Re: Re: HOLKYYYYYY!!!!!!
jako kdyby zalezelo jakym pismem pise.new moon je super jeste 5 dni do kina. -
-
Re: Re: Re: HOLKYYYYYY!!!!!!
hmmm, doufam ze to bude brzo v 3gp abych si to mohla dat uz do mobilu..
-
-
-
Koukám, že je nás více bláznů a není nám už sedmnáct, já dala Roba na plochu v práci, naštěstí si kolegyně neplácají na hlavu a smířily se stím, On je prostě boží, děsně mužný nato kolik mu je, ach jo, když jsem byla slečna, roky jsem si přidávala, teď chci aby mi bylo míň, byla krásná, uměla bezva anglicky a měla Roba!!!!Plakát do kuchyně se neodvažuji, to bych byla doma za blázna -
u nas se davaly za to menu placky team edward nebo jacob , mrte no mam edwarda no to je jasny zj! -
Jo a kde si byla v kině? já chci taky plakát *14* -
-
Re: Re: HOLKYYYYYY!!!!!!
plzeň plaza,ale mrkni na posters.cz a tam mají plakátů....nebýt před vánoci,tak tam buchnu tisícovku....a na sběratelským ráji ani nemluvim.....
-
-
Mluvíš mi z duše *14* taky jsem z něj hotová, ale nebudu tady popisovat, co se mi o něm zdá *1* páč je to moc intimní,ale Rob by jistě nebyl k zahození ani jako upír- když si vybavíš tu jeho výdrž a rychlost... hmmmmm, dneska asi neusnu *1* *14* a pak má bejt člověk spokojenej s "obyčejným" chlapem, když někdo Rob běhá na mega plátně v kině *1* no prostě je nádhernej- je to presně muj ideál nádhernýho chlapa *14*
-
-
Miláček - role
ahoj lidi, víte, že Robert si zahraje v díle Bel ami? Je to v podstatě Miláček od Guy de Mopassanta. To dílo už vyšlo i v českém ztvárnění. U nás ho hraje Vaculík. Nebude paráda sledovat milovníka v podání Roba? Celý to zatím sleduju na svém webu, ale kdo má o něj zájem, musí si napsat do vzkazů, abych tu nedělala reklamu. Já se tak těším. Fakt je to zatím na 100% *3* -
tak tohle mě teda hodně pobavilo
BRAVO: Co mají na tobě holky nejraději, Roberte?
ROBERT: Pokud jde o mě, hlavně je to Edward, kterého milují. Dříve, když mě lidé poznávali, říkali: ,,Můj bože, to je Cedric Diggory z Harryho Pottera!´´. A teď: ,,Můj bože, to je Edward! Cullen!´´. Ale nikdy jsem neslyšel: ,,Můj bože, to je Robert Pattinson!´´ :))) -
-
Re: tak tohle mě teda hodně pobavilo
pro mě to je Rob, kdo mě okouzlil..nezáleží jakou roli hraje,protože do každé své role dává sebe...i když Cedric mu moc nevyšel, nebyla to postava jemu blízká nebo tak...Edward ho podle mě "dotvořil"...jestli dříve neměl styl, ted už ho má;) anvíc je to angličan a já miluju angličany -
Já ho taky beru jako Roba, pořás dokola si čtu nějaké články a ozhovory s ním a mám ho raději jako člověka než jako nějakou roli, nejraději bych ho ale stejně sežrala -
To je směšný...fakt... škoda, že jsem ho nepotkala.. Určo bych zavolala Robert! a pak bych asi stála a zírala :-D... Podle mě je jméno Robert hezčí než Cedrik bo Edward.. *1* *15*
-
-
Jako všichni, NM
Přijde mi to trochu trapný pořád opakovat jak je to úžasnej film, jak Rob hraje nepřekonatelně, jak mě to zachvátiloa uchvátilo stejně jako knížka, jak příšerně mě to ohromilo, jak jsem si úžasně pobrečela nad rozchodem i navrácením Edwarda, jak Bellu naprosto chápu a tím pádem se pro mě její příběh stává něčím ještě víc kouzelným...prsotě je to dokonalý:) co víc říct -
Miláček
Ahoj holky, tak jsem byla včera na NM, prostě skvělý, Rob byl fantastický, ten polibek na rozloučenou, přesně jako v knížce, Rob to hraje skvěle, taky jsem si pobrečela, když jí opouštěl a pak, když ho zachránila, nádhera, už se těším na červen a pak taky na březen, kdy půjdu na Remember me!!!! -
vas problem
rikejte si co chcete ale, stmivani a new moon the best!!!!love love love Rob -
JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!
ÚPLNĚ JAK MALÁ HOLKA.....ALE COOOOOOOOOOO!!!TEĎ SI TO UŽIJU ÚPLNĚ JINAK-STIHNU TOHO VÍC POBRAT A VÍC VSTŘEBAT!!!!A NAVÍC DĚLÁM DOPROVOD NETEŘI,TAK JSEM ZVĚDAVÁ CO ONA NA TO....STMÍVÁNÍ SE JÍ LÍBILO-JEDINÉ ZASTÁNÍ V RODINĚ...JINAK SI VŠICHNI POŤUKÁVAJÍ NA HLAVU....!!!!STEJNĚ SE VZNÁŠÍM DÁÁÁL.... *4* *4* *4* *4* -
-
Re: JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!
Teda musím říct, že NM jsem celý prořvala. Už mi dávno není náct a bulila jsem, až jsem vzlykala. Tak dojemný scény jak jsou ve Stmívání, scény plný vzrušení, napětí...až mi běhá mráz po zádech jen o tom píšu...
Doteď u mě vedla Zkrocená hora, ale tohle je bezkonkurenčně nejlepší film, co jsem kdy viděla. Už aby dotočili 3 a 4 díl. -
-
Re: Re: JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!
to je super že sou lidi kteří u stmívání taky bulej jak malý ,sem ráda že v tom nejsem sama , když to někomu řeknu tak maj akorat nehoráznej výtlem. i když já jsem schopná rozbrečet se iu Banbiho... *9* *9* *1* -
Re: Re: JEŠTĚ NEUBĚHL ANI TÝDEN A PÁDÍM ZNOVU!!!!!!!!!!!!!!!
Já to taky probrečela celé- a to je mi 22 *1* ale já jsem taková- brečim i u Ordinace *1* u NM se snad ani nedalo nebrečet- je fajn pobrečet si v kině s neznámýma lidma, který jsou na TWILIGHT ujetý stejně jako já *4*
-
-
-
Recenze na Roba
Spíš než to že by se mě dotklo, že někdo haní New Moon, mi vadí spíš kritika na Robovo herectví. Prošlo jsem několik filmových portálů, kde se baví, právě o něm, a hrozně lidí mu tam nadávalo, že je strnulý, křečovitý se stále stejným výrazem. Opírali se hlavně na jeho roli Edwarda. Jenže mi přijde že spousta kritiků nepochopila, že přesně takový jak ho Rob zahrál měl Edward být. Trochu strnulý se stejným výrazem ve tváři. Myslím, že tahle kritika na Roba je dost neoprávněná. Navíc, bych řekla že na jeho první velkou roli je to fakt výkon! A hlavně jsem si všimla, že z 90% kritizují jeho herectví muži...Tak mě napadlo, že by měli přítelkyně, které ho uznávají a byla v tom žárlivost? Nevím, podle mě Rob prostě umí.... -
-
Re: Recenze na Roba
souhlasím ve všem, co jsi napsala -
Re: Recenze na Roba
NECHCI BÝT VŮČI NIKOMU NESPRAVEDLIVÁ,ALE ŽÁRLIVOST-SPÍŠE TEDY JAKÁSI ŽÁRLIVOST A NEVOLE OD MUŽSKÉHO POHLAVÍ TAM STOPROCENTNĚ JE.....,VŽDYŤ KTERÉMU CHLAPOVI BY SE ALESPOŇ TROŠKU NELÍBILO,KDYBY BYL OPĚVOVÁN JAKO ROBERT....JSOU TO JEŠITOVÉ...A JESTLI JDE O TU FILMOVOU KRITIKU OD PRAVÝCH KRITIKŮ,TAK TA MI JE NAPROSTO VOLNÁ-VE VŠEM A U ČEHOKOLIV CO SE MI LÍBÍ-NEJEN U ROBA...JE TO PŘECE JEDNODUCHÁ ROVNICE:LÍBÍ-LÍBÍ,NELÍBÍ-NEL
-
-
Můj názor na NM
Nemůžu si pomoci ,ale tohle okomentovat musím.Ačkoliv jsem nemocná a na promiéru ani do kina jsem na New Moon nemohla...musela jsem zahrabat a NM si i přes to najít.A taky že moje všetečné ručičky našli.Mno jelikož jsem citlivej člověk tak mě něktrý filmy dokáží opravdu dojmout.Mno celej film trval 2 hodiny,což mi vůbec nepřišlo.Zdálo se mi že to mám zkouknutý za půl hodiny.Na filmy jsem poněkud náročná a chci aby to taky nějak vypadalo.že mi pořád kamarádka vštěpuje ,že Meyerová neumí psát a je ve psaní knih nováček a ví o tom pořád naprostý hovno...to ještě ignoruju,ale jakmile jsem viděla NM tak se už ignorovat nic nedá.Sice jsem to viděla poněkud s vyblitými barvami a někdy nebylo kromě očí vlkodlaka vidět nic ,ale budiž stejně se na to ještě podívat musím.J8 vím když sedím domu u komplu tak to není takowej adrenalin jako v kině *1* .V kině je to prostě lepší!Když jsem doma lovila Trailer na NM tak jsem si říkala NUDA.Ovšem jakmile jsem si šla do špajzlu na film a viděla tu samou ukázku na tom velkým plátně v tý tmě a s těma mega reprákama....mno to už je jiný kafe. *14* -
-
Re: Můj názor na NM
Naprosto s tebou souhlasím. Bylo to celý špatně postavený. Kdyby se tak křečovitě nedrželi předlohy a udělali invenci jako u prvního dílu a film gradoval jiným způsobem a hlavně měl jinou hudbu, mohl to být opravdu dobrý kus kinematografie. Knihy se nedají točit doslova - to co funguje na papíře prostě na obraze nejde a naopak. -
Re: Můj názor na NM
Ačkoliv jsem ještě náctiletá fanynka Stmívání,tak toho v hlavě mám a s tímhle se jen tak nespokojím.Jakmile jsem si NM pustila...celá nadšená očekávala jsem že to bude bomba,že pokračování Twilight ságy už nebude jenom slaďák plnej emocí,zamilovaných pohledů a všeho toho sladkýho plácání...čekala jsem že to bude akční bomba,že když už to sebraly Hadwrickové tak to bude jiný,bude bitka, jatka,akční scény....mno prostě něco uplně jinýho.Ale jediná scéna u který jsem se bavila byla ta ve které Bella vrací Paulovi facana a on na ní vystartuje,nebo taký jak Aro mlátil s Edwardem o schody to jsem se taky bavila..ale jinak celkově film hodnotím jako propadák.Režisér je naprostej hňup kerej neumí točit.Polovina filmu stála za 2 hovna.Když si to pustí někdo,kdo nečet knihu,tak to pochopí zcela tahle:Ten na ni zaútočí.Ten má pocit že ona s ním není v bezpečí,proto ju opustí.Ta z toho má debku,dělá kraviny nakonec se chce možná zabít.Ten ju miluje,ta ho nechce.Ona miluje jeho ale on ji opustil.Do toho 2 upíry keří jí jdou po krku aby to bylo zajímavější,pár smradlavejch psů.Ten se potom chce taky zabít.Nakonec pusu a konec!Mno tak to mi moc normální nepříjde.Prostě režisér je total idiot neumí točit.Výkony byli za prd.Ano robert úžasnej,vššci polonazí to bylo hezký ,ale to je tak celkem všechno.
Prostě jsem znechucena,frustrována a nelituji toho že jsem na premiéře chyběla...toho masakru kdyby tam nějakej byl by taky neuškodilo,Při prvním polibku když si Bella chce od Edwarda k narozeninám aby ji políbil tak u toho OBA HEKAJ!!!Hekaj při líbání jako při orgasmu...to jsem nevěděla jsetli se mám smáát anebo brečet nebu čumět jak to péro...vopravdu divný,líbací scény za hovno a zbytek filmu za 2 hovna...film mě zklamal čekala jsem větší trhák....Stmívání bylo lépe natočený než tohle...možná v Zatmění by nějaká akce byla a doufám že to bude lepší než tenhle propadák roku... -
-
Re: Re: Můj názor na NM
nemohla bych na premieru nemocnaa, new moon the best!!!:*:*:* -
no popravdě, to hekání u líbání po oslavě narozenin je hlavně proto (kdo četl knihu to ví), protože ji políbil daleko vášnivěji než jindy, protože už tehdy věděl, že ji opustí, tak se vlastně loučil.... -
protože Rozbřesk je jenom o tom že tam budou souložit na pláži,Taylorovi se rozervou kalhoty a bude muset dělat scénu nahej...ten porod na stoli jak ju otevřou a rozervou to mi tay moc originální nepříjde a bude to nejspíš s takowou přístupný až od 15...protože celej Rozbřesk se točí jenom kolem sexu. *9* *13* *1* Prostě jako filmově mě to nezaujalo...možná že když se na to kouknu v kině budu na to mít jinej pohled ale prozatím jsem to viděla v nižší kvalitě.Jak tady každá fanynka popisuje jak je to dojemný,co na tom sakra bylo dojemnýho??Jestli jste brečeli u tohohle..tak potom nwm u čeho mám brečet.NIc mi tam dojemnýho nepřišlo,jenom ho zachránila pak ho tam 2x voblízla a finýto!Ten se tam párkrát válel v bolestech ale to je celý.Nechápu co se na tomhle dalo nabrečet.Jestli mě mělo rozbrečet tohle,asi jsem divná ale 100x raději bych brečela u LADY A TRAMPA než u tohohle...tady se teda nedalo nic nabrečet *1* *13* Opravdu to je divný. Celkově nemůžu hodnotit film jinak než jako KATASTROFA!!!Stálo to za prd a doufám že horší už to nebude.nezlobte se na mě ale moje okolí mi dá za pravdu.Na tomhle se dá nabrečet jenom to jak je režisér zoufálý...ale i moje teta má dojem abych se dala na filmařinu a raději něoc natočila sama...odmítala se na to raději podívan...ani se ji po mém shlédnutí nedivím....klidně mě ukamenujte ale mám takowý dojem že mám pravdu!!I když jsem fanynkou Stmívání tak co je moc je MOC!!!.TEČKA....POKLONA *14* *9* *8* -
-
Re: Re: Re: Můj názor na NM
Já tedy nevím, jdu na to až dnes večer, ale mě kdyby líbal Rob, tak hekám taky -
-
Re: Re: Re: Re: Můj názor na NM
No, jsem stejného názoru- kdyby mě líbal Rob, tak bych asi taky hekla *1* -
Aho.s plno věcma souhlasim i nesouhlasim. Na New moon jsme se hrozně těšila,ale dojmy mám rozpolcené.Stmívání mi přišlo zajímavějš a podstatně líp udělaný.Možná se mi Smívání líbilo víc proto,že jsem knížku četla až po tom,co jsem viděla film a tak jsem netušila o co se jedná.Ze všešchn knížek se mi new moon líbil nejméně,tak možná i proto mám takové dojmy.Musim říct,že mě film chvílema i nudil,třeba až se podívám podruhé,potřetí...Ohledně hudby jsme také trochu zklamaná,soundtrack ze stmívání měl šťávu,nyní ne...je to asi tak:Co člověk,to jiný názor
-
-
myslím, že jsi to celkem vystihla. Když jsem se dívala na Stmívání, bylo to hezký, dobře daná hudba, romantický, trochu přeslazený a lehce akční, ale dávalo to smysl. A byly tam tvořeny nádherné detailní scény. Naproti tomu New Moon je jen bezduchý odvárek, opravdu nepovedený film druhé třídy, šílené střihy, nesrovnalosti, skoky v ději. Člověku, co nečetl knihu to snad ani nemůže dávat smysl. Myslím, že po stránce filmové i herecké to není vůbec podařený film, a divila bych se, kdyby tento film získal vůbec nějaké ocenění a pokud ano, tak ZLATÉ MALINY za: režisér, scénář, film *7* -
-
Oh děkuji za podržení jsem ráda že se ktomu každej vyjádřil,já to chápu jak je to myšleno ten film ale prostě se na to dívám jinejma očima...a jsem ráda že někdo jako 1005nc1989 to vidí stejně. *3* Já vás za vaše názory neukamenuju,aůe myslím že by bylo fér kdybyste vy neukamenovali můj názor ,žijeme čistě ve svobodné zemi kde má každý právo napsat co si myslí.Zatím jsme každej z nás řekli co si mylsíme a bylo to řečeno slušně díky že je to zatím takhle...a doufám že to nebude horší. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor na NM
No já nevim možna maš třeba pravdu ale zatim jsem k tomu nedospela.mozna za par let az ta posedlost prestane se na to dokážem koukat jako ty(i když nevim jestli to nekdy prejde).ale vzhledem k tomu ze proste tu sagu milujem tak i kdyby to bylo sebe hnusný tak to proste musime videt a hledat klady. *3* -
A taky jsem ráda že se tady netrháme na kusy ošklivými nadávkami kvůli tomu,jakej má kdo názor...jsem ráda že jsme rozumní lidé *3* =) a né že bych neměla ráda Stmívání...mám to ráda,a nezůstávám jenom fanynkou....nechci to někomu znechutit,aby se na to víckrát nepodíval.Prostě jsem to posoudila podle sebe.Mno tak jsem to poprvý viděla v blbé kvalitě....stane se,když je člověk nemocnej a musí bejt doma ,tak co má dělat??Dtejně na to do kina budu muset jít zas tak moc mi to nedá..prostě ještě jednou to shlídnout musím.Ten film mi přišel trošku suší a čekala jsem od něj více to je všechno. -
Ale jo jako chápu to že on se musí souředit na to ,aby z ní nenaporcoval večeři...jo to jsem pochopila že tak strašně chce,ale nemůže...ale prostě to hekání mi přišlo unáhlený nic víc...jinak proti tomu nic nemám x) -
POZNÁMKA K POLIBKU U AUTA...NEMŮŽU TO NENAPSAT...MOŽNÁ UŽ TO NĚKDO PSAL....
ONA SI PŘEJE,ABY JI POLÍBIL A JE VIDĚT,ŽE ANI ON ANI ONA NEJSOU TAK ZDRŽENLIVÍ JAK BY MĚLI BÝT...VYSTIHOVALO TO TOUHU OBOU-JAK RÁDI BY SE POMILOVALI-SKOČILI PO SOBĚ,ALE NEMŮŽOU,ABY MÍSTO MILOVÁNÍ NEBYLA Z BELLY VEČEŘE.....PRO MĚ TO BYLO JASNÝ JAK FACKA A KLIDNĚ SE DÁM NA PRANÝŘ,ALE MUSÍM SE PŘIZNAT,ŽE S MÝM TĚLEM TO DĚLALO DIVY...... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ROZHODNĚ NEMÁM DŮVOD TĚ UKAMENOVAT...A TAKY JSEM RÁDA,ŽE NIKDO NEUKAMENOVAL MĚ...O TOM TO TADY PŘECI JE...
A JAK JSI PSALA-DÍVÁŠ SE NA TO PODLE SEBE...PROSTĚ TO NEBYLA TVOJE KREVNÍ SKUPINA...PRO MĚ JE TO PERFEKTNÍ....TOHLE SE MI LÍBÍ A JSEM RÁDA,ŽE TO PŘIŠLO....CO JE NA TOM TAK STRAŠNÝHO?????NIC-DVA ODLIŠNÉ NÁZORY..... *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
-
Nezlob se na mě ale podle mě jsi ten film asi moc nepochopila.....Tohle se točila hlavně kolem Belly a jejích pocitů když jí Edward pro její dobro opustí. To že vzdychají při líbání je celkem pochopitelný on totiž Edward Bellu zase tak často nelíbá, není to až tak úplně jednoduchý víš, líbat člověka a přitom se mu nezahryznout do krku. U scény kdy Edward přivezl Bellu a líbali se měl vážně co dělat pokud jsi koukala pozorně. Tak pak není divu že to Bella docela prožívá. Zajímavých scén tam bylo víc. Proč třeba nezmínit tu, jak Bella Edwarda zachrání před sebevraždou? Jak jí vysvětlí proč jí lhal. Co třeba skok ze skály? A následné setkání s Edwardovým přeludem ve vodě? Varovná zjevení Edwarda, nebo souboj vlků? Krásná byla i scéna a ta klíčová nehoda na narozeninách a následný rozchod v lese mi přišel víc než přesvědčivý. Pokud si teda věříš natolik že by jsi byla schopná natočit new moon lépa tak ti sebevědomí opravdu nechybí.....Za mě film opravdu stojí za to vidět. Všichni dělali co mohli a jak se říká kritizovat umí každej. Možná jsi asi jen fanynkou Roba a né celého filmu, protože na něm jediném jsi nechala nit suchou. Zkus si zajtí do kina. Myslím že vidět to poprvé na kompu je docela chyba -
-
Lin přesně si to popsala..ale všimla jsem si že lidi dost málo pochopily o čem ten film vlastně je..můj náízor je, že knížka je v případě NM lepší, protože přesně čteš Belliny pocity, to z filmu nevykoukáš ani kdyby si chtěla...ale přesto...byl to extra podařený film, a všichni se snažily děsně moc a bylo to vidět..nejsem si jistá, jestli by někdo tohle dokázla natočit líp -
Až na to, že ten film byl z hlediska emocionality tak špatně udělanej, že pokud člověk nečetl knihu, vůbec nemohl s Bellou soucítit, natož aby mu jí a jejích sebevražednejch sklonů bylo líto. Z těch 10 minut, kdy je na začátku Edward totiž neznalec knih nepozná, jaká velká láska to byla. -
-
naprostý souhlas:-)
-
-
souhlasím s tebou, souhlasím s betuli, souhlasím s kaculencickou. já jsem z toho filmu úplně vyprděná, líbil se mi a nikým si ho nenechám zkazit ani vymluvit. a budu na to koukat pořád, pořád a pořád *3* a komu se to nelíbí ať na to prostě a jednoduše nekouká a hlavně tak sáhodlouze nekritizuje *13* -
LINĚ25 ZA NÁZOR!!!!
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* A MUSÍM JEŠTĚ DODAT,ŽE KOHO TO JEDNODUŠE POSTIHLO-VIZ.MNE-SI TO NENECHÁ VZÍT I KDYBY NEVIM CO......VY OSTATNÍ HLEDEJTE A NEBO NEHLEDEJTE.....KAŽDÝ MÁ K ŽIVOTU ZAPOTŘEBÍ NĚCO JINÉHO.... -
myslim ze mas uplnou pravdu.. podle me je ten film krasne natocenej a v necem se mi libil i lip nez stmivani. Chvilema to bylo i vtipny kdyz se cely kino zacalo smat ale to k necemu patri.. podle me to je pekne natoceny a je videt ze si s tim dali praci. Jsou tam krasne vystizeny nektery momenty a jak lina25 uz psala Robert i Kristen dokonale zahrali to jak Edwarda Bella přitahuje svou krví.. a ty polibky sou dokonale natočený..a vůbec mi to nepřišlo jako propadák.. no ale můj názor
-
-
-
-
-
JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEMÁM SLOV...JE MI ÚPLNĚ JEDNO,JESTLI SE TO NĚKOMU LÍBÍ NEBO NE,JE MI JEDNO,JESTLI TO KRITICI A REALISTÉ ROZTRHAJÍ NAKUSY,JE MI JEDNO,ŽE MI ŘÍKAJÍ,ŽE JSEM BLÁZEN,JE MI TO VŠECHNO HROZNĚ MOC JEDNO!!!!!TOHLE JE TO CO PRO ŽIVOT POTŘEBUJU....SEN JEDNÝ PANÍ.....JEN SI HO PROSTĚ PŮJČÍM A NECHÁM SI HO ZDÁT NAVĚKY....NA TOM PŘECI NIC NENÍ.....KDO MŮŽE ŘÍCT A TVRDIT,ŽE EDWARD...JACOB.....A VŠICHNI OSTATNÍ NĚKDE MEZI NÁMI NEEXISTUJÍ....A I KDYBY...PROSTĚ SI JE VYSNÍM ZNOVU A ZNOVU A NAVŽDY.....NOVÝ MĚSÍC...NEMÁM SLOV....PRO MĚ DOKONALÝ....VSTŘEBÁVÁM SI TO PO SVÉM A NIC VÍC NEPOTŘEBUJU....PŮJDU ROZHODNĚ ZNOVU....JEŠTĚ NIKDY JSEM NEMĚLA NA VEŘEJNOSTI TAKOVÝ PŘIROZENÝ A NESPOUTANÝ PROJEV...AŽ SE MUSÍM OMLUVIT SPOLUNÁVŠTĚVNÍKŮM.....JINAK Z FAKTŮ-ORIGINÁL ZVUK K NEZAPLACENÍ...KONEČNĚ MĚ TAKY DOŠLO PUSTIT SI STMÍVÁNÍ V ORIGINÁLE...AŤ JE ČEŠTINA KRÁSNÁ NEBO NE,TAK LÁMÁNÍ SLOV ABY SE VEŠLY DO ANGLICKÝCH ÚST JE NAPROSTO HŘÍŠNÉ A UBÍRÁ NA VÝZNAMU MNOHÝCH SCÉN....ODTEĎ JEDINĚ S TITL.!!!TAK SE MĚJTE VŠECHNY-STUDENĚ NEBO TEPLE.... *4* -
-
Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej.. Já taky souhlasím originál znění je nej. Robert má příjemnej hlas.. *14*
Jo mimochodem taky si sním... Bylo by bezva, kdyby fakty existovali upíři apod. stvoření *1* . -
-
Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale museli by ti upíři být stejně tak krásný a dokonalí v Twilight *1* to bych se klidně nechala vysát *14* -
-
Re: Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty by ses nechala klidně od něj vysát? No nic proti tomu, ale spíš si myslím, že než by tě zabil, tak bys musela vysát ty jeho. -
-
Re: Re: Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proč ne? *1*
-
-
-
-
Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čau, s těmi titilky máš pravdu, nejdřív asi 3 y jsem měla česky, pak jsem si to pustila v originále a je to mnohem lepší, to jeho seven, seven, nebo many, sex....česky si to pouštím jen když se ráno maluju do práce... -
-
Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já jsem si to tak padesátkrát pustila v českém znění a pak mi to pomalu přestalo a bavit a pustila jsem si to v původním znění s titulkama a super.. ten jeho sexy hlas.. to je masakr... prostě úžasný.. vrátila jsem se o pět let zpátky, kdy mi bylo patnáct a vylepila si pokoj plakátama *1* no co, taky sním o víc jak staletým upírovi *14* -
-
Re: Re: Re: JSEM NAVĚKY POZNAMENANÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chtěla jsem říct, že se vracím o sedm let zpátky- už ani neumím počítat *3*
-
-
-