-
MÁME TU PROSTĚ RÁÁÁÁJ!!!!
Tak jsem zkoukla zpětné diskuse...(bohužel mě Vánoce od vás odvádějí)....a zjistila jsem,že je to tady prostě naprosto úžasné,setkáváme se tu,řekla bych,až ze dvou generací a to z jednoho jediného dokonalého důvodu-ROBERT alias EDWARD *14* *14* *14* *14* *14* *14* No,nádhera...takže dokolečka dokola *4* *4* *4* *4* *4* Miluju Roberta-miluju Edwarda-miluju Stmívání...miluju když měsíc jde do úplňku,muluju všechno co mi jen letmo připomene jejich příběh.....je to přenádherné a omamující...nepopsatelné....a i když to nijak neživím,je to pořád ve mě....nemám slov..... *4* *14* *4* *14* *4* *14* 22.12.jdu znovu na Nový měsíc,je to po třetí a nemůžu se dočkat...zdravím vás mé spoluŠÍLENKYNĚ *4* *4* *4* *4* -
-
Re: MÁME TU PROSTĚ RÁÁÁÁJ!!!!
Ahoj, všimla jsem si, žes tu dlouho nebyla, já mám New moon ztažený, trochu horší kvalita, lae jde to, takže si to pouštím skoro denně, sice ne celý, ale mám oblíbené pasáže *3* Robert je prostě naprosto úžasný a nemůže se nám nikdo divit, že ho prostě žerem, je pravda, že v práci mě mají už plný zuby, ale ještě se nikdo neodvážil ho odstranit z plochy PC -
Re: MÁME TU PROSTĚ RÁÁÁÁJ!!!!
ty ses nám rozvášnila, poslouchej :D ale souhlas, tedy s tím, že se zamilovávám do věcí, kterých jsem si předtím moc nevšímala, ale ve spojitosti s Robertem je zbožňuju a uctívám. *14* *14* *14*
-
-
profilovka
proc ma tak nechutnou profilovku?vite kolik prekrasnych fotek nafotil TED?:D vymenit! -
-
Re: profilovka
tyvl co my tak si to zarid ty. me tahle vyhovuje bye! -
jako náhodou Rob je fešák všude... *14* -
-
Re: Re: profilovka
je tam sice takovej mladounkej ale jinak porad super. *3*
-
-
co mas proti profilovce?! nahodou mu to tam slusi jako vsude jinde..
-
-
můj nazor
vždycky jsem si myslela že robert je hnusný a nechapla jsem jak se někdo může dívat na takové hovadiny jako je stmívání...když sem to poprvé viděla můj nazor se totálně změnil na stmívání kukám každý den a do kina na new moon bych chtěla zas a zas....bohužel není moc lidí v mém okolí komu bych mohla říct svůj nový názor vždycky když o tom začnu mluvit kámošky se na mě dívájí jak kdybych byla s jiného světa*1* -
-
Re: můj nazor
nic si z toho nedělej já Twilight miluju a Roba ještě víc ale i Kristen no a kámošky mi říkají že jsem blázen že je to děsná kravina a tak ale ono je to SUPER no prostě ...BEST* *14* *14* *4* -
Re: můj nazor
tak to jsme na tom stejně. moje kamarádky tomu vůbec neholdují, když o tom mluvím, říkají si, jaký jsem blázen a ťukají si na čelo, proto jsem ráda, že chodím sem a můžu se tady o tom s vámi bavit, pže vím, že vy mi rozumíte a nepřijdu si tady jako blázen *3* *3* *3*
-
-
mrtěě
vcera sem videela 1.cast little ashes a ROb tam je uplne the best a takovy vytlemy u toho!!:D:D:*:* -
-
Re: mrtěě
ja to mam stazeny :) a je to krasnej film :) konecne tim Robert dokazal ze neni jen sladousek ale i dobry herec :)
-
-
Nováček v Twilight
Nazdárek děvčata. velice dlouho jsem odolávala Stmívání s přesvědčením, že je to film pro puberťáky. O víkendu jsem ho poprvé shlédla, už vlastně dvakrát a když vidím Roberta jakožto sexy upíra s úžasným usměvem a podmanivým pohledem, tak se mi svírá žaludek a doufám že se objeví u mě za dveřma :). K Vánocům si tedy zřejmě nadělím Twiligh - četbu. Mimochodem je mi 21 a už dlouho mě nic tak nevzalo... -
půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon
Nedavno jsem se dočetla že uz dopsala půl.slunce a chysta se psat full moon(new moon-z jacobova pohledu).tak snad je to pravda uz se tesim *3* -
-
Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon
Radši by mohla napsat New Moon z pohledu Edwarda, páč ten je pryč žeo, tak aby jsme se dozvěděli, co dělal :-P -
-
Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon
no jasne ale zase dyt kdyz ji vypravel co delal tak mo to moc zazivny nebylo(hon na viktorii a jeste nakonec upa v jinem state nez byla a deprese...to uz tu bylo u belly.)naopak zase u jacoba co citil kdyz se menil a jak to zacalo se smeckou atd. no uvidi me mozna prekvapí -
-
Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon
nojo, to je sice pravda, že to bylo nic moc, ale jak víme, Edward rád utajoval před Bellou různá fakta, která by jí mohla děsit. Tak proč by je ve Full Moon neodhalila pro nás, která se na to třeseme? -
-
Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon
souhlasím, že jí neříkal úplně všechny věci, a navíc by bylo zajímavý vědět, jaký emoce se v něm odechrávaly, když mu Rosalie zavolala o Bellině ¨smrti¨.
Jako bylo to torochu popsaný už v knihách, ale vsadím se, že toho cítil víc, než jen smutek.
A navíc nad kolika druhy ¨sebevraždy¨ se zamyslel co? Přece Alice říkala, že se jí vize mění, jak Edward mění plány... Fakt by mě to zajímalo.. :-P -
-
Re: Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon
tak ja ten rozhovor mezi rosalii a edwardem a pak ty pocity cetla primo od stephenie meyer(ona to jen tak pro lidi co se jim kniha libi napsala ale nepridala do knih)cetla a dobry takze ja vim co tam je *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon
to me nenapadlo a co takhle kompromis.z jacobova pohledu a castecne i z edwardova pohledu.treba jako v rozbresku *3* -
-
no uvidime ale nekde sem cetla ze to bude z pohledu jacoba -
to beru, kdo jí napíše? Pěkně půl na půl :D
-
-
-
-
-
-
hej dámy
halo, prosím, neberte to jako diskriminaci náctiletých, ale ráda bych si do přátel přidala všechny fanynky Roba, kterým je nad 20 let. Můj přítel nade mnou kroutí hlavou a div mi neřekne, že jsem na tohle jančení stará a to mi je 23 let a mám twilight web. Prosím, hlaste se, pokud vám jako přítel nebudu vadit. Musím mu dokázat, že nejsem zdaleka jediná -cet, která umírá při pohledu na tohoto nádhernýho a talentovanýho herce. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: hej dámy
klídek, mě je 31 *3* *5* ...sice nejančim jako kdyby mi bylo 16, ale zažraná jsem slušně *14*
pro mě filmy dobrý, ale knihy mám radši... snad se mi dostane pod ruku i pokračování z pohledu Edwarda... *14* -
Ahoooj Mišíííí,já se ti už přiznala soukromě.....
....a budu ráda,když si mě dáš do přátel...je mi 32 let.....už to odzbrojilo několik mých známích....oni prostě nechápou co na Stmívání mám.....a já nechápu co na tom nechápou......,mě to prostoupilo až na dno duše a život mi přijde najednou tak jednoduchý.....,joooo a o těch našich drahých polovičkách....,Edward je u nás probírán každý den....,a manžela ještě dodělá když za ním naše malá (2 a půl) běhá,vrčí,kouše ho a říká-jsem anglickej upíl....,pak už jen několik plakátů po bytě,jooo a když jsem pokoupila několik časáků pro náctileté a Barunka tam viděla Edwarda do půl těla se slovy-jééé,nahatej Edwald,tak nás do blázince chtěl poslat obě....a to do toho malou neuvrtávám...někde jen zahlédne malou fotečku a už hlásí Edwald... -
Já se také přidávám a je mi o 8 let víc,jak tobě *1* -
já taky *4* -
nejsi jediná která šílý po této krásné a talentované prdelce a to je mi prosím 30 let. nestydím se zato a ikdyž nemám přítele tak se moje okolí dost divý že tak šílím. mě se hrozně líbý a je to jen moje věc a na ostatní kašlu *3* . tak si z toho nic nedělej *1* *1* *1* -
-
Re: Re: hej dámy
jooo,moje řeč,martecko....
-
-
Jsem tu:) -
Mě si též přidej *1* *1* -
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
co se řehníš *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: hej dámy
No víš jak, mrknu na Miláčka a *1* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: hej dámy
nj, na tvé výbuchy při pohledu na něj jsem si už zvykla :D
-
-
-
-
Mě si tam rozhodně přidej -
já se klidně hlásím *3* -
-
to je dobře, beru tě za slovo *3*
-
-
-
je užasnej
Robert je užasnej ta role ve filmu stmívaní mu sluší je nej *14* -
neeeej
Robert je neeeeeeeej a hlavne v tom filmu!!!at se zahrabe taylor!!!!!!!! a to je skoda stou knihou 5. ja uz mam precteny 4 dil krasa *14* *14* -
headhunter.mp
headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....
http://www.youtube.com/user/HeadhunterBall
musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5*