-
Song for Alice by Edward
http://www.youtube.com/watch?v=9b2b FnAkNtU&feature=related
už jste se dívali na tohle???pořád mě to zaráží protže pořád kopírují písničky do Stmívání.....už mám fagt zlost a štve mě to...právě tohle budu hrát na absolváku pořád si to kopírují a předělávají tomu názvy!!!Ne nebaví mě to...stejně tak ta skladba pro Renesmee té fag vrchol toto!! *8* *16* *10* *13* -
-
Re: Song for Alice by Edward
lidi jaK si mam pustit ty prispevky co sem davate nikdy mi to nenajde *9* -
-
Re: Re: Song for Alice by Edward
Zkopíruješ to po ten text relted a otevřeš si to v nowém okně...to by ti mělo jet.
-
-
-
new moon...
na tom zrada.pise.cz byl new moon včera, dnes už ho tam nemůžu najít:(( *9* -
-
Re: new moon...
ne ne je tam porad www.zrada.pise.cz druhy to první jejonm text a pod tim je film a funguje.
-
-
Renesme song
lidi poslechněte si tuhle skladbu. dokážu si úplně představit, jak tuhle skladbu složí Edward pro Renesmé jako ukolébavku *4*
náhodně jsem to objevila a teď jí poslouchám často, magor no *15*
třeba se vám ani nebude líbit, nevím no
http://www.youtube.com/watch?v=EF4XLTXt74w -
-
Re: Renesme song
Je vážně úzasná, nevíte kde bych jí mohla stáhnout??? Nebo jestli jí někdo máte, pošlete mi jí prosím na justia@seznam.cz
Díky předem *14* *3* -
no je nádherná naprosto dokonalá a hodí se úplně přesně nejen k Nessie, ale do celýho tohoto příběhu...už se těšim na další díly:) miluju tenhle příběh... -
jo tu znám a souhlasím s tím, že to je pro Nessie jako dělané. Na NM mě mrzí, že tam Bella nepouští to cd od Edwarda -
-
Re: Re: Renesme song
nepouští? to je škoda *9* já právě když jsem tuhle skladbu slyšela, představovala jsem si scény z Robřesku jak jsou Edward, Bella a Nessie spolu *4*
-
-
Ta je krásná...nemám slov! *14* -
-
viď *3* já jsem taky neměla slov když jsem to slyšela poprvý a dokonce mi to vehnalo i slzy do očí *15*
-
-
jo je upe krasna ... ty jo má štěstí bejt takhle nadanej do všech směrů *4* -
-
no já vlastně vůbec netuším od koho to je, kdo to složil. jen jsem na to náhodou narazila a při poslechu jsem si úplně představovala jak by to Edward složil pro Renesme, tak jako složil ukolébavku pro Bellu *4* přišlo mi, že by se to do Rozbřesku úplně hodilo *3* -
-
Re: Re: Re: Renesme song
Ale já ano.....tuhle tu znám pouštěla jsem si ji už v lednu x) rozhodovala jsem se co si budu vybírat na absolvák...je to od Korejského skladatele který má úžasné skladby když si ve škole sednu ke klavíru a začnu od něj jednu hrát všichni ve třídě se rozplývají...nutí mě hrát to pořád znovu a znovu...já nechápu co na tom mají ale ta skladba je váážně nádherná..ano člověk ji musí hrát srdcem a potom se mu dostane pod kůži. *14* Na 2. straně ona nebude nikdy ohraná já tu skladbu miluju...miluju toho skladatele je pro mě víc než Mozart.....prostě velkej umělec...a tahle skladba se podobá staršně jedné kterou jsem na tubku našla před rokem...bohužel mi ji někdo smazal a byla jsem z toho strašně špatná o něco rychlejší měla stejnou melodii ale byla nádherná...a tahle mi taky padla do oka...ten klavír je prostě nádhera!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Renesme song
páni od Korejského skladatele? to by mě vůbec nenapadlo *4* tahle skladba je vážně nádherná *14* mám jí uloženou v telefonu a poslouchám a poslouchám a nemůžu se naposlouchat *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Renesme song
Jo je to KOrejský skladatel co si vzal KOrejskou miss teď tipuju asi 2007... jmenuje se Yiruma a má úžasné skladby ta na kterou nadávám že si ji zase přepsali se jmenuje Kiss the rain =polibek deště...mám ji hrát na absolváku a učitelka mě nutí se jí vzdát!Vzdát se Yirumy??To NIKDY!!!Je to můj chlap můj MOzart nevzdám se ho ani kdybych měla to radši na ten absovlák kašlu a ten pitomej rok nedodělám! Já jim na to kašlu ale Yiruma je můj...ta skladba kerou tay obdivuješ se jmenuje Moonlight= měsíční světlo...ale newím jak je to doopravdy hádají se o to kerému skladatelovi patří,ten druhej se jmenuje Brian Crain a od něj ta skladba nese název Moonrise.já rozhodně se přikláním k Yirumovi páč tohle mi opravdu příjde že je to od něj...protože on má vážně tenhle styl skladeb a ten cit kerej v nich je tam je znát....každého to dojme a když už chce někdo jeho skladbu hrát musí ji hrát srdcem...Už jsi slyšela hit kerej všude pronikl???je taky od Yirumy ta skladba zasáhla každýho v naší třídě pořád mě nutí ji hrát *14* není divu..já si jí přehrávám doma pořád...jakmile jsem si ji našla na internetu neodolala jsem automaticky jsem se do ní zamilovala...hned na to jsem začala vyhledávat noty....a tu skladbu jsem si prostě vydupala na zkoušky...a rekordně jsem hlavní tu nádhernou melodii uměla za 2 týdny a celou skladbu za měsííc úžasná!!!Ale jakmile ti tady dám odkaz už se jí nepustíš!!! *14* *14* ta skaldba bere každého nádhera-...skláním se před Yirumou je to talentovaný a nadaný borec x)=o*♥♥♥ ta skladba se jmenuje River flows in you= řeka ,která teče v tobě
http://www.youtube.com/watch?v=72HsHfhxiUg&feature=related tak přeju příjemnej posleh ;) *14* *14*
-
-
-
-
-
je ta je hezka.a upa se hodí.treba ale je hezka jeste od Cartera Burwella-Bella's lullaby.to je ze stmivani.nebo alxander desplat-the meadow-nm.zkuste i to *3*
-
-
New Moon
No právě jsem se dívala na New Moon, Rob hrál dost dobře, i když myslím, že líp ve Stmívání. Jelikož jsem se na to dívala s kámoškou, která nečetla knihu, tak jsem jí musela vysvětlovat spoustu zápletek. Řekla bych, že tento díl se tvůrcům moc nevyvedl, pro opravdu nezasvědceného člověka to moc smysl nedává, ty skoky v ději, do půlky je to v poho, ale do návratu Alice to za moc nestojí, mimo to i na střihu si mohli dát víc záležet, viděla jsem to jednou a chyb je tam až až...
Jen asi nejvíc bylo, že Alice se v autě na sluníčku netřpitila, ale jinak dobrý no, a usekli Kristen zrovna když chtěla říct "pojďte" u vstupu do kina,... ale jinak zas tak zjevné chyby nebyli...ale tak co, asi spěchali na pokračování... Ale doporučuji se na film podívat. -
Na zrada.pise.cz je new moon online.tak pokud nemuzete do kina tak juknete.ja osobne cekam do kina -
Úžasný Robert
Ach ten je tak božský, až se mi tají dech *3* -
ZÍÍÍÍTRA,UŽ ZÍÍÍÍÍÍÍTRA.....!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *3* *14* *3* *14* PLZEŇ PLAZA TO JISTÍ....O TOM BREČENÍ MI POVÍDEJTE....KRABICI KAPESNÍKU BERU SEBOU....JOOOO A NÁCT MI UŽ TAKY NENÍ....JAK SE NA TO TAK DÍVÁM,TAK KVALITU TADY OPRAVDU UDRŽUJÍ TY CO JIM NÁCT NENÍ,TEĎ SE NECHCI DOTKNOUT TĚCH CO JIM NÁCT JE A TÉŽ PŘISPÍVAJÍ POZITIVNÍM...JEN SI PROSTĚ NEUMÍM PŘEDSTAVIT OSOBU NAD DVACET CO SEM NAPÍŠE TY BLÁBOLY CO SEM PÍŠOU,VSADÍM SE,TĚŽKÝ DĚTI.... -
-
Re: ZÍÍÍÍTRA,UŽ ZÍÍÍÍÍÍÍTRA.....!!!!!!!!!!
Taky souhlas, užij si to tam, je to naprosto úžasný *14* asi půjdu v pátek znova *14* -
Re: ZÍÍÍÍTRA,UŽ ZÍÍÍÍÍÍÍTRA.....!!!!!!!!!!
souhlas *3* *3*
-
-
Rob
My co jsme jeho fanynky si tady o něm chceme povídat a nechceme, aby nám sem lezli otravové, stejně to jsou většinou kluci, který mu závidí *16* -
nechápu
nechápu ty lidi co tady píšou jak je rob hnusnej a buh vi co všechno eště... nemužu sice řict že je nejhezčí ze všech kluků sem asi na jiný typy ale hnusnej rozhodně nei... nahodou je moc hezkej... a ty komu se nelíbí at sem ani nechodej, tohle je diskuze pro fanoušky... *13* -
Naprosto úžasný
Ahojky, tak jsem včera byla na dvojprogramu a mazec, celý Nový měsíc jsem probrečela(a to už mam pár let za sebou pubertální výkyvy nálad).... úžasný, Rob byl naprosto dokonalej a hlavně ta jeho poslední věta na konci filmu... super, asi zajdu do kina ještě párkrát.. už aby bylo Zatmění.. *14* *14* *14* -
-
Re: Naprosto úžasný
Taky už nejsem náctka, ale žeru ho, na film jdu až v neděli, ale děsně se těším.Holky viděly už jste trailer z Remember me?Tam je nádhernej, mňam mňnam -
-
Re: Re: Naprosto úžasný
tam je k sežrání *14*
-
-
Re: Naprosto úžasný
tý jo, to abych si v sobotu vzala fakt hodně kapesníků. jsem docela hodně přecitlivěla (dokážou mě dojmout i reklamy *15* ) takže počítám, že u tohohle budu brečet jak malá holka, a to už mi není náct *15* já už se tak těším *3* -
-
vem si radši víc než jeden balíček kapesníčků, já spotřebovala dva *4* -
Tak to já už jdu v pátek:) Už mám rezervaci:) -
-
Re: Re: Re: Naprosto úžasný
ja ve ctvrtek do prostredka v horni rade:) *happpppy*
-
-
-