Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

nádhera....

http://www.youtube.com/watch?v=nbWv ct7j8oo
    • vrtulka

Re: nádhera....

ježíššššš ten je prostě k sežrání já si nemůžu pomoct *14*
      • lina25

Re: Re: nádhera....

je dokonalej!
  • lina25

Lidi....

Jsem tady nová, tak jen ze slušnosti, nebude vám vadit, když s váma občas prohodím pár slov? *4*
  • lina25

Podpořte Roba

Na facebooku vznikla skupina lidí, kteří se rozhodli, podpořit Roba proti šíleným fanouškům....Registrujte se na Respect Robert Pattinson
  • Teplouš xD

No jistě dyt Robert je trapnej !! Podívejte se na Karlíka Gotíkaa ... to je aspon mistr :D Robert oproti němu je NULAA !!! *16* *8* *8* *8*
    Když uslyšíím Lady Carneval od Kájíka tak se mi uplně rozzýří očka ale když se podívám na Robíka Bobíka tak se mi chce zvracet ! *8* *8* *8*
    • Re: Teplouš xD

Pane boze jak jste se dostaly od Roba k Kájovi.A jak muzete rict ze je namyslenej a podobny kecy kdyz jste ho nikdy v zivote osobne nevydely ani s nim nemluvily.me proste prijde normalni.
    • eliska25

Re: Teplouš xD

no mluvíš mi z duše..hej Kája je prostě božskej ale Robík bobík(jak si ho nezvala *15* ) je trapnej volízlej kokot, kterej si neváží toho co má..jak se říká darovanému kovi na zuby nehled ne..? *5* *5* *5*
  • mysak.kol

Aj článek

Na anglických stránkách jsem našla krátký článek o tom, jak je Vatikán New Moon pohoršen. Všichni se diví, jelikož třeba šifra mistra leonarda je podle Vatikánu neškodná zábava a dokonalý New Moon je prý vulgární, no mám to na webu, tak jukněte, chcete-li.
  • buzíci

Čau děcká, ti co nemaj rádi Robíka bobíka napište mi možem si pokecat vo někom kdo se aspon umí voholit!!Je to kokot a kdo ho miluje je to buzík!!Twilight ujde ale Robík bobík Patyzon se sere všude, kam přijde sou tam hovna..!!Kdy už konečně najme tu uklízecí službičku!!
    • Re: buzíci

věř mi, že fakt nejsem buzík, když ho zbožˇuju, a hlavně, když se neoholí, vypadá aspoň jako chlap!!!!A ta přezdívka Robík Bobík se ti fakt povedla
    • mysak.kol

Re: buzíci

na tebe jsme tu čekali, asi máš v hlavě nas....áno, protože jinak by si nešel na fan stránky Roberta a neptal se na lidi, co ho nemají rádi. Dojdi si na vyšetření exote. *16* *16* *16* *16* tady ho všichni milujou, jdi jinam a už se nevracej.
    • justia

Re: buzíci

Hej... tak ty jsi ku****** TRAPNEJ!!! *15* *8* Co sem teda lezeš, když je tak trapnej?Náhodou je aspoň vidět, že je to obyčejnej chlap, kterej se kvůli tomu, že je slavnej nehodlá měnit na nějakou módní ikonu! *13* Jedinej kokot jsi tu TY! *1* *5*
      • Re: Re: buzíci

Prej obyčejnej kluk .. takovej bezďák.
        Vždyt se ani neumí oholit. To je tak chudej že ani nemá na žiletky jo ??
        Edward ve Stmívání je v poho ae Robík Bobík (mám radši Lipánka). Tak když chce být herec tak o sebe musí trochu dbát snad ne ?? Takovej buzerant teplej .. vypadá jako zkaženy vajco fuuuuuuj !!!!! *16* *16* *16* *16* *16*
        • justia

Re: Re: Re: buzíci

Takže ty si myslíš, že musí člověk rozhazovat peníze za vzhled, aby každej věděl, že máš dost peněz?? Třeba šetří na něco užitečnějšího. Tkhle přízemně může mislet jenom dítě a TY *5*
        • Re: Re: Re: buzíci

Jditě už konečně vopruzovat někam jinam, tady o ty vaše příspěvky vážně nikdo nestojí, už to docela přeháníte, mohli by jste sem dát svoje fotky, at víme, jak vypadají opravdoví buzící... a nevim, jestli je buzík člověk, ketrý spí s holkama.. že by nějaký komplex? Nespíš náhodou s chlapama ty?
        • Re: Re: Re: buzíci

Tak se asi holit nechce, ne??? Vousy pstě patří k jeho image a náhodou mu to sluší, taková ta nedbalá elegance! *14* A kdo to nechápe, to je jeho problém. Ale fakt, jak se někomu zase může líbit Gott, to zase nemůžu pochopit já... Vždyť je to idiot. A ta reklama na Slavíka, co teď běží v televizi, na něj fakt sedí! *1*
  • luida

Svátek

Ahojte, mrkla jsem na americkej kalendář a podle něho slaví Robert svátek 19.1., tak mu popřejte toho dne!
  • mysak.kol

titulky mi nevadí

ahoj, sice to je s titulky a všichni pláčou a brečí že to tak je, ale já jsem naopak nadšená. Twilight s titulky se mi líbilo víc, než dabované. Dabing totálně zkazili, nemyslíte? Sice si na to člověk zvykne, ale slyšet originální hlas Roba je k nezaplacení. Strašně miluju, jak v jedničce ságy se ho Bella ptá, jak se dostal k ní do pokoje a od odpovídá: Oknem?
    Prostě jako by o tom nebyl sám přesvědčen, má v hlase otázku, no parádní...prostě angličan, jak má být, nemyslíte. Proto se těším na to, že to bude s titulky. Jeho hlas nikdo nedokáže pořádně nadabovat a i když si myslím že Honza Maxián je dobrej dabér, Roba prostě nedal. Co?
    • Re: titulky mi nevadí

s tím oknem máš pravdu, já zase žeru to jeho seven seven v v druhé odmocnice pí
    • Re: titulky mi nevadí

mas pravdu.Taky souhlasim ze Jan Maxian dabuje dobre a k edwardovo hlasu se vubec nehodi.
    • jenah

Re: titulky mi nevadí

nooo souhlas..titulky jsou nejlepší..zaprvé si to můžeš dopřeložita za druhý - herci to prožívají, dabing to neprožívá
      jooo taky miluju angličaqny:))) vůbec ten film je nááádherneeeej a kniha taky:)
  • lina25

něco pro pobavení:)))

http://www.youtube.com/watch?v=m1oN hKIMRrA

http://www.youtube.com/w atch?v=Kngvif3XCTg&feature=player_e mbedded
    • nik011

Re: něco pro pobavení:)))

no to je teda fakt vtipny
      • lina25

Re: Re: něco pro pobavení:)))

Vždyť je sladkej:)
  • V kinech ano ale....

Čaute jo v ´kinech bude 2.díl stmívání ale bude tam s titulkama!!achjoo budu muset cekat az to vyjde na dvd :(
    • nik011

Re: V kinech ano ale....

ja bych se na to teda nikdy nekoukla kdyby to bylo cesky! neverr
    • Re: V kinech ano ale....

No tak to je jasny ne.dyt je svet. premiera 20.11 a Ceska 26.11.Tak je jasny ze za 6 dní to na dabovat nestihnou. *4*
      • deniska-l

Re: Re: V kinech ano ale....

a ten dabing je stejně hroznej...s titulkama je to nejlepší =P :)
    • Re: V kinech ano ale....

Ahuj, jjo už mam rezervovaný lístky na 24.v Plzni- oba díly..super, jedničku sice uvidim po padesáté,ale vůbec mi to nevadí *14*
      • lidus5

Re: Re: V kinech ano ale....

Jakto, že hrají i stmívání? Já chci taky vidět!!...
        • mysak.kol

Re: Re: Re: V kinech ano ale....

dvojprogram zlato :D v Brně to asi taky mají ne?
          • lidus5

Re: Re: Re: Re: V kinech ano ale....

Nehrají... *9* Už jsem to našla na evropě 2...
            • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: V kinech ano ale....

tak si pust twilight doma a na New Moon vyraž do Brna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit