Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc pěknej !!

Moc pěknej !!!!!
    Ve filmu STMÍVÁNÍ byl úplně úchvatnej...
    *3*
  • kaculencicka

Pro sanny28...

Už se v těch příspěvcích začínám ztrácet,tak píšu sem....Sanny28,ano,souhlasím...boh užel jsem ho ještě v žádném jinem filmu,než ve Stmívání neviděla,ale doufám,že se mi zadaří a něco seženu...dovedu si ho představit jako kvalitního herce i jiných žánrů než je romantický horor...to že po něm letí i dámičky jiného věku než náct,tomu ráda věřím...taky už mi není náct....on prostě umí zaujmout i kdyby nechtěl.....A prosím tě,jak myslíš to četla...všeobecně po časákách nebo máš nějaký zajímavější zdroj....
    • olinkaaa19

Re: Pro sanny28...

Harje třeba v Harry Potter 6 *3*
    • camille1907

Pro kaculencicka

Podle mě je zatím nejlepší v Little Ashes, tam je vidět, že to není jen pěkný obličej pro americkou produkci... *4* Byl fakt DOBREJ.
      • lina25

Re: Pro kaculencicka

ve scéně před zrcadlem tam fakt bylo vidět víc než jen ten pěknej oblyčej:) Myslím, že málokterou v tu chvíli oblyčej zajímal:) Myšleno v dobrém:)
      • kaculencicka

Re: Pro kaculencicka

Díky za tip.... *4* *4* *4* *4* ...tak se dám do shánění....
    • Re: Pro sanny28...

vyhledávám jen na netu, všechno možný, přes google překládám, ale docela se mi líbí www.robertpattinson.ic.cz, tam je dost rozhovorů, má tam svůj playlist a je tam dost videíí s rozhovory s ním, kterým, bohužel absolutně nerozumím, protože anglina není můj nejlepší přítel, hlav ně se tam nezapomeň podívat na fotky z časopisu Vanity Fair, tam je přímo k sežrání
      • kaculencicka

Re: Re: Pro sanny28...

Ňam ňam,chlamst...už se mi sbíhají sliny....díííkyyy,určo zajdu. *14* *14* *14* *14* *14*
        • kaculencicka

Re: Re: Re: Pro sanny28...

Super stránky....foto úžasný!!!!!!!!! *14* *4* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14* Škoda že také nežbleptám engliš.....A vůbec....nikdy jsem si nemyslela,že takhle zahučím...proč jsem se nenarodila třeba v Londýně,ach bože.....
          • Re: Re: Re: Re: Pro sanny28...

je k sežrání, nejsi v tom sama, já jsem v tom zahučená taky, děsně se těším na Nový měsíc, Smívání mám zkouknuté určitě 80krát, ale už mě to nebaví
            • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Re: Pro sanny28...

jééé tak to gratuluji *3* taky se strašně už moc těším *3* sice u nás nejede dvojprogram, ale než půjdu do kina, dám si jedničku na dývku a bude to *3*
            • kaculencicka

jooo,už mám bukováný lístky:)))

tak jsem mrkla,tedy kámoška a máme je...teď se ztacim v názvech,ale prostě v Plaze je asi kino cinester a tm to jedou od půlnoci z 25. na 26.11.a je dost narváno...pak v olympii a tam dávají 24.11.dvojprogram-oba díli najednou...taky jdeme až toho 26.11. ....Není možný,ale už se to prostě blíží!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
            • vrtulka

KACULENCICKA

Ale koukám ty jsi Plzeňský kraj a mám pocit, že v Plzni je taky komplex Cinemacity, tak se zkus podívat tam *3*
            • vrtulka

Jj jsem z Prahy a v multikině Cinemacity už od včera funguje rezervace po internetu, takže jsem si jednu udělala *3* sice hrajou až od toho 26.11., ale to je mi jedno *3*
            • kaculencicka

AHÁÁÁ,PRAHÁÁÁ....

TAK TO MŮŽU JEŠTĚ CHVÍLI SNÍT A PAK SE VRÁTÍM NA ZEM,ABYCH LÍSKY VŮBEC DOSTALA.... *4* *4* *4* *4* *4* *4*
            • kaculencicka

VRTULKO...

...TY UŽ MÁŠ LÍSTKY!!!!!!!???????JAKÝ JSI KRAJ...PADÁM SE MRKNOUT...TO SE BUDU SHÁNĚT NA VŠECHNY STRANY...... *3* *14* *3* *14* *3* *14*
            • vrtulka

já jsem taky zahučená *15* ze začátku mi to nic neříkalo a teď jsem do toho ujetá neuvěřitelně *14* na Nový měsíc se těším moc, mám už rezervovaný lístky, zítra si je jdu vyzvednout *3*
  • lina25

Taky si myslím....

Že to pokud je to sukničkář jak se již psalo, a je pravda dle jeho slov, že nebyl v minulosti pro holky zrovna objektem touhy, tak se mu člověk nemůže divit, a nemůže mu zazlívat, že se toho teď když je o něj zájem, snaží využít a dohnat. Kluk, ve 23 je v nejlepší sexuální formě a teprve se hledá. Ze srdce mu to přeju. Holka např. fanynka, kterou sbalí někde na tahu, nemůže počítat s tím, že ho dotáhne k oltáři, a věřím, že to v drtivé většině případů tak dopadne. Sázím tak na jednu noc. Za zlomené srdce si v tomto případě může sama.
    • kaculencicka

Tak jsem si pořídila TOP dívku....

...a už to tu někdo psal...je tam komiks nebo jak se tomu nazývá....,ale je to příšernýýýýýý....,to by snad neocenili ani děti do deseti let....jinak o RP tam asi nic není...jen plakát TL...už se v tom ztrácím...
      • nik011

Re: Tak jsem si pořídila TOP dívku....

jn!, proste to pisou cim dal trapnejc, no jejich smula
  • mikes38

Rob?? xD

on je upe uzasnej *1* a jako upir vipada fakt dooost dobre *4* *14* Robert 4EVER fakt moc super kluk *4*
  • Moc ho nemusím, je to ještě tele

Jednu dobu, krátce poté, co hrál v Harrym Potterovi, jsme si dopisovali. To byl tehdy ještě úplně normální, tuctovej kluk. Nemůžu říct, že se od té doby nějak brutálně změnil, ale duševně určitě moc nevyrostl. Je to moc hodnej kluk, citlivej - možná až moc, je maniodepresivní, takže mu tu jeho citlivost vlastně nikdo nemůže vyčítat. Ale taky je hrozně vybíravej k holkám, nezodpovědnej, neumí čelit problémům a nesnése vlastní porážku. Prostě ještě dítě, které právě objevilo velký svět a teď si ho rozhodlo naplno užívat. Nevyčítám mu to, třeba z toho vyroste. Ale on je takovej povahovej typ, takže asi ne.
    • camille1907

Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

...no skvěle, pak že lidem chybí fantazie!!! *1*
      • Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Není to pohádka, mě taky není sedmnáct, ale skoro o polovinu víc a dělám pro tisk rozhovory.
        • camille1907

Re:

Nic proti Tobě, ale zní to vůči těm ostatním trochu jako chlubení se.
          • kaculencicka

TAK TEĎ MI TO PŘIPADÁ JEŠTĚ PŘITAŽENĚJŠÍ....

...A MUSÍM SE TEDY I POTUTELNĚ USMÍVAT....,MYSLÍM,ŽE VÍC NÁM PSÁT NEMUSÍŠ-NEBO SAMOZŘEJMĚ PIŠ-TO MŮŽEME VŠICHNI,ŽE!!!!TAKŽE DALŠÍ MŮJ A POUZE MŮJ OSOBNÍ NÁZOR JE,ŽE ANI TAK JSI MĚ NEPŘESVĚDČILA A PŘIJDE MI TO CELÉ NAPROSTO NESMYSLNÉ....UPOZORŇUJI,ŽE JE TO MŮJ A JEN MŮJ NÁZOR....A JESTLI JSEŠ,JAK PÍŠEŠ-NOVINÁŘKA-TAK TO,ŽE NAVŠTĚVUJEŠ TYTO STRÁNKY MI TEDY SOLIDNÍ NEPŘIJDE.... *9* JINAK,VYPTÁVAT SE NA VÁCLAVÁK SAMOZŘEJMĚ NEPOBĚŽÍM,ALE CO TEDY ABSOLUTNĚ NECHÁPU JE TO,ŽE KDYŽ O NĚKOM PÍŠU,TAK BY TEN ČLÁNEK MĚL BÝT ZALOŽENÝ NA ROZHOVORU S NÍM,NE???A PROČ JE PAK TEDY POTŘEBA SI ZJIŠŤOVAT VĚK HERCŮ TADY???-NA SERVRU,KTERÝ ZAKLÁDAJÍ A PŘISPÍVAJÍ NA NĚJ SVÝMI VĚDOMOSTMI KTEŘÍKOLIV Z NÁS A I PŘES TO JAKÝ JSME ODDANÍ FANDOVÉ Z NÁS NEDĚLÁ NAPROSTÉ VZORY DOKONALOSTI A PŘÍSPĚVKY TU NEMUSÍ BÝT ANI NÁHODOU VĚROHODNÉ-PAK TEDY ANI VĚK...-NO TO MUSÍŠ PRODUKOVAT SUPER PLÁTKY......OSOBNĚ MI TO CELÉ VĚROHODNÉ NEPŘIPADÁ....
            • kaculencicka

Re: TAK TEĎ MI TO PŘIPADÁ JEŠTĚ PŘITAŽENĚJŠÍ....

Napiš mi odkaz klidně do vzkazníku.Dík.
            • xaweria

Re: TAK TEĎ MI TO PŘIPADÁ JEŠTĚ PŘITAŽENĚJŠÍ....

Naprostý souhlas! *4*
            • Re: TAK TEĎ MI TO PŘIPADÁ JEŠTĚ PŘITAŽENĚJŠÍ....

Víš co, napiš mi adresu a já ti dám odkaz na fotky se slavnejma. Pádnej důkaz. Férová dohoda, ne? Samozřejmě tam nemám všechny, no... ale co?
            • Re: TAK TEĎ MI TO PŘIPADÁ JEŠTĚ PŘITAŽENĚJŠÍ....

Ona novinařina není zas taková věda, jak si všichni myslíte.
          • Re: Re:

Sorry. Původně jsem to tak nemyslela. Jen jsem to napsala jako zajímavost.
    • Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

boze takovy pohadka.... snaha byla ale :D

No, aspoň se nauč správně česky. Pohádka to není, ale co. Nemusíš mi věřit. Nepsala jsem to sem kvůli tobě. Mohla bych ti dát číslo na jednoho jeho kolegu z Harryho Pottera 4, který tu občas pracuje a má tu obchod Oilily v Koruně na Václaváku (jaké to překvapení, co?). Ale to bych pak podrazila toho jeho kolegu, a to by mě zabil. Znám se s nima přes tisk. Jsem možná (i když třeba ne o moc) starší než vy všechny dohromady, holky.
    • kaculencicka

Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

A jako smsky,nebo poštou.....a maminka tě na anglický čaj náhodou nepozvala?????S prominutím...tohle ti nežeru...

Jen jsem se svěřila. Bylo to po mailu. Dělám v tisku, takže se znám i s pár jinejma hzercema z Harryho pottera. Např. Pedja Bjelac tu má obchod.
      • lina25

Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

To je závist? Proč by se nemohly znát? Myslíš že žije na Marsu? Teď se tady do ní/něj pustí všechny pubertátlní slečinky, které si prostě nepřipouští, nebo spíš skřípou zuby, že by se s ním mohl/a znát.Docela výstižně napsané, já ho sice neznám, osobně, ale taky bych ho tak nějak viděla jak píše M. Prostě už od pohledu tak nějak na mě působí.Hodnej, citlivej, ale možná trochu nevyzrálej. 23 let je moc málo, na to aby měl kluk rozum. Na ztřeštěnost má ještě právo.
        • Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Díky. Vážně. Konečně někdo, kdo má rozum.
          • hougerka.edward

Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Ahojky...M, mohla bych si s tebou o tom pokecat blíže *3* dostalo se mi do rukou Robovo icq ale jaksi nemá čas x( do těď se na ciq neukázal ráda bych si pokecala s nějakými herci ale ještě jsem neměla tu čest...nejde mi o to se chlubit že si píšu s někým slavným ,ale chtěla ybch poznat jací jsou ti lidé ve skutečnosti...pokud možno můžeš mi to napsat do vzkazníku,dík =) *4*
            • hougerka.edward

Re: Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Možná je jeho,ale nemůžu vyloučit metody že je to fikce a někdo se za něj vydává...nicméně bych si sním nebo s někým jiným pokecala..ale nwm kde si seženu kontakt blbě se to shání x( Kamošce jednou napsal ale to bylo někdy v srpnu ještě než se opět pustil do natáčení Zatmění...=/ grrr proč já nemám nikdy to štěstí... *10* *7* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Robovo ICQ ti nikdo nemohl dát, a když už, tak je to s největší pravděpodobností padělek. Navíc on už podle mě fanynkám už moc neodpovídá, nemá s nimi dobré zkušenosti. Ale zkus to, uvidíš.
        • kaculencicka

Pro přesnost....lině25

Rozhodně se do nikoho nechci pouštět,tady alespoň ne tak jak asi ty myslíš....,jen se prostě nenechám tahat za nos...je to jen můj názor a ten teda zní-myslím,že se "M" s RP nezná a ani si s ním nepsala,tedy prostě s ním osobně...nevyjádřila se dost jasně...A dále,když horkotěžko připustím,že by se s ním znala,tak nevidím jediný rozumný důvod proč by to ventilovala zrovna tady...,předpokládám,že "M" je žena.Vůči tomu,že se tedy nějakým způsobem znají by to bylo dost nefér-zviditelňovat se na jeho účet a prozrazovat soukromí někoho jiného....prostě je to přitažené za vlasy...to je celé...zubama neskřípu a pubertální slečinka nejsem... *4* *4* *4* *4*
          • Re: Pro přesnost....lině25

mNo, ještě se znám s Jacksonem Rathbonem, hraje upíra Jaspera, a novinka-to nikdo neví, takže teď víš, že mluvím pravdu-má přítelkyni Caitlin Mac, což je kanadská herečka, je jí 21 let a on s ní čeká dítě. Je asi v pátém-šestém měsíci, teď mi JR psal, že spolu byli na ultrazvuku, jestli to bude holka/kluk, a že si vybrali byt, stěhovali se, on pak stěhoval televizi a ruplo mu v zádech... taky mi psal, ale vlastně, co ti je do toho, ne? Schválně si to najdi, nikde to nepíšou - protože se s ním znám osobně. Jako s Robem.
            • hougerka.edward

Re: Re: Pro přesnost....lině25

Ahoj "M" zaujali mě tvé příspěvky a chtěla bych si s tebou na to téma pokecat blíž nehcceš mi napsat do vzkazníku??Díky předem *3*
          • Re: Pro přesnost....lině25

Mě je osobně jedno, jestli bych Roba v tomhle podrazila, kdybych o něm něco řekla v Česku. Česky beztak nerozumí. Známe se přes rozhovory. Z jeho soukromí přímo, co nemá nikdo vědět, bych ti samozřejmě nic neřekla. Naposled mi sliboval, že se uvidíme v Karlových Varech před rokem. Nepřijel, začal natáčet. Ale ani jsem to nečekala. A ohledně toho, jestli se s nima znám, nebo ne, stačí, abych tě nasměrovala na moje stránky, jsou tam některý fotky. S Robem jsem se ale nesetkala, jen jsme si psali, takže toho tam nemám. Ale jednu dobu jsem se kamarádila jako Pen-friend s Naomi Foner, matku Jaka Gylenhaala. Tenkrát se mi svěřovala, jak jsou nešťastní z Reese Witherspoon, že si její synek zasluží holku bez dětí a bez minulosti. Ale to jsem zašla úplně od věci. Sem jsem napsala, poněvadž my novináři tady hledáme věky herců atd., když píšeme článek.
        • xaweria

Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Ale proboha! Na každém podobném foru vykládá zhruba každá dvacátá slečna, že zná jeho, jeho kamaráda, jeho psa...Z devadesáti devíti procent jsou to jen sny zamilovaných fanynek. *4*
          • Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Věř mi, Roberta osobně moc nemusím. Spíš se mi jen líbí v tom filmu o upírech, tak sem občas zalezu a koukám, co si o něm myslí holky ve vašem věku. Kvůli článkům, a tak.
          • lina25

Já taky nepsala o tom že se na 100% znají jen jsem chtěla upozornit na to, že to není vyloučené. To ví jen ona jak to dooprdavdy je. A abych byla upřímná tak je mi to dost jedno. *3*
        • camille1907

Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele

Já jen doufám, že lidé, kteří ho skutečně znají- a nejen jeho, jakoukoli celebritu- nechodí vytrubovat své názory na podobné servery. V praxi je to pravděpodobně nemožné, přesto bych mu to přála.
          • lina25

Podle mě M nenapsal/a nic špatného, tohle na sebe Rob beztak už naprášil sám, v rozhovorech.Pokud ho opravdu zná, jen potvrdila jeho slova. Ale vím, jak to myslíš.
  • lina25

chudák kluk....

Četla jsem několik rozhovorů s Robem, jak byl vyplašenej z toho, jakej je o něj najednou neskutečnej zájem. A taky že mu útoky šílených fanynek nejsou zrovna příjemné( není divu) zvlášť když si vzpomenu na ten rozhovor, jak ho kvůli fanynkám porazilo auta když se před nima snažil schovat. Ono to musí být vážně dost šok, když jak sám říká, že předtím, měl co dělat aby nějakou zaujmul a najednou, mu fanynky spí na prahu. Jenže co pro něj musí být asi nejhorší, že oni ho nechtějí jako Roberta Pattinsona, ale jako upíra Edwarda. Kdyby tomu bylo v opačném případě, tenhle šílený zájem, by se nejspíš strhl už po jeho roli Cedrika. Pěknej je a charismatickej taky...ale popravdě, kdyby jste ho neznali, a potkali ho na ulici nebo třeba v baru, budete šílet z jeho krásy? Já osobně bych se za ním asi ani neotočila. Tím ho nechci urazit,jenom chci říct že makeup, dobrá kamera či zlaté čočky udělají hodně. Tenhle kluk mi přijde naprosto obyčejnej. Teď mě klidně ukamenujte ale podle mě by byla většina fanynek nejraději, kdyby se jim zakousl do krku....Jeho slávu bych nechtěla, a podle toho co jsem četla z toho taky není zrovna na větvi každopádně úspěch mu přeju ale taky trochu toho klidu. Ono když si před vaším domem staví fanynky stan, máte za stěrači vzkazy že pokud nebudeš můj, tak se zabiju...brrr nezávidím...To musí být pak dost těžký, najít si holku, když pak nevíte zda chce kluka z Anglie z masa a kostí nebo mystického krásného upíra. V případě Roba sázím spíš na to druhé.
    • Re: chudák kluk....

Ahoj, mě se líbil ve filmu, pak jsem o něm začala číst a už ho nevidím jako Edwarda, ale jako normálního smrtelníka mužského pohlaví, který prostě využije, když se mu holky nabízí, je to úplně normální u všech chlapů, možná Vás to překvapí, ale on i když je tak mladý a občas neupravený, žerou ho i dámy starší než ..náct, to můžu potvrdit, a je to hlavně proto, že je tak zatraceně mužský..žádný šampónek

Stoprocentní pravda! *9*
    • kaculencicka

Re: chudák kluk....

Tak tohle je asi nekonečné téma a za sebe můžu říct,že jakákoliv sláva by se mi osobně protivila.....mám ráda soukromí...Asi všichni kdo začnou být slavní musí počítat s šílenstvím fanynek...tedy každý krásný herec,když budu přesná....a on přinejmenším hezký je a teď budu neoprávněně kritická,ale dnes jsem ho viděla na pidi fotečce v pokračování abecedy v bravíčku (je to vpravo nahoře) a tam jsem teda kulila oči kamže se poděl krásný upír Edward a tedy i RP,protože jeho současný vzhled mu podle mého moc sekne...,ale prostě tam...musím se přidat k názoru,že účes a to všechno okolo udělá své...po ránu vypadáme asi všichni děsně.......tak na druhé straně....vzhled je jenom vzhled....nikdy ho nepotkám,tak to co nosí v sobě nikdy nepoznám a nechci být špatný prorok.......,ale jen aby jsme si za pár let nečetli,že nastupuje na odvykačku apod. Sláva je svinstvo.....,tak mu přejme ať se s ní dobře popere!!!!! *3* *3* *3*

Ne, máš naprostou pravdu. Je naprosto tuctovej, není ani herecky zajímavej. je to hodnej kluk, ale rád zneužívá své slávy. Nic moc extra výhra. Trochu se s ním znám. Teď jsem si psala s Jacksonem rathbonem )upír Jasper), byl právě se svou holkou na ultrazvuku, řčekají miminko. V jeho věku!!! O-O.
      • lina25

Re: Re: chudák kluk....

Jako herec mi špatnej nepřijde. Ale zase...dostal teprve jednu velkou šanci toho Edwarda kde se mi líbil. Tak uvidíme, co ještě předvede:)
        • justia

Re: Re: Re: chudák kluk....

Myslím, že máš pravdu. Je chudák. Ty fanynky mu fakt nezávidím.Jako mám ráda filmy, kde hraje, i se mi líbí vzhledově, ale že bych jela do Anglie před jeho barák, to mi přijde neslušný *8* ... *9* *13* *9* *4*
      • Re: Re: chudák kluk....

Ty se znáš s Robem? *7* hmmm... *5*
      • lina25

. Já se ho nechtěla dotknout nebo tak, snad ¨jste mě pochopily, a vidím že jo.Protože mi tu zatím nikdo nevynadal. Jen co píše M je vážně tuctovej,ale zase mi přijde roztomilej:)Pohlednej je, ale tak normálně. Na zadek bych si z jeho vzhledu nesedla. Ale jako vampa si ho vzali pořádně do parády a udělali z něj úplně jého člověka.Jako Edward krásnej je. Jo, že je to hodnej kluk tomu věřím. Vypadá jako velkej pohodář a určitě ses ním i dobře paří:) Jasper mě taky zaujal.
    • nik011

no ja to jako chapu ale kazdy fanynky nechtel jenom edwarda jako napr já, a kazdy nejsou tak blaznivy jako tamty v americe atd, takze no to je vsechno , bye
    • hougerka.edward

Supéér,mám na to ten samej názor ;)
    • camille1907

...souhlasím s Tebou. *4*
    • jenah

no souhlasím...ale asi budu divná neob co, ale mě by zaujal...mě nejde o makeup či zlaté čočky, ani o upíří osobnost...kdžy kluk má charisma a když z něj cítím anglii (protože angličana poznám fakt rychle) tak bych byla ..u jeho kolenou jak vyšitá...ale tahle sláva..je to strašný...vůbec..vůbec se mi to nelíbí
      • lina25

To je taky hezký názor. *4*
  • katy_kiki

Prosba x)

Prosím Vás máám prosbu x)
    Kámoš Andy mě poprosil abych mu pomohla x)
    Jedna jeho kámoška je v soutěži a potřebuje hlásnout. Tak jestli byste byli tak hodní !!
    Tady :http://www.replay-your-fragrance.c om/CZ/#/gallery/?id=7170
    For Jool

Kují x)

btw...sry že rušíím
  • Plakáty

Nabízím plakáty a fotky Stmívání a Roberta pokud byste měli zájem ´mrkněte na www.littlebuffy.blog.cz
  • miss_cullen

Hlasujte pro fotku číslo 3 !

Ahoj! Hlasujte prosím všichni pro fotku číslo 3!

http://stmivani.blog.cz/0911/fo tka-tydne-45-2-11-8-11#komentare
  • Líza

http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml registrujte se sem ať dosáhneme 30.000 víc se tam dočtete *3*
    • kaculencicka

Re: Líza

už jsem hlasovala...to mi to trvalo....,ale nevidím to dobře...ví někdo od kdy to probíhá????jako za jakou dobu se tam přihlasilo těch cca. 24640 lidí???
      • vrtulka

Re: Re: Líza

už to trvá asi 3 možná 4 týdny *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit