-
ofiko
Ahoj, Roba je na netu plno, brouzdám broudám, ale nevyznám, máte někdo odkaz přímo na jeho oficiální stránky ? -
-
Re: ofiko
Strýc gůgl Ti poradí. *5*
-
-
Vlastnosti
Ahoj lidičky, co takhle napsat každý nějakou vlastnost, kterou přisuzujete Robovi? *3* *3* -
-
Re: Vlastnosti
milej šikovnej talentovanej ale i slavnej a bohatej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
projevuje se jako nadaný herec -
No tezko rict kdyz ho neznam.ale doufam ze je alespon trosku podobnej edwardovi ten je super kdyby vsichni byly takovy tak se mame fajn.hlavne at neni podobnej tomu nafukovi ce tady porad tak prudi *4* -
Chamtivý, sobecký a rozmlsaný parchant. *5* -
-
Re: Re: Vlastnosti
chlupatý, neoholený, nesvalnatý, tváří se zhuleně (jako idiot) -
-
Re: Re: Re: Vlastnosti
hele tebe bych chtěla fakt vydět...se řídíš heslem : podle sebe soudím tebe co??? Tady na ty tvoje trapný řečičky není nikdo zvědavej!!! Jdi si to psát k Taylorovi *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Vlastnosti
S tim Taylorem by jsm esi teda moc nerozumeli!..to at raci zustane tady!.. -
Každý má svůj názor, tak jí ho neber. *16*
-
-
-
Co tu sakra zase delas?.. *16* *16* -
-
To co Ty, Evo. *4* -
-
To y jsi tu nepsaal takovy blbůstky!!..balonku -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vlastnosti
At uz by to bylo kvůly tobe,nebo kvůli tobe nebo treba i kvulyi tobe tak bych to neudelala a neudelam...protože ja to nechci!!!! -
Ale já myslel, že bys mohla, ale ne kvůly mě, ale kvůli mě, ale taky kvůli sobě. *4* -
Balonku az se budu chtit vyfotit tak to udelam ale ne urcite kvuly tobe!..vyfot se ty a pak to udelam ja!! -
prosimte proc by to kuli tobe jako mela delat,protebe je 5 vterin drahej a to sem ti jich teda uz venovala! ty si myslis ze ses nejakej king ne. -
Evičko, kdypak se konečně učešeš a znovu vyfotíš? *4*
-
-
-
-
ČUROMEDE.....SÁM BY SI RÁD MLSAL...NECH SI ZAJÍT CHUŤ.... -
-
Káčo hloupá, jsi normální? *1*
Vždyť já jsem přece nejkrásnější, nejchytřejší a nejvíc uznávaný. *5* -
-
ty prvni 2 neberu ale to posledni se hodi proste uznavany debil!!!::::::::::::DDDDDDDD -
-
mg zas to nepochopil ja je nechci urazt jako ty ! no skus to pochopit danke -
Vždyť si urážej koho chceš, kdo Ti brání? *1* -
no upe:D:D:D, ja neurazim kazdou osobnost, me taky napr nezajima ten tvuj jean reno nebo hugh laurie! jenom ze ja sem na tolik normani ze je neurazim protoze je moc neznam kapi, takze jestli to poschopis odp -
Ano, to Ty jsi, vím to já, ví to ostatní, že jsi pomatenec. *4* -
jo maximalne ty a ten smajlik:D ja si to teda nemyslim prostoze tohle si myslet já tak sem blazen:D:D:D -
Mysli si co chceš, říkej si co chceš, oba víme, že mám pravdu. *5*
-
-
-
-
to popisujes sebe? -
jo tyhle se hodnej k tobe , ne k roboj tak zapni mozek a probud se, pak odepis ok? dekuji za pochopeni :D bye -
-
Muck. *4* -
-
tyvl sem rada ze ses uklidnil, a s radosti ti teda odpovim! kiss me ass!:D -
-
tjn -
Tím hůř. *9* -
to nejsou vtipy to je realita hosicku! -
Lepší je to, že Tvoje vtipy stojí za pendrek. *5* -
no ty nas bavis kazdej den tak co je lepsi? :D:D:D:D -
Ty dneska bavíš, vážně. *1* -
to vidim, jak se deptas furt s timhle: huso, a tenhle trapnej smajlik: *16* , to si jako myslis ze to neni deptani? no ok ale kazdej vi ze jo bye -
To já jsem pořád, přece. *5* -
no.. dal sem rada ze se furt klidnej :D -
A dál? *4*
-
-
-
-
co třeba lstivý, urážející, pohrdající, závistivý.... tyto vlastnosti se k tobě hodí :)
-
-
charisma, uzavřenost, nepodřizování se ostatním... -
poctivost *14* *14* *14* *14* -
-
A nejsi padlá na hlavu?
*1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: A nejsi padlá na hlavu?
ticho *14* -
-
Re: Re: A nejsi padlá na hlavu?
nádhernej hlas -
-
Re: Re: Re: A nejsi padlá na hlavu?
Kéžby... -
Lžeš, Evičko. *5* -
Ale nam s tebou ne!! *16* *16* *16* -
Nepůjdu, je mi tu s váma hezky *5* -
Jdi pryč:( -
Já mám. *5*
-
-
-
-
-
uzavřenost -
-
cílevědomý....
-
-
-
reklama
Omlouvám se, za tuto reklamu, ale dnes mi byly doporučeny tyto stránky
http://www.edwardandbella .net/
jsou tam krásné fotografie :) prohlídněte si je :) -
Robsessed
Mno tak stačilo 2x kliknout a našla jsem si nějaký fotky ohledně Robsessed....Rob je tam focenej s Kristen a nevypadalo že by jí to nějak vadilo....dost se k němu měla.. *7* -
-
Re: Robsessed
koho to zajima
-
-
HOLKY
TO MUSÍTE VIDĚT. NA WEBU MÁ NOVÉ PHOTOSHOTY ROBA S KRISTEN A PADÁ MI BRADA, KDYŽ JE VIDÍM. KDO MÁ ZÁJEM, PÍSNĚTE A JÁ VÁM POŠLU ODKAZ, ABYCH NEDĚLALA REKLAMU. JINAK VIDĚLI JSTE BRAVO? SICE JE TA ABECEDA STARÁ, ALE I TAK TO JE SKVĚLÉ... *14* *14* *14* -
NEJKRASNEJ FOTKY!!!MUSIS IHNED VIDET!!
nasla jsem uzasny fotky!!!na 100% jste je jeste nevideli!! pridala bych je ale vim ze se mi to zase nenahraje:o( je to tady stim nahravanim veci na hovno!! tak tady je odkaz!!MUSIS TO VIDET!!
http://photos.robertpatt inson-onlin e.com/thumbnails.php?album=147&page =1 -
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz -
už jste zaregistrovaní? :-)
http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml -
SUPER PŘÍSPĚVKY ....
*4* *4* *4* *4* *4* -
uch ech
slyšela jsem něco (nevím jeslti to je fáma, nebo pravda) o tom, že prý Rob dostal kopačky..eeeeh holky, je to tak? *9* -
-
Re: uch ech
Ano, to je pravda, a zároveň dostal i rýčem po ry*áku. Hm, nechtěl bych. Ale dobře mu tak. *5* -
-
Re: Re: uch ech
no jo prosimte, co furt mas s tema hvezdickama to nemuzes napsat jedno slovo normane!?:D rypak to je normani ale u prasete ne u Roba, no u tebe to normal je taky sry ze sem na tebe zapomela,bye -
chudák jeden...no hehe, o Robsessed navím taky nic...chjo..štve mi to pěkně -
-
Re: Re: Re: uch ech
Mohlo by to u nás vyjít třeba při naší premiéře New Moon... ale stejně to bude opět velmi drahé a myslím, že další investici do tohoto hezouna by už mé okolí nepochopilo... Tak uvidíme, kdy se to objeví na netu :) -
-
Re: Re: Re: Re: uch ech
no hehe:D tak to taky doufam...jooo jdeš na premiéru? já určitě..chtěla jsem do Práglu ale asi to vidim na Plzeň
*9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: uch ech
no to budou asi všechna kina, narvaná spoustou pištících třináctek... normálně bych na ten film pouštěla minimálně od patnácti... hned by se tam dalo lépe dýchat :) a kdyby tam byla třeba nějaká obnažená část tak od osmnácti, ale to je nereálné... i když, taková představa nahého Roba ve sprše... no měl by možná změnit žánr... :D -
no hehe..facebook :D jo Plzen bude slušně narvaná... -
nene Lol :) jen sem se trochu zasekla... hraju Farm Ville :)
Jenah já bych je brala hned v ČJ :) anglicky je to trochu těžké... takže jak to vypadá, bude v Plzni spoustu lidí... :) -
Niki si zmatená? pošleš nám to ještě párkrát? -
oooh nee:D holky to mi nedělejte...já bych taky ráda našla místo..každopádně předprodej..uch...potřebujuu:D:D: D...jo já mam jenom česky a pěkně mi to štve... -
Tak to za vámi zaostávám, mam doma knihy pouze v anglickém vydání, jinak plánuji navštívit Plzeň s 20 dalšími slečnami :) takže uvidíme, zda najdem místa :) nevíte o lístkách v předprodeji? -
Tak to za vámi zaostávám, mam doma knihy pouze v anglickém vydání, jinak plánuji navštívit Plzeň s 20 dalšími slečnami :) takže uvidíme, zda najdem místa :) nevíte o lístkách v předprodeji? -
Tak to za vámi zaostávám, mam doma knihy pouze v anglickém vidání, jinak plánuji navštívit Plzeň s 20 dalšími slečnami :) takže uvidíme, zda najdem místa :) nevíte o lístkách v předprodeji? -
jéééééééé krutá závist:D já chci taky anglický knížky..to bych fakt horzně ráda...jedničku už mam doma jako film a knížky všechny..ale tohle mi chybí...pravda je že Plzeň bude asi dost obsazená...ale Praha...i když...klidně bych vyhodila 300 za lístek:D to je fakt:D -
no chtěla bych, přemýšlela jsem nad Plzní, ale těch lidí, co tam bude... to je děsivé... ani nevím, zda jsou lístky v předprodeji, abych tam nejela zbytečně... :) ale v každém případě počítám s tím, že do týdne po uveřejnění v kině to bude na internetu, takže si nebudu kupovat originál domu :) mam sérii knih v ČJ i AJ a také origoš filmy,... :D tak tentokrát to pro změnu stáhnu :)
-
-
-
-
-
také jsem to četla, ale kdo ví, vždyť nebylo ani potvrteno, že spolu chodili. A ti, kteří spolu nechodí, se nemůžou rozejít. Ale v tom článku, co jsem četla stálo, že on začal mluvit o svatbě a Kristen se zalekla... ale kdo ví *7* -
-
no hehe...nechci být hnusná, ale nebylo to přesně takhle i s tim jejím bývalým? On si jí přeci taky chtěl vzít a v tu chvíli od něj utekla ne?...proto bych tomu byla schopná i věřit... -
-
a kdo by se taky chtěl vdávat v 19??? možná tak před padesáti lety, ale dnes??? děsivá představa se takhle uvázat -
-
tyhle dospelacky keci nikoho nezajimaj furt nejakej problem! -
-
a nechapu proc sem vubec lezes ty 1005nc1989 nebo jak se to trapne menujes, kdyz ani nejses v Robove fanklubu, no comment -
nj zase mate problem, jo s ballem se klidne dohadovat budu ale vzdycky sparil takze je to asi zbytecny -
*13* *15* každej má svůj názor -
Ale notak, nepleť se do toho, v čem se nevyznáš :) běž se radši donekonečna dohadovat s 8.Ball.8 to ti tak jde ...
-
-
já bych se klidně vdala...jsem tak trochu staromodní:D -
-
Já bych se za Roberta klidně vdala hned *14* -
v 16 mluvíš a myslíš jinak, než budeš mluvit a myslet za pár let, věř mi :) -
já bych se taky klidně vdala v 19 mě by to vubec nevadilo kdyby mě měl ten člověk rád tak proč ne -
já na Kirsten měla dobrej názor..ale zdá se mi trochu "divné" když se přesně tahle situace stala u jejího bývalího přítele...jestli spolu chodili, tak ...nechápu a nepochopim...jestli spolu nic neměli okey,j e to tah...ale jako fujno...přesně tak, přeju mu aby našel lásku...nejenže je život bez ní smutný..ale hlavně to hrozně bolí -
taky bych mu přála, aby se někde pořádně zamiloval a aby to ta dotyčná opětovala, jelikož život bez lásky je smutný a dost prázdný. Ale pokud je pravda, že spolu byli a ona ho odkopla kvůli tomuto, tak na Kristen budu muste změnit názor, jelikož by z toho vyplynulo, že ho pouze využívala k popularitě a to je dost drsné... ale jsou to vše jen dohady ... -
přesně tak...média jsou svině, ale s tim nikdo nic neudělá, protože takhle to holt je..tržba...boužel...a to mě trápí asi nejvíc...když máš člověka ráda tak bys to chtěla vyřešit jinak a né se hned rozejít..naprostá blbost...a to by mě mrzelo ještě víc, protože Robovi samozřejmě přeju všechno nej... -
ale opět se opakuji, kdo ví, zda je to pravda. Však jistě víš, že média se také velmi snaží, aby měly co prodávat a tak nás klidně mystifikují, jelikož jim to zvedne obrat a slavní se tomu moc nebrání, jelikož jim to také navýší sledovanost a zisky :) takže těžko soudit bez spolehlivých informací, ale v každém případě, pokud to je pravda, tak se to rozchodem neřeší, tedy přeci se nerozejdeš s člověkem, kterého miluješ, jen kvůli tomu, že s tebou chce žít... :) takže je otázka "pokud se to stalo" "měla ho ráda?" *7* *7* -
zasnoubená jo...heh souhlas, najít někoho tak jsem se kliďánko zasnoubim...ale víš...já nevím, prostě když to je člověk, u kterýho je jistota..tak bych to zvládla...a přeci jen ho nemusela odmítnout, jestli ho má ráda, tak to mohli vyřešit jinak...aby počkal..a ona hned uteče..stejně jako utekla u jejího bývalýho... -
Nevím, v 19 bych se opravdu nevdávala. Ale tak před svatbou jsou zásnuby a být zasnoubená by mi nevadilo, je to doba, kdy víceméně poznáš do čeho deš :) mimo to zásnuby nejsou časově omezené, takže by mi nevadilo se zasnoubit třeba i hned :)jen najít toho, který by za to stál :) -
rozpitvaly jsme tu svoje sny... tak se můžem vrátit k Robovi... co víte o Robsessed? chtěla jsem to někde stáhnout, ale nic jsem k tomu nenašla -
přesně tak..ono vlastně záleží asi na tom, kdy toho člověka na celý život najdeš...proto bych byla schopná dát svojí ruku klidně i v 18 nebo 19 ... kdybych ho našla...nemělo by smysl čekat nemyslíš? -
já mam ráda svojí volnost, nemam partnera, takže to nemam naplánované, ale připadá mi to jako ideální věk, pro založení rodiny. Zase na druhou stranu, když se budu vdávat, tak s myšlenkou vztahu na celý život a né na to, že se za deset let rozejdem... neberu manželství jen jako pojistku při dělení majetku :D -
Pro mě je...ale pro ostatní to tak nemusí být ne?:)) já nevidim lidem do hlavy:D a už vůbec ne do srdce:D -
myslela jsem, že je pro tebe vztah svoboda :) -
no já ti nevím..mě k sobě šli..ikdyž si tak povaha je rozdělila... -
Myslím, že v tomhle dost chápu...i když je to fešák a teda *1* kdyby mě požádal o ruku, neváhala bych *1* ale když člověk hledá něco...je pak dlouhá cesta k tomu, než to najde..z vlastní zkušenosti...a jasný, ale tak máš to naplánovaný...ale kdyby si prostě žila, bavilo by tě to...a volnost je přeci tak dokonalá...málo lidí chce něco tak dusivýho jako je vztah...na celej život -
a myslíte, že s ní opravdu chodil??? nebo ne? já nevím, co si o tom myslet... ale podle mě se k sobě oni zrovna moc nehodí, tedy ne chováním... vzhledově jo... ale jinak -
vzhledem k tomu, že bych chtěla dítě v pětadvaceti, myslím, že začít plánovat rodinný život ve třiadvaceti je ideální doba. I když dítě ve třiceti také není špatná volba... sice nechápu, jak může mít Rob problém s holkama, když by ho podle mě chtěla minimálně 1/10 celkové ženské populace, ale tak třeba hledá něco určitého a nenachází... ale to je pak těžké ... -
nemyslím si, že 23 je věk, kdy už přemýšlíš o pevným vztahu...ještě pořád si chceš užívát mládí a svobody, kterou nabízí například vysoká škola a tohle...ale každý je jiný...a jestli je už tak dlouho sám...dá se to pochopit...někdy je těžký najít někoho, kdo s tebou zůstane napořád -
no mě je 20 a představa, že bych se musela vdát je pro mě děsivá, naopak na mě působí vztahy tak trochu klaustrofobicky, takže jí v tomto ohledu chápu, zase bych pochopila i jeho postavení, jelikož ve 23 už asi začneš přemýšlet jinak... ale tak podle jeho rozhovorů s jinými časopisy se spíš zdá, že je sám... dlouho sám, ale to ví jen on, jak to ve skutečnosti je :) -
nu na řečnickou otázku neodpovídám:D ale...jo dokázala:) jsem fakt pošuk, uznávám:D ale...nejsem typ holky, která by se vyžívala v užívání volnosti..pro mě je vztah svoboda... -
no tak někteří ano, ale máš přítele?(neodpovídej-mluvnická otázka) opravdu si umíš představit, že s ním strávíš zbytek života a už si s nikým dlouhou dobu nezačneš??? není to škoda, zahodit mládí?
-
-
-
-
-
kopačky? od koho? *7* -
-
od Kirsten -
-
Heleď,přesně. Ani není potvrzeno,jestli spolu doopravdy někdy byly.to ví jen oni.Pochybuji že to nějakým paparazzi řeknou. *3* *4*
-
-
-