Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ofiko

Ahoj, Roba je na netu plno, brouzdám broudám, ale nevyznám, máte někdo odkaz přímo na jeho oficiální stránky ?
    • 8.ball.8

Re: ofiko

Strýc gůgl Ti poradí. *5*
  • 1005nc1989

Vlastnosti

Ahoj lidičky, co takhle napsat každý nějakou vlastnost, kterou přisuzujete Robovi? *3* *3*
    • stmivani

Re: Vlastnosti

milej šikovnej talentovanej ale i slavnej a bohatej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • 1005nc1989

projevuje se jako nadaný herec
    • Re: Vlastnosti

No tezko rict kdyz ho neznam.ale doufam ze je alespon trosku podobnej edwardovi ten je super kdyby vsichni byly takovy tak se mame fajn.hlavne at neni podobnej tomu nafukovi ce tady porad tak prudi *4*
    • 8.ball.8

Chamtivý, sobecký a rozmlsaný parchant. *5*
      • Re: Re: Vlastnosti

chlupatý, neoholený, nesvalnatý, tváří se zhuleně (jako idiot)
        • justia

Re: Re: Re: Vlastnosti

hele tebe bych chtěla fakt vydět...se řídíš heslem : podle sebe soudím tebe co??? Tady na ty tvoje trapný řečičky není nikdo zvědavej!!! Jdi si to psát k Taylorovi *1* *1*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Vlastnosti

S tim Taylorem by jsm esi teda moc nerozumeli!..to at raci zustane tady!..
          • 8.ball.8

Každý má svůj názor, tak jí ho neber. *16*
      • bellinka

Re: Re: Vlastnosti

Co tu sakra zase delas?.. *16* *16*
        • 8.ball.8

To co Ty, Evo. *4*
          • bellinka

To y jsi tu nepsaal takovy blbůstky!!..balonku
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Vlastnosti

At uz by to bylo kvůly tobe,nebo kvůli tobe nebo treba i kvulyi tobe tak bych to neudelala a neudelam...protože ja to nechci!!!!
            • 8.ball.8

Ale já myslel, že bys mohla, ale ne kvůly mě, ale kvůli mě, ale taky kvůli sobě. *4*
            • bellinka

Balonku az se budu chtit vyfotit tak to udelam ale ne urcite kvuly tobe!..vyfot se ty a pak to udelam ja!!
            • nik011

prosimte proc by to kuli tobe jako mela delat,protebe je 5 vterin drahej a to sem ti jich teda uz venovala! ty si myslis ze ses nejakej king ne.
            • 8.ball.8

Evičko, kdypak se konečně učešeš a znovu vyfotíš? *4*
      • kaculencicka

ČUROMEDE.....SÁM BY SI RÁD MLSAL...NECH SI ZAJÍT CHUŤ....
        • 8.ball.8

Káčo hloupá, jsi normální? *1*
          Vždyť já jsem přece nejkrásnější, nejchytřejší a nejvíc uznávaný. *5*
          • nik011

ty prvni 2 neberu ale to posledni se hodi proste uznavany debil!!!::::::::::::DDDDDDDD
            • nik011

mg zas to nepochopil ja je nechci urazt jako ty ! no skus to pochopit danke
            • 8.ball.8

Vždyť si urážej koho chceš, kdo Ti brání? *1*
            • nik011

no upe:D:D:D, ja neurazim kazdou osobnost, me taky napr nezajima ten tvuj jean reno nebo hugh laurie! jenom ze ja sem na tolik normani ze je neurazim protoze je moc neznam kapi, takze jestli to poschopis odp
            • 8.ball.8

Ano, to Ty jsi, vím to já, ví to ostatní, že jsi pomatenec. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Vlastnosti

jo maximalne ty a ten smajlik:D ja si to teda nemyslim prostoze tohle si myslet já tak sem blazen:D:D:D
            • 8.ball.8

Mysli si co chceš, říkej si co chceš, oba víme, že mám pravdu. *5*
      • Re: Re: Vlastnosti

to popisujes sebe?
      • nik011

jo tyhle se hodnej k tobe , ne k roboj tak zapni mozek a probud se, pak odepis ok? dekuji za pochopeni :D bye
        • 8.ball.8

Muck. *4*
          • nik011

tyvl sem rada ze ses uklidnil, a s radosti ti teda odpovim! kiss me ass!:D
            • nik011

tjn
            • 8.ball.8

Tím hůř. *9*

to nejsou vtipy to je realita hosicku!
            • 8.ball.8

Lepší je to, že Tvoje vtipy stojí za pendrek. *5*
            • nik011

no ty nas bavis kazdej den tak co je lepsi? :D:D:D:D
            • 8.ball.8

Ty dneska bavíš, vážně. *1*

to vidim, jak se deptas furt s timhle: huso, a tenhle trapnej smajlik: *16* , to si jako myslis ze to neni deptani? no ok ale kazdej vi ze jo bye
            • 8.ball.8

To já jsem pořád, přece. *5*
            • nik011

no.. dal sem rada ze se furt klidnej :D
            • 8.ball.8

A dál? *4*
      • 1005nc1989

co třeba lstivý, urážející, pohrdající, závistivý.... tyto vlastnosti se k tobě hodí :)
    • jenah

charisma, uzavřenost, nepodřizování se ostatním...
    • mysak.kol

poctivost *14* *14* *14* *14*
      • 8.ball.8

A nejsi padlá na hlavu?

*1* *1* *1* *1* *1*
        • nik011

Re: A nejsi padlá na hlavu?

ticho *14*
          • bellinka

Re: Re: A nejsi padlá na hlavu?

nádhernej hlas
            • bellinka

Re: Re: Re: A nejsi padlá na hlavu?

Kéžby...
            • 8.ball.8

Lžeš, Evičko. *5*
            • bellinka

Ale nam s tebou ne!! *16* *16* *16*
            • 8.ball.8

Nepůjdu, je mi tu s váma hezky *5*
            • bellinka

Jdi pryč:(
            • 8.ball.8

Já mám. *5*
    • 1005nc1989

uzavřenost
      • kaculencicka

cílevědomý....
  • 1005nc1989

reklama

Omlouvám se, za tuto reklamu, ale dnes mi byly doporučeny tyto stránky
    http://www.edwardandbella .net/
    jsou tam krásné fotografie :) prohlídněte si je :)
  • hougerka.edward

Robsessed

Mno tak stačilo 2x kliknout a našla jsem si nějaký fotky ohledně Robsessed....Rob je tam focenej s Kristen a nevypadalo že by jí to nějak vadilo....dost se k němu měla.. *7*
    • nik011

Re: Robsessed

koho to zajima
  • mysak.kol

HOLKY

TO MUSÍTE VIDĚT. NA WEBU MÁ NOVÉ PHOTOSHOTY ROBA S KRISTEN A PADÁ MI BRADA, KDYŽ JE VIDÍM. KDO MÁ ZÁJEM, PÍSNĚTE A JÁ VÁM POŠLU ODKAZ, ABYCH NEDĚLALA REKLAMU. JINAK VIDĚLI JSTE BRAVO? SICE JE TA ABECEDA STARÁ, ALE I TAK TO JE SKVĚLÉ... *14* *14* *14*
  • janomilka

NEJKRASNEJ FOTKY!!!MUSIS IHNED VIDET!!

nasla jsem uzasny fotky!!!na 100% jste je jeste nevideli!! pridala bych je ale vim ze se mi to zase nenahraje:o( je to tady stim nahravanim veci na hovno!! tak tady je odkaz!!MUSIS TO VIDET!!

http://photos.robertpatt inson-onlin e.com/thumbnails.php?album=147&page =1
  • pavlusqa

SELAWARD

Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!

na www.selenagomezweb.blog.cz
  • už jste zaregistrovaní? :-)

http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml
  • kaculencicka

SUPER PŘÍSPĚVKY ....

*4* *4* *4* *4* *4*
  • jenah

uch ech

slyšela jsem něco (nevím jeslti to je fáma, nebo pravda) o tom, že prý Rob dostal kopačky..eeeeh holky, je to tak? *9*
    • 8.ball.8

Re: uch ech

Ano, to je pravda, a zároveň dostal i rýčem po ry*áku. Hm, nechtěl bych. Ale dobře mu tak. *5*
      • nik011

Re: Re: uch ech

no jo prosimte, co furt mas s tema hvezdickama to nemuzes napsat jedno slovo normane!?:D rypak to je normani ale u prasete ne u Roba, no u tebe to normal je taky sry ze sem na tebe zapomela,bye
      • jenah

chudák jeden...no hehe, o Robsessed navím taky nic...chjo..štve mi to pěkně
        • 1005nc1989

Re: Re: Re: uch ech

Mohlo by to u nás vyjít třeba při naší premiéře New Moon... ale stejně to bude opět velmi drahé a myslím, že další investici do tohoto hezouna by už mé okolí nepochopilo... Tak uvidíme, kdy se to objeví na netu :)
          • jenah

Re: Re: Re: Re: uch ech

no hehe:D tak to taky doufam...jooo jdeš na premiéru? já určitě..chtěla jsem do Práglu ale asi to vidim na Plzeň
            *9*
            • 1005nc1989

Re: Re: Re: Re: Re: uch ech

no to budou asi všechna kina, narvaná spoustou pištících třináctek... normálně bych na ten film pouštěla minimálně od patnácti... hned by se tam dalo lépe dýchat :) a kdyby tam byla třeba nějaká obnažená část tak od osmnácti, ale to je nereálné... i když, taková představa nahého Roba ve sprše... no měl by možná změnit žánr... :D
            • jenah

no hehe..facebook :D jo Plzen bude slušně narvaná...
            • 1005nc1989

nene Lol :) jen sem se trochu zasekla... hraju Farm Ville :)
              Jenah já bych je brala hned v ČJ :) anglicky je to trochu těžké... takže jak to vypadá, bude v Plzni spoustu lidí... :)
            • 1005nc1989

Niki si zmatená? pošleš nám to ještě párkrát?
            • jenah

oooh nee:D holky to mi nedělejte...já bych taky ráda našla místo..každopádně předprodej..uch...potřebujuu:D:D: D...jo já mam jenom česky a pěkně mi to štve...
            • 1005nc1989

Tak to za vámi zaostávám, mam doma knihy pouze v anglickém vydání, jinak plánuji navštívit Plzeň s 20 dalšími slečnami :) takže uvidíme, zda najdem místa :) nevíte o lístkách v předprodeji?
            • 1005nc1989

Tak to za vámi zaostávám, mam doma knihy pouze v anglickém vydání, jinak plánuji navštívit Plzeň s 20 dalšími slečnami :) takže uvidíme, zda najdem místa :) nevíte o lístkách v předprodeji?
            • 1005nc1989

Tak to za vámi zaostávám, mam doma knihy pouze v anglickém vidání, jinak plánuji navštívit Plzeň s 20 dalšími slečnami :) takže uvidíme, zda najdem místa :) nevíte o lístkách v předprodeji?
            • jenah

jéééééééé krutá závist:D já chci taky anglický knížky..to bych fakt horzně ráda...jedničku už mam doma jako film a knížky všechny..ale tohle mi chybí...pravda je že Plzeň bude asi dost obsazená...ale Praha...i když...klidně bych vyhodila 300 za lístek:D to je fakt:D
            • 1005nc1989

no chtěla bych, přemýšlela jsem nad Plzní, ale těch lidí, co tam bude... to je děsivé... ani nevím, zda jsou lístky v předprodeji, abych tam nejela zbytečně... :) ale v každém případě počítám s tím, že do týdne po uveřejnění v kině to bude na internetu, takže si nebudu kupovat originál domu :) mam sérii knih v ČJ i AJ a také origoš filmy,... :D tak tentokrát to pro změnu stáhnu :)
    • 1005nc1989

také jsem to četla, ale kdo ví, vždyť nebylo ani potvrteno, že spolu chodili. A ti, kteří spolu nechodí, se nemůžou rozejít. Ale v tom článku, co jsem četla stálo, že on začal mluvit o svatbě a Kristen se zalekla... ale kdo ví *7*
      • jenah

no hehe...nechci být hnusná, ale nebylo to přesně takhle i s tim jejím bývalým? On si jí přeci taky chtěl vzít a v tu chvíli od něj utekla ne?...proto bych tomu byla schopná i věřit...
        • 1005nc1989

a kdo by se taky chtěl vdávat v 19??? možná tak před padesáti lety, ale dnes??? děsivá představa se takhle uvázat
          • nik011

tyhle dospelacky keci nikoho nezajimaj furt nejakej problem!
            • nik011

a nechapu proc sem vubec lezes ty 1005nc1989 nebo jak se to trapne menujes, kdyz ani nejses v Robove fanklubu, no comment
            • nik011

nj zase mate problem, jo s ballem se klidne dohadovat budu ale vzdycky sparil takze je to asi zbytecny
            • jenah

*13* *15* každej má svůj názor
            • 1005nc1989

Ale notak, nepleť se do toho, v čem se nevyznáš :) běž se radši donekonečna dohadovat s 8.Ball.8 to ti tak jde ...
          • jenah

já bych se klidně vdala...jsem tak trochu staromodní:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: uch ech

Já bych se za Roberta klidně vdala hned *14*
            • 1005nc1989

v 16 mluvíš a myslíš jinak, než budeš mluvit a myslet za pár let, věř mi :)
            • ducker

já bych se taky klidně vdala v 19 mě by to vubec nevadilo kdyby mě měl ten člověk rád tak proč ne
            • jenah

já na Kirsten měla dobrej názor..ale zdá se mi trochu "divné" když se přesně tahle situace stala u jejího bývalího přítele...jestli spolu chodili, tak ...nechápu a nepochopim...jestli spolu nic neměli okey,j e to tah...ale jako fujno...přesně tak, přeju mu aby našel lásku...nejenže je život bez ní smutný..ale hlavně to hrozně bolí
            • 1005nc1989

taky bych mu přála, aby se někde pořádně zamiloval a aby to ta dotyčná opětovala, jelikož život bez lásky je smutný a dost prázdný. Ale pokud je pravda, že spolu byli a ona ho odkopla kvůli tomuto, tak na Kristen budu muste změnit názor, jelikož by z toho vyplynulo, že ho pouze využívala k popularitě a to je dost drsné... ale jsou to vše jen dohady ...
            • jenah

přesně tak...média jsou svině, ale s tim nikdo nic neudělá, protože takhle to holt je..tržba...boužel...a to mě trápí asi nejvíc...když máš člověka ráda tak bys to chtěla vyřešit jinak a né se hned rozejít..naprostá blbost...a to by mě mrzelo ještě víc, protože Robovi samozřejmě přeju všechno nej...
            • 1005nc1989

ale opět se opakuji, kdo ví, zda je to pravda. Však jistě víš, že média se také velmi snaží, aby měly co prodávat a tak nás klidně mystifikují, jelikož jim to zvedne obrat a slavní se tomu moc nebrání, jelikož jim to také navýší sledovanost a zisky :) takže těžko soudit bez spolehlivých informací, ale v každém případě, pokud to je pravda, tak se to rozchodem neřeší, tedy přeci se nerozejdeš s člověkem, kterého miluješ, jen kvůli tomu, že s tebou chce žít... :) takže je otázka "pokud se to stalo" "měla ho ráda?" *7* *7*
            • jenah

zasnoubená jo...heh souhlas, najít někoho tak jsem se kliďánko zasnoubim...ale víš...já nevím, prostě když to je člověk, u kterýho je jistota..tak bych to zvládla...a přeci jen ho nemusela odmítnout, jestli ho má ráda, tak to mohli vyřešit jinak...aby počkal..a ona hned uteče..stejně jako utekla u jejího bývalýho...
            • 1005nc1989

Nevím, v 19 bych se opravdu nevdávala. Ale tak před svatbou jsou zásnuby a být zasnoubená by mi nevadilo, je to doba, kdy víceméně poznáš do čeho deš :) mimo to zásnuby nejsou časově omezené, takže by mi nevadilo se zasnoubit třeba i hned :)jen najít toho, který by za to stál :)
            • 1005nc1989

rozpitvaly jsme tu svoje sny... tak se můžem vrátit k Robovi... co víte o Robsessed? chtěla jsem to někde stáhnout, ale nic jsem k tomu nenašla
            • jenah

přesně tak..ono vlastně záleží asi na tom, kdy toho člověka na celý život najdeš...proto bych byla schopná dát svojí ruku klidně i v 18 nebo 19 ... kdybych ho našla...nemělo by smysl čekat nemyslíš?
            • 1005nc1989

já mam ráda svojí volnost, nemam partnera, takže to nemam naplánované, ale připadá mi to jako ideální věk, pro založení rodiny. Zase na druhou stranu, když se budu vdávat, tak s myšlenkou vztahu na celý život a né na to, že se za deset let rozejdem... neberu manželství jen jako pojistku při dělení majetku :D
            • jenah

Pro mě je...ale pro ostatní to tak nemusí být ne?:)) já nevidim lidem do hlavy:D a už vůbec ne do srdce:D
            • 1005nc1989

myslela jsem, že je pro tebe vztah svoboda :)
            • jenah

no já ti nevím..mě k sobě šli..ikdyž si tak povaha je rozdělila...
            • jenah

Myslím, že v tomhle dost chápu...i když je to fešák a teda *1* kdyby mě požádal o ruku, neváhala bych *1* ale když člověk hledá něco...je pak dlouhá cesta k tomu, než to najde..z vlastní zkušenosti...a jasný, ale tak máš to naplánovaný...ale kdyby si prostě žila, bavilo by tě to...a volnost je přeci tak dokonalá...málo lidí chce něco tak dusivýho jako je vztah...na celej život
            • 1005nc1989

a myslíte, že s ní opravdu chodil??? nebo ne? já nevím, co si o tom myslet... ale podle mě se k sobě oni zrovna moc nehodí, tedy ne chováním... vzhledově jo... ale jinak
            • 1005nc1989

vzhledem k tomu, že bych chtěla dítě v pětadvaceti, myslím, že začít plánovat rodinný život ve třiadvaceti je ideální doba. I když dítě ve třiceti také není špatná volba... sice nechápu, jak může mít Rob problém s holkama, když by ho podle mě chtěla minimálně 1/10 celkové ženské populace, ale tak třeba hledá něco určitého a nenachází... ale to je pak těžké ...
            • jenah

nemyslím si, že 23 je věk, kdy už přemýšlíš o pevným vztahu...ještě pořád si chceš užívát mládí a svobody, kterou nabízí například vysoká škola a tohle...ale každý je jiný...a jestli je už tak dlouho sám...dá se to pochopit...někdy je těžký najít někoho, kdo s tebou zůstane napořád
            • 1005nc1989

no mě je 20 a představa, že bych se musela vdát je pro mě děsivá, naopak na mě působí vztahy tak trochu klaustrofobicky, takže jí v tomto ohledu chápu, zase bych pochopila i jeho postavení, jelikož ve 23 už asi začneš přemýšlet jinak... ale tak podle jeho rozhovorů s jinými časopisy se spíš zdá, že je sám... dlouho sám, ale to ví jen on, jak to ve skutečnosti je :)
            • jenah

nu na řečnickou otázku neodpovídám:D ale...jo dokázala:) jsem fakt pošuk, uznávám:D ale...nejsem typ holky, která by se vyžívala v užívání volnosti..pro mě je vztah svoboda...
            • 1005nc1989

no tak někteří ano, ale máš přítele?(neodpovídej-mluvnická otázka) opravdu si umíš představit, že s ním strávíš zbytek života a už si s nikým dlouhou dobu nezačneš??? není to škoda, zahodit mládí?
    • 22kristyl

kopačky? od koho? *7*
      • jenah

od Kirsten
        • 22kristyl

Heleď,přesně. Ani není potvrzeno,jestli spolu doopravdy někdy byly.to ví jen oni.Pochybuji že to nějakým paparazzi řeknou. *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit