-
AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
TAK VÁM PŘEJI HEZKÝ VEČER A KRÁSNÉ SNĚNÍ O .....,NO TO BY JSTE NEUHODLY..... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
to už se mi párkrát stalo, bylo to parádnííííí -
Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
O perverzních úchylnostech? Ano, děkujem, Tobě taky. *5* -
-
Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
TAK TO MŮŽE NAPADNOUT JEN TEBE.....TY NEPOPSATELNÝ NÁDIVO.....NEMÁM NA TEBE NÁLADU.... -
-
Re: Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
Jestli chceš, ukáži tu všem, co jsi mi psala Ty, za čuňačinky, tak se nedělej. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
NO,TAK DĚLEJ,UŽ SE CELÁ TŘESU.....RADĚJI SE JDI NAPÁPNOUT A PŘESTAŇ MLEJT.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
Nemám potřebu známkovat infantilní žgrandy, za co mne máš prosímtě. Vzpamatuj se, jsi pomatená. *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: AHOJ HOLKY,KONEČNĚ SE TO TADY HNULO!!!!!!
ZA CO TA PĚTKA????VSADÍM SE,ŽE JE OD TEBE,BALONKU NÁŠ,KÁPNI BOŽSKOU....BOJÍŠ SE KONFRONTACE....A TÉŽ DÁM KRK ZA TO,ŽE POUZE TVÁ UBOHÁ KRITIKA NENÍ JEDINÝ DŮVOD TVÝCH NÁVŠTĚV TADY....KDO TU JE KROM TEBE????!!!!HMMMM.....ŠIROKO DALEKO ZDE NENÍ ANI JEDINÝ PRAVIDELNĚ STRÁNKU R.P. NAVŠTĚVUJÍCÍ-JAK TO VYJÁDŘIT-HOMO SAPIENS MUŽSKÉHO POHLAVÍ....JEN TYYYYYYYY....A PAK MY...STVOŘENÍ NĚŽNÉHO POHLAVÍ.... *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
-
-
-
-
c
ten je nakej chytrej co.proc se nestara o sebe prece ho nikdo nenuti aby sem chodil.a za co kdo utraci to neni jeho vec -
-
Re: c
to vysvetli balonovi!!
-
-
????????
KOHO SERE BALON???????...MĚ!!!! *16* -
-
Re: ????????
BALON!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* MĚ NESERE,ALE NEJHORŠÍ V ŽIVOTĚ JE SRÁŽKA S .......(NEPOUŽÍVÁME DOMA NESLUŠNÉ VÝRAZY)!!!! -
-
Re: Re: ????????
*15* *15* *15* *15* asi tak!..ja se snazim bejt tady tak slusna,ale nekdo mi to tu proste nedovoli!!
-
-
Re: ????????
jj me taky :D -
_
Kdo to má být? BALON, jako já?
Bože vzpamatuj se, je Ti 15, tak se tak chovej. *3* -
-
Re: _
ANO balon jsi ty!:D a hlavne se neuraz kuli tomu ze sem nenapsala velky b , na tebe skoda namahani -
pochybuju ze ti bellinka dovolila abys ji tykal ty balónku:D:D s pánem bohem -
-
Re: Re: _
neres!..on nema spravny vychovani! -
-
Re: Re: Re: _
jj ja vím !:D
-
-
-
co s tim ma spolecnej vek?protoze jsme ti rekla balone proto ja nwm jsme jeste dite nebo jak sji to jako myslel?.. -
-
Re: Re: _
Ano, přesně tak, ještě hodně hloupé dítě, které nemá rozum. A to jsi v prváku, viď? Ostudo! *16* *1* -
-
Re: Re: Re: _
A TOBĚ JE KOLIK,ŽE TADY ROZDÁVÁŠ ROZUMY,AČKOLIV O NĚ NIKDO NESTOJÍ?????HMMMM???? *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: _
jo aha...tak to teda musi byt kazdej fotbalista atd tad mali dite kdyz rekne balon no sakra..to jsme tu vsichni takovy mali deticky!..a vis ze mi to ani nevadi?..no vlastne vubec ne!..protze me to vuebc nezajima tvoje kecy me nezajimaj!..tak si dej odchod!
-
-
-
-
-
-
8.Ball 8.
Ahojky jeho si nevšímejte on prudí všude u u Jesse McCartneyho asi se chce jen sněkým pořád hádat protože je to NULA -
-
Re: 8.Ball 8.
ten je nakej chytrej. at si vsima svyho a nupridi.nikdo ho prece nenuti aby sem lezl -
-
Re: Re: 8.Ball 8.
ba naopak, vy mě k tomu nutíte, proto se sem vracím neustále a rád. *5*
-
-
Ty budeš jistě humoristka. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
no jo on prudí u všech,nevšímejte si ho lidi:)) *4* -
-
ignorace a nej scéna
Ale notak slečny, píšete nevšímejte a samy si ho všímáte, už jen tím, že píšete takovéto reakce. Naprostá ignorace spočívá v něčem jiném :)
Jinak se přikláním, že ve Stmívání je jedna z nej scén, když pozoruje Bellu, jak spí. Druhá je u skal, když chce, aby mu řekla, co si myslí.
V Malém popílku je pro mě asi nejhezčí jeho stvárnění situace po zjištění, že Lorca byl popraven.
-
-
-
TA MÁ!!!!.....
BELLA SE VZBUDÍ A VIDÍ EDWARDA STOJÍCÍHO V ROHU JEJÍHO POKOJE,ROZSVÍTÍ A PŘI POHLEDU ZPĚT UŽ TAM ON NENÍ...TO NEJOBLÍBENĚJŠÍ JE JEHO POHLED,ZLOMKY VTEŘIN JEHO POHLEDU A TO JAK SE NA NI DÍVÁ......CÍTÍM Z TOHO TO NAVĚKY A JEŠTĚ DÁL...KRÁSNÉ......NESKUTEČNÉ.. ...PRO MĚ AŽ DOJEMNÉ.... *4* *14* *4* *4* *14* *4* *4* *14* *4* -
-
Re: TA MÁ!!!!.....
naprosto, naprosto s tebou souhlasím, tahle scéna je úžasná *3* ten jeho pohled je odzbrojující, úchvatnej, nádhernej a já ho zbožňuju *14*
-
-
SMAJLÍCI ZMATENÍ....
*4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
SMAJLÍK ODPORU, ZMIZ!
<^>_°(o.o)°_<^>
-
-
NEJOBLÍBENĚJŠÍ SCÉNA FILMU "STMÍVÁNÍ"!!!!!!
JAK UŽ TITULEK NAZNAČUJE,NAPIŠME SVOJI NEJOBLÍBENĚJŠÍ SCÉNU "S*T*M*Í*V*Á*N*Í"..... *4* *4* *4* *4* *4* -
RÁDA PÍŠU VELKÝMI PÍSMENY....
JE NA TOM NĚCO DIVNÉHO????ROZTRPČENÁ????ANO,MYS LÍM,ŽE NAD TÍM,ŽE TOHLE MÁ BÝT DISKUSE FANOUŠKŮ ROBERTA PATTINSONA A MÁ SE TU PSÁT TUDÍŽ O NĚM A VĚCECH S NÍM SOUVISEJÍCÍCH-PROTO SEM LIDÉ CHODÍ A HLEDAJÍ TADY TO HEZKÉ!!!!ZATÍMCO OD TEBE SE TU DOZVÍDAJÍ SAMÉ NEGATIVNÍ NARÁŽKY A SCHAZOVÁNÍ...CO JE NA TOM TAK NEPOCHOPITELNÉHO????JESTLI HO NEMÁŠ RÁD A VADÍ TI JAK JSME Z NĚJ HOTOVÉ,TAK SEM NECHOĎ A ZALOŽ SI STRÁNKY S NADPISEM "POJĎME HANĚT R.P." A TAM SI DISKUTUJ SE STEJNĚ NALADĚNÝMI TÝPKY.ALE TO BY BYLA PRO TEBE ASI NUDA,VIĎ,CPÁT SE KDE TĚ NECHTĚJ JE ZÁBAVNĚJŠÍ.A PROTOŽE,JAK UŽ JSEM SE ZMIŇOVALA,JE TOHLE DISKUSE O R.P.,TAK JSEM TOHO NÁZORU,ŽE TYTO PŘÍSPĚVKY,KTERÉ SE R.P. ANI TROCHU NEDOTÝKAJÍ BY JSME MĚLI PSÁT PŘÍŠTĚ DO VZKAZŮ.I KDYŽ Z MÉHO POHLEDU JE TO NAPROSTO NEKONEČNÉ PLÁCÁNÍ O NIČEM.......TAKŽE,DĚVČATA A TŘEBA I KLUCI....VIZ. DALŠÍ PŘÍSPĚVEK (DOUFÁM,ŽE TO TU ZVRTNEME KONEČNĚ TÍM SPRÁVNÝM SMĚREM------K NAŠEMU MILÁČKOVI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!) -
-
Re: RÁDA PÍŠU VELKÝMI PÍSMENY....
Ani jsem ten příspěvek nedočetl, ale je mi jasný, že je plný hloupých žgryndů.
A co to kouzlené tlačítko "Odpovědět na příspěvek"? To Ti nic neříká? Náno. *16*
-
-
PRO VÁŽENÉHO PANA 8.BALL.8!!!!
S PROMINUTÍM,ALE VĚTŠINU NESMYSLŮ TADY PÍŠEŠ TY,CPEŠ SE SEM A VEDEŠ SI TU SVOU A REAGUJEŠ JEN NA TO CO SE TI HODÍ....ROZHODNĚ JSME SE NIKDE NA ŽÁDNÉ DISKUSI NEPOTKALI.DÍKYBOHU.ZJEVNĚ TRPÍŠ NĚJAKÝM NEOVLADATELNÝM NUTKÁNÍM RÝPAT DO LIDÍ,KTEŘÍ O TEBE NESTOJÍ!!!!NEMÁM CO VÍC DODAT!!!! -
-
Re: PRO VÁŽENÉHO PANA 8.BALL.8!!!!
Proto musíš psát CAPS LOCKem? My to vidíme, rádi si Tě přečtem *4*
A nekomol pořád můj nick. *16*
Jsi zbytečně roztrpčená, máš nějaké problémy, či co? *5*
-
-
BALLÍKU,BALLÍKU
JDI SE VĚNOVAT NĚČEMU UŽITEČNÉMU!!!!!MY CHCEME UTRÁCET PENÍZE ZA HLOUPOSTI,TAK SE NÁM DO TOHO NEPLEŤ!!!! A JEN TAK MIMOCHODEM-JE VELMI OKATÉ JAK SE NOPOUŠTÍŠ NA TENKÝ LED A DRŽÍŠ SE JEN V TRAPNÉM KRITIZOVÁNÍ NAŠICH ZÁJMŮ,ALE ROZUMNÝ PŘÍSPĚVEK JSEM OD TEBE JEŠTĚ NESLYŠELA....,NENÍ TO TÍM,ŽE TADY NEMÁŠ CO DĚLAT????*9* *13* *9* *13* *9* *13* *9*