Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HLASUJTE!!!!

Jestli chcete aby byl NEW MOON v ČR o 6 dni driv tak hlasuj na evrope 2!!!! Taky se hraje o listky na predpremieru atd...

http://www.evropa2.cz/cs/ stmivani/registrace.shtml

*14*
    • nik011

Re: HLASUJTE!!!!

me too
    • deniska-l

Re: HLASUJTE!!!!

už sem zaregistrovana ;)...ale nwm jestli dosáhnem těch 30 000 fanoušku...no snad jo *14*
      • n.a.n.y

Re: Re: HLASUJTE!!!!

Taky jsem hlasovala.....ale nevim nevim...těch 30 000 asi nedostanem.-..ale uvidíme...ale snad 6 dní nás nezabije *1* *1* *1*
  • martinkooooooo

my icq

586-237-112 moje icq piste mi sem ak chcete pokecat
  • deniska-l

pokoušim se

ahojky...úplně mě dostává jak skoro každej má svuj blog...tak sem se rozhodla, že si ho taky zkusim založit xD a učinila sem tak teprv dneska...:D...vlastně ani pořádně nevim jak se s tim zachazi xD...a nebudu na to mít přes tejden čas..ale prostě ho mám:D..tak koukněte ...a zkritizujte to xD ... díííky...=o*
    http://twilightdee dou.blog.cz/
    • deniska-l

Re: pokoušim se

v tý adrese si vymažte tu mezeru, kuju xDD
  • mishulinka12

Robert je super!:))

Hel lidicky budte fanouškama at' ho dostanem na první místo!:) *4*
    • narzis

Re: Robert je super!:))

ty jo ale za chvilu bude xD
    • 8.ball.8

Re: Robert je super!:))

Ani za nic. *5*
      • nik011

Re: Re: Robert je super!:))

tyvl tebe tady ani nechcem takze pa
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: Robert je super!:))

:-*
          • nik011

Re: Re: Re: Re: Robert je super!:))

:D
      • mishulinka12

a koho to zajímá ty buzerante! *9* *9* *9* *9* *9*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: Robert je super!:))

Tebe! *16*
      • 1005nc1989

baf...
  • New Moon dřív u nás!!!

Chyba se vloudila :-D http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/registrace.shtml
    • 1005nc1989

Re: New Moon dřív u nás!!!

tak né, že se pod ten odkaz nepodepíšete... není na tom nic těžkého *16* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
      • Re: Re: New Moon dřív u nás!!!

jdu na to *14*
  • New Moon dřív u nás!!!

Ahojky:-) Nevím jestli to tady už někdo psal a jestli ano tak se omlouvám, že se opakuji... Nevím jestli už víte, že společně můžeme přesunou premiéru New Moon na 20.6 :-) tady je odkaz koukněte se na to a regněte se http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml
  • mg ale nevadi

jandova uz je pred robem ale komu to vadi co nejvic sem piste proste!!
  • n.a.n.y

=)

Čauky lidičky...jen jsem vám chtěla říct že knížek je už pět...Midnight Sun je boží ale na netu je jen zveřejněno 12 dvanáct kapitol...jinak vydaná asi nebude...nevim alespon pokud jste četli celou Twilight Sagu tak se vám to bude moc líbit...jako mě!!!!.....Opravdu doporučuji....a jinak pokud knížky nemáte...všechny knížky jsou skopírovaný na netu...tak si přečtěte....tenhle příběh lásky je fakt supééér!!!! *14*
    • mysak.kol

Re: =)

jdeš s křížkem po funuse. Půlnoční slunce je na netu dlouho a mimochodem v USA už vyšlo. Alespoň přebal knihy byl na netu. je krásnej a psali i o té knize, je jen otázkou času, kdy se ukáže celá. Jinak souhlasím. Je to skvělé čtení a hrozně zajímavý. Je paráda vědět, jak to vidí Edward. Mám radost, že ho Stephenie nechala taky promluvit.
  • :-)

nic proti,ale robert vypada jak bezdak:-)mel by se o sobe trochu vic starat...treba jako ve stmivani.tam se mi libil:-)
    • n.a.n.y

Re: :-)

Čauky lidičky...jen jsem vám chtěla říct že knížek je už pět...Midnight Sun je boží ale na netu je jen zveřejněno 12 dvanáct kapitol...jinak vydaná asi nebude...nevim alespon pokud jste četli celou Twilight Sagu tak se vám to bude moc líbit...jako mě!!!!.....Opravdu doporučuji....a jinak pokud knížky nemáte...všechny knížky jsou skopírovaný na netu...tak si přečtěte....tenhle příběh lásky je fakt supééér!!!! *14*
    • justia

Re: :-)

Jako bezďák není...Aspoň je vidět,že není nafoukanej.Je to jenom obyčejnej kluk,kterej má talent.A k tomu není ošklivej...Tak ho hned nehaň... *13*
      • -m.a.t.l.a-

Re: Re: :-)

Naprosto souhlasím s justia...;)
        Nejlepší na něm je, že zůstal sám sebou...podle mě to, že se zrovna tobě nelíbí ho netrápí a nás taky ne...Navíc, podle mě vždycky nejde jen o vzhled, i když zrovna u něj oceňuju to, nechce být jen upírem...Místo, abysis vážila toho, že mezi těma namyšlenýma hvězdičkama, který ani nemaj na co bejt hrdý, zbyl jeden, kterýho sláva nezměnila budeš říkat, že vypadá, jak bezďák...nepochopim..
    • Re: :-)

a jestli si nepochopila je to jeho styl a jako bezdak teda fakt nevipada

tak mu to rekni co mi tady s tim jako

to je proste jeho styl no:) neřeší to.... a to se právě některým líbí,třeba mě,jak to není žádnej namyšlenec=))) *4*
      • maeve

Re: Re: :-)

Přesně s tebou souhlasím, přesně v tom je jeho kouzlo. Právě, že mě se na něm líbi, to, že se nechová jako každý druhý fraírek z Hollywoodu, ale že je pořád sám sebou a chová se jako normální člověk.
        • Re: Re: Re: :-)

přeeeesně *4* *3* *14*
  • 1005nc1989

fakta ?

Ahoj, chtěla jsem Vás požádat, o sepsání informací, co o tomto herci víte. Naprosto cokoli, od značky cigaret co kouří po mazlíčky z dětství. Prosím pokud někdo máte zájem, odpovězte na tento příspěvek a pomozte mi vypracovat seznam. (pokud se Vaše informace budou lišit, nehádejte se, jen k tomu napište zdroj, odkud víte své ) Děkuji moc Niki
    POKRAČOVÁNÍ Z 4 STRANY PŘED TOUTO :) DĚKUJI MIŠCE ZA POMOC
    • 8.ball.8

Re: fakta ?

Mám doma jeho trenky, používám je jako rohožku, chceš? *3*
      • narzis

Re: Re: fakta ?

das?
      • nik011

on se jenom nudí tak se musi nejak zabavit jako at se trosku vibije kdyz mu to pomuze....:D
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: fakta ?

Nevybíjím si tu zlost, bavím se tu nad vašema stupidníma reakcema na mne. *5*
          • nik011

Re: Re: Re: Re: fakta ?

jezs to je to sami ne ale tak se bav me taky bavi videt tady nejaky ty stupidni lidi ..
            • Re: Re: Re: Re: Re: fakta ?

diky cau
            • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: fakta ?

Tak superstáár?! To mluví za vše, konverzaci s Tebou proto považuji za ukončenou. *5*

ted se mi zrovna povidat nechce protoze se koukam na supertar ale tak jo: mam tam Roba ,a neni teplej ,proc by jako pred tim chodil s tolika holkama a ted s kristen trosku premejsleni by to chtelo a ne jenom rikat ze je teplous pro urazku a pobaveni s jeho fanouskama.naslysenou!
            • 8.ball.8

Ano, kamarád mi udělal fotku, to jsem byl zrovna naštvaný. *4*
              A koho tam máš Ty? Copak je to za homosexuála, v té Tvojí ikonce, povídej mi o tom! *5*
            • nik011

no to nevm jestli sem to ja ale na tom profilu vidim jeden trapnej obrazek s urvanym chlapem bo o to je
            • 8.ball.8

To nejspíš vidíš sama sebe *4*
          • nik011

jezs to je to sami ne ale tak se bav me taky bavi videt tady nejaky ty stupidni lidi tady..
      • nik011

jak keca,ale kyztak me je posli :D
      • Re: Re: fakta ?

TY PIČO ROZBIJU TI HUBU A KRISTEN TAKY!! *1* *5* *8* *8* *8* *8* *5* *13*
        • 1005nc1989

zajímavá reakce na původní příspěvek... zase jedna "dospělá" slečna se "skvostným" slovníkem
          • 8.ball.8

*14*
        • 8.ball.8

To je milé, Ty budeš asi chytré děvče, viď?
          Divím se, že Tě ještě nikdo nesmazal, mě mažou co chvíla. *9*
          • nik011

co se opicich po moji vete to nemas mozek na svoji bo co, jo a este neco , pari ti to ze te mazou udala bych to asi stejne

no tak to je jenom tvuj problem,aspon mi sem uz nebudes doufam psat kdyz mi nerozumis
            • 8.ball.8

Ty, vůbec Ti nejde rozumět, až se naučíš psát, tak reaguj. *4*

heej tadyta diskuze je snad pro jeho fanoušky ne ?:( jestli ho nemáš ráda,tak tuto sem nepiš je to ošklivý ...my ho rády máme
        • 8.ball.8

Já ho rád nemám, a proto to tady dávám patřičně najevo, a jestli mně ještě nějaká hustokrutěpřísná fiflenka z toho davu tady smaže, tak ať se těší na moje vzkazy. *16*
          • nik011

smazat smazat smazat!!
          • 1005nc1989

škoda že nemam tu pravomoc tě smazat, docela by mě zajímala tvoje výřečnost. To, že ho nemáš rád přeci neznamená, že musíš urážet nejen jeho, ale i jeho fanoušky.
            Říct svůj názor může každý, ale měly by ty názory alespoň za něco stát a mít nějakou úroveň, to ale neplatí jen pro ty, co jej nemají radi, ale i pro faninky.
            • nik011

néé chci to videt
            • 8.ball.8

Aha, a copak bys ráda? Myslím, že bychom tuto diskuzi přesunout raději do vzkazníku, co říkáš? *3*
            • 1005nc1989

ne to tedy nejsem, zahrabat, no překvapil jsi mě, čekala jsem něco přeci jen zajímavějšího, asi sem tě přecenila...
            • 8.ball.8

Škoda, že nemám tu pravomoc Tě zahrabat, možná by to tak bylo lepší pro nás všechny.
              Nejsi ty náhodou převlečená Terezka? *1*
    • mysak.kol

jo a ještě jsem si tak vzpomněla, když jsem ho ted viděla s brejličkama, že má hrozně citlivé oči a proto je v Twilight ta scéna, jak vychází z auta, s brýlemi, protože už to jeho očíčka nezvládala, pokaždé mu trvalo hodinu, než si nasadil ty čočky a trpěl u toho, jak pes, chudáček. Chodil 4x týdně kvůli tomu k očaři
      • b.e.t.u.l.i

zase se ukazala expertka *3* klanim se :)) kez bych i tohle vsechno vedela ja.. <3

chudáček... jéjé skořicový cerálie mňamí:)
    • mysak.kol

no, pokud jsem ta Miška já, tak nemáš zač...mimochodem, víš, že Robert miluje flanel a nosí spodní prádlo značky Fruit of the Loom? a jeho nejky knížka je Exorcista? A zbožňuje řecký jogurt s 0% tuku a příchutí borůvek nebo jahod? Já už nevím, jestli jsem to sem psala. A že mu všichni z počátku nadávali za ty dlouhé vlasy, ale on si je nechal na truc a když mu potom říkali, že už si je musí nechat, tak je natruc ostříhal? Je to rebel, je to buřič! *15* *15* A nebo, že miluje skořicové cereálie? A že hrával v kapele s názvem špatný holky? A že rád sleduje reality show American Idol, nebo X-factor a jeho další klony (u nás superstar, nebo originaal idol) že se mu líbí song od Kelly Clarkson "I want you"? A že má rád skupinu Kings of Leon? A už mě zase nic nenapadá *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit