Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twilight

rob p je nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj na celý naší galaxii *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • nik011

Re: twilight

tjnn
    • Re: twilight

Chudák malej Robert Pattinson! Nejen, že není zrovna krasavec, to by nevadilo, ale navíc má ty nejpitomější fanoušky na světě. *3*
      • justia

Re: Re: twilight

No jasně...Hlavně,že TY jsi INTELIGENTNÍ mARIANO... *1* *1*
        PODLE SEBE SOUDÍŠ OSTATNÍ CO??? *13*
      • mysak.kol

a jinak v pořádku, jo? Kolečka v hlavě fungují? Nebouchla ses? Vtipná?
      • 8.ball.8

Ano! Ty se mi líbíš! Jen tak dál! *3*
      • Re: Re: twilight

Každý jeho fanousek nemusí hned řvát atd kdyz ho uvidi .... má fanoušky blby pubertácký holky ,který jen šílí po jeho vzhledu nejspíš,ne? Chudak fakt:( je mi ho líto .... *9*
        • Re: Re: Re: twilight

kristýýnko ja nejsem blba ale ty jo a nebudes mi co mam delat ,cauky
          • Re: Re: Re: Re: twilight

:D kazdej má svuj názor,já rekla ten svůj ,tvůj komentář si prosímte nech pro sebe *4*
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: twilight

ne tak uz to nebudem resit ok mysli si co chcces *4*
            • nik011

pockej ja bych ti nenapsala ze ses blba kdyby si mi to nenapsala ty. (má fanoušky blby pubertácký holky)
            • Re: Re: Re: Re: Re: twilight

jeeee.. achjo...no prostě sem rekla svůj názor a ty hned že sem blbá a na to nejsem zvedava,nikoho tu neurážej ne:(.. *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: twilight

počkat! proc si ho mam nechat pro sebe kdyz muze mit kazdej svuj nazor,nechapu..?
            • nik011

ok:)
      • nik011

ty asi taky zrovna nebudes chytre devče zejo :D:D:D:D:D
  • 8.ball.8

"zív"

Je to buzík přece. *5*
    • Re:

Dosaneš dodrčky.. chodí s Kriten takže ádnej buzík.. :) Ti nekde rozkope kule *3* *5*
      • nik011

Re: Re:

dobre ty:)
      • 8.ball.8

Ty budeš asi hustokrutěpřísná a vypatlaná "čtrnáctka" ne? *1*
        • Re: Re: Re:

Takhle hloupá čtrnáctka? Tak dvanáctka ze čtvrté B. *1*
          • nik011

Re: Re: Re: Re:

z ty 4.b ses ty co :D
    • joliett

Re:

Ale jenom v Little Ashes!!!!!!!
    • Re:

klid ok?
      • 8.ball.8

Nebo?
        • nik011

Re: Re: Re:

co nebo, ja to rikam jenom pro tvoje dobro :D
          • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re:

Dovol, abych se zasmál *1* To má být výhružka neboj jen výkřik do tmy jedné hloupé a poblouzněné čtrnáctky? *5*
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re:

diky jitiku mas pravdu,no zasmat se muzes nikdo ti tady nebrani ale jko do tmy urcite nervu nebo co to tady pises protoze ja uz si to nepamatuju :D
            • Re: Re: Re: Re: Re:

Mno já bych asi taky řvala kdybych viděla Roberta, protože vidět Roberta v čechách je jako žít ve vzduchoprázdnu bez skafandru..a to asi fakt nejde, takže kdybych už ho viděla, tak bych byla celá bez sebe, tak mi řekněte, kdo ne
  • brutus7

sonc

Ahojte jestli někdo máte zájem tak se přihlaste u mě na blogu je sonc

http://miley-1cyrus.blog.cz /0910/sonc#pridat-komentar
  • 1005nc1989

titulky

ahoj nevíte kde stáhnout titulky k HOW TO BE a také k THE BAD MOTHERS HANDBOOK? *7*
  • Klen

Njelepší je že chodí s Kristen Stewart, moc mu to přeju. Doufám, že jim to vyjde na věky! :) *14*
    • muhi

Re: Klen

VY HLUPAČKY HOVNO O NICH VÍTE... A CHODÍ SPOOLU JÁÁÁJ .. !! *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* A MOC JIM TO PŘEJU .. JEŠTĚ ŽE KRISTEN NECHODÍ S TIM ČURAKEM TAYLOREM (JACOBEM)
      • h.f.2babetca

Re: Re: Klen

neurazaj TEAM jacob -v polovicnom uvezku u Eddyho!!!! aspon za mna viac sa priklanam na jakeovu stranu ai tak o 5 % viac ako eddy
        • Re: Re: Re: Klen

moc si ty lidi idealizujete podle postav, nemyslíte? souhlasím, že robertovi to s kristen moc sluší a moc jim přeju, aby jim to vydrželo - pokud tedy spolu opravdu chodí... Ale proč tvrdíte o Taylorovi, že je bůhví co, když ho neznáte? On hrál postavu, která pro něj byla napsána, musel ji zahrát podle nějakého scénáře. V reálu se nemusí chovat ani z poloviny tak, jako se chová ve filmu a to myslím teď i ty dobré nebo špatné stránky...

JACKOB JE NEJVETŠÍ SRAČKOPIČNA NA CELÝM SVĚTĚ TY CIGÁNE!! *5*
      • maeve

jaktože si tím jsi tak moc jistá? neřekla bych, že víš víc, než kdokoli jiný, takže se kroť
      • Re: Re: Klen

naka zajimava ne nikdo tady na ty tvoje trapny a urazlivy kometare neni zvedavej bye

Asi by to tu mělo být trochu omezený... pro omezené lidi...zrovna Tvůj názor tady nikoho nezajímá..

a ty ses jich ptala?:D taky prd víš prosímtě
      • 1005nc1989

no máš opravdu skvělý slovník... na to, že ti je 12?! no snad z toho vyrosteš... je to opravdu smutné, ale nejsi sama, kdo si myslí, že je děsně in, když mluví tak úžasně sprostě *13*
    • Re: Klen

nechodí:)
      • Katka :)

Jo s Kristen mu to sluší :D.. voco že předhoněj Angelunu a Brada v nejledovanějším páru světa *3*
      • 1005nc1989

50 na 50... to nikdo neví *7*

jj asi tak;)
  • nik011

nevadí

uz je 4. na hlavni strance no ale to vubec nevadíí protoze je stejne furt nej!
  • Michelle

Robert je nej. *14*
    • Re: Michelle

to je jeste slabý slůvko :o)
      • 8.ball.8

Re: Re: Michelle

Ano, to co je, se ani slovy nedá popsat, jak je to sprosté. *4*
        • Re: Re: Re: Michelle

hej ty smajliky si odpust ,Rob nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ty-s-tim-nic-neudelas a jestli si myslis ze to je kokot tak sbohem.
  • Please

Zdravím všechny fanoušky Roberta a prosím vás o podpoření mojí kamarádky, děkuji :) http://www.bavse.cz/#/galerie/9168
  • premiéra

Ahojky, můžete mi teda někdo, please, sdělit, kdy že u nás bude premiéra Nového měsíce? Všude píšou něco jiného a mně se nechce věřit, že to v ČR bude až příští rok,to snad ne *7*
    • loba27

Re: premiéra

26.11.... ale v USA už 20.11... *1*
  • barushkaojjo

Charlie Bewley

Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho?
    Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
    Bude to pro dobrou věc:-)
    Noo tak... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit