-
twilight
rob p je nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj na celý naší galaxii *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: twilight
tjnn -
Re: twilight
Chudák malej Robert Pattinson! Nejen, že není zrovna krasavec, to by nevadilo, ale navíc má ty nejpitomější fanoušky na světě. *3* -
-
Re: Re: twilight
No jasně...Hlavně,že TY jsi INTELIGENTNÍ mARIANO... *1* *1*
PODLE SEBE SOUDÍŠ OSTATNÍ CO??? *13* -
a jinak v pořádku, jo? Kolečka v hlavě fungují? Nebouchla ses? Vtipná? -
Ano! Ty se mi líbíš! Jen tak dál! *3* -
Každý jeho fanousek nemusí hned řvát atd kdyz ho uvidi .... má fanoušky blby pubertácký holky ,který jen šílí po jeho vzhledu nejspíš,ne? Chudak fakt:( je mi ho líto .... *9* -
-
Re: Re: Re: twilight
kristýýnko ja nejsem blba ale ty jo a nebudes mi co mam delat ,cauky -
-
Re: Re: Re: Re: twilight
:D kazdej má svuj názor,já rekla ten svůj ,tvůj komentář si prosímte nech pro sebe *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: twilight
ne tak uz to nebudem resit ok mysli si co chcces *4* -
pockej ja bych ti nenapsala ze ses blba kdyby si mi to nenapsala ty. (má fanoušky blby pubertácký holky) -
jeeee.. achjo...no prostě sem rekla svůj názor a ty hned že sem blbá a na to nejsem zvedava,nikoho tu neurážej ne:(.. *7* -
počkat! proc si ho mam nechat pro sebe kdyz muze mit kazdej svuj nazor,nechapu..? -
ok:)
-
-
-
-
ty asi taky zrovna nebudes chytre devče zejo :D:D:D:D:D
-
-
-
"zív"
Je to buzík přece. *5* -
-
Re:
Dosaneš dodrčky.. chodí s Kriten takže ádnej buzík.. :) Ti nekde rozkope kule *3* *5* -
-
Re: Re:
dobre ty:) -
Ty budeš asi hustokrutěpřísná a vypatlaná "čtrnáctka" ne? *1* -
-
Re: Re: Re:
Takhle hloupá čtrnáctka? Tak dvanáctka ze čtvrté B. *1* -
-
Re: Re: Re: Re:
z ty 4.b ses ty co :D
-
-
-
-
Re:
Ale jenom v Little Ashes!!!!!!! -
Re:
klid ok? -
-
Nebo? -
-
Re: Re: Re:
co nebo, ja to rikam jenom pro tvoje dobro :D -
-
Re: Re: Re: Re:
Dovol, abych se zasmál *1* To má být výhružka neboj jen výkřik do tmy jedné hloupé a poblouzněné čtrnáctky? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re:
diky jitiku mas pravdu,no zasmat se muzes nikdo ti tady nebrani ale jko do tmy urcite nervu nebo co to tady pises protoze ja uz si to nepamatuju :D -
Re: Re: Re: Re: Re:
Mno já bych asi taky řvala kdybych viděla Roberta, protože vidět Roberta v čechách je jako žít ve vzduchoprázdnu bez skafandru..a to asi fakt nejde, takže kdybych už ho viděla, tak bych byla celá bez sebe, tak mi řekněte, kdo ne
-
-
-
-
-
-
sonc
Ahojte jestli někdo máte zájem tak se přihlaste u mě na blogu je sonc
http://miley-1cyrus.blog.cz /0910/sonc#pridat-komentar -
titulky
ahoj nevíte kde stáhnout titulky k HOW TO BE a také k THE BAD MOTHERS HANDBOOK? *7* -
Klen
Njelepší je že chodí s Kristen Stewart, moc mu to přeju. Doufám, že jim to vyjde na věky! :) *14* -
-
Re: Klen
VY HLUPAČKY HOVNO O NICH VÍTE... A CHODÍ SPOOLU JÁÁÁJ .. !! *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* A MOC JIM TO PŘEJU .. JEŠTĚ ŽE KRISTEN NECHODÍ S TIM ČURAKEM TAYLOREM (JACOBEM) -
-
Re: Re: Klen
neurazaj TEAM jacob -v polovicnom uvezku u Eddyho!!!! aspon za mna viac sa priklanam na jakeovu stranu ai tak o 5 % viac ako eddy -
-
Re: Re: Re: Klen
moc si ty lidi idealizujete podle postav, nemyslíte? souhlasím, že robertovi to s kristen moc sluší a moc jim přeju, aby jim to vydrželo - pokud tedy spolu opravdu chodí... Ale proč tvrdíte o Taylorovi, že je bůhví co, když ho neznáte? On hrál postavu, která pro něj byla napsána, musel ji zahrát podle nějakého scénáře. V reálu se nemusí chovat ani z poloviny tak, jako se chová ve filmu a to myslím teď i ty dobré nebo špatné stránky... -
JACKOB JE NEJVETŠÍ SRAČKOPIČNA NA CELÝM SVĚTĚ TY CIGÁNE!! *5*
-
-
jaktože si tím jsi tak moc jistá? neřekla bych, že víš víc, než kdokoli jiný, takže se kroť -
naka zajimava ne nikdo tady na ty tvoje trapny a urazlivy kometare neni zvedavej bye -
Asi by to tu mělo být trochu omezený... pro omezené lidi...zrovna Tvůj názor tady nikoho nezajímá.. -
a ty ses jich ptala?:D taky prd víš prosímtě -
no máš opravdu skvělý slovník... na to, že ti je 12?! no snad z toho vyrosteš... je to opravdu smutné, ale nejsi sama, kdo si myslí, že je děsně in, když mluví tak úžasně sprostě *13*
-
-
Re: Klen
nechodí:) -
-
Katka :)
Jo s Kristen mu to sluší :D.. voco že předhoněj Angelunu a Brada v nejledovanějším páru světa *3* -
50 na 50... to nikdo neví *7* -
-
jj asi tak;)
-
-
-
-
nevadí
uz je 4. na hlavni strance no ale to vubec nevadíí protoze je stejne furt nej! -
Michelle
Robert je nej. *14* -
-
Re: Michelle
to je jeste slabý slůvko :o) -
-
Re: Re: Michelle
Ano, to co je, se ani slovy nedá popsat, jak je to sprosté. *4* -
-
Re: Re: Re: Michelle
hej ty smajliky si odpust ,Rob nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ty-s-tim-nic-neudelas a jestli si myslis ze to je kokot tak sbohem.
-
-
-
-
Please
Zdravím všechny fanoušky Roberta a prosím vás o podpoření mojí kamarádky, děkuji :) http://www.bavse.cz/#/galerie/9168 -
premiéra
Ahojky, můžete mi teda někdo, please, sdělit, kdy že u nás bude premiéra Nového měsíce? Všude píšou něco jiného a mně se nechce věřit, že to v ČR bude až příští rok,to snad ne *7* -
-
Re: premiéra
26.11.... ale v USA už 20.11... *1*
-
-
Charlie Bewley
Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho?
Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
Bude to pro dobrou věc:-)
Noo tak... *14*