Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h.f.2babetca

:)

viete to u nas ho prezivame aj s kristen ze patizon &tekvicka preto lebo priezvisko sa mu podoba na patizon a ako je to vlastne druh tekvice tak kristen je tekvicka ale inak ako edwarda je to egward -vdaka jednemu obrazku kde namiesto (v obale knihy twilight) jablka bolo vajce a pod tým komentť egward cullen.Máte právo ukameňovať ma za toto .Inak Twilight je jediné fantasy čo ma uputalo a ktore dokazem pozerat a aj ostatne(a to som si najprv myslela ze je to kravina -keby si seterka nekupila knihy tak by som to ani nevidela ale najprv som si to pozrela lebo mala rozcitanu knizku) a taktiez cesky dabing je hrozny (sorry ak to dakoho urazi) ale ze je prca to pocut vo francustine aj ked najlepsi je original .SHIA LaBEOUF & rOB pATTINSON 4EVER BEST ACTOR (dalsie sorry ze tu vtieram shiu ale je to tiež dobrý a aj dobre vyzerajúci herec) *1*
    • Re: :)

Taky říkáme Robovi patizon *5* *1*
    • nik011

Re: :)

no este kdybych o prelozilo zejo
  • veroun

Já nevím..:-D

Týýý jo.. kolik faninek a fanoušků má.. je to neuvěřitelný..:) U nás ve škole po něm všichni šíli..:-D
    Co myslíte je pravda že bydlí spolu Robert a Kristen..?
    Kdyby jste o něm něco věděli, nějaké zajímavosti.. tak to sem napište prosím..
    Děkuji.. *3*
    • mysak.kol

Re: Já nevím..:-D

o jejich společném bydlení se mluví. Někde je dokonce doloženo, že spolu koupili vilku a hodlají se tam nastěhovat a nebo si to nechají jako tzv. hnízdečko lásky. Ten domeček by měl být napsaný buď na oba a nebo na Roberta. *3*
  • info - seznam

*7* Ahoj, chtěla jsem Vás požádat, o sepsání informací, co o tomto herci víte. Naprosto cokoli, od značky cigaret co kouří po mazlíčky z dětství. Prosím pokud někdo máte zájem, odpovězte na tento příspěvek a pomozte mi vypracovat seznam. (pokud se Vaše informace budou lišit, nehádejte se, jen k tomu napište zdroj, odkud víte své *3*) Děkuji moc Niki
    • mysak.kol

Re: info - seznam

no tak pokračujeme, ne? Takže... Rob měří 6 stop a 10 palců. na roli Edwarda trval jeho rozcuch 2 hodiny a nesnáší sluníčko, takže mu ani nevadil dodatek ve smlouvě o neopalování. Nikdy nezve na holku na rande, ale dkyž ho nějaká pozve, neodmítá. Jeho ideální schůzka je u televize s jeho oblíbeným jídlem In-n-out burgrem a colou. Oblíbený seriál má Pipi Dlouhou punčochu, díky HP a ohnivému poháru se naučil potápět a skákat do vody, díky Twilight se naučil hrát Baseboll. Jinak to neumí a basebool ho nebaví. jeho vzor je Jack Nicolson. kdyby se mohl stát někým jiným, chtěl by být uznávaným a mocným Georgem Bushem. Hraje na klávesy, na kytaru a poprvé se líbal ve 12 letech. Za svou kariéru měl 3 přítelkyně. Camillu Belle, s tou byl před svou kariérou až k jejímu počátku a rozjezdu, Ninu Shubert, se kterou to krachlo v roce 2006 a Annelyse Schoenbergerovou, s tou byl do roku 2008. No a pak už jen klepy. Robert umí francouzsky, domů jezdí jen párkrát do roka, jelikož to nestíhá. nemá twitter, ale rád navštěvuje youtube. Články o sobě přestal číst, když to bylo všechno stejné a nezajímavé (podle něj). Doma má miliony dopisů od antifanoušků, kteří mu napsali, že se na roli Edwarda absolutně nehodí. No a už zase nic nevím. Teda vím, ale nevzpomínám si. *3*
      • maeve

Re: Re: info - seznam

páni, já zírám *14* *15*
    • Re: info - seznam

velikost kalhot > 32/32
      trika a bundy > M
      velikost bot > 10 1/2

http://www.harrodian.com/school/int ro.htm

internetové stránky školy, kterou údajně navštěvoval v Londýně
      • Re: Re: info - seznam

Ahojky,holky prosím ty str.na tu školu,kam chodil RP, neni tam zmíňka nebo foto o něm,že? *14*
        Nemohu najít *7* ,díky za odpověď *14* *3*

wow docela luxus:-D
    • mysak.kol

Re: info - seznam

no ráda helpnu. Jen to nejspíš bude zmatené. Takže, co vím já v tuhle chvíli jo? *7* Robert má labradorského retrívra Patty. Miluje fast food, nejvíc IN-AND-OUT Burger. Rád čte, kouká na filmy. Jako malého kluka ho sestry oblékaly do dívčích šatů a představovaly ho, jako Claudii. Chtěl být hudebníkem. Jeho táta z něj chtěl mít herce. začínal s modelingem, jelikož byl moc hubený a tím pádem vypadal fakt jako holka,byl in. jakmile se z něj začal klubat ten sexy kluk, neměl v modelingu práci. Šel zkusit hrát divadlo. Objevil se v mnoha filmech, ale jen malometrážní v Anglii. Jeho první americká role ho vystřelila do nebe. Miluje pití coly, nesnáší své jméno, neumí randit, je stydlivý poustevníček. po twilight si nechal ostříhat vlasy, protože to přestalo všem vadit. nechce jezdit podle toho, co mu ostatní říkají, dělá pravý opak. měl poradce na propagaci, ale vzdal to, jelikož Rob podle něj stejně řekne, co si myslí a má právě na jazyku. Je hrozně přátelstký a nepatří mezi metrosexuály. Má svůj styl, kterého se drží zuby nehty, jelikož nechce být další kdo tomu podlehne. Je skromný, nechlubí se miliony. Má BMW, které miluje. Bojí se v letadle, po tmě a nesnáší pohled na krev. neumí zacházet s pračkou a nepoužívá žehličku. *7* no na víc si ted už nevzpomínám. tak sorry
      • maeve

pání, to zírám, něco jsem fakt nevěděla *15*

tak se pozná fanynka.... *3* *4* *14*
        • lidus5

Re: Re: Re: info - seznam

Však já vím, Myšku znám! Jen ji tak provokuju! *15*
          • Re: Re: Re: Re: info - seznam

jasný *3*
      • lidus5

Já koukám!!! Ty ho snad miluješ nebo co? *1* *1* *1* *1* *1* *14*
        • mysak.kol

Re: Re: Re: info - seznam

dráždíš hada bosou nohou holka *15* *15* *15* však víme své, že Liduš *15* *15* *14*

jako nic proti.....ale kdo by se snažil když z toho nebude nic mít xD

pořád lepší než jen psát dokola, jak je úžasnej a krásnej a milej atd. atd. ... nemusíš sem nic psát, to je na tobě *3*
        • Re: Re: Re: info - seznam

přesně tak
  • h.f.2babetca

dopadol

že vkuse zabuda kde poarkuje svoje auto -ale vlasy si nezabudne nagelovat nikdy patizon & tekvicka *1*
    • mysak.kol

Re: dopadol

jo na to jsem zapomněla *15* *15*
    • narzis

Re: dopadol

jo to je pravda:D
  • mikes38

Rob

je upe uuuzasnej a jako upirovi ve fimu stmivani mu to desne slusi *14* *14* *14* *14* *14*
    • truelove

Re: Rob

jj to máš pravdu je tam krásnej:-)
  • piskot256

Hlasujte pro Roba!!

Ahoj lidi pls hlasněte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0909 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kolo
    díík moc ;-)
  • mysak.kol

12.2.2010

V USA BUDE 12.2.2010 PREMIÉRA REMEMBER ME! *3*
    • Re: 12.2.2010

jo a Robert tam umře....takže to bude pěkně v prdeli...film smutnej jako kráva...:-(((((((((
      • lidus5

Re: Re: 12.2.2010

Kde jsi na to došla?!
        • Re: Re: Re: 12.2.2010

četla sem scenar...
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: 12.2.2010

jeje .. a nevite kdy to ma prijit k nam? uz se nemuzu dockat :)
        • mysak.kol

Re: Re: Re: 12.2.2010

11. března je to u nás
        • Re: Re: Re: 12.2.2010

nevim nevim, ale myslim si, ze to tu bude...:-D...a kdyby ne, tak net to jistí:-D Ale byla by to škoda, myslim si, že to bude peknej film, teda podle scenare..:-D
  • justia

PS

Houby...Fakt kniha vyšla?Jestli ale píše další,která je o Jacobovi,tak to mě zklame,páč já Jacoba nemám ráda.Navíc by bylo zajímavější vědět,co zažíval Edward,když byl pryč... *1* *1* *15*
    • narzis

Re: PS

pochybuju ze vysla ,to by se psalo vsude na amrickykych strankach o stmivani a chytry prehled kdyz followujete na twittru ˇˇ nejlip je,ze se podivate na oficialni stranku steph tam to zjistite,a myslim ze chce MS vydat v roce 2013 tak to je jeste dlouho mno....x) a o full moon nevim nic ale prijde mi to uz moc preplacane ze by toho bylo mozna moc jako z twilight sagy a tak.Vim ze psala nejaky druhy dil ae ten myslim nevydala protoze to bylo moc (asi ne pro maly holky ,co javim) tak vznikl novy mesic ktery je uzasny ˇˇ
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: PS

az v roce 2013??? Proc tak pozde? :(
        • Re: Re: Re: PS

ten rok tady uz nebudem takze uprimnou soustrast
        • narzis

Re: Re: Re: PS

protoze NEKDO zverejnil jejich prvnich 12 kapitol(muzes si precist,stahnout na netu je to uz aj cesky) tak byla nastvana ze to uz vubec nechtela zverejnit ale pak ji fanousci trochu prekecali mno tak se rozhodla takhle aspon nekdy kdyz ne nikdy x)
  • kacisek.k

New Moon

Ahojik lidičky už sem našla kompletní soundtrack z New Moon ... až budu míít čas pošlu odkaz ! Ale je to z amerických stránek myslim ;) Ale je to free *1*
    • narzis

Re: New Moon

super nej by bylo,nechces mi to prosim poslat do zpravy?:D dekuji x)
      • jenah

Re: Re: New Moon

já už ho mam doma *1*
  • piskot256

Hlasujte pro Roba

Ahoj hlasujte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0909 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kolo
    dík ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit