-
I love R.P.
Roberta přímo myluju škoda že mu je 23 ale pořád je to miláček v Twilight je hezčí než v herry potrrovi a Taylor je pro mě uplnej hnusák upírci jsou rostomilí ale vlkodlaci Fůůůůůůůůůůůůj nechutný a sorry pro fanoušky Taylora ale můžu snad napsat svůj názor.ROBERT PATTINSON LOVE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: I love R.P.
promin:D ale když už miluješ tak mIIIIIluj jo?:D
-
-
Rob.
no podle mě je Rob fakt hezkej no myslim že nejsem jediná toho názoru.
Rob je rozhodně lepší a hezčí než Taylor (sorry fanouškové Taylora ale já vlkodlaky zrovna nemusím) *15* -
-
Re: Rob.
podle mě taky...! na 100% vede *14* ...Tay je taky krásnej herec, ale mě se prostě od prvni chvile líbí ROb <3 a měnit to teda nehodlam, je tak ááááááááá *15* sem hroznej magor:D *14* -
Re: Rob.
Vlkodlaci mi nevadí ale Robert je lepší něco z něj vyzařuje!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Rob.
souhlas...má dost dobrý charisma a ještě k tomu..ta jeho tajemnost je úchvatná *14* -
-
Re: Re: Re: Rob.
nemůžu dělat nic jiného než souhlasit...máte úplnou pravdu *14*
-
-
-
-
hej
hej co je to za fotku u roberta nekdo ho zmlatil????to bych byla nastvana!!!!! *10* *10* *10* prosim vysvetlete *7* -
-
Re: hej
to je fotka z filmu Remember me, kterej nedavno natačel...:)...takže neboj , nikdo ho nezmlátil *5* naštěsti *1* ...ale namaskovany toe věrohodně , co? *15* *15* -
Re: hej
To je z nějakého natáčení :)
-
-
?!: )
Mě osobně je sympatický má fakt nějaké vnitřní kouzlo a má charisma není to takový ten krasavec jako Zac Efron omlouvám se všem fanynkám Zaca ale nemusím ho. Ale Robert je FAKT JINEJ PROSTĚ JE SEXY JAK SE ŘÍKA JÁ HO ALE NĚJAK ZVLÁŠT NESLEDUJU A NI JÍM NEŽIJU to přenechám mladším ale někdy by se s ním ráda setkala *7* ale o tom se mi může jen zdát a přeji to všem holkám co jsou do něj zblázněné!!!!!!Moc aspoń by ste měly zážitek. *1* *1* -
-
Re: ?!: )
souhlasim s tebou!!:) -
-
Re: Re: ?!: )
já to taky tak beru..je to prostě ...taková poblázněnost:D ale že bych na něj myslela nebo tak..to ne:)..je prostě kouzelnej:) všem přeju aby ho potkaly:) ale ještě víc mu přeju,a by byl štastnej:) -
-
Re: Re: Re: ?!: )
jj to ja ti taky preju aby si ho potkala a aby byl stasnej to bych taky chtela:)
-
-
-
-
robert
Musím lidičky říct,že jsem se tu nad vašimi příspěvky dost pobavila :-)
samé,šišlání miluji ho,zbožňuju,můj Robík atd. - úplně se v těch 14 letech vidím,ale dost...:-)))))
Mně osobně stařešině se Robert vzhledově dost líbí (o když je o pár let mladší - asi si za chvilku půjdu vybírat do MŠ )- odjakživa jsem byla na divný týpky.Vysloveně krasavec není ,ale má osobní kouzlo.
Jen jedna věc mě zaujala.Všimli jste si slečny jak se furt přirozhovorech "vošahává" a odhazuje si vlasy - no vypadá to trošinku podivně :-))))
Dál trošku nechápu jak můžete věřit těm věcem,že chodí z Kirsten atd. - klasický reklamní tah,abyste měli o čem mluvit...
Jo a ani bych se nedivila,kdyby za čas vylezlo,že je na kluky!!!!¨
Úplně vidím,jak teď máte srdeční kolaps.
No jasně bylo by to škoda,ale takhle to holt chodí.
(Trochu podezření mám - to je i důvod,proč jsem narazila na tuhle diskuzi..)
NO A TEĎ MĚ MŮŽETE ZLYNČOVAT!!!:-DDDDD -
-
Re: robert
reknu ti par slov:bud ticho,bye -
-
Re: Re: robert
HA - nemáš na to co říct,tak lepíš náplasti jiným... *9* -
-
Re: Re: Re: robert
co?? jezs co to jak to pises lepis naplasti jinym nebo co?
-
-
-
Re: robert
No v něčem máš pravdu. Třeba s tím osobním kouzlem. Mě osobně se líbí zejména proto, že to není žádný tuctový frajírek, ale je normální...přirozený. S těma vlasama toho jsem si tež všimla, ale co, každý má nějaký zlozvyk. A kdyby byl na kluky? No není to snad jeho věc? Je to taky jenom člověk a určitě by mu to neubralo na jeho charisma. -
-
Re: Re: robert
Jasně,že je to každého věc a neodsuzuji to...
Prostě mám takové tušení...
Pokud to je pravda,tak se to budou snažit co nejdřív udržet pod pokličkou,aby to náhodou neuškodilo tržbám - co by na to řekli šílející fanynky:-DDDDD
-
-
-
furt the best
the best best best best je furt on a porad bude a ty lidi co se jim nelibi a z nudy sem lezou ..no proste at si to uzijou hahahaha bi -
premiera
Jednou se tady něco psalo o tom, že by měl Rob přijet do Prahy na premieru Nového měsíce? Můžu se zeptat, odkud jste to vzali? Jestli to je pravda, tak mně asi švihne:-D Díky za odpověď *5* -
-
Re: premiera
jo dámy, mluvilo se o tom, dokonce to psali na netu, ale jak víme, na netu není vše pravda. zjistilo se, že to byla bohužel jen kachna. takže oni nepřiletí. není se čemu divit, kdo by taky do čr chtěl jet, co? *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: premiera
chjooo *9* tohle dokáže naštvat:(...škoda že nepřijedou, ale je fakt, proč by jel zrovna do ČR?... *9* no ale bylo by to super co *4* *14* -
-
Re: Re: Re: premiera
kez by *9* *9* ... byl by to ten nejkrasnejsi den v mym zivote -
-
Re: Re: Re: Re: premiera
To se opravdu někde psalo??? Určitě by to bylo fajn,ale pochybuju,že by to tak mohlo bejt,pak by nedělali nic jinýho,než objížděli premiéry...ČR,Slovensko,Neměcko. ..no nevim no...Takže tohle byl asi dobrej výmysl
-
-
-
-
Re: premiera
tak to jsem zvědavá,jestli je to pravda nebo jen žvást :)) páni !!.... tam by bylo určitě hafoooo lidí:( nojo každej ho milujeee :-*** no každý asi né noo ale já ano :-*
-
-
Ty jo
No jasný no...Ale víš co, oni jsou team Edward , ale třeba mají radši Taylora..:-) *9* ..Mě teda příjde takovej nepřitozenej taylor...Rob je lepší:D -
-
Re: Ty jo
Rob není lepší než Taylor=) Robík je úplně nejlepčejší ze všech :-* -
-
Re: Re: Ty jo
presne -
souhlas *14* *14*
-
-
-
Hlasujte pro Roba
Ahoj pls hlasujte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo -
Ty jo
Ty jo nezdá se vám, že je ted hrozně lidí, kteří mají radši Taylora než Roberta??:-(:'( *10* *10* -
-
každý má svůj vkus, ale podle mě je Rob přirozenější, nemusí za každou cenu vypadat světově a to se mi na něm líbí, takže já jsem věrná Robovi *14* -
-
Nemyslim si,že má víc lidí rádo Taylora..jen je jako chlap hezčí,podle mého názoru,ale Robert má zase charisma a je takovej obyčejnější,což je ohodně lepší než třeba Zac,ten vypadá jako vymydlenej šampon,proto i já sama upřednostňuju Roba,už jen kvůli jeho přirozenosti...
-
-
jejich blbost :-D já ti povím, proč to tak je. Protože se z mladýho kluka stal sexy mladý kluk. Má krásně vymakané tělo, to nepopírám, ale Robert je Robert. Ten měl kouzlo už od začátku. No a ty přelétavé hold nevědí, co chtějí. Ale já osobně mám ráda oba dva. Tedy Roberta víc, ale Taylora mám taky ráda. Jsou to oba borci. *14* -
ne to teda nezdá 2 lidi ze 17 jsou team jacob zbytek team edward takže si to nemyslím *13* *4* -
no to je jejich problem u me bude stejne the best Rob:* !!! -
mě je to nějak jedno ,oba jsou fešáci,ale nejraději budu mít pořád Robíka :-*...ale ano něco na tom pravdy bude :)
-