-
Little Ashes
kde se da shlidnout little ashes? -
-
Re: Little Ashes
možná na uloz.to stáhnout,na shlédnutí jsem ještě nenašla -
-
Re: Re: Little Ashes
dik sem nevedela ze uz to tam je
-
-
-
áááá!
Tak tohle je vazne ten nejsladsi klucina na svete! *14* -
-
Re: áááá!
to jo :-*
nějací šampóni jako Efroňák mu nešahají ani pokolena *1* *14* *14* *14* *14* ♥♥ a jděte se všichni geláci vycpat *1* *1* :-DDDD ♥♥ miluju ho:)) -
Re: áááá!
jj je...a storkááát kráásnější než zac!!!! on je upně sexy!!! *14* *14* *14* ja ho upa zboznuju :-********
-
-
:D
Mám ráda Roba jako Edwarda, ale přiznejte; kdyby byl obyčejný chlap, ani by jste si o něj kolo neopřeli nebo líp, ani byste si ho nešimli.
Podívejte se třeba na How to be, tam vypadá mizerně, ale přesto ho lidi žerou, protože je to Edward *1* A Edward má vypadat skvěle... *14* *14* -
-
Re: :D
Sice se mi to příčí,ale musim uznat,že to co napsala artmiss je pravda...O Roberta nikdy nebyl tak zajímavej jako je nyní,v How to be zase nebyl takovej krasavec...Ale zase jsem ráda,že to přišlo až teď.Tahle role mu vysloveně sedla.Jen mi příjde,že spousta lidí ho má za úžasného,protože Edward byl úžasnej...Ve skutečnosti bych řekla,že je to úplně průměrnej kluk,což je mi na něm sympatický...Asi se to spoustě z vás líbit nebude,ale musim říct,že Taylor je asi přece jen přitažlivější...Ale to je jen můj názor a tim se nic nezmění,Robert se mi jako herec i chlap bude líbit dál.... -
-
Re: Re: :D
no á komu tady cpes tvuj nazor bud happy ze sem sem jako jedina neco napsala protoze sem ti nikdo nic nenapsal. rob the best a este jednou pro tebe : Rob the best a ne edward!!
-
-
Souhlasim třeba když hrál v Harry Potterovi tak z něj nikdo nešílel a najednou si zahraje ve Stmívání a je to nejoblíbenější celebrita a všichni se z něj můžou pos... ale takhle je to vždycky jo hold dostal dobrou roli chlapec -
-
jak to můžeš říct, že z něj nikdo nešílel v HP????? *16* *16* *16* *16* to, že si z něj nešílela ty, neznamená, že si ho nevšiml nikdo!!! hlídej si to, co pouštíš z pusy. *16* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :D
Jo tak možná ty a několik dalších ale já myslela celosvětově koukni se na to jak byl známej dřív a jak po Stmívání co z něj jedna role udělala. -
mě se taky moc líbil v HP byla jsem ráda že jsem na to šla do kina, protože v tu dobu jsem byla docela Potterholik -
-
Re: Re: Re: Re: :D
Tak jako když se Rob usměje tak su v sedmem nebi!Má ten NEJKRÁSNĚJŠÍ ŮSMĚV NA SVĚTĚ!!!! *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
nesdílím tvůj názor, podle mě je Robert krásnej, jako člověk, já bych si ho rozhodně všimla, stejně, jako jsem si ho všimla v HP a ohnivý pohár. už tam na mě zapůsobil. Má krásný úsměv. Nemám ráda ty frajírky, co jsou vypíglovaný a nažehlený. Mám ráda kluky, kteří prostě vědí, co chtějí nosit a na módu kašlou, pokud tedy nenosí montérky a špínu za nehty 365 dní v roce. občas tam být musí, aby bylo vidět, že něco dělají. Robert je prostě přesně má krevní skupina i bez toho, že hrál Edwarda. Sice jsem štěstím bez sebe, že ho hrál on, ale i tak bych si ho všimla. věř mi. -
no tak asi tezko by sem si ho vsimla kdyz on bydlel pretim v londyne a ja v cr, tak asi mysli ,treba kdyby bylel nekde tady ume tak bych si ho treba vsimla jenze ty to nemuzes vedet! bye -
-
jsi tu? Sorry za toho 26.8. nějak jsem to přehlídla. *9* -
-
no to uz je jedno
-
-
-
-
makys
este 200 clenu a bude pred johnym deppem! tak maky -
je tu někdo?
ahojky, je tu právě v tuhle chvíli někdo, kdo to chce na téhle stránce rozjet? pokec, novinky a tak? Prosíííím *8* *8* *8* -
-
Re: je tu někdo?
jo jáá
-
-
idiot
já ho nenávidim robert pattisons býmrama je hrozně hnusnej hezčí je zac vim že se budete hádat: tak co tu dělám když ho nesnášim! ale pravda je taková že sem to jenom potřebovala napsat abych vás probrala ale asi to nepude vy vymydlený mozky !!!! *13* *13* *16* *16* -
-
Re: idiot
Si trapná....Píšeš faouškům Roba,že je ošklivej...Jako komu to cpeš????Tady to nikoho nezajímá..... *16* *13* -
taky ti nekecáme do toho koho máš ráda ty !!! *13* *8* -
myslím že ty taky budeš vypatlenej mozek protože ty co maj rádi Zaca Efrona vypatlaný jsou, mě se 17 again líbil ale né kvůli Zacovi ale kvůli Matthew Perrymu,heleď já na diskuzi o Zacovi nepíšu co si myslim tak sem taky nepiš jo?tohle je diskuze hlavně pro fanoušky Roberta Pattinsona -
-
Re: Re: idiot
v 17 again hraje Perry?!?!? páni. -
-
Re: Re: Re: idiot
jo hraje
-
-
-
ty katy-3 podiv sa na smívání tam je ulně ůžasnej!!! on je krásný a to co o nem pises to si pis nekam jinam... krááá*ooo!!! *16* *16* *16* -
no jááá te uplne chapu tys mela proste potrebu to sem napsat nebo by si dostala nejakej zachvat nebo co?? ale me neproberes holcicko napis si sem co chces zajimava nejses , no vidis to a este se mi to rymuje... ahhahahaha bye
-
-
nechapu
jak sem sem dala tu fotku jak tam je wentworth a Rob tak jaka myslite ze je ta spravna???? -
-
Re: nechapu
hele řekla bych, že je ta barevná pravá. Robovi to sice neskutečně sekne, ale když se zaměříš na tu konstrukci těla, tak to není Robovo. Rob je jinak stavěnej, Rob má víc chlupaťoučký ruce. No prostě po dlouhodobém sledování bych řekla, že Robík je fotomontáž, ale nemá to absolutně zapotřebí, jelikož je víc sexy, jak všichni hollywoodští herci dohromady, alespoň podle mě. *3* *3* *3* -
-
Re: Re: nechapu
asi mas pravdu -
Re: Re: nechapu
aha tak dik
-
-
-
mg
jezs sem nikdo nic nepiseee proc me tak trestate -
zacina
TEN KDO SE PŘIHLÁSIL DO SOUTĚŽE O NEJ BLOG U NÁS NA BLOGU www.teillary.blog.cz TAK DNESKA TO VYPUKLO SHÁNEJTE HLASKY!!!!... -
-
Re: zacina
PARDOON www.twilarry.blog.cz
-
-
sparila nase taylorka :D
no asi ste si to uz cetli protoze sem to sem uz psala ale nase taylor kdyz uvidela moje brejle o kterejch se se mnou tak hadala ze je nemam,se tady uz neukazala takze sparila.si myslela jakej je king ale je to uplne jinak !.. divila bych se kdyby sem neco nenapsala ta jeji velka kamoska hougerka:D,bye