Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

o nej blog

Ahojky..máš blog,chces se prihlasit do souteze kde muzes vyhrat?...Tak to je to proave misto pro tebe: http://twilarry.blog.cz/0908/prihla ste-se-do-souteze-o-nej-blog ..První 3 dostanou od nas Diplom na přání.Tak nevahej a přihlaš se!....Zápis se konna dole v komentářích....Jo a začínáme zitra 24.8 a koncime 13.9.:):)
  • dominicckaa

Ahooj

Ahoojjj:-)..Molhi byste mi prosím říct, jestli neznáte stránku, kde se o Robovi píše, jako třeba paparazzi fotky atd..Chodívala jsem na PATTINSONDAILY ale jaksi tam prej už takovýhle fotky přidávat nebudou..Tak jeslti neznáte nějakou jinou:-)
  • pro bellinku

Všichni jsme jen lidé a jsme omylní. Věřím, že knihy i filmy se vám budou líbit, i když mně asi ne. Mně se nejvíc líbil Twilight a dopustit na něj nedám. Na závěr pro bellinku: možná to byl jen překlep z tvé strany, ale možná taky ne - já jsem mužského pohlaví. Ne že by mi tolik vadilo, že jsi to o stránku níž spletla, ale to víte, my kluci jsme egoisti a jsme na to hákliví, když si nás lidé pletou s ženami. V budoucnu si na to dejte radši pozor. Co říkáte na Roberta, že si prý nemyje moc často vlasy? Nevadí vám to? Sám to někde na youtube.com přiznal v rozhovoru.
    • mysak.kol

Re: pro bellinku

jeho vlásky? to, že si je nemyje každý den, neznamená, že je čuňátko ne? to musí být každý den naložený ve vaně s šamponem na hlavě? podle mě to je přehnaný, prostě chtějí vyšťourat nějakou špínu a že to řekl Robert? to je možný, ale oni jsou novináři šikulky, dokáží to překroutit tak, aby se jim to hodilo do jejich špíny. sama Kristen řekla, že Robert jí neskutečně voní a jeho přátelé říkaj íto samé, že nikdy nesmrděl jinak, než voňavkou, nebo mýdlem a když, tak byl po dlouhý cestě letěl rovnou z letiště, takže neměl čas to stihnout. takže mě Robert voní a at si každý říká, co chce. *3*
      • kikines

Re: Re: pro bellinku

mám kámošku, ta si myje hlavu jednou za týden a vypadá to jako by je měla umytý *4* *4*
      • kikines

jj přesně souhlasím s tebou *3*
      • nik011

souhlasim, je best
    • bellinka

Re: pro bellinku

Tak za to jediny se ti omluvim..ale za nic jinyho!...
  • bellinka

o nej blog

ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):)
  • rebus

hehxD..

Tak tady se člověk zasměje.. myslim tim hlavně toho odborníka co řešil to upíří sperma apod. xDD .. Ou a jsem zvědává jestli se někdo začne hádat v kině kdo je víc sexy jestli Rob nebo Tay *15* ... No řekněte sami .. co myslíte kdo je víc sexy?.. No asi když tohle je Robova diskuze tak vyhraje asi on *15* *15*
    • nik011

Re: hehxD..

jezs to je otazka boze!!! to je jasny ze Rob!
      • kikines

Re: Re: hehxD..

přesně Rob je víc sexy ! *14* *14*
        • bellinka

Re: Re: Re: hehxD..

A nejni!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15*
          • kikines

Re: Re: Re: Re: hehxD..

i když Taylor je taky k nakousnutí *14*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: hehxD..

Nooo aspon nekdo se mnou spouhlasi konecne!=D *15* *15* *3* *14*
            • rebus

Souhlas.. Rob většinou vypadá upraveně jen na focení nebo tak .. ale Taylor je sexy pořád!! xD
            • bellinka

Tak to bych teda nerekla....jako nic proti robovi ale taylor je aspon porad uporavenej..jo Robert taky muze byt upravenej ale nekdy to tak tedy\ vubec nevypada!!...vlasy ma tak upraveny az vypadaj jao kdyby si je tejden nemyl!..to nerikam ze je pravda rikam ze to tak vypada!!!!
            • maeve

Taylor je sice pěkný, ale Rob je přitažlivější *14*
            • bellinka

vis nez k nakousnuti!=D=D *15* *15*
  • NEW MOON

ČAU, udělala jsem si vlastní new moon video: koukněte zde chceteli: http://www.youtube.com/watch?v=f6Fr HgCgIys
    Je tam scéna jak jede na motorce nebo jak je s jacobem v la push, dodívejte do konce jinak to nebude mít ten efekt o kterej sem se snažila *5*
  • honey15

Anketka =o)

Ahoj! chcete se zapojit do anketky? je to Team Edward nebo Team Jacob ...
    http://reader-of-mind.blog.cz/090 8/team-edward-nebo-team-jacob
  • kyka14

robert

On je tak sexy... ve stmívání mu to děsně seklo. Je prosně nejvíc sexy muž světa !!! *8*
    • xxx_smiley_xxx

Re: robert

Předělala i Zeca Slizouna xD
      Jako Sexy chlapa xDD
      ae ve stmivani mu to sekne vic :) Pac je tam krasny bily :) Mnu mne se vic libi edward nez Robert :D
      • bellinka

Re: Re: robert

Souhlasim kdyz uz Robert.....tak Edwarda nez Robert....Ale jinak Jacob(Taylor)!!!! *15* *15*
      • nik011

Re: Re: robert

on je krasnej i jako Rob mozna i víc!:*
  • můj názor

mě se twilight líbil moc. dokonce tak moc že sem byla pořádně vlhká. Robika miluju a chtěla bych ho vidět na vlastní oči *1* on sem asi jen tak nepřijede. New moon mi přijde jako největší zhovadilost. Bella je tam vychrtlá jak koza a film na mě působí jako nízkorozpočtový plátek. jedinej Robik to zachraňuje svou osobou. jinak czech dabing na youtube je děsivě hnusnej. bléééé *9*
    • kikines

Re: můj názor

si nechutná !chce se mi z tebe blít.to si piš někam jinam to, že si vlhká nikoho tady nezajímá teda aspon' mě ! *16* *16* *16*
      • nik011

Re: Re: můj názor

jn, me to taky nezajima, ona je vlhka i kdyz vidi jak to delaj mravenci simte :D
        • kikines

Re: Re: Re: můj názor

*15*
  • plís plosím moc pls

plosím lidičky moc vás žádám newí někdo email roberta ptám se každýho ale nikdo ho nemá tak se ptám vás prosím kdyžtak napište na email nikisek5555555555@seznam.cz jinak těch pětek je deset moc plosím
    PS: robert je nej a cool lawkhuju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *4* *4*
    • Re: plís plosím moc pls

tak to asi nikdo mít nebude myslíš že jen tak dává svůj email na internet?je to jeho soukromí *16* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit