-
Hudba
Líbí se vám Robova hudba? mě osobně hodně moc, jeho písničky jsou takové....nevím jak to popsat.....dobře se to poslouchá *14* -
-
Re: Hudba
mě se jeho písničky líbí stráášně moc :** jsou takový romantický :)) a já jsem taková romantická dušička *1* :o) on je dokonalej=O***** *14* -
-
Re: Re: Hudba
ahojky,kde jste prosím sehnali nějaké písnišky od Roba? Já nemůžu žádné najít.Díky za odpověď *3* -
Re: Re: Hudba
Taky se mi nejvíc líbí, sice on tak podivně žvatlá ale jinak je to super a parádní meldie. Hold, když je někdo nadanej... -
-
Re: Re: Re: Hudba
nojo má neobvyklý hlas a to se mi líbí=O)
-
-
-
-
jedlík
Titulky na little ashes jsou tady http://www.titulky.com/index.php?Fu lltext=LITTLE+ASHES&FindUser= -
-
Re: jedlík
me to nejde stahnout :( prej ze to tam neni este 14 dni
-
-
jedlík
V Jarmarku Marnosti hraje syna hlavní hrdinky,hrál jenom v jedný scéně která byla vystřižená. -
filmík
Ahojí, prosím nevíte někdo, kde bych se mohla podívat na The bad mother´s handbook s českýma titulkama?
díky -
-
Re: filmík
juj taky bych rada :))
-
-
Jarmark marnosti
Hele já sem se schválně koukala na Jarmark marnosti a hledala sem tam Roberta, ale nikde sem ho neviděla, nevíte v jaký scéně tam má být? *9* -
-
Re: Jarmark marnosti
oni tu scenu s nim vystrihli :( a je jen na originalnim dvdcku v bonusech :(
-
-
titulky?
prosím vás, mám Little ashese, ale v originálu. docela by se hodili titulky, ale nikde je nemůžu sehnat. to pořád nejsou? na ulož.to nejsou, na rapidshare nejsou...nikde! Pomozte mi prosííííím.
*8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: titulky?
tytulky na Little Ahes jsou tady na www.titulky.com -
-
Re: Re: titulky?
děkuju moc *14* *14* *14*
-
-
-
Edward VS Robert ???
a koho máte radši ?? Roba jako Edwarda,nebo prostě Robíka?? já jednoznačně Robíka :-* :-) *14* -
-
Re: Edward VS Robert ???
Rozhodně Edwarda *14* *14* *14* mám radši knížky než film a prostě Edward forever *14* *14* *14* -
*14* ROBA! *14* ...<3 -
Roba:-* -
oba stejně...Edward má skvělou povahu a ve všech ohledech je dokonalý a Rob má svoje osobní kouzlo.....takže oba *14* -
No jasně, že Robert. Nebýt Roberta, nebyl by ani Edward takhle sexy, nemyslíš? Robert má svoje osobní kouzlo, který z něj září a tím dává Edwardovi to, co potřeboval. MILUJU ROBERTA PATTINSONAAAAAAAA *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Edward VS Robert ???
přesně !!!:) :**
-
-
EEhm, já Roba, jako Edwarda :D ale oba jsou best *14*
-
-
Robík je nejlepší:*
Robík je úplně nejlepší celebrita co znám :-** strášně moc ho lavujůůů :* četla jsem že žije v Anglii nebo někde tam.... a my teď v sedmičce do Anglie pojedeme :) celý 2.stupeň .... potkat ho tam :** áááwww:) ♥♥♥♥♥♥ *14* -
-
Re: Robík je nejlepší:*
No ja myslim že on je dokonalej tak i tak!!!!Ja taky pojedu do anglie mam tam tetu...kdyby sem ho tam videla...jejda...me by stacilo jenom ho videt...on je nejkrásnější chlap na světe..JÁ HO MILUJUůůůůů!!!a má uplně KRÁÁÁÁÁSNÝÝÝÝ ŮŮŮSMĚĚĚV!!!!!:-************* ******* -
-
Re: Re: Robík je nejlepší:*
Ahooj,myslim,že teď převážně bydlí v USA...ale kdyby jsme to potkali,tak bych vám asi dost záviděla:)ne asi,ale určitě :)
-
-
-
Hlasujte pro Roba
Ahoj hlasujte pro Roberta Pattinsona tady:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-1-kolo -
-
Re: Hlasujte pro Roba
hlásla jsem :-**
-
-
eedward
Ty weee....ted se (teprwe) viděla stmívání!!!Newěděla sem že to bude taková pecka!!!Jáá Edwarda snadddd lowojuuu upe jag magor ted sem *14* *14* *14* *14* *14*