-
x(
tuhle jsem četla,že je prej šíleně nadrže*ej ...že mu prej smrdí z pusy,má hnusný zuby,má přirození krátký ATD x( jako pro ty lidi co tuto vymýšlí!!! Něco pro vás mam!!!! Jděte do háje a nechce ho být ! =O( jste fakt trapný!!!!!! neřikam,že ho každej musí mít rád,ale tuto si fakt můžeme odpustit!!!!!!!!! -
-
Re: x(
asi tak...
-
-
Půlnoční slunce
HEJKY LIDI, V USA PRÝ VYŠLO MIDNIGHT SUN OD STEPHENIE MEYER!!! *7* -
-
Re: Půlnoční slunce
Ahojky..To asi není možné páč to ještě celé nedopsala:) Ale estli jsi to ještě nečetla najdeš pár prvních kapitol na netu:) *3* -
-
Re: Re: Půlnoční slunce
ahojky, je to možná, dokonce jsem už objevila i obal knihy. oficiální. takže PS je dopsané. *15* -
-
Re: Re: Re: Půlnoční slunce
kez by, ale moc tomu neverim.. to by pak vsude psali ne.. a neslysela sem a ani nevidela o tom ani radek... *7*
-
-
-
ja zase slysela ze to teprve dopsala a ted pise full moon *3* -
-
Ahojky Full Moon?? O tom jsem neslyšela..Druhý díl od Edwardova dílu?? -
-
Re: Re: Re: Půlnoční slunce
Full Moon by měl být Nový měsíc z pohledu JAKOBA, což nezní tak zle, pokud fandíš vlkodlakům. naprosto nás tím ale připraví o itálii, nemyslíš? -
-
Re: Re: Re: Re: Půlnoční slunce
Pokud to bude z pohledu Jacoba.. hnedka to potom poletím koupit:D -
Re: Re: Re: Re: Půlnoční slunce
ne jen o Itálii je ale také o čas, který byl Edward odloučen od Belly, o jeho myšlenky a také pocity, co těch pár měsíců prožíval, byla by to škoda, kdyby to tak opravdu bylo, ale zatím jsem ani nikde nenašla, že by dokončila první knihu, natož aby začala psát druhou a z jakého pohledu *7*
-
-
-
podle mě je dost pravděpodobné, že by mohla vyjít na trh s oběma díly najednou, byl by to celkem zajímavý marketingový tah, hodně by natom vydělala a bylo by to pro mnohé lidi neočekávané *7* jen můj osobní názor, nic potvrzeného médii *3*
-
-
Tak kdyby to byla pravda,tak to by jsme se toho dílu mohly brzy dočkat i u nás!!!!!!STRAŠNĚ MOC DOUFÁM ŽE JE TO PRAVDA *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
x)
ahojky...tak co? nemáte o Robovi třeba nějaky novinky?..ja ted, když je škola toho moc nestiham, tak nwm no...a co vy?:) *4* *5* -
-
Re: x)
čus no ja ted o nem taky nic nevm :(
-
-
rob je nej!
on je prostě jedinečnej on je prostě nejkrásnější on je prostě nejlepší on je prostě nejúžasnejší on je prostě jednoduše nepopsatelnej!
upa ho žerůůůůů!!!!nejkrásnější chlap!! *8* -
I love you ♥
já ho úplně lavujů:* -
Hlasujte pro Roba
Ahojte lidi už je 2 kolo tak hlasujte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0909 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kolo
zatím dík ;-) -
-
Re: Hlasujte pro Roba
už sem hlasovala...ale zatim ma jen jeden hlas *9* ..tak šup do toho:)) *15* *14*
-
-
Robert
Sice ne můj nejoblíbenější, ale skvělý a krásný herec, který si zaslouží můj obdiv..
Ve Stmívání mu to moc sluší!! *14* *3* -
-
Re: Robert
nejen ve Stmívání... :) :**
-
-
Hlasujte pro Roba!!
Ahoj hlasujte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-1-kolo -
uf to sem si ulevila
uf to sem si ulevila!!! -
MILUJU RP
MILUJU ROBERTA VÍC NEŽ SVŮJ MOBIL A TO HO MÁM MOC RÁDA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: MILUJU RP
:D
-