Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x(

tuhle jsem četla,že je prej šíleně nadrže*ej ...že mu prej smrdí z pusy,má hnusný zuby,má přirození krátký ATD x( jako pro ty lidi co tuto vymýšlí!!! Něco pro vás mam!!!! Jděte do háje a nechce ho být ! =O( jste fakt trapný!!!!!! neřikam,že ho každej musí mít rád,ale tuto si fakt můžeme odpustit!!!!!!!!!
    • lili444

Re: x(

asi tak...
  • mysak.kol

Půlnoční slunce

HEJKY LIDI, V USA PRÝ VYŠLO MIDNIGHT SUN OD STEPHENIE MEYER!!! *7*
    • Re: Půlnoční slunce

Ahojky..To asi není možné páč to ještě celé nedopsala:) Ale estli jsi to ještě nečetla najdeš pár prvních kapitol na netu:) *3*
      • mysak.kol

Re: Re: Půlnoční slunce

ahojky, je to možná, dokonce jsem už objevila i obal knihy. oficiální. takže PS je dopsané. *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Půlnoční slunce

kez by, ale moc tomu neverim.. to by pak vsude psali ne.. a neslysela sem a ani nevidela o tom ani radek... *7*
    • Re: Půlnoční slunce

ja zase slysela ze to teprve dopsala a ted pise full moon *3*
      • Re: Re: Půlnoční slunce

Ahojky Full Moon?? O tom jsem neslyšela..Druhý díl od Edwardova dílu??
        • mysak.kol

Re: Re: Re: Půlnoční slunce

Full Moon by měl být Nový měsíc z pohledu JAKOBA, což nezní tak zle, pokud fandíš vlkodlakům. naprosto nás tím ale připraví o itálii, nemyslíš?
          • xcornelia14

Re: Re: Re: Re: Půlnoční slunce

Pokud to bude z pohledu Jacoba.. hnedka to potom poletím koupit:D
          • 1005nc1989

Re: Re: Re: Re: Půlnoční slunce

ne jen o Itálii je ale také o čas, který byl Edward odloučen od Belly, o jeho myšlenky a také pocity, co těch pár měsíců prožíval, byla by to škoda, kdyby to tak opravdu bylo, ale zatím jsem ani nikde nenašla, že by dokončila první knihu, natož aby začala psát druhou a z jakého pohledu *7*
      • 1005nc1989

Re: Re: Půlnoční slunce

podle mě je dost pravděpodobné, že by mohla vyjít na trh s oběma díly najednou, byl by to celkem zajímavý marketingový tah, hodně by natom vydělala a bylo by to pro mnohé lidi neočekávané *7* jen můj osobní názor, nic potvrzeného médii *3*
    • lucinka9494

Re: Půlnoční slunce

Tak kdyby to byla pravda,tak to by jsme se toho dílu mohly brzy dočkat i u nás!!!!!!STRAŠNĚ MOC DOUFÁM ŽE JE TO PRAVDA *3* *3* *3* *3* *3*
  • deniska-l

x)

ahojky...tak co? nemáte o Robovi třeba nějaky novinky?..ja ted, když je škola toho moc nestiham, tak nwm no...a co vy?:) *4* *5*
    • nik011

Re: x)

čus no ja ted o nem taky nic nevm :(
  • andysek110

rob je nej!

on je prostě jedinečnej on je prostě nejkrásnější on je prostě nejlepší on je prostě nejúžasnejší on je prostě jednoduše nepopsatelnej!
    upa ho žerůůůůů!!!!nejkrásnější chlap!! *8*
  • I love you ♥

já ho úplně lavujů:*
  • piskot256

Hlasujte pro Roba

Ahojte lidi už je 2 kolo tak hlasujte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0909 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kolo
    zatím dík ;-)
    • deniska-l

Re: Hlasujte pro Roba

už sem hlasovala...ale zatim ma jen jeden hlas *9* ..tak šup do toho:)) *15* *14*
  • lili444

Robert

Sice ne můj nejoblíbenější, ale skvělý a krásný herec, který si zaslouží můj obdiv..
    Ve Stmívání mu to moc sluší!! *14* *3*
    • Re: Robert

nejen ve Stmívání... :) :**
  • piskot256

Hlasujte pro Roba!!

Ahoj hlasujte pro Roba:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-1-kolo
  • simca2

uf to sem si ulevila

uf to sem si ulevila!!!
  • basenta

MILUJU RP

MILUJU ROBERTA VÍC NEŽ SVŮJ MOBIL A TO HO MÁM MOC RÁDA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • nik011

Re: MILUJU RP

:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit