Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ducker

Změna

myslím si že by už někdo mohl změnit jeho tapetu na hlavní stánce,mohly by tam dát nějakou fotku ze Stmívání,nabo alespon nějakou normalní,nevím proč ale tadyk ta se mi moc nelíbí *9*
    • mysak.kol

Re: Změna

jo mohli by tam dát aktuálnější fotečku, to je fakt. je sice k sežrání, ale ted je ještě víc
    • loba27

Re: Změna

*1* jn, zmněnu by to chtělo.... má mraky nádherných fotek
      • maeve

Re: Re: Změna

má tolik pěkných fotek, že je těžké vybrat tu nej *14*
      • loba27

*15* ehm "změnu" *3*
    • Re: Změna

nojo už je pekne stara :)
      • b.e.t.u.l.i

ale moc mu to tam slusi :)) je tam sladounkej :)) a nadhernej!! *14*
  • mysak.kol

v USA ví o ČR

hele lidi, na amerických stránkách twilight jsem našla titulek: Poster from Czech. No musela jsem se smát, že taková velká země ví o naší pidi republičce a dokonce neztrácí ani čas a dává na stránky naše postery. Parádní. Mám to na webíku, kdo ho zná ať to pošle dál *15*
    • h.f.2babetca

Re: v USA ví o ČR

na oficialnej stranke indyho su plagaty este z CSSR ale je to pekne ked si spomenu *1* ale vies slovensko je mensie
  • kordelie

robík

Není krásnej jen ve filmu ae i v normálu. vypadá jako anděl který k nám sestoupil z nebe. Moc ho miluju. roberte i love you. *14* *14* *14* *14* chtěla bych ho mít tady u sebe aby byl pořád se mnou *4*
    • loba27

Re: robík

*1* *1* jen škoda, že on o tobě neví co? *15*
      • Re: Re: robík

Seš pesimista
        *5*
    • -m.a.t.l.a-

Re: robík

Nic proti, mám Roberta moc ráda,... máš pravdu, že je krásnej a talentovanej...ale z toho tvého příspěvku to vypadá, spíš, jak kdybys do něj byla skutečně zamilovaná..??!.. *7* *15* Jak tomu mám rozumět??
      • Re: Re: robík

no já ho znát zamiluju se do nej určite raz dva :) a neni sama kdo ma tyhle sny!:) *14*
    • Re: robík

asi tak..
  • piskot256

My Blogííís ;-)

Pls mrkněte na můj blogíís:http://papirek256.blog.cz /
    díík moc ;-)
    • Re: My Blogííís ;-)

kdyz ten blog neni o roboj nebo o stmivani tak to sem nedavaj
  • best of best :)

Je nejlepší z nejlepších :o* ♥♥♥
    • nik011

Re: best of best :)

to je !!:)
      • Re: Re: best of best :)

yes yeees:))))
        • narzis

Re: Re: Re: best of best :)

nerekla bych
          • Re: Re: Re: Re: best of best :)

je to MUj názor :)
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: best of best :)

on neni jeden z nejlepsich!! je ten nejlepsi *14*
          • nik011

Re: Re: Re: Re: best of best :)

njn
  • katuska162

Inzerát

Ahojky!! Nevim jestli jsou povolené reklamy, ale chtěla bych vám nabídnout výmenů mích plakátů za ty vaše nebo cokoliv jinýho... mám všechno možný Lady gagu, miley, jonas brothers, linkin park, rybičky48, ben barnes, stmívání a spoustu dalších...dyštak se ozvěte na kashenka162@email.cz nebo na icq 388-928-958 děkuju papapa Kačenka *3*
  • piskot256

Hlasujte pro Robíka ♥

Ahoj pls hlasněte pro roba:http://papirek256.blog.cz/0909 /nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-kolo
    díík moc
  • půlnoční slunce

Ahuj, prosím Vás o pomoc. Na netu jsem sice na našla na spoustu adresách 12 kapitol Půlnočního slunce, ale nejde mi to stáhnout. Pošlete mi někdo odkaz na mail, abych si to mohla stáhnout a vytisknout? Předem díkes. Janka *14*
    • narzis

Re: půlnoční slunce

zkus na www.stmivani.eu
  • h.f.2babetca

len taaaaak

ešte som prišla (aj ked už dáááávnejšie ) na to že má narodky deň po mne a že máme toho veľa spoločného -koniec chvály. *15*
  • kiki

TAk robert je muj nejvetsi idol moc ho zeru je faaakt mocinky klasnej a film jako je stmivani se jim fakticky povedl moc krasnouckej no proste super :f uz aby vysel dalsi dil uz se nemohu dockat :D *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit