Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosíím

hlásnete pro mě prosííím tady : http://anime-fun.blog.cz/0910/sonb- 1-kolo#comment67168072
    jsem tam jako Deedou, s blogem o twilight, fakt moc prosim =o*
    jsem tam úplně dole ...moc kuji...!!!
  • pavlusqa

SELAWARD

Máš nejakou svoji oblíbenou celebritu??? tak ji nominuj do souteže Selaward a uvidíš jak se pobere s ostatníma:) více na
    http://selenagomezweb.blog.cz/091 0/selaward-nominace#pridat-komentar
  • headhunter

headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....

http://www.youtube.com/user/HeadhunterBall

musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5*
    • Re: headhunter

hehe tak trapný videa sem fakt jestě neviěl jako magůrek mega *1* *5*
  • avrilka.a

Robovi Rodiče

Hej nevíte někdo jak se jmenujou jeho rodiče a jak vypadají *7* Kdyžtak písněte... *14* *3* *4* *4* *4* *1* *1*
    • nik011

Re: Robovi Rodiče

čus no jeho máma se jmenuje Clare a jeho táta Richard, predtim sem nekde videla fotku jeho tatky a sou si teda docela podobny hlavne nosem. a ocima:D:)
  • mysak.kol

On tu pořád je???

Jaj, já myslela, že ho odtud už někdo vykopal a on tu pořád prudí. Jak jen se ho zbavit? Propíchneme ho špendíkem a on uletí. Co? No nic, vyšlo nové bravo a je tam Robertova abeceda. Už jsem to viděla na aj stránkách a potěšilo mě, že jsem se v překladu moc nesekla. Většinu věcí jsem vám už říkala. Řecký jogurt, Exorcista a tak, vzpomínáte?
  • kaculencicka

NEMÁŠ POTŘEBU ZNÁMKOVAT INFANTILNÍ ŽGRANDY,ALE KOMENTOVAT JE-TO ANO-NEJAK SI PROTIŘEČÍ......

*9* *9* *9* *9*
    • 8.ball.8

Re: NEMÁŠ POTŘEBU ZNÁMKOVAT INFANTILNÍ ŽGRANDY,ALE KOMENTOVAT JE-TO ANO-NEJAK SI PROTIŘEČÍ......

Pomatená Kateřino, měla bys vyhledat psychiatrickou pomoc asi nejspíš, co? *4*
      • kaculencicka

Re: Re: NEMÁŠ POTŘEBU ZNÁMKOVAT INFANTILNÍ ŽGRANDY,ALE KOMENTOVAT JE-TO ANO-NEJAK SI PROTIŘEČÍ......

JSI SE BODNOUT,TY KULEČNÍKOVÁ OSMIČKO!!!!!!!!!!!!!!VÍŠ O MĚ ÚPLNÝ KULOVÝ A TO JSEM SLUŠNÁ......CO SE O MĚ VŮBEC OTÍRÁŠ.... *10* *10* *10*
        • 8.ball.8

_

I to málo co o Tobě vím mi stačí, abych mohl tvrdit to, co tvrdím. Pomatenkyně. *5*
          • kaculencicka

Re: _

UBOŽÁKU....NICKO...JDI CHCÍPNOUT DO TOHO SVÝHO PEKLA.....VÍŠ H---O....,CHOĎ SI HONIT PŘIROZENÍ A EGO KONEČNĚ NĚKAM JINAM...MAGORE...
            • nik011

Re: Re: _

ja se za to nestidim ze te NE nedokazu ignorovat ja te nechci ignorovat a zatim sem tady v tech nasech rozhovorech stejne vzdycky vyhrala,takze s panem bohem a satecek:*
            • bellinka

Mas pravdu nemuzu te ignorovat i kdyz chci protze kdyz vidim co tady pises za srrrrrrrrrrrrrrrrrr.... tak se neudrzim a myslim ze nejsem sama!!!..ale neboj ty uz tu dlouho nebudes!!
            • 8.ball.8

Nejlepší je, že mne nedokážete ignorocat, vždycky se najde nějaká káča hloupá jako Ty, která se musí ozvat. Jen tak dál, bavíš nás. *4*
            • bellinka

Jo *15* *15* *15* --ja nemuzu mluvit me by od tud vyhodili *15* *15* *15* *15* *15*
  • kaculencicka

ZVONEK,POŠŤANDA,BALÍK..A MÁM VLASTNÍ STMÍVÁNÍ,NOVÝ MĚSÍC,ZATMĚNÍ ,ROZBŘESK A KOMPLETNÍ ILUSTROVANÝ PRŮVODCE FILMEM STMÍVÁNÍ!!!!!

HMMMM,TAKY JSEM O ŠESTNÁCT STOVEK LEHČÍ,ALE COOOOO....TOHLE JSOU MÉ RÁJE DO KTERÝCH SE UTEČU KDIKOLIV....TÉŽ SE NEMŮŽU DOČKAT PREMIÉRY NOVÉHO MĚSÍCE A JSEM ZVĚDAVÁ JAK TO VYFIKNOU S POROVNÁNÍM S KNÍŽKOU???!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* BYCH SE NEDIVILA,KDYBY JIM TY PLAKÁTY PO KINÁCH PRAVIDELNĚ KDOSI OBÍRAT....
    • bellinka

Re: ZVONEK,POŠŤANDA,BALÍK..A MÁM VLASTNÍ STMÍVÁNÍ,NOVÝ MĚSÍC,ZATMĚNÍ ,ROZBŘESK A KOMPLETNÍ ILUSTROVANÝ PRŮVODCE FILMEM STMÍVÁNÍ!!!!!

Asi bych byla jedna z nich:-D
    • 8.ball.8

STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.

*16*
      • kaculencicka

Re: STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.

TY TU VŠECHNY ZAJÍMÁŠ....JSI ÚCHVATNÝ,TAJEMNÝ,NEODOLATELNÝ,K AŽDÁ PO TOBĚ MUSÍ TOUŽIT....
        • 8.ball.8

Re: Re: STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.

Ano! To je pravda! Nejsi tak hloupá, jak vypadáš. *4*
          • mysak.kol

Re: Re: Re: STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.

jdi odtud pryč a nech nás být!!!!!!!!!! *16*
          • bellinka

Re: Re: Re: STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.

Nad tebou se muzem jenom smat!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • nik011

Re: Re: Re: Re: STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.

uz drz hubu balone ty misto toho abys ses vyfotil tak si tam das takovou trapnou fotku no ale ani bych se nedivila kdybys na ty fotce byl ty protoze tomu tvymu debilnimu psani sem ....to odpovida !!:D
            • bellinka

Jzs tak to byla urazka ale hrozna az se me to dotklo!..Dej si sem fotku ty a pak se muzem bavit...vlastne ne nemuzem!
            • 8.ball.8

Muck, káčo *5* Učeš se a pak se znovu vyfoť. *16*
      • kaculencicka

Re: STRAŠNĚ HROZNĚ MOC, NÁS TO VŠECKY ZAJÍMÁ, JSI POMATENÁ.

JDI SE VYCPAT,TRAPÁKU HLOUPÝ!!!!!
        • 8.ball.8

MŮŮŮŮCK

*5*
          • kaculencicka

Re: MŮŮŮŮCK

PŮSOBÍCÍ,JSI HROZNĚ VZDĚLANÝ!!!
            • 8.ball.8

Re: Re: MŮŮŮŮCK

Takhle to tu chodí přece, jen se snažím zapadnout, Ty náno hloupá. *1*
  • b.e.t.u.l.i

new moon

Dneska sem byla v kine a uz tam vysej dva mensi a jeden obrovśkej plakat k new moon !! bozee ja se tak tesiim *14*
  • nik011

pisnicka

há balón , balon balon, chipu , balon balon . nana náááááááá
    • kaculencicka

Re: pisnicka

A NEBO....NEUNUNDNEUNDZIG LUFTBALON.....NANANANANANANÁÁÁÁ .... *3* *3* *3* *3*
      • bellinka

Re: Re: pisnicka

to jsem zas neco nahrala....:-D...tak co vymslime za pisnicku?nazev je ..BALLON..:).. *15* *15*
        • bellinka

Re: Re: Re: pisnicka

teda po čestine musime *BALON* *15*
  • 1005nc1989

sexy

Na té fotce vedle klavíru je velmi sexy :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit