-
negativni hodnoceni
cetli jste co o new moon a twilight pisou na csfd.cz? to stoji za to... nechapu co se jim na tom nelibi, vzdyt je to super !
KOUKNETE A CTETE: http://www.csfd.cz/film/235755-stmi vani-twilight/ *16* *16* *16* *16* *8* *8* -
...
Mě už snad z tý Twilight Ságy začína hrabat *1* .Když už o ní nemluvím já tak se mě začne kámoška vyptávat na nějaký otázky ohledně Twilight Ságy *1* *1* -
APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
JAK SE DÍVÁTE NA NEW MOON A CELKOVĚ NA SÁGU STMÍVÁNÍ S ODSTUPEM DVOU MĚSÍCŮ PO PREMIÉŘE???JE VAŠÍM KAŽDODENNÍM TÉMATEM S KAMARÁDKAMI,NEBO ZAČÍNÁTE OPOMÍJET???A PAK JEŠTĚ KOLIKRÁT JSTE NEW MOON VIDĚLY??? -
-
Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
Jak já nesnáším Caps-Lockové písmo..
Ale.. když už tak NM prostě na mě bylo nic moc. Twilight furt vede, NM jsem videla asi 3x, denním tématem je akorát to jak to zkazili a jak každej má a nemá rád Belluchu(já osobně ji nemuzu vystát). *3* -
-
Re: Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
Neřeš caps lock,ale tedy jen a jen pro tebe příspěvek bez caps locku,ale je to pro mě taková má záliba...prostě nic v tom není-jen mi to přijde takové upravené...,pravda,že občas se nad tím někdo zastaví,ale je to přece malichernost...,to mě dokážou vytočit jen hloupý lidi...caps lock,malý písmo,azbuka...to mě nevytočí.... *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
O... velké díky *3* -
Re: Re: Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
VIS ono se to pak blbe cte kdyz je to vsechno napsany velkym pismem..
-
-
-
Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
JÁ NOVÝ MĚSÍC VIDĚLA TŘIKRÁT A PO ČTVRTÉ MI TO UŽ ASI NEPROJDE....SLOVO EDWARD NEBO JACOB MYSLÍM VYSLOVUJI KAŽDÝ DEN... -
-
Re: Re: APROTOŽE TO TU (přide mi) ZAČÍNÁ UPADAT,TAK SE POKUSÍM O TÉMA....ZAMYŠLENÍ....
tak urcite kazdy den....hlavne meno jacob nasieram kamosky....aj tym ze som team jacob. ale som za vztah E a B. Takze zamilovana do taylora ale som aj dost velky edwardista .....teda dost spominam secko dnes u nas znova davaju twilight tak ideme s radostou bo minuli rok som to kvoli sebe zmeskala co som to nenavidela a pozajtre na new moon a este planujem spravit parodiu ale taku co necham povony film a pustim k tomu tematicku hudbu nejaku takze potom dam link a sry ze som sa tu dlhsie neobjavila
patizon a tekvicka forever *1*
-
-
-
Klídek
HOLČINY NENECHTE SE VYTOČIT TĚMI RÝPALY, CO SE JISTĚ NUDÍ A JEN TAK TU NĚCO PLÁCNOU A PAK ČEKAJÍ NA VAŠE REAKCE A DĚSNĚ JE BAVÍ, JAK SE ROZČILUJETE.. NEREAGUJTE, DĚLEJTE MRTVÉ BROUKY A ONO JE TO PŘESTANE BAVIT A PŮJDOU TO ZKOUŠET JINAM, MOŽNOSTÍ TU NA OSOBNOSTECH MAJÍ DOST *3* -
-
Re: Klídek
Přesně tak..neříkám,že sem chodím kdovíjak dlouho,ale troufám si říct,že pravidelně sleduji dění tady...,a je to jak kolovrátek-chvíli klid a pak se najde pár trdel,který píšou příspěvky pod úrovní...jen to svědčí o tom,že úroveň jich samotných příliš vysoká není...co dodat...asi to jsou ubožáčci,kteří doufají,že alespoň tak si s nimi bude někdo psát...jiné rozumné vysvětlení mi nenapadá.... -
-
Re: Re: Klídek
presna chtej se jenom hadat kdyz se jim to nelibi tak sem vubec nemusi lest
-
-
-
Zdarec
Zdar lidi.
*3* -
New moon-parody
Koukněte :) je to docela hezký :) má to asi 11minut tak kdo má zájem nebo se nudí..
http://www.youtube.com/wat ch?v=ti13oOYvyp8&feature=player_emb edded
(nezapomeňte vymazat mezery!) -
-
Re: New moon-parody
tak to je bomba.....nej je asi ten konec s tým prstýnkem to je úžo *3* *3* *3* -
Re: New moon-parody
''herci'' z Hillu hrajou dobře:D I když parodie na Twilight byla lepší. *4* -
-
Re: Re: New moon-parody
to asi jo :) tahle byla az moc zdlouhava :D ale taky faaajn :)) -
-
Re: Re: Re: New moon-parody
Mě tohle přijde trošku přehnaný:D Sice.. nechali si ušít kostýmy.. natáčeli ve Forks.. ale na me je to moc.. mazácký:D Chudák Robert.. takovej oškliva ho zastupuje *15* -
-
Re: Re: Re: Re: New moon-parody
to teda :D:D ale jako kostymi a doplnky vsechno dokonaly :))
I auto.. :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New moon-parody
Přesně.. uvidime:D -
och.. muj zivotni sen** kez by jednou skutecnost <3 -
Potkáme Twilight cast.. projdeme se po Hollywoodském koberci:DDD Sakra to je snů.. ještě kdo nám je splní:D -
oo.. du do toho s tebou :)) -
Tjn:D Oni se potkali už se všema.. asi si vezmu kameru.. bafnu kamarádku pojedem do Ameriky a natočíme parodie *1* -
cozee? waau :) ty se maj :) chci taky :( .. :)) ... ooo... tyjo :) to museli potkat Roberta a tak.. :) *zavist -
Auto právěže měli rovnou pujceny od Summitu.. seděla tam Kristen takže na to bych já nesedla:D Ale tak.. alespon nejakej zážitek *15* Pobavilo mě ale jak ''Jane'' trsala
-
-
-
-
-
-
2
njn si myslej ze sou nejaky zajimavy,ale si teda nemyslim kdyz si tady furt pisou, njn nemaj urcite icq ale to by u nich ani neprekvapilo,takze se tady vy dva nabalujte klidne dal a nezajima me ze ste treba oba kluci ,bi -
-
Re: 2
ICQ sice nemám, ale znám lepší způsoby komunikace, a URČITĚ sem tady proto, abych sbalil nějakou, co miluje týpka, kterej má milion fanynek (s nízkým intelektem) co "ho milujou nade vše" i když ho v životě neviděly a šance, že by jim to mohl opětovat je tak 1:1 000 000, tohle fakt žeru. Nebo sem tady proto, abych sbalil svýho kámoše,jasná páka, myslí vám to, pokračujte, máte šanci na zisk pokoje bez ostrých předmětů *3* -
-
Re: Re: 2
:D:D:D:D
-
-
-
smrad12
vidim, ze vyjimecne to nejsem ja, koho tady holky nesnasi:D jinak ten smrad je debil ne? tak proc si ho vsimate? *3* -
-
Re: smrad12
protože uráží mího Robíka *16* *16* *16* *16* -
Víte co je sranda.Tady stačí napsat jen ,že smrdí a hed všchni na to píšou jak to muzeš vědět když ho neznáš.Vy ho snad znáte,ne.Tak jak víte že nesmrdí.Ani do Prahy nepřijede natož abyste se s nim potkaly(a nikdy nepotkáte) tak nvm co tak vyvádíte *7* .
Vám stačí jenom aby nějakej debil jako já sem něco napsal a vy hned kreténe atd..
No a nvm jestli se normální lidi chluběj tim že píšou keci.Jinak sem mozná debil ale aspon nemám problémy s vlatní identitou *9* .JESTLI VÁS TO ZAJÍMÁ JSTE DOCELA UJETÝ KDYŽ SI TADY PÍŠETE O NĚKOM K NEVÍ, NEBUDU VĚDĚT ŽE EXISTUJETE.
Jo a mám jméno se David ,ale pro vás i Davídek. *14* -
-
Re: Re: smrad12
ale on ví že existuju!!!!!!!! psala sem mu na email a určitě mi brzy odepíše *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: smrad12
prosím tě... fakt to ale přeháníš... já mám Roberta taky moc ráda, říkám na rovinu, že mi je 15, ale abych byla natolik naivní a myslela si, že mi odepíše... Možná odepíše, ale víš kolik takovýhlech mailů mu denně chodí??? Budeš mít štěstí, když si ho přečte do konce... A jestli odpoví,tak myslím, že to bude vrchol všeho...
BTW k těm příspěvkům typu neoholený gay a podobně... Myslím, že byste měli vzít na vědomí, že každý má svůj vkus a každému se líbí někdo jiný... A ani jedna strana by tady neměla nadávat té druhé za to, že si myslí to, co si myslí...
Tak to je jenom můj názor =).
-
-
konečně taky normální člověk který ví že na Pattisna se musí jít s křovinořezem...protože chlupatější opice snad ani není jak on...a to že tady ty pipiny píšou jak je to úžasnej herec a ten jeho sexy (chlupatej) zadek a o tom jak je šukézní a další nesmysly který sem píšou jenom utrvrzuje jejich inteligenci ptačího mozku *1* *1* *1* *1* Tak by me zajímalo kolik komentářů mi tady zase bude tvrdit jaká jsem píča a všemožný kraviny že urážím chudáčka Yettisna....jo mimochodem koukněte se na film little ashes a hned to zjistíte jakej to je pošuk...(jo a líbá se tam s chlapem ta bacha a hraje geje) *1* *1* *1* to by mě pak zajímalo co budete tvrdit pak.... -
-
broučku, koukni do slovníku jo? když už tak gay, ty geje *1* ... jsem zralá žena, to mi věř a oholený, nechlupatý chlapi nejsou chlapi, ale buď jak se tu píše gayové nebo děti (doufám, že nemáme co dočinění s pedofilem *5* ) -
ale on gaye jenom hraje není teplej dopravdy..... a já ho milujuuuuuuuuuuuuuu :-********* takže sklapněte,nikdo z vás si ho nazaslouží *5*
-
-
Jo, to je fakt, nikdo (aspoň teda nikdo z vás) se 100% jistotou nemůže říct, že nesmrdí, co vy víte, třeba smrdí jako tchoř, šťourá se v nose a prdí. Je to člověk (překvápko). Někdy si ho taky zkuste představit, jak sedí na hajzlu se zácpou, místo věčnejch představ o tom, jak se s ním líbáte. *14* -
-
*15* *15* tak teď jsi mě rozesmál. ale jako doopravdy, nemyslím to zle. to mě nikdy nenapadlo představit si ho, jak píšeš, třeba se zácpou na záchodě *15* *15* a popravdě, já si teda nikdy nepředstavovala, že se s ním líbám *7* ale i tak, líbí se mi *3* -
-
Re: Re: Re: Re: smrad12
Aspoň je vidět, že to bereš s nadhledem, narozdíl od fanynek, který by ho nejradši dostaly do postele a před kterýma když se zmíním o tom, že by jejich Robík mohl mít pozemský problémy typu zácpa a spol. začnout hned vyjmenovávat rozsáhlý seznam mých duševních poruch (a není jich málo) *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: smrad12
A viš čim to je ,že jí je už 26 takže nereaguje jako ty 11-15 např. nik011
-
-
-
-
-
začínáš mi být sympatický, člověče. Divný *3* -
-
tjn -
-
jj ten kevil je dcl dobrej týpan.. Jak se ubec menuješ? Kevin?
-
-
-
to je uz takovej zlozvyk vis? :D
-
-
facebook.com
prosim pridejte se dekuji
http://www.facebook.com/pag es/osobnosticz/276525530464?v=app_2 373072738&ref=nf#/pages/osobnosticz /276525530464?v=wall&ref=nf
.. jinak prosim nenavazej se do Roberta! stejne je to jen hloupa zavist! -
Im(h)o
Robert je dobrej herec =)Ve stmívání je fakt sexi upír, Ale normálně se mi víc líbí.Je takovej přirozenej a na nic si nehraje!!Má sveje mouchy a to je dobře..Není to pan dokonalý jako Edvard ze stmívání!Ikdyž film je uplně krásnej *14* *3* -
-
Re: Im(h)o
No dobrej herec to si fakt nemyslim,to co předvádí v novym měsíci je tak trapny,že se tomu všichni v kině smějou no ale budiž.Jo a je fak svůj tim myslíš že smrdí,vypadá jak když se tejden nemyl.
Nevim co vy krávy na něm vidíte tak napište co.fakt mě to moc zajímá. *9* *10* *16* *8* *9* -
-
Re: Re: Im(h)o
no sorry ale asi ti kazdej rika ze je skvelej a ty ze nestojis za nic.jinak bys nikdy o nikom nerikal takovy veci.navic vym o hode lidech kterym je pres 22 a maj ho radi. -
-
Re: Re: Re: Im(h)o
No právě že neznám moc lidí co ho obdivujou spíš pravej opak. *4*
-
-
-