-
pokracovani 2
swery, nerikej mi, ze nemas rada rodinu a kamarady!!!!!
tak pokracujem v debate!!! -
-
Re: pokracovani 2
swery:nic proti, ale kamaradi a pratele i rodina obcas ublizuji, ale v americe by se ti styskalo, ver mi, kamaradka tam odjela pred mesicem na pul roku a uz se ji styska!!!!
betuli pochybuju, ze bys mohla bejt jeho sousedka.... -
-
Re: Re: pokracovani 2
a z toho 90 od nas tri???? *15* *15* *15*
jinak swery, jestli te trapi, ze nemas kluka, tak ja ho taky nemam...a jeste jsem zadnyho nemela, jestli te to uklidni.... -
-
Re: Re: Re: pokracovani 2
edward neprijde....ale nekdo podobnej mozna jo
a vam nejni 17 a vase kamaradky si o vas kvuli tomu nedelaj starosti *15* a nechtej vam nejakyho najit *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pokracovani 2
njn ale vase kamaradky uz s nekym ve 13 s nekym nespali *15* wow sme tri zoufalky :D samozrejme ne az tak doslova *5* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pokracovani 2
ja si moc zoufale nepripadam...a zase jsme na konci stranky *15*
a co o robovi? -
Re: Re: Re: Re: Re: pokracovani 2
tak ma kamoska ve 14
-
-
nechtejte slyset nazory mych kamosek
-
-
ja taky ne a nechu vsechny co znam nebo sem potkala se chovaji nemozne.......to nemuze existovat v cr nakej edward *15* -
-
presne nejakej krasnej, sladkej milej .... a upir *1* *5* *15*
-
-
moje rec... a nic si z toho nedelam... zatim snad nejakej prijde *4* nejakej moc peknej...
-
-
jn bych se asi nedoplatila *1* a asi bych ... no jasne chapu ze to neni mozny :( *9* ale chapu to a beru to *3* jo a prosimte z mostu neskakej... :)
dneska se tu vazne skvele keca.... pekne se to tu rozjelo... dneska pribylo uz snad 100 komentaru *1* -
-
prosim te...tochu zivota do toho umirani!!! vis jay jsou dve jediny veci co musis v zivote udelat? umrit a ZIT nez umres.... TAK ZIJ!!!!!! -
jo smrt je lehka ale nejhorsi je ze ti co va obcas v rodine ignoruji si to treba uvjedomi ze prisli alespon pro me pracovni silu *1* to je ted blba myslenka nerikam ze by nikdo nebrecel *1* ale skakat nebudu...aspon ne ted musim jeste videt New moon a dalsi dily!!!!!!!!! *16* *14*
-
-
vzdavaj to jen srabi!!! jak to rekla bella ve stmivani? SMRT JE SNADNA,ZIVOT JE TEZSI!!!!
a k tomu pokoji...vsad se ze je tam bordel jak v tanku...kolik kluku si uklizi pokoj???? *15* -
-
jj jasne Bella ma pravdu *3*
-
-
chapu ale nekdy bych skocila z mostu -
-
ja ho mam uz zaplneny tak, ze se tam vlezl jeste rob a to je vse
-
-
-
Re: pokracovani 2
uhhhhh to je tezky rict kdyz ti obcas ublizi mam ale nedokazu vyjmenovat vsechny pocity obcas je to frustrujici -
-
jako mam rada kamarady a rodinu ... taky nase dve zelvicky a pak taky roberta kterej ted ma docela dost velky mistecko v mym srdicku :) -
-
doufam, ze to misto v srdicku zaplni nekdo, s kym budes moct byt....
-
-
-
-
--
ještě sem se chtěla zeptat jestli někdo nemá nakej program do mobilu aby mi tam ten film šel dát...v pc ten film už mám ale potřebovala bych nakej co zabira pak m in mista ten film ma prece jenom 2 hodiny *15* *14* musím se na nej divat furt dokola uz znam i titulky nazpamet *14* -
-robert
nejlepší je jak mají skoro všichni kontaktní čočoky ve stmívání *14* *7* škoda že Rob nemá normálně hnědý očka,ty by mu slušely víc než modrý *14* já ci taky kontaktní hnědy nebo spíš ty černý čočky *9* *7* *14* -
-
Re: -robert
čočky* *1* *15* -
-
Re: Re: -robert
ja si teda myslim ze modry oci sou pekny... :) -
-
Re: Re: Re: -robert
jo jsou ale hnedy mu sluseli vic a vypadal s nima vic upirsky *4* -
-
Re: Re: Re: Re: -robert
proboha, vzdyt je to normalni kluk...tak at vypada aspon v zivote neupirsky...staci, ze po nem fura holek chce, aby je kousnul *9* *9* chudak -
-
Re: Re: Re: Re: Re: -robert
to mi povidej, je to vic nez ubohy.. -
nerozciluju se,jenom mi to pripada od nich ubohy *3* -
treba by si ta holka to misto uz nikdy neumyla *15* *15* ale prijede mi ze to uz je fakt extreme,chtit se nechat od nej kousnout..... -
fajn ale nemusis se rozcilovat *1* -
aby je kousnul *15* je fakt že fans girl dost šílí je pravda že ho nikdo téměř nezal dokud nebyla premiéra hp4 *8* to mi nejvíc vadí když naka blba holka napíše že ho uplne miluje nebo píše jeho číslo i když není jeho atd zname fans *3* -
j :) nebylo by to legrace kdyby nekoho fakt kousnul *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: -robert
tjn ale s modrejma vypada vic robovsky a je vic sexy *1* -
-
to by ta holka byla pak pekny prasatko *14* *1* -
jinak alice jako holka je v tom filmu strašně příjemná *4* i ten hlas a jak se chová je fascinující *4* -
ak to zase jo *14* musim uznat ze ve filmu i ve skutecnosti mu ty oci fakt sedi *4*
-
-
-
-
-
-
ppokracovani z dalsi stranky
chtela zacit znova, tak jsem tu!!! *15* -
-
Re: ppokracovani z dalsi stranky
ses poklad
vsimla sis, jak diky nam pribyva prispevku? *15* -
-
Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
zrovna jsem chtela nvrhnout to samé!!! *15* *15* *15* tak o cem se o nem budeme bavit??? *15* -
-
Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
tak se vypovidej....muj nazor znas *4* ja budu pritakavat *15* a nebo nesouhlasit *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
je hezkej,takze by se dalo rict, ze mi prijde sexy,ale ja bych se o nem z vlastni hlavy takhle nevyjadrovala,ani ze je sladkej...proste hezkej, mladej talentovanej herec -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
ty o by me zajimalo jak treba vypada jeho pokoj *4* -
mmmm dobra prilezitost *1* -
jj jasne me by bylo taky v Americe lip... treba jako sousdka Roba :) *15* -
dobrej napad *4* -
chapu te ja ne nemam tady mit koho rada ...zase nic ve zlym proti tobe ale v Americe by mi bylo urcite lip -
dobre presunem se zase zpatky :) j *1* -
nic proti vam, ale ja mam svou vlast rada...a kvuli herci to nezmenim -
ja vim je to jen uvaha *3* ale hezka *9* -
blazne(nic ve zlym)....hele uz jsme zase na druhy strane *15* -
skoda ze nebydlime v Americe no *5* *9* -
tak fajn nebudem porovnavat.... :) ale kdyby mi bylo tvejch 17 *3* -
to mas jedno to neporovnavej *4* ja to raci taky nedelam u me by to bylo nakych 7 a ctvrt *1* -
mluv za sebe....me je 17...ale ja po men nesilim *15* -
jj jasne :) ale zas tak mladej neni.... bude mu uz 23 a me je 14 takze je o 8,5 roku starsi jak ja :( *9* -
*4* jjo jo
-
-
Re: Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
tak ja teda nevim :D ale me pride strasne sexy :) a krasnej a sladkej :)
-
-
Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
ja nevim :) tak treba o tom jak strasne moc je sexy *1*
-
-
jj jasne sme Bohyne pribyvani prispevku :) ale myslim ze by se ty nase prispevky meli zact tykat roberta :D protoze sme na jeho diskuzi :D *1* *15* *3*
-
-
jj jasne :) co bych pro tebe neudelala :D *1* -
jj jasne *15* a u ceho sme skoncily *1* -
-
že to zkusis vsechno zpocitat *15*
-
-
-
Suprčupr článek
Tady je super článek teda aspon já si to myslím je to o tom karaoke:0D tadyhle
http://robert.lovelystars.net/
a je to tento článek:Kristen Stewart about karaoke night with Rob
*3* *1* -
Karlovarský....
Já bysem strašně chtěla aby sem přijel...Tak se budeme modlit aby to byla pravda že se zúčastní festivalu... *3* *4* -
-
Re: Karlovarský....
jasne ze oboji *1* ale asi vic bejt slavna protoze cokdyz by to neklapalo :( *9* -
Re: Karlovarský....
tak fajn kazdej vecer *3* kez by... :) ja ho musim videt nazivo.... a kdyby tu byl... jela bych tam klidne sama a klidne bych i utekla z domu... *9*
-
-
FILMOVÝ KARLOVARSKÝ FESTIVAL
Nazdáárek,myslíte si že fakticky Robík přijede jako hlavní host na karlovarský festival,nebo je to zase nějakej drb od nějakýho chytráka??? *7* *8* -
-
Re: FILMOVÝ KARLOVARSKÝ FESTIVAL
kez by nebyl... *9* ale na 99% je
-
-
Ve stmívání je hekeeej
já viděla harryho pottera 4 a nelíbil se mi tam prišel mi tam takovej divnej a to sem ho ais eště ani neznala a pak se začal objevovat ve všech časopisech a vůbec se mi nelíbil...kamarádka viděla stmívání ais tejden předemnou a upe se do něj zabouchla...:-) a včera sem se n a stmívání koukal na megavideo....škoda že to je s titulkama....a upe sem si ho zamilovala....předtim sme s druhou kamarádkou řikala že je divnej a ted se líbí i jí....a ve stmívání vypadá upe kouzelně a má tam nádherný oči....samozřejmě sem pochopila že má čočky.:-) *14* -
diskuze
tak sem si to tu vsechno precetla a libi se mi ze to tu neni jako jinde, ze ty, co maji jinej nazor nadavaj tem druhejm a naopak...to je fakt dobre, ze si to tady pisete v klidu a nestekate na sebe jako jinde, hned se mi zlepsila nalada :)
jinak stmivani je uplne skvelej film a knizky jeste lepsi *4* -
-
Re: diskuze
jn je to tu super ...jen je tu malo diskuzi.... :( *9* treba na diskuzi heatha ledgera jich je vic nez 2000 -
-
Re: Re: diskuze
jenze uvedom si, jak dlouho je heath slavnej!!! o robertovi se hodne vi jen par poslednich mesicu!!!! -
-
Re: Re: Re: diskuze
jj jasne... a kdepak se budes toulat a zmeskas Robovi narozky :D *15* uz se na ne mrte tesim protozze bude jeho fotka na hlavni strane osobnosti :) to bude pokoukanicko *14* ale lepsi by bylo kdyby nestarnul a zustal este tak 5 let stejne starej a pockal na me *1* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: diskuze
jj :D ale zkusit to muzes treba se ti to povede :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: diskuze
tvoje prańi je mym rozkazem ale ja si radsi tu upominku dam :D
*15* *1* uz sme hodne daleko co myslis piseme si az na druhy strance... nemeli bysme psat novy na prvni strance.... jako pokracovani ale nove :D asi je to nepochopitelny co :( -
me taky...proto me zajima, kolik lidi ho sem da....jo a kolik lidi napise, ze mu ho poslalo postou....prosim, to mi taky spocitas? *4* *4* *4* *4* -
tak fajn no *1* ale pride mi divny davat sem blahoprani kdyz si to stejne neprecte :( -
mi povidej, moje pamet je jak reseto!!!! ale pripominku do mobilu si kvuli tomu nedam*15* ....hele taky mam pro tebe ukol pro hrdiny....spocitej mi, kolik mu sem napisete blahoprani,jo? by me to zajimalo.... *4* *4* *4* -
tak to je ukol pro hrdiny :D -
ti to pak povim...jestli si na to za ty 2 a pul mesice vzpomenu *15*
-
-
a v den robovejch narozek si na nej rozhodne vzpomen... *15* -
-
zkusim to, ale uvidime....kdo vi co tam budu delat??? *15* ten den bych mela byt na capri a v neapoli
-
-
blazne(nic ve zlym)...budu se tridou v Italii!!!! *15* *15* *15* *15* -
-
tvoje prańi je mym rozkazem ale ja si radsi tu upominku dam :D
*15* -
to jo...a dekuju....snad jo,jestli se budou spoluzaci chovat jako normalne na vyletech... *15* *15* *15* -
jj jasne :) si to tam uzij... ikdyz je to az nejako za ctvrt roku *1* *1*
-
-
-
Re: Re: Re: diskuze
tjn ale stejne tam pribejva nekolik desitek komentaru denne *9* -
-
sem taky pribejvaj....trpelivost, zanedlouho jich tu bude taky hodne -
-
tvoje prańi je mym rozkazem *3* ale ja si radsi tu upominku dam :D *15* -
bud rada, ze budes chybet ted...ja budu pryc na jeho narozeniny(me to je fuk, ale predstav si, ze v tu dobu chybis ty!!! to pribude komentaru!!!) -
tak to sem rada ze vam budu chybet *9* *9* ale hned jak prijedu domu tak vas zbombarduju komentarema a vzkazama *15* -
s tou tisicovkou nevim, ale nam tu budes taky chybet!!!!!! -
njn ted sem tejden nebudu moct chodit protoze sme na horach ale az se vratim at jich je tu aspon 1000 *15* *1* nevim jak to tam bez vas vydrzim *9* s kym si budu psat
-
-
-
-
Re: Re: diskuze for b.e.t.u.l.i
No tak proto to tady musíme rozjet s tým kecáním...Nahoďme téma a kecáme... *1* *3* -
-
Re: Re: Re: diskuze for b.e.t.u.l.i
vzdyt prave... nejaky se musi vymyslet protoze jinak tu je nuda *7*
-
-
-
-
Ahoj
holky já vás fakt nechápu, co na něm všechny vidíte...mně se nelíbí ani trochu -
-
Re: Ahoj
hmmmmmmm -
Re: Ahoj
nemusi..kazdymu podle jeho vkusu *1*
-