Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pravda

jo a ještě jedna věc....nekupujte si nějaký blbý in-touch, bo jak se to píše....ve kterým stejně píšou oni co chtějí(mám zkušenosti) a co vědí že se bude prodávat, ale místo toho si sním třeba pusťte rozhovor na youtube.....ale pokuď neumíe ang. tak to je blbý....tam máte jistotu, že to vypustil z pusy *13*
  • b.e.t.u.l.i

:)

ja myslim ze je peknej vsude.... a je mrte sexy... myslim ze ma charizma a kazdej kdo ho na ulici potka se urcïte tastavi aby na nej kouknul *3* dokud ho svet neznal nevedel o co prichazi *14* nemam pravdu ? *7*
    • nik011

Re: :)

jj mas *14*
    • Re: :)

jo ale jsou to jenom fanynky....a viděla jsi ho někdy jak vypadal před tím smíváním....ani bys ho nepoznala....a kolik je pěknej chlapů, ale lidi je nevidí dokud se neproslaví nějakým filmem.... *8*
      • nik011

Re: Re: :)

nevidela no, ale me to nevadi
  • DOBRYYY

hm..je peknej jenom v tom filmu..jinak je takovej zarostlej *9* *1* ae jinak good *3* *3* *3*
  • pěknej

mně se libí jak hraje a je fakt pěknej, ale nechápu vás fanynky *15* no jo ta sláva*1* není možný....on je pěknej, ale všimli by ste si ho, popravdě, kdyby nikde nehrál a nebyl tak namaskovanej, vypadal by normálně zarostlej jak vypadá, když zrovna nikde nehraje? já myslím že ne! *8* ctěla bych vás vidět, kdybyste ho potkali a omdlévali přitom *15* moc lolec *15* ale je fakt že na fotkách a ve filmu mu to moc sluší, ale komu ne. *7* *7*
  • b.e.t.u.l.i

:D

kdo ne :D *7*
  • MILUJU TĚ ROBERTE PATTINSONE

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • deniska-l

rob...

jj se všema souhlasím Robíík je fakt sladkej,božskej, úžasnej no prostně nádhernej *1* *14* ..nechápu jak v Dívce můžou psát že ho nikdo nechce *3* *14* my tady by sme ho brali hned *1* *1* *5* ...plsky neznááté nějaký dobry stranky s ním...? :-* *4*
  • Robert:D wow

tvle Spunk, to je takovej mazlík, fakt šukézní:D Nejlepší je teď jako Knírač fakt sem čuměla když sem ho viděla:D právě jsem ten božskej obličej asi 3 hodiny kreslila a povedl se wrauuu:D sem tady slyšela něco o tý čůračí hlavě Billovi Kaulitzovi, to byl doufám vtip!!!
  • b.e.t.u.l.i

...

hele myslim ze by se sem melo vymyslet nejaky tema a o tom *15* se tu bavit... protoze se tu poradne nic moc nedeje *9* *5*
  • Rob je úžasnééééj!

Ach jo!!!Robert je fakt úžásnééééj!!!!KUpujte si ted bravo bude tam hodně o něm....Už is štřim!!!!MILUJU HO *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* !!Vůbec nechapu ze ho zadna nechce!!!!!
    • b.e.t.u.l.i

Re: Rob je úžasnééééj!

jn v bravicku je o nem hodne veci.... *1* a i plakaty *14* uz je mam vsude po pokji *3* ale i v in touch sou o nem hodne clanky :) broucek *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit