-
....
vsimly ste si někdy když je člověk do někoho zamilovaný tak si ho ve svoji představě zlepšuje až do dokonalosti mno to same je tady a Rob má určitě nějaký mouchy, ale řekněte není sladkej... *14* *14* -
-
Re: ....
njn nejuzasnejsi clovicek na planete *3*
-
-
Taaňa
NADHERNY TYPEK !!! Myslim reziserka urobila perfektne obsadenie rolí do Twilightu, na Edwarda sa hodi uplne, ked som kukala Twilight tak bolo vidiet ze z neho vyzaruje ta tajuplnost a krasa co ma Edward, len mohla reziserka trochu viac zapracovat na efektoch ale inak je Twilight uplne bezchybny film !!! -
hej
hej takovy ty sedivy cisla co sou u jmena znamenaj co.... jak je treba u Miley Cyrus nebo u Roberta..... -
kniha versus film
ted čtu knihu.....ale newim lepši bude film tam uvidiš všechno -
Hmmm
Moc by jim to skoro slušelo *9* -
Hmmmm
Film je užasný hlavně obsazení rolí, ale na knížku to nemá *4* -
g
upo s e tešim na New Moon....ale škoda že se tam moc neobjevi -
Mmmm:)
Wooow...nechala bych se kousnout *5* Jak jen té Belle všechny závadíme co holky *1* Četl někdo z vás knížky?? jako Nový měsíc a Zatmění?? Já jo a úplně jsem to všechno viděla v živých barvách *1* Už se šíleně těším, až výjde knižní Robřesk a až do kin dorazí zfilmovaný NOVÝÝ MĚSÍÍÍÍC!! JÉÉÉŽIŠI SE TÁÁÁK TĚŠÍÍÍÍM!!! *1* *14* *1* *14* -
-
Re: Mmmm:)
no jo no jááá se taky těšííím četla sem všechny i rozbřesk :) je to booožíííí a na ten new moon tak to se taky nemužu dočkat až to bude v kinech ale u nás v čr to bude až tak na podzim listopad nebo tak nejak :( *9* -
-
Re: Re: Mmmm:)
Joo knížky úžasný, film taky...už jsem četla i rozbřesk. Je to úplně fascinující. Můžete si ho stáhnout na www.uloz.to :) *14* -
Re: Re: Mmmm:)
Teprve se začne natáčet a v kině to má být prosinec 09/leden 010 *9* právě ču nový měsíc a stáhla jsem si i Rozbřesk a je to super *4*
-
-
-
juj!
Ahojky lidičky nevítee někdo kdy vijde film nový měsíc už se nemůžu dočkat *14* *7* *14* *5* *3* *8* *4* *4* -
-
Re: juj!
Ahojky. Podle všech informací se má New Moon začít natáčet už v březnu a v kinech se ho dočkáme koncem listopadu *1* mooc se těším *4* -
Re: juj!
Myslím, že by měl být zase tak nějak kolem Vánoc..ale nevím...někde jinde se zase žbleptá, že už v létě:)kééééž by!! *14*
-
-
njn
nechcete zmenit tu hlavni fotku, myslim si ze je hodne fotek na kterych rob vypada 100x lip nez na tehle, tady je moc mladej a vypada divne...ale jinak je to strasne peknej kluk, myslim ze ma charizma, ktere kazdeho pritahne *4* -
-
Re: njn
Ahojky souhlasím s tebou rozhodně je užasný a ta hlavní fotka......njn myslím mělo by se s tím něco udělat *9* *14* -
-
:)
Tak tohle je ten nejuzasnejsi a nejkrasnejsi clovicek na svete *3* kdyby tu nebyl nevim co bych delala *9* a uz mam precteny i vsechny knizky od stmivani a sou fakt skvely *5* doporucuju :) -
Re: Re: njn
ja myslim, ze je to docela hezka fotka...totiz ne nejhezci, ale rozhodne je o moc moc moc hezci nez nektery jiny, kde vypada dost divne.....a proc mu pridavat roky? :D
-
-