Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rob

a jak to bylo že požadal kristen o tu ruku???
    • Re: rob

Prej si nepamatuje ze by neco takovyho rek....Nastest *1* *3* Dyztak si kup in touch tam to je:)
  • b.e.t.u.l.i

Rob

Takze se toda shrnout... Rob je nejuzasnejsi, nejkrasnejsi, nejlepsi a vsechno jen nej... *14* *14* ach joo proc jen nejsem starsi a nenarodila sem se v Americe nebo Londyne
    • Re: Rob

Presne tak!!!Taky bych se ted narodila o pet let driv *1*
  • b.e.t.u.l.i

In touch

no jasne ze by s nim kazda chodila.. *4* ja osobne bych nevahala ani setinu vteriny...
    • Re: In touch

já bych taky neváhala kdybych měla tu možnost, to asi každá.. až si někoho najde tak já asi puknu žárlivostí.. *4*
  • ...

in touch je snad největší bulvár na o světových celebritách,, to co tam píšou jsou snad největší nesmysly na světě já si osobně myslím že on může mít každou na kterou si ukáže,, kdyby jako například ukázal třeba na mě tk já bych s ním klidně chodila i kdyby byl třeba i ten nejnudnější člověk na světě aspon to o sobě říká,, určitě byste s ním chodili kdyby ukázal na vás že mám pravdu *14*
    • Re: ...

in touch je rádoby vtipná pitchovna fakt bullshit.. oni ho strašně znaj... krávy blbý:D:D to číst nebudu !!!! já raději kouknu na fotky na netu:S
  • b.e.t.u.l.i

In touch

hej kupte si novej in touch je tam o Robovi... prej nemuze sehnat zadnou holku.. chudacek *9*
    • nik011

Re: In touch

no tak at prijede do ceska *1* tady by jich nasel hodne
  • RE: Rob

četla jsem to na twilight fóru oni tam o tom debatovali, a ted se vede řeč o tom že ho chce paris hilton
    • Re: RE: Rob

co ze fakt ho chce paris hilton jezisi robe utikej *8* *8* *8* a lidi cetli jste o nom ze prej na place twilight pozadal kristen ruku ale ona ho odmitla *7*
      • Re: Re: RE: Rob

No to teda ne!!!Nesnasim Paris Hilton!!To neni mozny!!Takovej sladouckej kranouckej milouckej clovicek se do ni nemuze zamilovat!!!prej ji nepozadal kup si in touch tam to je:)
      • Re: Re: RE: Rob

to je úplná blbost on sám to vyvrátil, že to sice řekl ale úplně v jiném slova smyslu.. a oni se toho chytlu jako každý blbosti která by jim něco vynesla
  • Rob

ahojky dneska jsem četla na twilight fóru, že prý když přišel domu tak že prý před dveřma měl fanynku a prý ji pozval domu na večeři,,to bych chtěla taky zažít ale asi bych při tom omdlela ale štěstím *14*
    • nik011

Re: Rob

co?? chcu taky
    • Re: Rob

kde si to četla??
  • Hledala sem

Hledala sem film Twilight rozdělený po částech ale, nenašla jsem tu část jak je Edward u Belly v pokoji
  • b.e.t.u.l.i

....

Nevim proc to tak je.... ale sem zamilovana do edwarda cullena s robertovým ksichtíkem.... rozumíte co tím mysslím
  • upss

DOKONALOST SAMA!!!

When can you live for ever what do you live for? for Rob!!!!!! I LOVE ROBERT PATTINSON!!!!! 4EVER!!!
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit