Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky

Napsala sem tady jeden pitomý komentář a pěkně se to tu rozpovídalo já proti Robertovi fakt nic nemám je to skvělý herec a Stmívání je úžasný film ale některý holky to fakt přehánějí s tím šílenstvím a je pravda že za půl roku uvidí jiného herce a budou zblázněné do něho a na Roberta zapomenou to je můj názor. *4*
    • nik011

Re: Ahojky

jesz jak ty muzers vedet ze se mi pak zacne libit nekdo jinej to mi fakt vysvetli!!!
    • b.e.t.u.l.i

myslim ze to se u me nestane.... stojim si za tim ze je peknej *15*
      • odysseus

Re: Re: Ahojky

ale to ti nikdo nebere!!! *1*
      • Re: Re: Ahojky

No to nikdy nevíš ale tak dobře když si to myslíš ale některé holky se určitě poblázní do někoho jiného *4*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Ahojky

ty si nemyslis ze he hezkej *3*
  • swery

.......

*14* *7* je fakt nejlepší *3* proč nemůžu žít v Americe,...kdby ste se zeptali nekoho v Americe kde je CR tak by vam rekli ze to ani snad neexistuje....ach joo *9*
    • odysseus

Re: .......

a nekteri americani si myslej, ze jeste existuje ceskoslovensko.... *9* *9*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: .......

to si myslej i farncouzi *9* a to sou v evrope *9*
        • odysseus

Re: Re: Re: .......

smutna skutecnost... *9* *9* *9*
          ale ted se o nas vi diky plastice v bruselu *15* a taky se zviditelnime predsednictvim EU(asi pak zmenim statni prislusnost) *15* *15* *15* *15*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: .......

jj pak se prestehuju nekam do ameriky.... treba do Los Angeles *3*
    • Re: .......

no setkala jsem se s tím, že sousedíme s Ruskem nebo že jsme Čína. *3*
    • lenkaaaaa

Re: .......

to není pravda...1. nás proslavil filmy, který se zde natáčeli a je jich hodně, 2. nás proslavila Táňa Kuchařová a za 3. sem slavní jezdí na filmový festival v Karlových varech *15* takže takový zoufalci nejsme *1*
  • Ahojky

Vážně vás některé holky nechápu milujete ho jen proto že jste ho viděly ve filmu a ani nevíte jaký je ve skutečnosti.
    Robert je sice dobrý herec a Edward je pěkný ale nic víc. *4*
    • nik011

se ani nedivim ze nas nechapes...
      • Re: Re: Ahojky

No nechápu já sem sice taky jeho fanynka ale ne tak poblázněná. *4*
        • b.e.t.u.l.i

mno jasne *3* me se Rob libi.... hodne se mi libi... myslim ze hezciho sem nevidela *3* ale za blazna se nepovazuju... twilight sem videla asi 2Ox a knizky ctu uz podruhy.... proste me to bavi *5*
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: Ahojky

tak to ja vim, ze jsem blazen!!!!*4* ale v jinych smerech, nez v blazneni po hercich *15* (podrobnosti si necham pro sebe)
            a nikdo netvrdi ze stmivani nejni super(aspon ja to netvrdim) *15* je super,ale nejni samo
      • b.e.t.u.l.i

promin... ale ty ses taky v jeho fanklubu... takze ho mas asi taky rada
        • Re: Re: Re: Ahojky

Jo jasně sem a sem taky jeho fanynka ale říkám že nechápu ty holky co jsou poblázněné až moc víš *4*
          • Re: Re: Re: Re: Ahojky

may gat
    • odysseus

hura!! dalsi clovek co ma rozum...tesi me *1*
      • lenkaaaaa

tak to už jsme tři....zachvilku budem mít spolek *15* *1*
        • odysseus

dobrej napad!!! *15* *15* *15*
          • b.e.t.u.l.i

fuj zac efron.... *16* rob je proti nemu andilek
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

njn ale stejne je stmivani nej a Rob taky *3*
            • odysseus

vis co je ironicky? ze to stejny si muzou myslet oni o fanouscich stmivani!!!! *15* *15* *15*
            • b.e.t.u.l.i

Rob ma charizma... *7* *7* A zac ma vetsi fanklub protoze nejaky barbinky uplne zboznujou High school musical ... ble *8*
            • lenkaaaaa

jo dřív se dřív moc líbil zac<fůůůůůj> a teď co se na plátnech ojevil Rob.... *15* nejlepší jsou herci, co mají charizma *1*
            • odysseus

mimochodem...vsimla sis, kolik lidi je tu soucasne ve fanklubu zaca? *7* a to je robert prece ten nej!!! *15*
              *4*
            • odysseus

ja se o zaca taky nezajimam *15* *15* *15* ale rekla bych,ze ty diskuze byly podobný(nerikam ze tam byly stejny lidi)a tehdy byl zac vsude...az me to zacalo silene stvat *1*

jinak az se zase objevi nejakej novej *14* idol *14* *15* tak se podle me zjisti,ze u dost lidi to bylo jen chvilkovy poblaznění... chces se vsadit?
            • b.e.t.u.l.i

tak to fakt nevim.... o zaca se nezajimam.. *13* pride mi divnej... ale aspon se tady neco deje... predtim byla nuda *9* ted aspon rostou komentare... u vsech osobnosti je tolik diskuzi a tady jich bylo tak ´malo a ted *3* je to super
            • odysseus

to jo...robert je hezci...ale nebyly podobny diskuze u zaca po prvnim muzikalu ze stredni? *1*
            • b.e.t.u.l.i

se vi rob je nejvic sexy muz planety a zac je looser *3*
          • b.e.t.u.l.i

to jako delate spolek proti blaznivejm fanybkam ... ? *9*
            • lenkaaaaa

*15* no to by sme asi byli vážně jenom tři *15* mně je to jedno, tak za ním třeba jeďte do Ameriky, když si myslíte, že o to stojí...však ono vás to za rok přejde a pak vás nadchne zase neějakej novej herec....třba druhej zac efron *9* *9* .... *15*
  • elizabethd

New Br@vo

!Nazdar! Bacha fanoušci Twilight a Roberta Pattinsona dnes vyšlo Bravo kde najdete:1)Plakát-Twilight
    2)Myslím že jednu stránku o Robíkovi

Tak nezapomeňte si ho koupit *1* *3*
    • b.e.t.u.l.i

Re: New Br@vo

sou tam tri stranky a mrte fotek... ale myslim ze nic moc tam o nem nepisou :(
  • jj

přimo proč v Čr..proč ne v americe je to v
    pytli
  • PROČ

Mno holky musím s váma souhlasit.Je upe boží.Já ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .Skoro všechny prahy jsem utratila za časáky s ním a za placku Edwarda.Ale sere mě,když o něm píšou, žeho nikdo nechce,což není pravda. *3* *3* *3*
    Panebože proč já bydlím v ČR *8* *8* *8* Tady nikdo nejezdí.Proč nejsem Američanka *9* *9*
    • Re: PROČ

taky mě to **** ale co s tim nadělám *8* *8* *8* *8* *8* .......škoda
    • b.e.t.u.l.i

Re: PROČ

presne co bych za to znala abych se narodila v americe a potkala ho :) ja ho miluju :) on je vazne skvelej :(
  • swery

..,,

ve stmívání je úplně úžasnej ten začátek,konec a všechno co je v tom filmu,jeho myšlenky jsou geniální stejně jako jeho oči *14* prostě ho muliju v tom filmu nejvíc....navíc když řekl že je jako upír zrůda...to si nemyslím...je stejně hezký *14*
    • b.e.t.u.l.i

Re: ..,,

uzasnej clovicek.. souhlasim :)
  • jéj

přesně kvůli takovým prštěným fanynkám jako jset vy se mi vždycky celej film i s herci nechutí *9* když začnou davy šílet, jako by to nebyl jen člověk *15*
    • Re: jéj

Robert není jen nějakej člověk a je víc *4* než to je krásnej,milej,okouzlující a když se ti nelíbí film nebo herc tak ho nekrytyzuj jen proto že on je lepší nežli ty!!!!Tak to už konečně pochop *16* On je prostě Boží *3* *3* *3* *3* *3*
    • b.e.t.u.l.i

Re: jéj

no a co je krasnej a to mu nikdo nevezme
      • Re: Re: jéj

já neříkám že není ,,krásnej" jen že nechápu, že sou z něho všechny mařky udělaný *15* přitom je to normální pěknej chlap *5*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: jéj

peknej? je prekrasnej... *14*
          • Re: Re: Re: Re: jéj

Máš pravdu je slaďounkej. Nemáte někdo jeho emil nebo icq?
          • nik011

Re: Re: Re: Re: jéj

jn víc nez to *14*
          • Re: Re: Re: Re: jéj

no znám hezčí....takových je....spíš kdyby neměl tolik těch pitomejch fanynek, tak by byl kouzelnej *5*
            • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: jéj

jako soukromí....stejně normální rozumný člověk nic z těch keců nebere vážně a všichni co tě znají, tak vědí jaký si a že by těm kecům neměli věřit...takže to beru z rezervou, nevím, co bych dělala, kdyby na mě našli něco skandálního nebo mě viděli opilou jak dělám blbosti....z toho bych už si něco dělala.... *15*
            • odysseus

to ja jsem se sebou celkem spokojena *1* *1* *1* *1* a ja zadny intouch,bravo,...apod. nectu takze ani nevim, jaky vsechny blbosti tam pisou..a jsem happy *15* ale ty prachy bych taky brala,ale nechat si kvuli tomu stourat v soukromi...ani omylem
            • lenkaaaaa

no tak mě by to asi nevadilo, mě by bavilo hrát a navíc být, tak bohatej *15* , ale asi by mě štvalo, kdyby o mně psali takový nesmisly jao je v tom intouch....věčina lidí to toiž čte a docela si pak na tu osobu kvůli článkům dělá názor...i když to třeba vůbec není pravda...ale je pravda, že mně se tím taky hodně herců znechutilo...a zvlášť se mi herec znechutí, když někdo z mých kamarádek ho ,,miluje" a furt o něm mluví, tak to mi film i herce fakt odradí *16* ale ty prachy bych brala....hlavně na to značkový oblečení, na styl Em Watson...to bych brala *15*
            • odysseus

to se ti nedivim....ale ja bych hlavne nechtela byt slavna...prijde mi, ze je s tim vic starosti nez radosti....ale treba to nekomu vyhovuje...ale me by nejvic stvalo to, ze bych nemela zadne soukromi....to musi byt des *4*
            • lenkaaaaa

jako já jenom říkám svůj názor...a že mě nebudou mít rády tyhle fanynky....tak to mě fakt nevadí...stejně je neznám....každý sem má říct svůj názor...od toho takovýhle stránky jsou...a navíc mi jsme ho přece vůbec neurazili...vždyť jsme napsali, že je t pěknej chlap...jenom prostě nesouhlasíme s tím přehnaným,,chvilkovým" zblázněním holek do něj...jo s těma valentýnkama...ty jo já bych ani nečetla tolik dopisů, co on musí za jeden den dosta....oni na to stejně maji i víc lidí, aby mohl odepsat *15* já bych si radši zrušila e-mail *1*
            • odysseus

pro lenka

a nebo z valentynek,ja nevim, ale co si muze myslet,kdyz mu prijde valentynka od nekoho,komu je 13?

jinak ja jsem taky rada,ze se nasel nekdo rozumnej...i kdyz jsem slysela i nazor,ze rozumny lidi sem vubec nelezou :D
              a nas tu asi nebudou mit moc radi,nemyslis? :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: jéj

končně nějaký rozumý člověk na tom světě jako ty už sem si myslela, že češky jsou sice nejkrásnější na světě, ale taky nejblbější....aspoň nějaký ten nezahanbující člověk se najde... jako víš co mně se taky líbí, ale psát mu že ho miluju....ten borec musí mít při čtení e-mailů hroznej lolec
            • Re: Re: Re: Re: Re: jéj

končně nějaký rozumý člověk na tom světě jako ty *15* už sem si myslela, že češky jsou sice nejkrásnější na světě, ale taky nejblbější....aspoň nějaký ten nezahanbující člověk se najde... *15* jako víš co mně se taky líbí, ale psát mu že ho miluju....ten borec musí mít při čtení e-mailů hroznej lolec *1*
            • odysseus

pro:lenka

jj...uprimně,mě se v harry potterovi taky nelibil,ted vypada lip,to jo a mozna,kdyby se nekde mihnul,tak bych si rekla,ze je to hezkej kluk,ale zamilovat se do nej? ani omylem...jak bych se mohla zamilovat do nekoho jen pro to, jak vypada? jinak se zda,ze hrat opravdu umi a nema neprijemnej hlas
              stejne to vetsinu pusti az se objevi jinej hezkej najednou znamej herec...
            • pro:Odysseus

to máš pravdu, že není jedinej, kdo nemá tolik fanynek....já jen fakt nechápu ten přístup, když hrál v Harrym Potterovi, tak ani jedna s těch co mu teď píšou jak ho milujou, se nad ním ani nepozastavila a teď ho tak sveřepě brání, jako by byl jejich nejlepší kamarád...a to ho ani neznají. jenom protože ho do filmu vyparádili a protože je ten film teď největší hit, tak jsou všechny jak trefený, ale za pár let, až nebude hrát, tak si na něj ani jedna nevzpomene...a to mi věř *5*
            • odysseus

ja s tebou souhlasim, je hezkej, ale ne nejhezci...a kdyby nehral edwarda, tak by po nem tolik holek nesilelo(ja osobne si nejsem jista nakolik bych si ho vsimla) a k tem fanynkam 1)ne vsechny jsou sileny a 2)nejni jedinej, kdo ma par silenych fanynek, takovejch je a jeste bude!!!
            • b.e.t.u.l.i

ja nevim kdo sou pro tebe pitomy fanynky.... kouzelnej je a on je uplne vsechno.... jen ne pitomej nebo tak neco
    • nik011

Re: jéj

a co jako, znechutit se ti klidne muze...
  • b.e.t.u.l.i

:(

je skoda ze kdyz byla premiera stmivani ze tu nebyli... treba jako v Parizi... tam na nej prej fanynky cekaly nekolik hodin... taky bych cekala *9*
  • pajdulka22

ÚŽA!!!

Jj,Rob je fakt úžasnej!Ani slova krásnej,skvělej atd. vůbec nestačej,on je fakt super!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit