-
krása není čistě subjektivní, každej musí o Robertovi říst že je sympaťák nebo že je hezkej *3* . Takže tý co tu psala že je hnusák - tak to bylo trošku mimo, ne? *9*
-
Twilight Robert podle mě potřeboval aby se skutečně proslavil, protože má obrovskej talent tak mu to pomohlo dostat se na vrchol. K čemu by byl talent bez slávy? Sága je to dobrá, Robert móóc hezkej a ostatní taky nebyli špatní. *4*
-
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=487336374639911&set=a.487322827974599.112115.350407378332812&type=1&theater ahojky jestli líbí lajk,je to do vánoční soutěže s twilight :)
děkuji mockrát :) *15* -
Robert Pattinson
Ahoj zdravím všechny moje faninky mám vás všechny moc moc rád tady je moje tel. číslo 776114717 ale nejradši mám vodu pro slony chutná dobře ahoj váš Robertek -
-
Robertek.. ježiš! *15*
-
Roberte, řekni Kristen pravdu, řekní jí že miluješ mě!
Včera jsem se probudil a ty už jsi vedle mě neležel a tedkon mi nezvedáš mobil.
Ach Roberte to čekání je hrozné!!!
Ona tě taky podvedla, kašli na ní, buď se mnou, miluju tě!!
S láskou Taylor. -
-
Když už, tak to je Taylor LAUTNER.
-
Další komu hrabe. Je to snad nějaký virus, který postihl lidi v ČR?
-
-
To si jako myslíš, že ti bude někdo věřit? o_O
-
Co to meleš??? Buď si tady děláš ze všech prd.. a nebo si ráchlej!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
řekla bych obojí
-
-
-
hnusák !!
-
-
chceš vidět něco hnusnýho?? KOUKNI DO ZRCADLA NĚKDO TAM NA TEBE ČEKÁ!!!
-
Si dej likérku drak a máš to vyřešený *3* *1* *1* *1*
-
To snad máš ňáký zatmění nebo zákal a blbě vidíš ne pod pojmem hnusák si teda představuju někoho uplně jinýho ty ses asi přepsala vid nebo si úplně mimo, spadla ti cihla na hlavu a od týdoby meleš z cesty *1* Že si k té své zprávě teda nedáš svoji fotku a ne ňákou vyretušovanou slečnu to asi budeš sama pěknej hnusák ne *1* vzpamatuj se a jdi se nechat vyšetřit na oční evidentně tvůj zrak není zcela OK *5* a tvůj chorej mozek je na tom stejně
-
Mám pocit,že už jsi sem psal/a pod přezdívkou Anika ne? Soudím podle stylu psaní a úvodní fotky. Jinak chtěla bych vidět tebe nádhero. Možná si hnusák ty a jen si vybíjíš svůj mindrák.
Myslím si, že je pitomec může říct, že je hnusný. Ano slova není to můj typ či nelíbí se mi, nepřijde mi nijak zvlášť hezký to chápu, ale hnusák? Vážně bych chtěla vidět tebe. Abych o někom o komkoliv ne jen o slavných lidech nebo právě zde o Robertovi řekla je hnusný, musela bych být sama bez chyby a to není nikdo.
-
-
Tak jsem si chtěla zarezervovat lístky na premieru a už jsou jen přední řady *8* *11*
-
-
Já mám lístky sice ne na premiéru a ve prostřed :-D
-
-
Tak jsem si počkala na jiný kino a pro jistotu jdeme na twilight maraton, dávaj za sebou 1 a pak hned dvojku *14* *14* *14* už se těšííííím!!!! *1*
-
-
Tak to mi to s kámoškou máme ještě líp *15*
U nás dvojprogram nehrajou, takže si pustíme 1. část u nás doma, pak jdeme od pěti do kina na 2. část no a od osmi jdeme zas *15* *15* *15* *15* nemůžu se dočkat *15* *15* -
-
Tak to se máte :D
-
-
-
-
-
Twilighty a podobny bordel nenavidim. To, co se teraz toci, to nejsou filmy /Twilighty, Nuda v Brne, Quantum of Solace/, to je sajrajt. Proc se uz netoci The Medusa Touch 1978, Citizen Kane 1941, Sunset Boulevard 1950, In the Heat of the Night 1967, KMOTR 1 - 3? Proc se musi tocit tolik sajrajtu?
-
-
Až na twilight z toho neznám ani jeden :-D
-
Protože je rok 2012 HAlooooooooooooooooooooooooo tady někdo zaspal dobu *1* že. Jako jasný KMOTR JE FAKT DOBREJ FILM A TWILLIGHT JE SLÁTANINA PRO PUBERTÁLNÍ HOLČIČKY, ALE I DNESKA SE TOČEJ DOBRÝ FILMY A ZROVNA NUDA V BRNĚ JE DOBRÁ KOMEDIE. A MOHLA BYCH VYJMENOVAT SPOUSTU DOBREJCH NOVEJCHFILMŮ, ALE BOHUŽEL NE ČESKEJCH JE fAKT ŽE TAM TO TROCHU UPADÁ *13* a hlavně ve filmovým průmyslu se teď točej nehorázný prachy a ty se musej taky vrátit zpátky tak musejí točit to ce se dobře prodá. Tak pochop že doba si to žádá a smiř se stím *1*
-
-
Co člověk, to názor.
-
-
-
Tady si muze psat kdo chce a co chce. A aj bude. Patizon, ci jak se tohle individuum jmenuje, neni herec. Herci byli napr. Richard Burton aneb Marlon Brando. Tohleto je akurat yelito a kus dementniho vola. A NEUMI HRAT.
-
-
Chtěla bych vidět tebe!!! Podle tebe neumí hrát?? zkoušelas to někdy víš jak je to těžký. No a že se ti líbí jinej herec neznamená že musíš pošpińit každýho kdo se ti jen tak nezamlouvá..
PS: Nauč se psát!!! :P -
Moja zlatá mala by si prestať. Preto že sa ti robert nepáči nemusíš tu zneho robiť idiota ktorý nevie hrať!!!!!! Podľa mňa je úžasný herec, ktorý sa vie do svojej role vcítiť. . A tvoje urážky nikoho nezaujímajú!!!
-
Moja zlatá mala by si prestať. Preto že sa ti robert nepáči nemusíš tu zneho robiť idiota ktorý nevie hrať!!!!!! Podľa mňa je úžasný herec, ktorý sa vie do svojej role vcítiť. *14* *14* *14* . A tvoje urážky nikoho nezaujímajú!!! *16* *16* *16* *16*
-
A ty snad hrát umíš??? Každému se líbí něco jiného. Souhlasím s tím že každý může psát co chce, ale když sem někdo píše takový bludy tak to se na mě nezlob, ale nechtěl bys jít psichiatrovi????
-
Promin.. Ale znáš ho?? Víš jaký je? Jak víš, že je to "yelito"?? Nejdřív si o něm něco zjisti a až pak kritizuj :-)
-
jasně že si tady může psát kdo chce co chce takže já ti taky klidně napíšu, že dementní seš ty a jelito k tomu. A co umíš ty? Je uplně jedno jestlii umí hrát nebo ne každopádně herec je někdo kdo hraje ve filmu víš a živí ho to a zrovna jeho to živí docela slušně tak asi takový jelito nebude tak se na jeho filmy nečum nikdo tě nenutí sna ne. *5*
takový hemzy mě fakt baví *1* -
O tom, jestli umí či neumí hrát by se dalo velice dlouho polemizovat.
Dle mého názoru zase hrát umí. *4* Říkám, je to názor od názoru. *15*
-
-
Milují Edwarda..Je skvělý herec a Bella a Jackob to samí.. Sou skvělá trojce.. *14*
-
Tady si každý může psát co chce ;) od toho tu je založena tato diskuze,aby tu lidi psali své nazory ;)