-
Milujem Roba!!!!!!!! <3 Je krásny!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Patizón: to je prosim vas to yelito z Twilightu? Dekuji, takove lidi nebudu uznavat, nedajboze mit rad. Ani Omylem.
-
-
Patizón je zelenina, ale jestli myslíš toho úžasnýho herce, tak to je Pattinson. ;-)
-
tak sem nelez kdyz ho nemas rad ty tvoje neinteligentni nazory nas nezajimaj
-
Vždyť ti nikdo neříká aby jsi měl. Tak co tu prudíš.
-
-
uz jste to slyseli Rob pry odpustil Kirsten za jeji neveru a jsou zase spolu *14* a stehuji se do Los Angeles *3* ze by se zase dali dohromady
-
-
Jooooo... jsem to četla už patnáctého. Ale stále jsem čekala, zda to vydá i někdo jiný.
Jsem tak nadšené... *14* *14* *14* co jiného přát, než jen samou znovu nalezenou lásku *14* *14* *14* -
-
Taky jsem to právě četla - tady: http://m.super.cz/15201-odpustil-ji-robert-pattinson-a-kristen-stewart-jsou-zase-spolu.html
Ale nevím jestli je to pravda, vzhledem k tomu, že to píše bulvár... Ale moc bych si přála, aby to pravda byla. :-) -
-
No já doufám, že to pravda je. Už to psalo Blesk, Odhaleno, Celebrity.
Taky strašně chci, aby to byla pravda. Oba jsou strašně úžasní a spolu jim to tak sluší *14* *14* *14* *14* -
-
Já to četla taky a fakt doufám, že je to pravda! :-) Bylo by fajn aby byli spolu! Strašně jim to spolu sluší! A Robert je hodnej, že jí odpustil! :-)
-
-
-
-
-
Chudák Rob všechno se na něj sype i ten bulvár to zhoršuje
-
-
No jo no to s tím alkoholem je gól. Nasává při natáčení filmu Cosmopolis, protože se s Kristen rizešli. Vtipný je že ten film běží v kině už od 9.8.2012. Takový keci, kdyby si aspoň ověřili info. Má pocit, že napíší vše a je jim fuk jak velká hovadina to je.
-
-
ahoj nerada otravuju jestli chcete můžete na fb lajknout můj výtvor-obrázek Edwarda https://www.facebook.com/photo.php?fbid=457556277617921&set=a.456684181038464.104668.350407378332812&type=1&theater
-
Ahoj, nabízím k prodeji knihu Voda pro slony, předloha ke stejnojmennému filmu s Robertem v hlavní roli, skvělé počtení, navíc s Robertem na titulce:) Cena 149Kč i s poštovným, kniha je nová. Zašlu foto.
Email: bazaarM@seznam.cz -
Právě jsem se doslechla, že Rob byl na večeři s Katy Perry. Takže má už asi za Kristen náhradu
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-svetove-celebrity/180364/robert-pattinson-uz-zase-randi-s-katy-perry-si-vysli-na-veceri.html -
-
Taky jsem to četla, ale tvdili, že se oba navzájem utišovali z rozchodů.. Tak nevím co je na tom pravdy, ale myslím si, že tak krátce po rozchodu by si novou holku asi nenašel...:-)
-
-
Asi ne, je to bulvár takže se jim nedá věřit :)
-
-
-
Taky bych jí na Robově místě nedávala druhou šanci, ale na druhou straně ych moc chtěla, aby byli spolu...
-
-
asi tak nějak.... A po shlídnutí videa s údajnýma fotkama kvůli kterým všechno vzniklo si nejsem uplně jistá co se vlasntě stalo, opravdu to vypadá jak fotomontáž....
-
-
Vypadá to tak, ale ona se prý přiznala, že ho podvedla.. Taky je možný, že podváděla, ale tyhle fotky nejsou pravý..
-
-
-
ROBERT A KRISTEN UŽ SPOLU ZASE MLUVÍ.
It sounds like Rob & Kristen may be walking hand in hand at the ‘Breaking Dawn Part 2′ premiere after all! After shutting Kristen Stewart out for weeks, Rob Pattinson is finally ready to communicate with the woman that shattered his heart. “They are talking,” an insider tells Us Weekly. “Rob doesn’t hate her and he’s not mad. He just doesn’t get why she did it.” Though Rob would have every right to be angry about Kristen’s infidelity, we’re glad to see that he’s taking the high road and trying to forgive her. “He loves her and thinks about her constantly,” reveals the insider. Keep talking you two! [Us Weekly]
Read More at: http://hollywoodlife.com/2012/08/23/rob-pattinson-kristen-stewart-talking-again-not-mad/#utm_source=copypaste&utm_campaign=referral -
Roberte, už se ke Kristen vrať!!!!
-
-
vím, že je to jenom názor, ale proč? :)
-
Je mi jedno u koho to tak doma funguje nebo ne... :-/ On má snad svou hlavu a pokud nebude chtít tak se k ní prostě nevrátí a dobře jí tak. Všechny ty komentáře typu - vrať se k ní, ona se poučila a blá, blá, blá - běžte se s něma vycpat. Podporujte si Kristen jak chcete, ale vy tady ukazujete akorát, že podporujete nevěru a umíte blbě radit, ačkoli nikdo neví jak to doopravdy všechno je. Roba zbožňuju a ať se rozhodne jakkoli určitě to nebude na základě fanoušků, ale podle jeho charakteru a přesvědčení…
-
upřímně bych to na jeho místě nedělala...podvedla ho jednou a bude podvádět furt...u nás doma to tak bylo
-
-
Já si zase myslím, že pokud si uvědomila, co pro ni Robert znamená, tak už si to víckrát odpustí. Jednou zkusila jaké to je bez něj...
Tak to bylo zase u nás doma. -
-
Proč chceš aby se k ní vrátil, když na jejím bloku píšeš, že je srab a že se zachoval srabácky. Měla bys jí teda přád někoho lepšího, než je podle tebe Robert.
-
-
Já nepsala, že je srab. Jen to, že ji hned nechal je srabácký.
Ale na druhou stranu - kdyby se do toho nepletli média, tak se to tak nevyhrotilo...
Přeju ji Roberta, protože oni jsou fakt skvělej pár...
-
-
-
-