-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=453620528023120&set=a.453619381356568.124701.421613327890507&type=3&theater promiťe že zase otravuju,ale prosím lajk za chvilku soutěž končí *9*
-
Byl by dobrej herec kdyby nehrál v Twilight. Například v HP byl fakt dobrý, ale teď už ho jako herce moc nemusím. Možná to bude tím, že nemám ráda Twilight. Tak snad až ta sága konečně skončí, dá se do nějakého porádného filmu ať vím co vněm je. -Můj názor. (Takové ty kecy jako "Když se ti nelíbí tak sem nepiš." "Nikdy nedokážeš to co on" si prosímvás nechte, protože jsem nic z toho neřekla.)
-
-
Zkus se podívat na film Voda pro slony. Každému, komu jsem to poručila se to moc líbilo.
-
Tvůj názor ti nikdo nebere jen tady s ním zřejmě asi nikoho neoslníš, teda pokud soudíš podle dvou filmů co si viděla tak by to možná chtělo shlédnout i jiné filmy aby si mohla soudit jestli je nebo není dobrej herec protože v HP toho zrovna moc nepředvedl tak jestli ti to přišlo super tak teda fakt nevím jestli seš vůbec schopná půosoudit kdo je a není dobrej herec. Podívej se třeba na BEL AMI myslím, že jeho hereckej výkon tam, by tě mohl přesvědčit o tom, že teda rozhodně je dobrej herec. A jako byl by dobrej herec kdyby nehrál v Twillight? No kdyby tam nehrál tak by zřejmě nebyl tak slavnej jak je teď a nemusíme tady nic řešit *15*
-
-
Naprosto souhlasím. V HP toho moc nebylo, aby se ukázalo jakej je. V BEL AMI (MILÁČEK), fakt super výkon. A je vidět, že dokáže zahrát i něco jiného. Ten snímek se dle mého úplně totiž liší od Twilight. Takže pro mě je to fakt super herec *3*
-
-
On zahrál spoustu jinejch věcí akorát ho všichni spojují furt jen s Twilight jak kdyby nikdy nehrál v ničem jiném přitom hrál ve spoustě jinejch filmů akorát v těch starších není moc pěknej takový mladý jelito ale hraje dobře a teď jako bonus ještě i dobře vypadá takže pro herce naprosto ideální kombinace *1* *5*
-
-
-
Já si myslím, že je fakt super herec.. Například snímek Nezapomeň na mě je fakt super. Nebo Voda pro slony. Teď se chystám zkouknout Cosmpolis, tak uvidím. Ale můj názor je, že je skvělej aspoň jako herec jo... *15* *15* *15*
-
-
přesně!!!! *10*
-
-
a co asi tak podle tebe je ty idiote krasobruslař nebo co jako *7* panebože proč sem píšou takový idioti to fakt nepochopím a koho ty uznáváš nebo neuznáváš tady ale nikoho nezajímá tak se jdi vycpat a nelez na jeho stránky
-
-
Robert Patizón to je úplní idividuum a né herec,takové lidi já neuznávám dekuji.A Twilight to je totální kravina.
-
-
Já zase neuznávám lidi, co neumí ani pořádně psát a útočí na jiné lidi. Je to tvůj názor, tak si ho nech a nevnucuj ho lidem, co o něj nestojí. Vsadím se, že tobě se líbí Avengers a nebo Transformers co? To jsou zase blbosti pro mě.
-
sice je tohleto diskuze,ale když se vám nelíbí tak co tu hledáte?jako tohleto fakt nechápu,aby sem lezli tací co mu jen závidí,protože nikdy nedokáží to co on...a dovedou jen kritizovat a pomlouvat,jděte k čertu!
-
-
a jentak mezi náma nauč se místo pomlouvání češtinu,je vidět že u tebe český jazyk kolísá.
-
-
Přesně tak, jako nikdo vás nenutí sem chodit, tak sem nelezte když Roba nemáte rádi a držte hubu, jste ubohý!
-
-
-
Když ho neuznáváš, tak sem nepiš!! Tady nikdo není na tebe zvědavej!! *16*
-
-
Milý roberte jste úchvatný ale sory mě tak připadá že si vlasatý prase *16* *16* ccc kam se hrabeš na buchtičkáře TAYLORA LAUTNERA on je -S-E-X-Y ty si jenom vlasatý prase ještě ke všemu hnusný a smradlavý se může kristen poblejt když stojí vedle tebe smradlavče!!! *16* měla by si sebou brát plynovou masku vyřid jí to fanoušci jí maj rádi a nechtěli by aby se dozvěděli že se udusila!!!!...jo a si chlupatý jako orangutan jestli nerozumíš tak tedy you are smradlavý orangutan víš vůbec ty prase smradlavý co je to žiledka???děkuji že jste si tutu zprávu přečetl bye bye!!!
-
-
You are smradlavý orangutane. :D Ty seš teda inteligent. :DDDDD
-
jo a ještě bych teda k tomu chtěla dodat, že je to aspoň pořádnej chlap a ne nakej slizkej celej vyholenej přihřátej metrosexuál co si holí břícho a kozy a má tam ňákej pekáč buchet na kterej jsou zvědavý akorát takový vypatlaný blbky jako si ty *15* prostě je to chlap a ne ¨hošánek¨ a určitě má víc do sebe než ňákej 20 letej Taylor Lautner se svým pekáčkem buchtiček stačí ten jeho sexy pohled a odzbrojí minimálně půl bab na týhle planetě *5*
-
a jak ty můžeš vědět jestli smrdí když si se s ním životě nesetkala a předpokládám, že ani nikdy nesetkáš a s tím svým buchtičkářem už vůbec ne *1* ty tragédko. Pattinson je nejvíc sexy chlap *1* a tvoje debilní kecy na tom nemůžou nic změnit. A žiletka se píše s T ty inteligente *1*
-
-
No protože tento člověk má nejspíš sám problém se svým zápachem a tak soudí i tak ostatní. Myslím, že tvá hloupost a neúcta k jiným lidem, co v životě něčeho dosáhli tě v životě ještě vyškolí. Minimálně neoblíbeností a pohrdáním jiných lidí. Víš co je na světě jednou z nejhorších věcí?............ SRÁŽKA S BLBCEM. Bay bay
-
-
Mimochodem bay bay je ironie. Vím, že se to píše bye bye.
-
-
-
víš co?když se to Robert nelíbí tak sem nepíš,to zaprvě...a za druhé si čuchni k sobě-protože se vsadím že u tebe platí podle sebe soudím tebe že jo? *1* a za třetí Robert si to asi těžko přečte když tohle je český portál o osobnostech..upřímně takový retardy jako jseš ty miluju-ironie kdybys nepochopil/a
-
-
ROBERT PATTINSON: „HOLKÁM NEROZUMÍM.“
9. října 2012 / Autor: Denisa
Britský herec, který nedávno odpustil nevěru svojí čtyřleté přítelkyně Kristen Stewart se ženatým režisérem Rupertem Sandersem, si myslí, že je lehčí vychovávat kluky než holky, protože nejsou tak komplikovaní.Když se Roba zeptali, jestli by si přál mít kluka nebo holku, odpověděl: „Myslím, že bych si víc rozuměl s klukem. Holkám je těžký rozumět. A pomyslný návod, jak na ně, je osm set stran dlouhý a v čínštině! A i kdybys věděl, jak ho přečíst, nakonec zjistíš, že ti pořád chybí dvaatřicet zásadních kapitol, takže musíš improvizovat. S klukem je to jednoduchý. Sport, televize, videohry, sem tam trochu Coly - a je šťastný.“
I když je Robert vděčný za svoji roli upíra Edwarda Cullena v Twiligt sáze, mrzí ho, že kvůli ní přišel o velký kus svobody, a tvrdí, že ho nesloží, pokud by už nepřišel žádný další filmový úspěch.
Robert řekl časopisu France's Star Club: „Nakonec mi tahle role pomohla zlepšit můj každodenní život a životní styl. Na druhou stranu jsem ale ztratil to, co jsem si vždycky tak chránil: svobodu. Někteří lidé mi říkají, že je to cena za úspěch. Je mi líto, ale nemůžu s tím souhlasit - podle mě je ta cena příliš vysoká.“
A Robert pokračuje: „Je to zvláštní, ale po konci natáčení se mi fakt moc ulevilo, ale zároveň jsem se cítil smutný. Pro teď vím, že jsem úspěšný. Bude to tak i v budoucnu? Vůbec netuším, ale i kdyby byli moje filmy samé propadáky, brečet kvůli tomu nebudu.“
Na poslední díl série s názvem Twilight sága: Rozbřesk - 2. část se můžeš těšit už od 15. listopadu 2012! -
Robert je úžasný,nadaný a krásny herec. Milujem ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=445095582208948&set=a.445095575542282.122514.421613327890507&type=1&theater promiňte že otravuju a spamuju, jestli se vám líbí fotka,lajk.moc mi to pomůže,svému pejskovi-viz fotka,soutěžím o hračky ...děkuju moooc za ochotu *7*
-
Lidi, tohle musíte vědět!
http://web.volny.cz/volny-cas/drby/clanek/~volny/IDC/225172/robert-pattinson-se-vrati-zpatky-ke-kristen-stewartove-jedine-kdyz-si-ho-vezme.html -
-
Už jsem to taky slyšela :-D Teď otázka, jestli je to pravda.. :-D
Je to skoro jako ve stmívání že? :-D -
-
No fakt, jak ve stmívání. A bylo by docela fajn kdyby to pravda byla :D
-
-
To teda! :-D Umíte si představit jak se berou? Jéé :-D
-
-
-
-