Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No musím uznat, že jako chlapec mě tedy vůbec nebral. Ale v posledních letech je tento muž čím dál tím víc sexy a působivý. A jeho herectví se mi velmi zamlouvá. Sága Twilight mě sice neminula, ale nejsem jejím úplným nadšencem. Ovšem jeho počiny v jiných snímcích poslední doby jsou pro mě nezapomenutelné.
    • On má strašně silné charisma, teda pro mne *3* úplně z něj vyzařuje *3* a samozřejmě je sexy jak prase *14*
  • Mishen
    Děkuju vám že se vám líbí fotka tu fotku sem tam dala já *3*
    • Zuzzanka.k
      Profilovka je skvělá *5*
  • ta nová profilovka je super,už to chtělo změnu jako sůl
  • Nevím jak, ani kdo to změnil, ale díky :-) Už to chtělo novou fotku a tahle je krásná! :-)
  • Souhlasím s Kačenkou...Kristen udělala chybu to jo ...ale proč na ní hned nadáváte? *9* Vždyt je dobrá herečka..a to co udělala,to je její věc....a vy by jste na ní neměli nadávat. *9*
    • Sam604
      Máš pravdu. Všichni dělají jako kdyby někoho zabila. Rozhodně jí mám stejně ráda. Je skvělá. *14*
    • To je taky pravda.. :-) Tady se řěšilo to, že už to koukání na stvmívání asi nebude jako před tím.. Že ted už nejsou spolu a v tom filmu.. Ale jinak máš pravdu, že to asi s hraním nemá co dělat.. Je to její soukromí život a rozhodnutí...
  • Nechapu jak to mohla Kirsten Robovi udelat kdyz spolu byli dost dlouho a ona mu pak zabodne kudlu do zad. Jsem sice na ni nastvana ale nemohla bych oni napsat ze je to pi...,kr.va atd. Myslim si ze se ted Kirsten taky hodne trapi a nemuze pochopit proc byla tak blba,kdyz mela podle me toho nejlepsiho chlapa na svete. Ale zase na druhou stranu si rikam jestli s nim byla doopravdy stastna jak po psychicke strance tak i po sexualni? Ale rozhodne nechci touhle vetou Roba pohorsovat ze neni dobry v posteli to urcite je i kdyz to nemuzu vedet ale vidim jaky ma charisma. Ake ja bejt Robem tak bych ji mozna dala jeste jednu sanci,kdyz se verejne uz tolikrat omluvila tak to nechtela udelat jenom jim to ujelo.
    • říká se že člověk si uvědomí co má (měl) teprve když to ztratí... A myslim že ona si to uvědomila moc dobře.. Podle mě by to měli ještě zkusit.. Mě přátel taky podved, sice ne tak brutálně, ale podved, měl máslo na hlavě, dostal druhou šanci a vím že víckrát to neudělá, protože to by byl konec... Takže podle mého názoru by to měli ještě aspoň zkusit, moc jim to spolu slušelo... A nejsem na straně ani jednoho z nich, jsme lidi a uklouznout může každý...
    • Máš uplnou pravdu. *3* Robert by měl dát Kirsten ještě jednu šanci. Jsme jen lidé a každý může uklouznout přece :)))
      • Taky si myslím :-)
  • Yelito
  • V minulosti jsem sledovala všechny fotky Kristen a Roberta. Proto vím, že spolu chodí od natáčení druhého dílu. Ze dne na den se rozešla se svým přítelem Michaelem, se kterým byla 4 roky a začala chodit s Robertem. Tenkrát se to v bulváru v Americe řešilo, ale ona to popřela, že se rozešla s Michaelem kvůli Robertovi a kvůli skandálu popírali s Robem svůj vztah celou dobu. A teď, to co uděla Michelovi udělala znovu Robertovi, ale tentokrát mají novináři fotky.
    Kristen je možná dobrá herečka a má možná i spoustu dobrých vlastností, ale dlouhodobá věrnost jí nejde.
    • Já mám stejný názor *3*
  • No já se jen obávám, že teď už se nebudu na Twiligh Ságu dívat tak jak jsem se dívala. Když jsem viděla film, přišlo mi moc hezké jak to mezi Kristen a Robem jiskří, že jsou vlastně spolu i ve skutečnosti a jak je to úžasný. A teď, když se na to podívám, budu si říkat jaká je Kristen kr.va. Pro mne to ztratilo takovéto svoje kouzlo. A zrovna teď, před uvedením druhého dílu Rozbřesku do kin. Obávám se, že už si to tolik neužiju a nebudu se tolik těšit jako doteď *9*
    • Zkoušela jsem to přetrpět na první části Rozbřesku, ale celou svatbu a líbánkovou scénu jsem posléze přetočila. *9* Asi mi to bude chvilku trvat, ale doufám, že si nakonec taky film užiju.
      • Je to zvláštní pocit se na to koukat, ale přitom vědět, že Rob jí ted tak trochu nenávidí..(když to řeknu takhle..) Ale nevím no.. :-) Zkusim to tak nebrat.. :-)
    • To máš pravdu.. Je to smutný, ale pokusim se na to nemyslet a užít si to jako ty díly před tím :-) Třeba to půjde..! :-)
  • Mě jen přijde divný, že dřív se o nich vůbec nepsalo, že jsou spolu, nikdy to oficiálně nepotvrdili, nikdy spolu nebyli vyfoceni, jak by se "cicmali" či objímali (z některých těch rozmazaných paparazzi fotek se to vážně nepoznalo), takže nikdo vlastně pořádně netušil, zda jsou spolu či nikoliv. Vždycky to byly jen spekulace. A teď najednou by to jen tak roztrubovali? A ještě ke všemu by se Kristen svěřovala se svým soukromím (na které je obzvlášť opatrná a chrání si ho) a oficiálně omlouvala přes nějaký americký bulvár (obdobě našeho Blesku), kterýmu snad nikdo nevěří? A jen tak na veřejnosti by se nechala nachytat? To mi přijde vážně divný.
    Co si myslíte?
    • Marihuanu, taky kouřila na veřejnosti…. :D Nicméně, Rob ji donutil se omluvit veřejně, aby bylo prý jasné, že on nic špatného neudělal. Navíc tím, že si oba dva chránili své soukromí, je jen málo fotek kde jsou spolu a líbají se, ale existují a jsou i 2 roky stará, což naznačuje, že jsou pár už dlouhou dobu. Navíc Robert to už dávno potvrdil a v jednom interview pro časopis, řekl, že si nedokáže představit nikoho lepšího než Kristen, že ho dělá šťastným, něco v tom smyslu a že by ji snad jednou i požádal o ruku. Což je pak ještě o to horší... Ale ty fotky opravdu photoshoop nejsou i když řada fanoušků se snaží společnost přesvědčit o opaku (trošku srandovní, jak fanoušci budou věřit jen a jen vlastním představám), vždyť všichni víme, že Kristen má stejný výraz všude. :D Ale já to opravdu neposoudím. Kristen mě opravdu zklamala, a Rob má teď opravdu složitou volbu, podle mě jí ale odpustí. Robovi na Kristen záleží omnoho víc, než jí na něm. Ironie je, že „Miluju tě“ řekl Rob už dávno, ale z Kristen to vyšlo poprvé pro média až potom co ho podvedla.
      • Nikdo jen oni ví co k sobě cítí. Ale myslím si, že pokud někoho miluji tak nemám potřebu vyhledávat jiného. I když mě ten dotyčný přitahuje. Zda komentáře od nich jsou pravé nebo mediálně vytvořené také nemůžeme s jistotou říci. Co je ale podle mě jisté je to, že pár byly. Je přece i video kde se líbají (z května tohoto roku). Nosili stejné oblečení, venčili stejného psa. Kdyby nebyli pár, tak proč by to dělali že?
        Musím ale říct i když vím, že je to blbost, protože to s tím vlastně ani nesouvisí je to, že mi to trochu zkazilo pohled na Twilight. Bylo to takové kouzelné když si člověk řekl, že to jak se na sebe zamilovaně koukají není jen hrané, že se mají rádi i ve skutečnosti. Bylo to takové autentičtější. Teď když uvidím druhou část 4.dílu tak to bude jiné. No jo no co se dá dělat musíme čekat jak to dopadne, ale myslím si též, že jí to neodpustí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit