-
hojky tak jakpak se máte a co děláte?co nového u vás?u Roba?mimochodem užijte si parádně Silvestra a přeji Vám všem do nového roku 2012 jen to nejlepší,hodně štěstí,zdraví a lásky...prostě ať je ten příští rok lepší než ten letošní
-
-
tobě taky jackie *3* , přidávám se vám všem přeji co nejkrásnější rok 2012 , plný silného zdraví , ohledně toho Roba proslýchá se že letos tráví s Kristen Silvestra a Nový Rok v Los Angeles ve svém oblíbeném hotelu in West Hollywood, the Palihouse Holloway. *4* *4* *3*
-
-
Tak a je to tady fanoušci Robert už druhým rokem včera vyhrál soutěž od společnosti Entertainment je Celebritou Roku ! porazil jak svou přítelkyni Kristen tak Vévodkyni Kate nebo Britney Spears . Hlasování probíhalo 5 týdnů více na:
http://team-twilight.com/20111229/robert-pattinson-is-the-e-celeb-of-the-year/ -
-
To je super *14* *14* Mě dneska zas přišlo na mail,že časopis Popsugar vybral 50 nejlepších fotografií za rok 2011 a mezi nimi jsou i Rob,Kristen a Tay-první fotka je jak všichni 3 zanechávají otisky u nějakého divadla a druhá fotka je polibek Roba a Kristen když šli z afterparty premiéry filmu Voda pro slony.No a pak mě přišel ještě 1 mail a to že se prý Taylor přiznal že je gay *8* *8* Zajmavý *7*
-
-
A můžeš mi pls poslat odkaz na těch 50 nej fotek? Předem díky.. *3*
-
-
http://stmivani.svetu.cz/27138-twilight-saga-se-umistila-mezi-top-50.html
-
tam jsou jen ty 3 fotky o kterých jsem psala,chceš to i tak poslat??? *3*
-
-
to zanechávání(nohou i rukou) otisků bylo u Čínského muzea *3* Kris tam na tom ceremoniálu měla i tátu *4* *4* *3*
-
-
-
Prosím Vás,nevíte jak se jmenuje nebo kdo složil skladbu,kterou hraje Edward v 1.díle na klavír?
-
-
Clair de Lune - Debussy
-
-
To nehrál na klavír:D
-
-
ale je krásná :))
-
-
-
Bella's lullaby-Carter Burwell :D
-
-
Moc děkuji!!!Je nádherná *14*
-
-
Nemáš zač:D a máš pravdu-je nádherná:DD
-
-
-
-
Nevíte někdo, jakou školu studoval? Nebo jestli má sourozence atd.
-
-
v jednom rozhovoru řekl, že to se známkama nebylo moc slavný, takže Harvard to nebyl... :))
-
-
v jednom rozhovoru dokonce prásknul na sebe , že ho z tý školy pak ve dvanácti vykoply , tak měl soukromého učitele no a pak od patnácti prostě pracoval modelingem a filmem *4* *4* *15* *1*
-
-
jako fakt jo?? :D
-
-
jj,:)))) :D
-
-
koukala jsem teď na Robsessed. Nevím jestli si to viděla, ale je to jeho sfilmovaný životopis. Moc sem tomu nerozuměla, ale ukazovali tam tuhle školu... http://www.harrodian.com/
třeba to bylo v souvislosti s ním :))
-
-
-
-
-
Sice nevim jakou školu studoval, ael vim že má sestry.
-
-
Tower House School a pak The Harrodian School
-
-
-
No já si myslím, že Twilight je dobrý únik od reality. Vždy se odreaguji a zasním. Herci se mi líbí, hlavně Robert a Kristen jsou krásný filmový pár Docela bych jim to přála i v reálu. S Robertem jsem viděla víc film a skoro vždy se mi líbil, nejvíc v remember me. Voda pro slony je také dobrý film. Těším se v únoru na Miláčka podle ukázek by to mohl být také dobrý film. Nelíbil se si jak hrál postiženého letce to bylo divný (psycho). Z Roberta roste nová star tak mu to přejme.
-
Mě se teda Rob moc nelíbí, hezčí je jak hraje Jacoba...
-
-
jo no, vypadá víc dospělý... :))
-
-
prostevsechno.blog.cz
prosím koukněte a kdyžtak doporučte dál :D díky *8* -
Co ty mínusky jako mají znamenat???!!!! *7* Se tady s něma nějak roztrhl pytel a nevidím k tomu žádný důvod!
-
-
Tak už tu zase nejsou,to je fakt zajmavý *7*
-
-
o cem to tu placas?? *7*
-
-
Nevím proč bych tu měla jako něco plácat!!Před nedávnem tu byli u nějakých komentářů mínusky a pak tam nebyli,tak co je na tom tak udivující??!!!
-
-
-
-
Dívám se na videa z focení Roba a Kirsten.Ty herečky snad musí mít 40kg i s postelí,když vidím,jak si ji tam Rob nadhazuje *1* Kolikrát když ve filmu vidím,jak herec nese herečku,bez toho aby se zadýchal nebo vypadal unaveně,říkám manželovi,že by chlapci strnul úsměv,kdyby měl táhnout mě s 80 kily živé váhy *1* *1* *1*
-
-
mimochodem kde si to našla? že bych taky kukla...
-
-
Tady http://videoklip.osobnosti.cz/robert-pattinson--kristen-stewart-and-robert-pattinson-pt2
Je mi jasné,že v těch filmech to nenatočí celé najednou,ale stejně *1* Se mnou by ho bolely ruce jen by mě uviděl *1*
-
-
já myslim, že to nebude taky tak růžový *1* možná že jsou lehounký,ale Taylor myslim u 3 v bonusech řikal,jak se natáčelo jak nesl Belu na horu,aby byl cejtit jen jeho a ne jeji pach.A že jí tahal snad půl dne, že tu scenu nemohli natočit a odpol už prej vůbec necejtil ruce *1* *1* *1*
-
-
děkuji vám za odpovědi moc si toho vážím *4*