-
No tak teď jsem byla mrknout na diskuzi u té Dominiky Myslivcové,abych se teda dozvěděla co to s tou Jackie28 má znamenat a to je debata opravdu na úrovni,víc k tomu ani nemá smysl dodávat *7*
-
-
Tak to je moc, Jackii28 se tam schovává za nick Míša a píše neskutečné nesmysly, včetně toho, že Jackii zemřela. A to jen aby věděla,co na to budou ostatní říkat. To je fakt moc. A já na to skočila a litovala ji,že umřela. Fuj Jackii *16*
-
-
Kdepak to nejsem já,nevím k čemu by mi bylo se za někoho vydávat a schovávat...Nemysli si,že mě neštve fakt,že mě tam nějakej chytrák prohlašoval za mrtvou.....s*re mě to a hodně,ale co s tim nadělám když mě tam lidi nemaj rádi a tak píšou to nejhorší
-
-
když už to tu píšeš tak jsem se taky musela kouknout, celkem zajímavý...že je huba nebolí z některých slov. A Vejinko, ke Kristen už nepáchnu, chtěla sem se zeptat co je u ní nového a ještě dostanu mínus... zvláštní lidé :D.
-
-
Tam se to těma mínuskama jenom hemží a absolutně nechápu za co,vždyť jsou to normální komentáře *7* *7* se asi někdo nudí nebo co *3*
-
-
já se musela taky kouknout a strašně jsemse pobavila *15* to jsem myslela že je taková zábava jen u kristen... *15*
-
-
mohl by mi někdo odpovědět prosím *4*
-
-
ahoj pravda to není když sekoukneš na www.people.com je to americká stránka o všech novinkách a hvězdách pod jménem Robert Pattinson to tam není a ze zkušeností s touhle stránkou vím že by to tam 100% bylo *15*
-
docela ráda bych ti odpověděla, ale sama nemám tušení a myslím, že asi nikdo kromě jich dvou a jejich okolí... podle mě, všechno co se píše jsou hlouposti :))
*1* *1*
-
-
Dozvědela sem se,že prý v sobotu umřela Jackie28.To je strašné *8* Nevíte o tom neco?Je i z toho uplne spatne.Doufám,že to není pravda *7* Bylo to v jednom komentáři u Dominiky Myslivcové.
-
-
Tak to určitě není pravda:) jestli to psali u Dominiky Myslivcový tak to pravda nebude:)
-
-
jo no, protože jí tam moc v oblibě asi nemají... :D
-
-
drby já žiju a nevim jakej ubožák si to vymyslel,tomu bych namlátila
-
-
tyjo fakt to tam je, ale od míši, takže už ani nevim, co si mám o tom myslet *7*
-
-
-
Aspoň Rob tady má pěkné komentáře, teď jsem se koukla k ostatním z top 10 a nic moc. To je samé : Ahoj jsem Kristen a vy jste trapný, nebo bieber je gay,a pod. No ani nemam slov.
Škoda že nejsou nějaké novinky,já tedy žádné nenašla,a co vy??
Jo ale už je filmový průvodce BD a je tam i to jak jsme se bavili s Jarynka26 o umělé Belle :-) asi si to pořídím. :-) -
-
Mě chodijou novinky na mail,předevčírem došlo že je Rob stroj na peníze,pak nějaký rozhovor v nějakým rádiu,tam jsem stejně prd rozumněla,ale takhle velice nic,nic zajímavýho *7* *7* Ten průvodce může být v pohodě *3*
-
-
já tomu rozhovoru taky nerozumněla :D.
-
-
-
ahojky Rob je prostě žůžo ale jen jako upír *2* .Slyšela jsem že požádal Kristen o ruku a ona odmítla a tak se rozešli *13* doufám že to není pravda .Jestli někdo zná pravdu tak napište předem děkuji *4*
-
Ahoj!Jsem ráda,že jsem si zdejší diskuzi pročetla,aspoň jsem se dozvěděla,že jsou spolu i v soukromí *14* I když spousta lidí tuhle ságu zatracuje,tak já se asi krapet zamilovala.Je to romantika,kterou ve skutečném životě nemůže člověk prožít(samozřejmě si nemyslím,že by se dal někde potkat upír) *1* Ale jelikož mám manžela a synka,tak ta romantika už skoro není,natož přibližující se té,co ukazují ve Stmívání *15* Jinak Rob se mi líbí jako upír,ale co jsem pak shlédla videa,kde jsou rozhovory s ním,tak už to není ono *1*
-
-
Robovi to sluší všude,ale ve Stmívání je opravdu neodolatelný *14* 1. díl jsem viděla nejvíckrát *15*
-
-
Proměna Belly v upíra http://www.youtube.com/watch?v=pJ61cg-KCS4&feature=youtu.be
Sama jsem to tam nahrávala.Doufám ,že mi to nesmažou.Komentujte a hlasujte :D:D :D -
-
To sis tam dala z toho konce. Já jsem na té 1.části byla v kině a vím že ty sis tam udělala jenom ten začátek. Ale jinak fajn kdyby to bylo v lepší kvalitě. *5*
-
-
páni!! Po dlouhý době je Rob zase na 1.místě!!! *2* *2*
-
Ahojte, prosím vás nemůžete mi někdo doporučit Rozbřesk v nějaké přijatelné kvalitě ke stáhnutí pokud možno na uloz.to? Nevím, co stáhnout, tak se ptám jestli někdo už nemá nějaké ty zkušenosti... *3*
-
-
V dobré kvalitě to tam ještě není *1*
-
na ulozto je film jen v tý hrozný kvalitě z kina a myslím, že to v nejbližší době líp neseženeš...
zkus to třeba tady, ale stejně je to divný :)
http://www.ulozto.cz/11797312/twilight-saga-rozbresk-1-cast-cz-dabing-avi -
-
Ok tak děkuju.. *3*
-
-
neni vůbec za co :)
-
-
-
-
aspoň nějaká pozitivita u Roba... opravdu mi příjde že tu chodí normální lidé... chudák kirsten ta je zamořena ulítlíma věcma... taylor ten fanynkama jen ve stylo... miluju tě tylor *15* aspoň že Rob tu má normální diskuzi
-
-
To máš pravdu,teď jsem nakoukla ke Kristen a ta debata stojí opravdu za to *8* *8* Někteří lidi jsou opravdu zvláštní *15*
-