Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dcl peknej hlavne ve stmívání
    • jako upíra bych ho též brala *15* ale moc me k nemu nesedi ty vousky... ale to je asi tím že ho znám ze stránky upíra... *14*
  • chtěla jsem přidat fotky,ale všimla jsem si že je má někdo na blogu tak se jukněte, a jsou tam fotky ze zmiňované sex scény( druhá část), libovka!!!
    • pardon, nezkopčilo se mi to, tak že tady je blog
      http://hannah-montana-twilight.blog.cz/rubrika/rozbresk-fotky-z-filmu
      • Pěkný fotečky *3* ,teda až na tu jak leží Bella ,,mrtvá´´na stole *7*
        • zjistila jsem že to neni bela na stole jak umřela ale jen nafukovací bella :-O. Někde je i foto jak Kristen leží vedle "sebe".
          • I tak jsou maskéři ,,Páni mistři´´protože to co dokázali je fakt mazec *3* *3* a na Belle se dobře vyřádili *15*
      • paráda... ale ta foto vánoční mi příjde moc umělá *1* na to jak to tam vždy vypadalo u charliho *1* ale jinak bomba fotky
        • to jo, ale třeba je to kvůli Renesme, protože tam vidim malou ponožku:-). Aspoň máme nějaký pohled do druhé části.
          • kdo vůbec bude renesme vychovávat,já teda tu knihu nečetla,není na to momentálně čas a ani v knih kupectví momentálně není... *13* ale časem se na to chystám... někde jsem četla že ji budou držet od bell ze začatku dál... že se svým způsobem o ní bude starat edward...? (ale nechci něco říkat co není pravda třeba,proto se ptám *2* )
            • sims120
              Já si ty knížky čtu každý večer. Čtu to asi po patnácté a nikdy mě to nepřestalo bavit *14* I love you Twilight *14* Mám doma všechny ty knížky a je to bomba. Ta druhá část bude začínat tak že ji tam k renesmé nepustí a proto půjdou oknem na lov. Její první kořist: PUMA!! Je to super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • nechci ti nic prozrazovat teda :-) ale ano budou ji držet dál, protože by měla být Bella "jaksi hladová a nezadržitelná" nebo jak to mam říct, ale ona se drží na uzdě. Vychovávaji ji všichni, Jacob(kvůli otisknutí),Rosalin,.. Moc si to nepamatuju, četla jsém to před časem.
              Jarynka26: ale udělali ji hezky mrtvou, dobře provedeno.
  • latyka
    Ahojky,
    podivejte co jsem objevila a vypadá to,že by to fakkt mohlo být z dvojky

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YUounipymHI
    • Zuzzanka.k
      Bohužel už je to smazáno :(
      • IsabellSwanCullen
        Ach jo, proč jsem to nemohla stihnout, když to tam ještě bylo?? :((
        Jo, dobře, taky jsem si říkala, že je lepší si prostě počkat, ale teď vim, že to opravdu lepší neni:D
      • Tak to je dobře, protože tohle je svinstvo. To ty lidi nemůžou počkat až budou vypuštěny oficiální videa? To je musí krást? Narovinu říkám, že jsem na to video nekoukala, nechám se hezky překvapit *3*
    • Hoj, jojo je to z dvojky. Zrovna jsem se o tom bavila s your-darling před nějakou dobou.
    • dobrý.. vypadá to jak možná z dvojky... ale to se uvidí asi až budou jistější videa nebo film , ale jinak mazec... *14*
  • tak jsem včera na netu sjukla rozbřesk 1 část v aj a je to pěkný :) teda když vynechám Bellin dramatickej porod..a ten konec byl luxusní jak otevřela oči a měla je červený:)už se těšíím na pokračování
    • dramatickej *2* chudák.. já bych teda takovej porod nebrala... a to mám jeden za sebou *1* ale musím říct bezva natočené... drsně zahrané... a to myslím celkově... lepší herce fakt nemohli vybrat... *14*
      • sims120
        Moje máma je fakt ulítlá na twilight stejně jako já ale říkala mi že jak měl být casting tak měl dostat roli Edwarda *11* Rupert Grint (Ron Weasly z Harryho Pottera) *11* *11* *11* Blééé
  • Mam ho rada ma uplne uzasne filmy i s Belou nejvice se mi libi dili 1.2.3.4.5.a ti dalsi nevim jestli jeste jsou je to proste skvelej herec ve stmivani i zatmneni i rozbresk
  • lenkaschs
    ROBERT PATTINSON: KRISTEN STEWART JE SEXY BOHYNĚ!
    Zdroj: isifa.com
    Wow! Za co si Kris vysloužila tak atraktivní titul?

Robert (25) přiznává, že ve chvíli, kdy se v posledním dílu ságy Twilight jeho filmová partnerka Bella proměnila v upírku, nenacházel slova obdivu.

"Stala se z ní sexy bohyně. Vypadala naprosto perfektně," vzpomíná na dojmy, když svou přítelkyni spatřil takto nalíčenou poprvé: "Do té doby to byla prostě jen hezká holka, najednou se z ní ale stala dokonale elegantní a přitom tak sexy ženy. Upíří královna."

"Proměna Kris byla v tomhle filmu podle mě nejpodařenějším zvratem," komentuje Twilight Breaking Dawn Robert. I přesto však, že jeho partnerka byla tolik atraktivní, natáčení intimních scén bylo pro filmového Edwarda velmi složité: "Chvílemi to bylo vážně bláznivé. Měli jsme se s Kristen milovat a vedle naší postele, mimo záběr kamery, ležel chlápek, který nám přesně říkal co a jak máme dělat."
    V ostatních filmech však Rob s natáčením intimností problém neměl: "Režiséři v těchto scénách většinou nechávají na hercích, jak se zachovají. Rozbřesk byl ale jiný. Bylo tam moc lidí, kteří měli jasnou představu o tom, jak by sex Edwarda a Belly měl vypadat. Jsem rád, že je to za námi."
    • Ježíš já se tak těším až uvidím Kristen jako upírku, bude naprosto dokonalá *3*
      • viděla jsem úryvek ze sex scény a vypadala dokonale..a někde jsou i fota
        • your-darling
          já na to koukám furt... zahráli to dobře... nejvíc jsem se smála, když rozbil tu postel :))
          • jo jo udělali to dobře :D, ale myslim úryvek z druhé části,kdy už je upírkou, našla jsem to na youtube, jak stojí Ed. za ní,líbá ji krk a ona ho přehodí na postel no a pak ji roztrhá svetr... Jestli dvojka bude jako knížka tak to bude zajímavé...
            • Vejinko teď ho sem dala latyka, ale to co jsem viděla byla lepší kvalita a pak to smazali kvůli právům tak zkoukni co tu ted je jinak to bude třeba taky fuč.
            • tak odkaz na youtube.... *3*
      • šest ;)
        • your-darling
          SEDM :D *14* *14* *14* nemůžu se dočkat... prostě je to bláznivý :))
          • sims120
            9 *3* *3* *3*
      • pět *1*
      • Čtyři *1* *1*
      • IsabellSwanCullen
        Tak to jsme dvě co se těšíme:DDD
        • Né je nás osm---> minimálně *3* *2* *3*
        • lenkaschs
          jsme tři :DDD
  • týý jo.. první místo.. :D
    to tu dlooouho nebylo :D :D :D
  • fuuuuuj! komu se libi? *12*
    • Hmm, tak třeba mě *1*
      jen tak mimochodem, proč sem chodíš? *1* ale vlastně dík, aspoň se mu zvyšuje návštěvnost:D
    • V tom případě ses tady nějak zatoulala né?? *1* *1*
      • Jééé,já jsem tu 2x *1* *1*
        • ale je to ok... pokažd tu je jiné slovo *15* zabloudila a zatoulala... *15* to miluju takové vyvracení slovy fuuuj... nic lepšího je už napdanout nemůže... *15*
          • Poprvé se mi to ztratilo,tak jsem to posléze napsala po druhé,no a výsledek je vidět *7* Každopádně význam je stejný,na co sem někdo s takovým komentářem chodí??!!!Nenapadlo by mě lízt mezi nějaký fanoušky někoho nebo něčeho a vhodit takovej dotaz!!! *7*
    • V tom případě jsi tady nějak zabloudila né?? *1* *1*
    • tak myslím si že každej má svůj vkus typu kluka... a nechapu proc to nekomu vyvracet slovy fuuuj... me se líbí jen v podobě upíra :-D jinak muj vkus to není,ale hraje výborně... má můj obdiv
  • Ahoj uz jste nekdo videl Rozbresk 1.cast? Ja jo sice z kina a z titulkama ale stalo to za to si to stahnout je to uzasnej film doporucuju si to stahnout *3*
    • promiň jestli tě tim nějak urazim, ale kdybys byla trochu pozornější, tak zjistíš, že jsme to tu probírali už nějakou dobu a jsme na diskuzi Roberta Pattinsona, kde jsou všichni možní fanoušci jeho a jestliže v twilight hraje hl. roli, tak je to trochu logický. *3*
      • Super řečeno *3* *3*
        • Díky:D
    • My už to delší dobu víme *3* *1* *1*
  • mám takový dotázek... už jste někdo pisal zda jo tak hodit zkušenost... jestli se to vrátí zpět nebo odepíše... a hlavně jak to funguje... zda to česká pošta veme a kolik stoji i známka třeba... děkuji moc *4*
    • Jarynka27
      Já jsem sice nepsala,ale něco o tom vím *3* Do větší obálky vlož tvůj žádací dopis s fotkou nebo co chceš podepsat a do ní přilož oznámkovanou a sobě adresovanou obálku,dobrý bude,když na tu větší obálku napíšeš-Do Not Bend tzn Neohýbat.V průměru to bývá minimálně 3 měsíce než ti dopis příjde.A vím,že by se mělo do obálky vložit několik Mezinárodních odpovědních kupónů,které budou použity k doplacení k hodnotě anglických známek,dají se zakoupit na poště.Tak nějak by to mělo co vím fungovat,ještě záleží kam až to budeš posílat.Tak hodně štěstí *3*
      • mno psát nebudu mě to hlavně zajímálo čistě teoreticky jak to funguje atd. ale vidím že to není žádná sranda *15*
        • Já jsem si o něj chtěla napsat,ale jak jsem zjistila co to obnáší tak mě to přešlo *1*
          • to je fakt tak těžky... *8* jsem myslela že pošlu něco a je to... ale neeee další podrobnosti okolo toho... škoda,že je to tak těžké *7*
            • Navíc nevím kolik stojí ty kupony,známky,utratí se hafo peněz a autogram třeba ani nedojde *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit