-
http://www.ulozto.cz/11243452/twilight-saga-4-rozbresk-2011-part1-cz-dabing-kino-avi
zatím jen min. kvalita ale pořád lepší než nic :) *14* -
hel nezná někdo adresu, abych si mohla poslat o autogram? prosím pište!!! :)
-
-
na této webovce je spousta adres, snad ti to momůže. A měli by tam být všichni z Twilight *3* http://autogramy-renca.blog.cz/
-
-
dokoukali jste ten film do konce?? Protože ještě za titulkama je dodatek Volturiových..... jak jim tam ta slečna nese ten dopis o tom že je Bela proměněná...
-
-
chtěla jsem to dokoukat, ale měla jsem to stáhnutý a tam ten konec nebyl :(
ale mám v plánu ještě kino, tak se uvidí :D -
-
to ty Volturiovi nemohli dát do filmu?
-
-
nevim... beztak to dělají, aby se na to lidi podívali dvakrát, protože to poprvé neviděli :D :D :D
-
-
-
jj já jsem to viděla. S kámoškou jsme měli v plánu tam zůstat co nejdýl, protože se nám nechtělo odejít:D Bylo vtipný, jak se skoro všichni lidi zvedli k odchodu a pak když se tam ta scéna objevila, zůstali stát jako sochy nehnutě na místě:D
-
-
já sem to taky hned netušila, a je to takový blbý no.... to se fakt na to musí vícekrát jen kvůli tomu konci *15*
-
-
Tak to jsem neviděla *8* *8*
-
-
já to taky neviděla *8* *8* *8* ještě že na to jdu v pondělí znova,to tam budu sedět jak přibitá až dokonce *1* *1*
-
-
jako neni to extra dlouhý, ale navazuje to na další díl. Pokud jste četli knížku tak víte o co jde. Nechci prozrazovat :-)
-
-
-
-
Taky bych se chtěla podívat na světovou premiéru,vyfotit se,nechat si něco podepsat *14* ale to bohužel jako obyčejnému smrtelníku z České republiky nehrozí *10* *10* Takže páni pořadatelé příště myslete i na nás *1* *1* *1*
-
-
jo... my nemáme šanci se tam dostat a oni sem nepřijedou, protožek kdyby to měli v plánu, tak už by tu byli... *16* *16* *16* ... Štve mě to :(
-
-
Bohužel s tím nic nenaděláme *10* jedně,že by jsme se přestěhovaly do centra dění nebo se z nás staly milionářky a mohli si lítat kam se nám zlíbí *1* *1* *1* Tu druhou možnost bych brala *15*
-
-
Kdo by jí nebral... :) Mě mamka dovolila letět do Londýna na tu premiéru, ale s tím, že si seženu hodně levný letenky i pro ní :)) Ale bylo pozdě a už byl levný jenom jeden let :(
A ted jsem se dozvěděla, že byl i v Berlíně, tak taky neni tak hrozný dojet :( :( ale pozdě no *13* -
-
Takže se musíme příště domluvit,čím víc tím líp a třeba dostanem v letadle množstevní slevu a kdyby jsme měli ještě nějaký zajímavý úbory,tak by si nás třeba i Rob všiml *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Tak jsem se včera konečně koukla na Nezapomeň na mě....krásný film,akorát mě mrzel ten konec,kdy tam Rob umřel...ale to mě mrzelo i u HP4..jsem ráda,že to byl jen film,kdyby se mu něco stalo v reálu tak se zbláznim-a to ho neznám *1* a asi bych nebyla jediná si myslím.Neřešte mě lidi jsem cvok,ale mám k tomu důvod,Robík je fakt krásnej a roztomilej.chtěla bych ho vidět v reálu,ale to se asi nestane,i kdybych ho měla potkat tak by se leknul a utek by *1* prominte jsem fakt cvok *1* *14* *14*
-
-
já myslím, že by se pár holek zbláznilo, přizabilo a podobně :))
Každopádně by to byla škoda a my tu řešíme jenom kraviny :D :D :D :D :D -
Tak neboj nenechám tě v tom pač jsem na tom úplně stejně *1* *1* *1*
-
a o víkendu jsem měla jít s přítelem do kina na Rozbřesk,ale sešlo z toho,protože pak řekl,že na takovou kravinu nepůjde... *9* viděla jsem trailer a nevypadalo to špatně,nwm co se mu nelíbilo
-
-
je to na uloz.to
jen zadejte twilight saga a je to tam *3* -
Na jedné stránce to ted stahuji s titulkama, ale nevim která to byla tak se koukněte.
rapidshare.com, fileserve.com, filesonic.com, wupload.com, megaupload.com, netload.in, hotfile.com, filefactory.com, uloz.to, quickshare.cz -
Lidi tady jsou titulky a fungují, mám staženo a vyzkoušeno :o))
http://www.uloz.to/11180626/the-twilight-saga-breaking-dawn-part-1-2011-cam-xvid-bida-cz-rar -
Právě jsem došla z kina a naprosto úžasná podívaná *14* *14* *14* ,na filmu se povedlo naprosto všechno *3* A Rob absolutní nádhera,Robe díky že jsi *1* *1* *14*
-
Hezky nám Rob i Kristen stoupají v žebříčku, to je dobře *3* Jinak na Rozbřesk se chystám ještě určitě tak 2x a pořád dokola poslouchám soundtrack *14*