Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě jsem neviděla ale asi se chystám do Kina *4* *3*
  • Prosím poraďte kde stáhnu film Rozbřesk 1.část zdarma, na ulozto.cz to zatím není, víte někdo o něčem? Pokud ano prosím napište protože do kina se teď nemohu dostat jsem dlouhodobě nemocná díky. *3*
    • your-darling
      dnesa jsem to už na ulozto našla... takže už se to stahuje, ale je to jen bez titulků.. *9*

http://www.uloz.to/11168852/twilight-saga-rozbresk-1-cast-the-twilight-saga-breaking-dawn-part-1-2011-cam-xvid-bida-fg-avi?captcha=no#cpt
      • dá se to stáhnout i z titulkama mám to už shlédnuté a je to super *3*
      • Zuzzanka.k
        Já už to mám stáhnuté, ale jen škoda že tam nejdou titulky. Do kina se samo taky chystáme a už se nemůžu dočkati *5* *5* *14* *14* Je to nádhera
    • Jelikož je to teprve teď v kině,takže na stáhnutí to bude tak za 1-2 *10* *10* .Je to škoda *13*
  • Určitě jim to sluší *4* ale ty by sis nepřála aspoň na chvilku být místo Kristen *3* *3* ?Já teda jo *14* *14*
  • Jak já Kristen závidím!!! *13*
    • lenkaschs
      já ne já ji to přeju Robsten jsou best se k sobě nesmírně hoděj a zbožňujou jeden druhyho *1* *1* *14* *14*
      • Přesně tak:D jsou roztomilí spolu a navíc ROBSTEN zní hezky já bych s nim byla ROBILA:DDDD a to je hrozný:D
        • Taky bych byla ROBILA *1* *1* No zítra vzhůru do kina *3* konečně!!!
  • lenkaschs
    ROBERT PATTINSON: NATÁČET SEXY SCÉNY S KRISTEN BYLO SLOŽITÉ
    Zdroj: isifa.com
    Nejen ve filmu, ale už ani na veřejnosti se Kristen a Rob nestydí ukazovat svoji lásku. Ba co víc, filmový Edward se ani neostýchá mluvit o erotických scénách, o které ve filmu Twilight Rozbřesk nebude nouze.
    Dávno pryč jsou doby, kdy Robert a Kristen svůj vztah tajili. Při promo akcích kolem první části posledního dílu ságy Twilight (v ČR od 17.11.2011) naopak dávají svou lásku na odiv, a tak se není čemu divit, že otázky ohledně natáčení intimních záběrů se na ně hrnou ze všech stran.

Rob přiznává, že zpočátku byl při těchto scénách velmi nervózní, protože se nechtěl ztrapnit před Kristen ani před štábem: "V něčem bylo určitě lepší, že jsme s Kristen skutečný pár. Na druhou stranu ale nešlo o nás dva, v té posteli byli Edward a Bella a u toho jsem chtěl zůstat. Nechtěl jsem ukázat, co dělají v ložnici Rob a Kris. Nechtěl jsem být příliš vášnivý a ani moc usedlý. Bylo složité najít hranici mezi tím a neztrapnit se u toho."

"Sexuální scény ve filmech mi vždycky připadaly divné," svěřuje se herec: "Teď když navíc vím, jak probíhá jejich natáčení, že ty dva, co se milují, vždycky sleduje celý štáb, je to o to šílenější. Po celou dobu natáčení intimností, jsem si přál, aby to byl jen sen, ze kterého se brzy probudím." Rob je navíc přesvědčený o tom, že Twilight Breaking Dawn by se bez sexu obešel: "Vždycky mě pobaví, když se nějací chytráci odvolávají na erotické kapitoly v knize. Tam ale žádné nejsou!!! A jestli máte pocit, že si vymýšlím, tak si tu knížku honem běžte přečíst znovu..."

Edward Cullen je ve svém chování velmi staromódní a Robert s ním souhlasí: "Pokud jde o sex, neuznávám milování bez lásky. Nikdy jsem neprožil sex na jednu noc a ani po tom netoužím. Když se mi někdo líbí, chci s tou holkou chodit a automaticky přemýšlím o tom, že si ji jednou vezmu a jednou budeme mít dítě." Určitě to ale nebude hned... "Natáčení s miminem bylo úžasné, ale na své vlastní se zatím necítím. Uvědomil jsem si, že si nedokážu představit, že bych byl skutečný táta. Chceme si s Kristen ještě chvilku užívat volnost, kterou teď máme."
    • Úžasný článek:)
      Rob je tak rozromilej *14*
  • lenkaschs
    ahoj po dlouhé odmlce jsem zase dýl u mamči na netu a nejen na skok:D A TAKY SE MUSÍM PŘIPOJIT- JÁ BYLA NA ROZBŘESKU VE STŘEDU O PULNOCI NO A PROSTĚ BEST OF THE YEAR *14* *14* *14* *14* ÚŽASNÉ, ÚŽASNÉ VÝKONY JAKO VŽDY akorát ted zase rok čekání , ovšem v dubnu bude nejvyšší kvalita stahnutí takže juhů žhavit compa *1*
    NO A JAK JSME SI VŠICHNI MYSLELI - ROZBŘESK VTRHNUL DO KIN A JDOU NAHORU V ŽEBŘÍČKU *2* *2* *1* *14* *14*
  • Nejlepší sága na světě *14* Rozbřesk je dokonalej *4* Nemůžu se dočkat až bude 2. část :-)
  • Zrovna čtu v TV mini,že Robert,Kristen,Taylor byli za své výkony ve snímku Twilight sága:Zatmění nominováni na Zlatou malinu(nejhorší herecké výkony). *16* *16* Chápete to jako??Se tenkrát asi někdo blbě vyspal *1* *1*
  • IsabellSwanCullen
    Před chvílí jsem se vrátila z kina a........... nemám co říct:D Nádhera nebo úžasný a dokonalý fakt nevim:) škoda že neni víc peněz že bych šla ještě jednou:D
    Rob sladkej jako vždycky...(hlavně na líbánkách:) *14*
    Kristen překrásná... *3*
    Musim uznat že i Taylor:D *1*
    Spoustu vtipů:D... *1*
    Doufám že to bude brzo někde na netu ke stáhnutí
    Tak AŽ ZA ROK druhá část:( *9* :D
    • Jé,tiše závidím *4*
      • IsabellSwanCullen
        :D Ty nepůjdeš do kina? :D
        Doufám, že to bude co nejdřív někde ke stažení:DDD
        • Ale jo půjdu,ale až v nedělu *13* a to ještě tak tak protože mám přezouvat auto,takže penízků moc nebude *10* *10* Ale nevidět to,tak to bych nezvládla *1* *1* *1* a máš pravdu s tím ať je to co nejdřív ke stažení,na 1.díl jsem čučela tak 4x za sebou,takže to teď bude těžký *1* *1* *1*
          • IsabellSwanCullen
            Máš to těžký s těmi penězi... ale máš se na co těšit ;) s kámoškou jsme se celou dobu smály, jak debilové a teď si už po několikátý pouštim trailer :DDD
            • IsabellSwanCullen
              To nevim, jak kterej film. Možná měsíc, nebo dva... opravdu nevim. Ale doufám, že co nejdřív:D
            • to je tak když někdo nechává něco na poslední chvíli,pak se to nahromadí a vznikne tahle situace *10* *10* ale tohle si určitě ujít nenechám i kdybych si na to měla půjčit *3* *1* .Taky už se těším,v nedělu snad nedospím *15*a v pondělí už budu čučet beztak na nějakej z těch 3 dílů *1* *1* to je nejhorší když vidíš nějake dobrej film a pak dlouho nic *10*Za jak dlouho se to většinou dá stáhnout?já ani nevím *13*
  • Jůůů tak to se mám na co těšit *14* *14* *14* *14* Zrovna na to dávali před chvílí ukázku v televizy *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit