-
Robert Pattinson: ‘Breaking Dawn’ Birthing Scene Made Me Feel Like A Real Dad!
Tohle řekl Rob 25.10. v Brusselu na setkání s fanoušky
Tady je kus originálu:
“It was often improvising, filming with a baby,” the 25-year-old actor said at the Brussels press conference Oct. 25.
He explained, “At one point there had to be all this fake blood on the newborn baby, so we had to apply it to the baby and the child starts to cry in my arms. So we do everything to calm the baby down a bit and then I thought: ‘This really feels like my baby.’ But it was fun to play, totally different from the other films.”
Rob certainly has babies on the mind. Earlier this week he admitted to M6 he’s excited to be a father when the time is right. “Definitely, I wanna have kids,” he said. *14* *14* -
-
:DDD doufám že bude Rob mít biologický děti.... jestli budou tak hezký po svým tátovi.... *14* :DDD
(já vim, nejsem normal:) -
-
určitě budou dokonalý a krásný jako jejich taťka,to už je předurčený *14* neboj se,Kamí,nejsi v tom sama já jsem též nenormál *1* ale z Roba *14*
-
-
-
Jsi heskej a ja tě žeru *14* *1*
-
Tak a už mě to štve:D pořád se sem pokoušim přidávat nějaky fotky a zatim se ani jedna neukázala *9* :DDD
-
-
Neboj, oni se časem objeví *3*
-
JJ to znám naprosto perfektně, ale tentokrát jsem měla štěstí a ta moje oblíbená se tu konečně po asi 50-ti pokusech nahrála *5* . Přeji ti hodně štěstí a hlavně trpělivost *2*
-
-
Děkuju *3* trpělivost už mi začíná chybět *1*
-
mě se ted taky asi z deseti fotek nahráli jen dvě...
jestli je možný kontaktoval někoho, kdo spravuje celý osobnosti, tak mi řekněte jak, protože mi to tu už vážně vadí... *16* *16* *16* -
-
hele a co kontaktovat správce kakadu ?
-
-
to by možná šlo... :))
-
-
-
-
-
Nevíte nějaký novinky o Robovi?? Třeba kde se nachází a pod... Poslední novinkou vim že před měsícem byl v Torontu. Jako kdyby se snim propadla zem..
-
-
taky sem o něm ted nic moc neslyšela... :) *14* *14* ale chtěla bych.. :D
-
-
no právě, vim jen že bude jezdit na Tour ohledně BD, ale nic víc, je to škoda, chtělo by to nějaké nejlépe denní novinky :-) a fotky! kdyby si věděla dej vědět!
-
-
hele já mám asi největší zdroj informací tady a na facebooku, ale nikde nic, tak snad po premiéře se to zlěpší... :)
-
-
Teď je snad v Paříži s Ashley Greene, kvůli propagaci BD. Tady jsou sice převážně novinky o BD a možná to i někdo znáte, ale je tam i Rob. http://stmivani-ff.cz/ (news)
-
-
já měla takovou chuť tam letět, ale nesehnala sem nic levnýho... :( docela mě to mrzelo... *13*
-
-
-
-
-
-
Ahojkdy, byl tady nezodpovězený dotaz jestlil někdo neví, kde a kdy je Twilight Tour?? Našla jsem že něco je 4.-6.11., ale to je v USA. A mě by zajímalo jestli není něco blíž. Anglie, Německo,....
-
-
jaktože je tam všude ROB a ASH(a nikde není Kristen!!!?) to je kvuli sněhurce?
-
No já našla zatím jen toto:
http://www.intoxicated.cz/index.php?subaction=showcomments&id=1317852935&archive=&start_from=&ucat=17,36&
*3* -
-
Hm tak se moc omlouvám, ale odkaz nefunguje, mají na to nějaký opatření *9*
TAk to aspoň vypíšu:
Paříže - 23.října - Rob s Ashley setkání s fanoušky
Bruselu - 26.října - Rob a Ash setkají s fanoušky
Řím - mezi 27.říjnem - 4.listopadem, kde máte možnost vidět Nikki Reed a Jacksona Rathbonea propagovat BD část 1
Stockholm - 28.října - Ash a Rob a setkání s fanoušky
Madrid - 28.října - Nikki a Jackson a setkání s fanoušky
Londýn (UK)- 16.listopadu kde se ukáže Rob, Taylor a režisér filmu Bill Condon -
-
tak sem si hladala letenky a autobusy a je to moc drahý... letos Roba neuvidím... ale i kdyby to mělo být za 20 let, tak ho jednou uvidim... moje životní předsevzetí... :D
-
-
moje též,musim ho vidět *3*
-
přesně tak jednou se s ním setkám *14* *3*
-
našla jsem letenku za 1500 i zpáteční, ale letos to nevyjde... mohli by sme příští rok to zkusit spolu, přece jen ve dvou se lépe táhne :-D
Pro delindu : Nevím proč, ale u USA tam Krisnen bude, asi kvůli Sněhurce, ale je to divný když ji natáčí tady a tour je v Evropě že tam neni napsaná.... -
-
ve třech, protože kdybych jela bez kamarádky, tak by mě asi zabila... :D
-
-
-
jo a jani nevíš v jakých hotelech, třeba v londýně?? A to tam neni setkání s fanoušky?
-
-
jé a když už otravuju, odkolika to je??v londýně?nepíšou to tam, na rozpiech pro USA to píšou
-
-
bohužel, časy ani hotely jsem nenašla *9* v tom Londýně 16. listopadu se jedná o uvedení premiéry filmu, takže červený koberec a tak *3* Jedině by jsi si musela zkusit hledat a hledat na nějakých zahraničních webech, jestli něco neobjevíš *4*
-
-
-
jé děkuji jsi hodná, napadlo mě že bych se někam vydala a když je to takhle blízko tak je to ok :-)
-
-
-
-
neviděl jste někdo předevčírem Simpsonovi? *1* byla tam parodie na twilight.Díl se jmenoval sosání *2* Edmont se zamiloval do Lisy a Nelson ji chtěl zachránit a přeměnil se v pudla s paraplíčkem *1* nakonec Edmont vysál místo Lisy Homera a umřel na vysokej cholesterol z jeho krve *1* *1* *1*
-
-
ještě sem to neviděla, kde se to dá stáhnout, nebo jaký je to díl?? :)
docela bych to chtěla vidět... :D *14* *14* -
Jj já už jsem to viděla sice ne předevčírem... ale fakt sem se u toho nasmála *1*
-
-
Ahoj, už zřejmě po sté jsem dnes přidala fotky, ale určitě se zde opět neukáží, takže vlastně nic *1* *1* *1*. Snad budu mít jednou štěstí z aspoň z 5 fotek zase vyjde třeba 1 - 2 a ukáží se zde.
-
sice to neni nic zajímavýho k Robovi,ale napíšu to sem *1* *1* *1* úžasně se tam hádáme na diskuzi Myslivcový jak to tak vypadá s jedním a tatáž člověkem-co se vydává za anonymy,kterej je tááák pitomej,že si myslí že za isabelswanncullen atd píšu já..jak ty lidi tam jsou pitomý...není to tak Isabel(Kamí)? *2* a ted aby člověk přišel na jiný myšlenky-co je new u Roba?kromě toho,že v listopadu půjde do kin Rozbřesk první část,na kterou se nehorázně těším? *14* *14*
-
-
to jo, ale napadlo vás, že když se tak chodíte na její profil hádat, tak jí přidáváte návštěvnost... :D
asi nijak zvlášť, ale... :) *15* *15* -
-
Já vim *9*, ale teď tam prostě musim, ale brzo toho nechám *3*
-
-
PREJ isabellswencullen *1* *1* *1*
-
-
PREJ pidi hajzlík :D, moc vtipný, moje jméno je hezčí:D a nauč se číst je to IsabellSwanCullen:DDD Tu svojí přezdívku si vymyslel fakt dobře, sedí k tobě *1* *1* *1*
-
-
-
jj to nás napadlo..ale myslím že je to jedno ¨kolik lidí předběhne...rptože my jsme věrný fanoušci a víme že ty naše hvězdy narozdíl něco od ní dokázali ne? *3*
-
-
-
prosím vás...jak se to vlastně vyřeší s tím,že RENESMÉ tak rychle roste?
-
-
já myslim,že když se dostane na určitej věk,starnutí se zpomalí.Už je to dlouho,co jsem to četla,takže si nejsem stopro jistá.
-
-
Youu přesněěě... ;))... já už to sice viděla ale trošku víc tu toho bylo... *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* *14*